تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 775 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

پروفشنال bahal20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خاك پاك شوشتر

پيش فرض

امید جان سلام
    من این بوتر رو دانلود کردم ولی وقتی روی joinکلیک می کنم این ارور رو می ده جریان چیه:

یه سوال هم داشتم
    می شه دوستان اد لیست رو بوت کرد یا باید توی روم باشم؟
    Last edited by bahal20; 29-05-2006 at 11:55.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خاك پاك شوشتر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط omid.com
    یک بوتر عالی که سرعت و قدرت لاگین کردنش حرف نداره و همونطور که میبینید از 66 تا 65 تاشو لاگین کرده

ByeBye

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امید جان این بوتر رو هم دانلود کردم ولی بعداز لوگین این ارور رو میده:

آخر فروم باز omid.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط bahal20
    امید جان سلام
    من این بوتر رو دانلود کردم ولی وقتی روی joinکلیک می کنم این ارور رو می ده جریان چیه:

یه سوال هم داشتم
    می شه دوستان اد لیست رو بوت کرد یا باید توی روم باشم؟
    بهحال دوست من این بوتر نیست روم لاگر و پیشنهاد میکنم فعلا" تا با بوتر ها راه نیفتادی اینو کاری نداشته باش چون کار مورد نظر شما رو انجام نمیده ارورهایی که گرفتی مربوط به ارور سیستم شماست من یک فایل کمکی به اسم سیستم اارور دارم که پیداش میکنم و برات میزارم چون فکر کنم اصلا" وب ران روی سیستمت نداری کار با بوترهارو که چندین بار در تاپیک توضیح دادیم .ولی برات یه توضیح هم میدم یکمی صبر کن

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط reza boy
    ميشه چندتا آنتي بوت خفن معرفي كني
    دوست عزیز .آنتی هایی که معرفی شده همشون خوبن و شما بایستی بسته به مسنجری که استفاده میکنی با سیستمت چک کنی که کدومشون بهتر جواب میده مثلا" Y spark یا Y system و یا Y Filter و بقیه شما توی تاپیک رو چک کن آنتی زیاد پیدا میکنی و ببین کدومشون با سیستمت مچ میشه . موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط bahal20
    آقا امید من این بوتر رو دانلود کردم ولی ایکاش بعضی نکته ها رو در مورد هر بوتر می گفتی مثلا اونجا که نوشته لوگین باید آی دی رو نوشت یا چیز دیگه رو یا اونجا که نوشتهc++آی دی رو باید نوشت یا پسوند یاهو رو هم می خواد.
    من که همه جوره امتحان کردم ولی نشد.
    بوتر خوبی رو انتخاب کردی و برای شما مناسب همچنین گزینه بوتشم به جهت استفاده از سرور خود یاهو ک.....
    قدرت خوبی داره و چون دی سی میکنه فرق نمیکنه که در اد لیستت باشن و یا در روم
    باحال رفیق. وقتی میخوای از اد لیستت بوت کنی که دیگه دوستان اد لیست حساب نمشن
    آموزش:
    1- در این قسمت آیدی یاهو خودتون رو بنویسیدمتوجه باشید این آیدی بایستی غیر آیدی باشه که با آن در مسنجر آن هستید.
    2-پسورد آیدی خودتون رو در این قسمت بنویسید
    3- آیدی قربانی را در این محل بنویسید
    4-با فشار این دکمه دوستون پودر میشه
    5_ اطلاعات برگشتی از یاهو مربوط به لوگین شدنتان و ...در این قسمت چیزی ننویسید.
    6-لیست بوت شما در این قسمت قرار میگیره و شما چیزیز ننویسید.

تمام
    موفق باشی ولی کسی رو اذیت نکنی

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

bahal20

دوست عزیز بوتر هیچ مشگلی نداره من برات تست کردم در شکلم مشخصه این بوتر رو در تایک گزاشتم زود تر میگفتی اینو میخوای لینکشو برات مجددا" آپ میکردم.
    در عکس مشخصه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خاك پاك شوشتر

پيش فرض

بهحال دوست من این بوتر نیست روم لاگر و پیشنهاد میکنم فعلا" تا با بوتر ها راه نیفتادی اینو کاری نداشته باش چون کار مورد نظر شما رو انجام نمیده ارورهایی که گرفتی مربوط به ارور سیستم شماست من یک فایل کمکی به اسم سیستم اارور دارم که پیداش میکنم و برات میزارم چون فکر کنم اصلا" وب ران روی سیستمت نداری کار با بوترهارو که چندین بار در تاپیک توضیح دادیم .ولی برات یه توضیح هم میدم یکمی صبر کن
    امید جان خسته نباشید ممنون می شم اگه این فایل رو به من برسونی چون فکر کنم مشکل از همین جا هست ضمنا از توضیحاتتون هم ممنونم

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

من می خوام ای دی یه پدر سوخته رو down کنم /. پدر سگ اعصاب واسم نذاشته . اشکان جون برس به دادم. اگه می تونی یه جای دیگه اپلود کن . من برام فیلتره اینا . دستت درد نکنه . م یخوام ایدیش پش شه . اقایون یه دیوار اتش خوبم واسه ما بزارید رت هک نشیم .

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Master
    من می خوام ای دی یه پدر سوخته رو down کنم /. پدر سگ اعصاب واسم نذاشته . اشکان جون برس به دادم. اگه می تونی یه جای دیگه اپلود کن . من برام فیلتره اینا . دستت درد نکنه . م یخوام ایدیش پش شه . اقایون یه دیوار اتش خوبم واسه ما بزارید رت هک نشیم .
    مستر عزیز و گرامی من
    اگه منظورت اینه که میخوای ایدیشو ببندی برای همیشه اینهمه برنامه آکانت لوکر توی تاپیک هست و بیشترشون توی پرشین گیگ آپ شده نمیدونم چرا میگید فیلتره و همینطور ضد بوت خوبم هست . شما هر کدوم از برنامه هارو که میخوای و برات فیلتر ه اسمشو و شماره پستشو بگو بروی چشام .من شخصا" به شما دوست خوب هرچند که مارو از یاد بردی ارادت دارم اسمشو بگو همین الان برات آپ کنم

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

مستر عزیز و گرامی من
    اگه منظورت اینه که میخوای ایدیشو ببندی برای همیشه اینهمه برنامه آکانت لوکر توی تاپیک هست و بیشترشون توی پرشین گیگ آپ شده نمیدونم چرا میگید فیلتره و همینطور ضد بوت خوبم هست . شما هر کدوم از برنامه هارو که میخوای و برات فیلتر ه اسمشو و شماره پستشو بگو بروی چشام .من شخصا" به شما دوست خوب هرچند که مارو از یاد بردی ارادت دارم اسمشو بگو همین الان برات آپ کنم
    ای بابا . این چه حرفیه امید جان . ما شما رو دارم. شما سایت سنگین شده . تو مسنجر یه سر بما بزن . والله الان اصلا وقت ندارم چند تا توپشو اپ کون . نوکرتم. ... میبینمت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •