مهدی جان تست شده و مشکلی نداره.نمیدونم چرا رو گوشی شما نشده!ولی تجربه به من میگه که اشتباه از هک کننده بوده نه از هک
مهدی جان تست شده و مشکلی نداره.نمیدونم چرا رو گوشی شما نشده!ولی تجربه به من میگه که اشتباه از هک کننده بوده نه از هک
من كه گفتم با نصب اين برنامه فقط of كنيد و هر كدوم از برنامه ها و اعمال تغيرات رو كه خواستيد با يك فايل منيجر در گوشي نصب و انجام دهيد...
چون من قبلا گوشيم رو هك نكرده بودم و الان به راهتي و با استفاده از اين برنامه كم حجم تمام تغيرات را انجام ميدموووو.....
با تشکر از mohammad_0624
روش هک جدید تست شد و به خوبی کار میکنه!
پست اول ویرایش شد.
دوستان هک جدید برای messaging
کپی کنین و حالشو ببرین
Messaging MOD :: VERSION 2 is ATTACHED
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش هک جدید رو که تو پست اول بود تست کردم دستتون درد نکنه کامل بود
آقا حسین ما اگه بخوایم از مد تغییر لوگوی اپراتور استفاده کنیم ولی اکتیو منومون نپره چه بایست کرد...
اخه میخوام فلیپو بردارم...بدونه فلیپم نمیشه رفت توش...
میشه با ازین ادیتورهای Rsc اون فایلرو دستکاری کرد...؟
خواهش دوستان برید حالشو ببرید.
حسین جان اگه چند پست پایینتر رو بخونی...گفتم مشکل از کجاس!!!!
فایلها هک را من ریخته بودم تو رم گوشی در حالی که باید تو درایو C میریختم...
رفتم به طور دستی فایلا رو پاک کردم و بعدش ریختمش سرجای اصلیش...الان انیمیشن جدید و زیبا جایگزین شده![]()
ممنون.ميشه بيشتر براي بقيه دوستان توضيح بديد.نوشته شده توسط qwertyuiopqwertyui [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميكنم نيما جان![]()
همچين مشكلي رو تا حالا نديدم.مال من كه به درستي داره كار ميكنه.
![]()
پس همون حرف من بود.خوشحالم كه درست شد.
تغييرات در Messaging
فقط روي P990 تست شده و كار ميكنه.روي گوشي هاي ديگه تست نشده و ممكنه كار نكنه!
![]()
فقط كافيه فايل ضميمه رو دانلود كنيد و محتوياتش يعني (Qmapp.RSC و SmedQ.RSC) رو در مسير "c:\resource\apps\" كپي كنيد.
دو نسخه از اين مد رو گزاشتم تا بنا به ميلتون هر كدوم كه خواستيد انتخاب كنيد.يه تفاوتهاي ريز داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)