اقا کمک کنین؟
اقا کمک کنین؟
درست نمیشه ، ربطی به تورنت و اینها هم نداره.
مگه اینکه چیزی رو هارده نزده باشی و با یه نرم افزار دیگه اسکن کنی شاید درست برگردونه
سلام من یه فیلم دانلود کردم که از سه پارت تشکیل شده .اومدم با برنامه HJsplit پارتهاشو به هم بچسبونم ولی خروجی این نرم افزار فقط پارت اول این فیلم بود مشکل چیه . همین مشکل در مورد یه فیلم دیگه بود که از 5 پارت تشکیل شده بود این دفعه چهار پارت رو چسبونده بود ولی پارت پنجم نچسبیده بود( pls help me)
یه عکس از فایلها میزاری؟
یا یه عکس از کارهاییکه انجام میدی؟
فیلم بزاری که بهتر!
اینو دانلود کردم ولی پسورد ندارم. کسی میتونه کمکم کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا رو امتحان کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک سورسشه که پاک شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بود. مرسی![]()
خواهش میکنم وظیفه بود![]()
سلام . من یه فیلم دانلود کردم , 2تا پارت داره . 001 و 002 , با hjspilit فایل 1 رو اجرا میکنم برای اینکه اینا رو به هم بچسبونه و بخونه , اما نمیشه , یعنی فقط فایل اولی رو درست میکنه , فایل 002 رو نمیچسبونه و فیلم نصفه میشه , میشه بگید چیکار کنم؟
سلام
من با این نرم افزار وقتی که میخوام یک فیلم که به 3 قسمت 200 مگا بایتی تبدیل شده رو به 1 فیلم تبدیل کنم. فقط قسمت اولش رو به عنوان خروجی میده. یعنی اصلا کاری انجام نمیده. نمیشه قسمت دوم رو بدون چسباندن دید ؟
قسمت سوم رو هنوز دانلود نکردم. اما خوب. چرا قسمت اول و دوم رو به هم نچسبوند ؟
پسوند فایل = M K V
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)