تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 156 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1558

نام تاپيک: ✔ فـــنـــی حـــرفـــه ای و کـــنـــکـــور کـــاردانـــی

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون

بدبختیش اینجاست اولویتهامو زدم ( 1تا 3 غیر انتفاعی - 4 تا 6 روزانه - 7 تا 9 شبانه )

حالا به فرض که من رتبه خوبی اوردم

میتونم اولویت هامو تغییر بدم و از غیر انتفاعی بیاد روزانه ؟
    متاسفم که این رو میگم ولی شما الویت اول قبولید!نمی دونم رو چه حسابی دانشگاه غیر انتفاعی رو اولویت اول زدیاگر رتبه 1 هم باشی نمی تونی الویتات رو عوض کنی البه بعد از کنکور قبلش انگار یک تغییراتی میشه انجام داد من هم شنیدم دقیق مطمئن نیستم.

2. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Dex

داره خودمونی میشه Dex's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

غیر انتفاعی بده ؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

متاسفم که این رو میگم ولی شما الویت اول قبولید!نمی دونم رو چه حسابی دانشگاه غیر انتفاعی رو اولویت اول زدیاگر رتبه 1 هم باشی نمی تونی الویتات رو عوض کنی البه بعد از کنکور قبلش انگار یک تغییراتی میشه انجام داد من هم شنیدم دقیق مطمئن نیستم.
    دقیقا فرقشون چیه ؟ ( غیر انتفاعی با روزانه )
    شهریه یا اعتبار مدرک ؟

من کلا اطلاعاتم زیر صفره

کمک

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دقیقا فرقشون چیه ؟ ( غیر انتفاعی با روزانه )
    شهریه یا اعتبار مدرک ؟

من کلا اطلاعاتم زیر صفره

کمک
    غیر انتفاعی شهریه دریافت می کنن حدود 300 تا 500 هر ترم

مختلط هستن

مدرکشون فکر می کنم یکی باشه 2 تاشون زیر نظر وزارت علوم هستش

دوست عزیز اشتباه کردی الویت اول غیر انتفاعی زدی کاش قبلش از بچه های اینجا مشاوره می گرفتی قبلا هم گفته بودم امسال ظرفیت روزانه و شبانه دولتی بسیار زیاد شده و درصد قبولی خیلی بالاست

اها یه خبر خوب الان یادم افتاد موقعی که کارت ورود به جلسه رو میدن یه قسمتی هست که می تونی الویت هاتو فکر کنم تا 2 یا 3 تا رو حذف یا تغییر بدی شانس شماست یهو دیدی امسال از این خبرها نبود ایرانه دیگه

6. 2 کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پس اینجوری که بوش میاد هر ترم با واحدهایی که برمیدارم + کتاب یه چیزی تو مایه های 1 تومن در میاد.

غیر انتفاعی شهریه دریافت می کنن حدود 300 تا 500 هر ترم
    پس روزانه شهریه دریافت نمیکنه
    و سطح آموزششون هم یکیه
    اگه تنها فرقش اینه که زیاد مهم نیست

ولی گند زدیم رفت

اها یه خبر خوب الان یادم افتاد موقعی که کارت ورود به جلسه رو میدن یه قسمتی هست که می تونی الویت هاتو فکر کنم تا 2 یا 3 تا رو حذف یا تغییر بدی شانس شماست یهو دیدی امسال از این خبرها نبود ایرانه دیگه
    اگ فقط تا 2-3 تارو بشه حذف کرد ( که همون غیر انتفاعی ها میشه ) ، یهو دیدی روزانه رو قبول نشدیم افتادیم برره
    کاش بشه تغییرشون داد

ممنون از شما

دوست عزیز اشتباه کردی الویت اول غیر انتفاعی زدی کاش قبلش از بچه های اینجا مشاوره می گرفتی قبلا هم گفته بودم امسال ظرفیت روزانه و شبانه دولتی بسیار زیاد شده و درصد قبولی خیلی بالاست
    والا ما کسیو نداریم که ازش مشاوره بگیریم جز شما ( خودم فکر میکردم غیر انتفاعی خیلی بهتر از بقیه ست )
    شما و بچه های اینجا هم خیلی لطف کردید- من به خاطر اطلاع رسانی یکی از دوستان توی همین انجمن تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم وگرنه کارم زار بود

8. این کاربر از Dex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اره احسنت همین امروز داشتم تو خیابون در مورد کنکور سال اینده فکر میکردم به فکرم رسید مشکلتبا یه خودکار اولویتهات رو میتونی رو کارت تغییر بدی خود سنجش زمانی که کارتارو میزاره اطلاع میده چگونگی تغییرات رو در مورد دانشگاه غیر انتفاعی هم نمی دونم رشته شما چیه حالا هرچی باشه!ابدا نرو چون اولا ادمایی که میرن غیر انتفاعی اهداف کلانی دارن الا درس خوندن(قصد توهین ندارم ولی ماجراهای نبی اکرم تبریز!من رو به افشگری مجبور میکنه!) وضعیت رقت بار یکی از بهترین داشنگاه غیر انتفاعی ایران(فریب نده بهترین!)من رو مصمم میکنه با قاطعیت نظر بدم!بدترین اموزشکده فنی از بهترین بهترینان غیر انتفاعی بهتره فوقش یه ترم برره میخونی بعد انتقالی میگیری شمسی پور(مثلا!)هیچ محدودیتی نیست خصوصا رفته زیر نطر وزارت علوم دانشجو به حسابت میارن(شاید)!اموزشکده های بی درو پیکر بالاخر اموزشکده هستند!خلاصه بگم راحت میتونی انتقالی بگیری خصوصا اگه بومی نباشی.
    Last edited by نادر1368; 01-07-2011 at 19:44.

10. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Dex

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون دوستان

کسی لینک " مشاهده و پرینت " اطلاعات ثبت نامي داوطلبان آموزشكده هاي فني و حرفه اي و مؤسسات آموزش عالي روی سایت سنجش رو نداره ؟

اونایی که ثبت نام کردن و گزینه مشاهده و پرینت رو زدن 100 درصد باید توی تاریخچه مرورگرشون باشد

آخه من دقیقا نمیدونم اولویت هامو چیا زدم چون سیستمم ویروس گرفت و تمامی اطلاعاتم حذف شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

سلام دوستان گل یه سوال مبتدی داشتم

من خودم دیپلمم تجربیه و فوق دیپلم علوم ازمایشگاهی دارم. اما رفتم دوره های رایانه کار رو گذروندم و امروز رفتم مدرسه بزرگسال ثبت نام کردم و قراره واحد های باقی مونده رو شهریور امتحان بدم تا به امید خدا دیپلم کامیوترم رو بگیرم حالا میخوام بدونم چطور میتونم اینو تو دانشگاه ادامه بدم؟ این کنکور رو کی ثبت نام میکنن؟ کی هم امتحانشه؟
    دانشگاه دولتی میشه باش رفت ادامه داد؟
    یه کم توضیح بدین ممنون میشم

یا علی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان گل یه سوال مبتدی داشتم

من خودم دیپلمم تجربیه و فوق دیپلم علوم ازمایشگاهی دارم. اما رفتم دوره های رایانه کار رو گذروندم و امروز رفتم مدرسه بزرگسال ثبت نام کردم و قراره واحد های باقی مونده رو شهریور امتحان بدم تا به امید خدا دیپلم کامیوترم رو بگیرم حالا میخوام بدونم چطور میتونم اینو تو دانشگاه ادامه بدم؟ این کنکور رو کی ثبت نام میکنن؟ کی هم امتحانشه؟
    دانشگاه دولتی میشه باش رفت ادامه داد؟
    یه کم توضیح بدین ممنون میشم

یا علی...
    دوست عزیز مهلت ثبت نام دانشگاه آزاد و دولتی (فنی حرفه ای و کاردانش) به پایان رسیده
    امتحان آزاد 1/5/90 و دولتی 7/5/90 هست ...

شما می تونی تو آبان برای (علمی کاربردی و پودمانی شرکت کنی)

14. این کاربر از freeiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان
    من الان در وضعیت واقعا بدی قرار گرفته ام

من الان 70 درصد دروس تخصصی کامپیوتر رو به سادگی میتونم پاسخ بدم

ولی هیچ کدوم از درسای عمومی و پایه رو هنوز نخوندم و اگه توی این 3-4 هفته بتونم با حوصله بخونم شاید بتونم 10 درصدی رو بزنم

به نظرتون میتونم توی شهر خودم غیر انتفایی ها رو رتبه بیارم ؟
    غیر انتفایی ها معمولا چه رتبه میخوان

من حدود 2 ماهه از خدمت اومدم و دیپلم کار و دانشم رو سال 86 گرفتم و الان مثل چند سال پیش حوصله درس خوندن و یادگیری رو ندارم

فقط میتونم درسای تخصصی رو خوب بزنم و حتی میتونم خودمو آماده کنم تا بهتر از 70 درصدم بزنم

با توجه به اولویت هام
    سه تای اولو غیر انتفایی توی شهر خودم و بقیشو روزانه و شبانه توی شهر خودم و اطرافش

به نظرتون صبر کنم برم علمی کاربردی بدون کنکور یا دانشگاه آزاد بدون کنکور ؟

نمره آوردنش آسونتره نسبت به دانشکده ها و دانشگاه آزاد ؟

لطفا نظرتونو دربارش بگید
    ممنون میشم
    70% ؟
    به نظرم یا اشتباه محاسبه کردین یا تست ها ساده بودن یا مثلا تو درس سیستم عامل خودتون را تست کردین.

کمی تو تست های بانک اطلاعاتی و برنامه سازی خودتون را تست کنید ؟ با احتساب نمره منفی و سوالات درست درمون خودتون را چک کنید و از همه مهتر ریاضی تخصصی را تست زدین ؟

ولی به نظر من اگه 70% تخصصی میزنید نباید نگران قبولی باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •