امید جان سلامنوشته شده توسط omid.com
من این بوتر رو دانلود کردم ولی وقتی روی joinکلیک می کنم این ارور رو می ده جریان چیه:
یه سوال هم داشتم
می شه دوستان اد لیست رو بوت کرد یا باید توی روم باشم؟
امید جان سلامنوشته شده توسط omid.com
من این بوتر رو دانلود کردم ولی وقتی روی joinکلیک می کنم این ارور رو می ده جریان چیه:
یه سوال هم داشتم
می شه دوستان اد لیست رو بوت کرد یا باید توی روم باشم؟
Last edited by bahal20; 29-05-2006 at 11:55.
امید جان این بوتر رو هم دانلود کردم ولی بعداز لوگین این ارور رو میده:نوشته شده توسط omid.com
![]()
بهحال دوست من این بوتر نیست روم لاگر و پیشنهاد میکنم فعلا" تا با بوتر ها راه نیفتادی اینو کاری نداشته باش چون کار مورد نظر شما رو انجام نمیده ارورهایی که گرفتی مربوط به ارور سیستم شماست من یک فایل کمکی به اسم سیستم اارور دارم که پیداش میکنم و برات میزارم چون فکر کنم اصلا" وب ران روی سیستمت نداری کار با بوترهارو که چندین بار در تاپیک توضیح دادیم .ولی برات یه توضیح هم میدم یکمی صبر کننوشته شده توسط bahal20
دوست عزیز .آنتی هایی که معرفی شده همشون خوبن و شما بایستی بسته به مسنجری که استفاده میکنی با سیستمت چک کنی که کدومشون بهتر جواب میده مثلا" Y spark یا Y system و یا Y Filter و بقیه شما توی تاپیک رو چک کن آنتی زیاد پیدا میکنی و ببین کدومشون با سیستمت مچ میشه .نوشته شده توسط reza boy
موفق باشی
بوتر خوبی رو انتخاب کردی و برای شما مناسب همچنین گزینه بوتشم به جهت استفاده از سرور خود یاهو ک.....نوشته شده توسط bahal20
قدرت خوبی داره و چون دی سی میکنه فرق نمیکنه که در اد لیستت باشن و یا در روم
باحال رفیق.وقتی میخوای از اد لیستت بوت کنی که دیگه دوستان اد لیست حساب نمشن
![]()
آموزش:
1- در این قسمت آیدی یاهو خودتون رو بنویسیدمتوجه باشید این آیدی بایستی غیر آیدی باشه که با آن در مسنجر آن هستید.
2-پسورد آیدی خودتون رو در این قسمت بنویسید
3- آیدی قربانی را در این محل بنویسید
4-با فشار این دکمه دوستون پودر میشه![]()
5_ اطلاعات برگشتی از یاهو مربوط به لوگین شدنتان و ...در این قسمت چیزی ننویسید.
6-لیست بوت شما در این قسمت قرار میگیره و شما چیزیز ننویسید.
تمام
موفق باشی ولی کسی رو اذیت نکنی![]()
![]()
bahal20
دوست عزیز بوتر هیچ مشگلی نداره من برات تست کردم در شکلم مشخصه این بوتر رو در تایک گزاشتم زود تر میگفتی اینو میخوای لینکشو برات مجددا" آپ میکردم.
در عکس مشخصه
![]()
امید جان خسته نباشید ممنون می شم اگه این فایل رو به من برسونی چون فکر کنم مشکل از همین جا هست ضمنا از توضیحاتتون هم ممنونمنوشته شده توسط omid.com
من می خوام ای دی یه پدر سوخته رو down کنم /. پدر سگ اعصاب واسم نذاشته . اشکان جون برس به دادم. اگه می تونی یه جای دیگه اپلود کن . من برام فیلتره اینا . دستت درد نکنه . م یخوام ایدیش پش شه . اقایون یه دیوار اتش خوبم واسه ما بزارید رت هک نشیم .
مستر عزیز و گرامی مننوشته شده توسط Master
اگه منظورت اینه که میخوای ایدیشو ببندی برای همیشه اینهمه برنامه آکانت لوکر توی تاپیک هست و بیشترشون توی پرشین گیگ آپ شده نمیدونم چرا میگید فیلتره و همینطور ضد بوت خوبم هست . شما هر کدوم از برنامه هارو که میخوای و برات فیلتر ه اسمشو و شماره پستشو بگو بروی چشام .من شخصا" به شما دوست خوب هرچند که مارو از یاد بردی ارادت دارم اسمشو بگو همین الان برات آپ کنم
ای بابا . این چه حرفیه امید جان . ما شما رو دارم. شما سایت سنگین شده . تو مسنجر یه سر بما بزن . والله الان اصلا وقت ندارم چند تا توپشو اپ کون . نوکرتم. ... میبینمتنوشته شده توسط omid.com
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)