کاربر محترم شما باید روی Continue کلیک کنید![]()
کاربر محترم شما باید روی Continue کلیک کنید![]()
هر کس می خواد نقشه های این بازی رو از سایت معتبرش دانلود کنه به لینک زیر بره و روی لینک های قرمز کلیک کنه ( وسط )
لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بجز پیچ 1.1 چه پیچی تا حالا اومده؟
من پیچ 1.1 رو نصب کردم حالا کرک میخواد
تمام مشکلات بالا حل شد
بعد از اومدن تو نرم افزار
باید چی کار کرد
عکس های صفحه اول تایپک هم لود نمیشه
کدام نرم افزار ؟
و اگه به دنبال کرک هستی یه کرک برات پیدا کردم V1.1 هستش می تونی از لینک زیر دانلود کنی :
لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمی تونی دانلود کنی حجمش خیلی زیاد نیست ... موفق باشی ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکلی در نصب Game Ranger داری همین جا بگو تا جوابت رو سریع بدم![]()
پچ 1.2 هم اومده ولی پر حجم هستش باید بازی رو بخری . 1 دی وی دی و هم نسخه Extreme هستش و هم خود قلعه معمولی
Stronghold Cusader V1.2 اگه می خوای V1.1 کنی اون کرکی رو که گفتم در اونجا Paste کن موفق باشی .![]()
__________________________________________________ _____________
اینم تصاویری از بازی :
خب منم همين كار رو ميكنم
ولي
صفحه چت مياد
بعد بايد چيكار كنم؟
آقای محترم شما پس هیچی بلد نیستین دیگه شما باید روی continue کلیک کنید و سپس اگر قصد شما ایجاد یک هاست است باید صبر کنین تا تعدادی به روم شما بیان و سپس رو Start کلیک می کنینو اگر قصد شما این است که با یکی می خواین بازی کنین ابتدا هم اکنون با assassins creed II که خودم هستم دوبار روی هاست من کلیک کن بعد روی Continue بعد بایدمنتظر بمانی تا من گزینه استارت رو بزنم در ضمن وقتی که شما به روم دیگری می روید فقط باید صبر کنید تاصاحب هاست گزینه استارت رو بزنه تا اون موقع شما ابتدا سلام و علیک می کنین واگر می خواهین با خارجی ها بازی کنین باید انگلیسی بلد باشین بعد منتظر باشین تا طرف گزینه استارت رو بزنه در این هنگام وقتی که گزینه را زد یه پنجره میاد و لود میشه که شما باید صبر کنین بعد به بازی هدایت می شین سپس باید بازی صبر کنید که گزینه wait for host میاد شما باید صبر کنین تا طرف هم بیاد به مالتی پلیر بعد صاحب هاست طلا و rush رو زیاد یا کم می کنه بیاد داشته باش که در هنگامی که شما وارد روم دیگری شدین نمی توانین به طلا و... دست بزنین فقط باید در آخر اون سپر رو تیک بزنین و اگر نه نمی تونین بازی کنین حتما باید سپر Shield رو تیک بزنی OK کنی .
خوب این قسمت تمام شد .
حالا اگر شما هست ساختین باید منتظر بمانین تا چند نفر به هاست شما بیان بعد شما باید روی گزینه استارت کلیک کنین بعد شما به بازی هدایت می شین سپس باید طلا و... رو شما تعیین کنین بعد باید منتظر بمانین تا کسانی که به هاست شما آمده بودند لود شوند حداقل 2 دقیقه صبر کنید تا بیایند سپس اونا باید گزینه سپر رو که گفته بودم تیک بزنن بعد می تونین بازی رو آغاز کنین در ضمن شما باید برای تعیین سرعت از گزینه علامت سوالی که در صفحه است استفاده کنین .
امیدوارم موفق باشین در ضمن حتما به هاستم بیا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)