سلام کسی از پاترول 6 سیلندر سر در میاره ؟ اگر کسی بلده ترتیب وایرش کمک کنه چه جوری وصل کنم
سلام کسی از پاترول 6 سیلندر سر در میاره ؟ اگر کسی بلده ترتیب وایرش کمک کنه چه جوری وصل کنم
كار چندان مشكلي نيست و اگر يكبار انجام بدي ميتوني براي هر موتور ديگه اي هم انجام بدي.سلام کسی از پاترول 6 سیلندر سر در میاره ؟ اگر کسی بلده ترتیب وایرش کمک کنه چه جوری وصل کنم
براي شروع شما اول بايد ترتيب احتراق رو بدوني. ترتيب احتراق يعني اون زماني كه سيلندر در نقطه مرگ بالا و تراكم سوخت و هوا قرار داره و شمع نيز جرقه ميزنه. مثلا در موتور هاي 4 سيلندر ترتيب احتراق 1342 است. يعني اول سيلند 1 بعد 3 بعد 4 و بعد 2 جرقه ميزنه و احتراق صورت ميگيره.
در موتورهاي 6 سيلندر رديفي اين ترتيب هست:
153624
اگر نميدوني كه كدوم واير درب دلكو به شمع 1 وصل ميشه ، ميتوني به راحتي شمع اول موتور رو باز كني( اولين سيلندر در جلوي موتور سيلندر 1 هست) درب دلكو رو باز كني و با چرخاندن موتور با دست ( يا گذاشتن ماشين در دنده سبك و تكان دادن ملايم) موتور رو بچرخوني تا زماني كه از محل شمع باز شده سيلندر يك ببيني كه پيستون به نقطه مرگ بالا رسيده و سوپاپهاي دود و هوا هم بسته شده. اين حالت زمان احتراق هست. اگر ديدنش برات مشكل بود ميتوني سر يك اچار دو سو يا چهار سو كوچيك رو وارد سيلندر بكني و از تكان اون آجار متوجه بشي كه سيلندر به بالاترين نقطه رسيده يا نه؟. چكش برق روي هركدام از سري هاي درب دلكو كه ايستاد اون شمع يك سيلندر هست. واير يك رو به اون وصل كن. حالا فقط تنها كاري كه بايد بكني اينه كه بدوني جهت گردش چكش برق به كدام سمت هست؟ در جهت عقربه ساعت يا خلاف اون؟ براي اين كار هم ميتوني از يه نفر بخواي كه يه تك استارت كوچيك بزنه و شما حركت چكش برق رو نگاه كني. سمت چرخش رو كه متوجه شدي اونوقت بر اساس اينكه شمع يك رو بلد هستي ميتوني به ترتيب واير چيني و احتراقي كه نوشتم بقيه واير ها رو هم نصب كني.
يعني واير شمع يك رو كه گذاشتي و نصب كردي اونوقت واير شمع 5 رو روي سر سيلندر نصب ميكني و سر ديگه اونو در كنار واير شماره يك كه روي درب دلكو گذاشتي نصب ميكني( با توجه به جهت گردش چكش برق كه متوجه شدي و در همان جهت گردش) و مابقي هم همين ترتيب. معمولا ترتيب احتراق رو روي مانيفولد هوا يا دود موتور ها حك ميكنند. اگر پيدا نكردي از همين ترتيب احتراقي كه نوشتم استفاده بكن چون تا جايي كه يادم هست ترتيب شش سيلندرهاي رديفي يه جور هست.
Last edited by camaro lt; 13-01-2012 at 09:03.
مرسی متشکرم .این کار کردم جواب داد الان موتور خوب کار میکنه باز هم ممنونم
سلام بچه ها،من زیاد به فروم های اینجا آشنا نیستم پس مشکلمو اینجا مطرح میکنم
بخاری ماشینم گرم نمیکرد و آمپر هم از 70 بالا تر نمیرفت و در حرکت به 60 و کمتر هم میرسید رفتم پیش مکانیک و سیمکش گفتن باید ترموستات رو عوض کنی
همین کارو کردم و ترموستات 82 ژاپنی گرفتم و دادم مکانیک نصب کرد،ولی مشکل حل نشد که دوباره گفتن جنس ترموستات خرابه
تا الان 5تا ترموستات و چندتا فشنگی درجه بالا گرفتم ولی مشکلم حل نشده،من ترموستاتهارو هم با دماسنج تست کردم2تاشون درست رو 80 باز شد و بقیه به 70 نرسیدن ولی رو ماشین همون 70 باز میشه ترموستات پژو که 83 درجه رو هم با یه کوچولو سنگ زدن دورش نصب کردیم ولی مشکل حل نشد
فیلر زمستونی هم زدم
واتر پمپ رو هم باز کردیم درست بود،والا دیگه گیج شدم آخه ایراد به این مسخره ای تا حالا ندیده بودم
رادیات بخاری رو هم عوض کردم(جنس آلومینیومی)،ترموستات و فشنگی رو هم همینطور و کل مسیر که آب تو موتور دور میزنه رو چک کردیم ایراد نداره آب هم کم نمیکنه رادیات هم تمیزه
مشکلاتم:ترموستات 82 روشه ولی آب رو 70 میچرخونه،با این وضعیت که هست ماشین در جا آمپرش میرسه 76 فن روشن میشه و 70 خاموش میکنه ولی در حرکت میره زیر 70 و تا 60 هم میرسه و فن روشن نیست،اینم بگم آمپر درست نشون میده و به قول آمپر سازی که بردم گفت به فرض اینکه ماشین اصلآ آمپر نداشته باشه سوال اینجاست چرا ماشین با اینکه جلو رادیاتش بستس و فن قطع موتور در حرکت زیادی خنک میشه؟
فن رو قطع کردم جلو رادیات کارتن گذاشتم(از کل رادیات فقط یک چهارمش جلوش کارتن نیست)بازهم مشکلم حل نشده
ماشین پی کی کاربراته و فن هم یک دور داره
لطفأ کمکم کنین که دارم دیوانه میشم
قبل از هر چيز خدمت شما بگم كه كل خودروي پي كي ماشين مشكلسازي هست بخصوص برق اون و از همه بدتر همان دما سنج تعبيه شده ديجيتالي كه داره و هيچوقت هم درست كار نميده.بخاری ماشینم گرم نمیکرد و آمپر هم از 70 بالا تر نمیرفت....
سال 81 من هم يه پي كي كاربراتوري داشتم كه بخاطر مشكلاتش يك سال بيشتر نگه نداشتم و بيشترين اذيتي كه ميكرد مربوط به همين نشانگر درجه حرارت موتور بود كه اصلا درست كار نميداد( كارهاي زيادي روي اون كردم كه از حوصله اينجا خارجه)
اول از همه من متوجه شدم شما تنها بر اساس اون چيزي كه نشاگر حرارت ميگه تصور ميكنين كه حرارت ماشين كم يا زياده كه اين اصلا درست نيست.
با اين تعداد ترموستات و تعميراتي كه انجام دادين من مطمئن هستم درجه نشانگر حرارت اشتباه نشون ميده و ربطي به فشنگي و ترموستات و اين چيزها نداره.
همون ترموستاتي كه به نظر خود شما درست كار ميده رو نصب كنين. فشنگي فن رو هم همون استاندارد خودش بگذاريد و يا كلا اگر خواستيد مثل پرايد ميتونين فشنگي فن رو 91 درجه و ترموستات رو 85 يا 82 درجه انتخاب كنين.
دريچه هاي كانال هواي بخاري رو هم چك كنين چون اكثرا خوب بسته يا باز نميشه و گاها هواي گرم به بيرون منتقل ميشه و شما تصور ميكني كه بخاري اصلا كار نميكنه.
اگر واقعا ميخواهيد دماي حقيقي موتور رو بدونين بايد يه نشانگر حرارت جيوه اي كه در خودرو نصب ميشه رو بگيريد و اينجوري ديگه به راحتي حرارت دقيق رو چه در حالت خاموش يا روشن متوجه ميشيد.
از پاسختون ممنون جناب camaro عزیز
من با آمپرسنج خود آمپرساز هم درجه زدم و با درجه خود ماشین هر دو یه عدد نشون میداد
مشکل من خنک شدن بیشتر از حد موتوره
فشنگی فن 91 اصلیه و ترموستات 82 ژاپنی که خود نمایندگی داره نصب میکنه
من چندتا فشنگی دیگه هم گرفتم ولی همشون زود فن رو روشن میکنن
یرای دریچه ها فرمودین درست باز و بسته میشن حتی برا دریچه های بالا داشبورد رو باز کردم ورق زیرشو برش زدم و چکمه ای پرایدی گذاشتم و باد کاملآحفظ شده هدر نمیره
تمام درزهای ماشینم گرفتم(باید ماشینو ببینی همه چیش دست ساز شده)
باد بخاری وقتی ماشین در حرکته سرد میشه ولی درجا بادش خوب گرم میشه
اگه پي كي شما انژكتوريه و همونطوري كه گفتيد ترموستات پرايدي 82 بايد روش سوار بشه. فن هم بايد روي 90 ، 91 استارت بگيره و در زير اين دما نبايد فن خودرو روشن بشه و البته بايد بدونيد كه روشن و خاموش شدن فن خودرو هيچ ربطي به فشنگي نداره و فشنگي درجه آب فقط نشانگر درجه آبه و به هيچ جاي ديگه اي متصل نيست. اون قطعه اي كه به ECU متصله و دستور دهنده اوليه روشن و خاموش شدن فن هست سنسور دماي آبه و جاش هم براي پي كي احتمالا بايد پشت موتور سمت چپ (سمت تسمه تايم) و نصب شده روي يكي از لوله برنجيهاي اونجا باشه. ايراد اين قطعه اينه كه اگه صحيح عمل نكنه فن زودتر يا ديرتر از حد نرمال خاموش و روشن مي شه و ايراد جديدش اينه كه جنس خوبش امروزه تو بازار پيدا نميشه!
در هر صورت و تحت هر وضعيت بدون كه در سيستم انژكتور فن بايد زماني روشن بشه كه دماي آب 90 درجه باشه و مسلما هم ترموستات باز باشه و در هر حالتي غير اين يا سنسور مشكل داره يا ECU كه غير اين عمل مي كنه.
اما در كاربراتوري ها زمان روشن شدن فن حدود 75 درجست و اين نحوه عملكرد سيستم كاربراتوريه كه البته در هواي سرد كمي هم از اين مشكلات ايجاد مي كنه. ضمنا كاربراتوريها سيستم فن دو دور ندارند.
با سلام
پژو 405 مدل 85
مشکل کلید کولر
من تا حالا یک بار پنل دکمه ها رو عوض کردم ( دو سال پیش ) که کلید کولر خراب شده بود . حالا دوباره همون کلید خراب شده . چراغش کم رنگ هست و کولر استارت نمی خوره و زیر پای شاگرد هم صدا می آید . کمی که با دکمه بازی می کنم درست میشه .چرا ؟
با تشکر
باسلام خدمت دوستان عزيز
من يه پرايد مدل 80 دارم مدتيه كه صبح ها موقع روشن كردن ماشين انگار كه ساسات عمل نمي كنه يعني روشن ميشه اگه درجا كاركنه خوبه ولي همين كه بهش گاز ميدي يا مي خواي حركت كني پرپر ميكنه ميخواد خاموش شه و ريب ميزنه كه خيلي شديده و صداي بدي از موتور مياد
اين اتفاق حتي بعداز نيم ساعت روشن بودن ماشين و درجاگرم شدنش پابرجاست تا زماني كه باهاش حركت كنم يعني بصورت نيم كلاچ حركت كنم تا خاموش نشه و ريب زدن و تحمل كنم تا كم كم درست شه ولي بعد از چند ساعت انگار نه انگار كه مشكلي داره و عين ساعت كار ميكنه
كاربراتور رو سرويس كامل كردم و ضد يخ هم ريختم كه بعد ريختن ضديخ مشكلش بيشتر شد.
ممنون ميشم كمك كنيد.
این مشکل رو من هم دارم (پراید79)یکی گفته باک بنزینت کثیفه و آشغال داره که رفته به کاربراتور و اینجوری شده یکی هم میگه ایراد از پمپ بنزینته که درست کار نمیکنه و مکش نداره !!! دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)