متاسفم که این رو میگم ولی شما الویت اول قبولید!نمی دونم رو چه حسابی دانشگاه غیر انتفاعی رو اولویت اول زدیاگر رتبه 1 هم باشی نمی تونی الویتات رو عوض کنی البه بعد از کنکور قبلش انگار یک تغییراتی میشه انجام داد من هم شنیدم دقیق مطمئن نیستم.
متاسفم که این رو میگم ولی شما الویت اول قبولید!نمی دونم رو چه حسابی دانشگاه غیر انتفاعی رو اولویت اول زدیاگر رتبه 1 هم باشی نمی تونی الویتات رو عوض کنی البه بعد از کنکور قبلش انگار یک تغییراتی میشه انجام داد من هم شنیدم دقیق مطمئن نیستم.
دقیقا فرقشون چیه ؟ ( غیر انتفاعی با روزانه )متاسفم که این رو میگم ولی شما الویت اول قبولید!نمی دونم رو چه حسابی دانشگاه غیر انتفاعی رو اولویت اول زدیاگر رتبه 1 هم باشی نمی تونی الویتات رو عوض کنی البه بعد از کنکور قبلش انگار یک تغییراتی میشه انجام داد من هم شنیدم دقیق مطمئن نیستم.
شهریه یا اعتبار مدرک ؟
من کلا اطلاعاتم زیر صفره
کمک
غیر انتفاعی شهریه دریافت می کنن حدود 300 تا 500 هر ترم
مختلط هستن
مدرکشون فکر می کنم یکی باشه 2 تاشون زیر نظر وزارت علوم هستش
دوست عزیز اشتباه کردی الویت اول غیر انتفاعی زدی کاش قبلش از بچه های اینجا مشاوره می گرفتیقبلا هم گفته بودم امسال ظرفیت روزانه و شبانه دولتی بسیار زیاد شده و درصد قبولی خیلی بالاست
اها یه خبر خوب الان یادم افتاد موقعی که کارت ورود به جلسه رو میدن یه قسمتی هست که می تونی الویت هاتو فکر کنم تا 2 یا 3 تا رو حذف یا تغییر بدیشانس شماست یهو دیدی امسال از این خبرها نبود ایرانه دیگه
![]()
پس اینجوری که بوش میاد هر ترم با واحدهایی که برمیدارم + کتاب یه چیزی تو مایه های 1 تومن در میاد.
پس روزانه شهریه دریافت نمیکنهغیر انتفاعی شهریه دریافت می کنن حدود 300 تا 500 هر ترم
و سطح آموزششون هم یکیه
اگه تنها فرقش اینه که زیاد مهم نیست
ولی گند زدیم رفت
اگ فقط تا 2-3 تارو بشه حذف کرد ( که همون غیر انتفاعی ها میشه ) ، یهو دیدی روزانه رو قبول نشدیم افتادیم بررهاها یه خبر خوب الان یادم افتاد موقعی که کارت ورود به جلسه رو میدن یه قسمتی هست که می تونی الویت هاتو فکر کنم تا 2 یا 3 تا رو حذف یا تغییر بدیشانس شماست یهو دیدی امسال از این خبرها نبود ایرانه دیگه
![]()
کاش بشه تغییرشون داد
ممنون از شماوالا ما کسیو نداریم که ازش مشاوره بگیریم جز شما ( خودم فکر میکردم غیر انتفاعی خیلی بهتر از بقیه ست )
دوست عزیز اشتباه کردی الویت اول غیر انتفاعی زدی کاش قبلش از بچه های اینجا مشاوره می گرفتیقبلا هم گفته بودم امسال ظرفیت روزانه و شبانه دولتی بسیار زیاد شده و درصد قبولی خیلی بالاست
شما و بچه های اینجا هم خیلی لطف کردید- من به خاطر اطلاع رسانی یکی از دوستان توی همین انجمن تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم وگرنه کارم زار بود![]()
اره احسنت همین امروز داشتم تو خیابون در مورد کنکور سال اینده فکر میکردم به فکرم رسید مشکلتبا یه خودکار اولویتهات رو میتونی رو کارت تغییر بدی خود سنجش زمانی که کارتارو میزاره اطلاع میده چگونگی تغییرات رو در مورد دانشگاه غیر انتفاعی هم نمی دونم رشته شما چیه حالا هرچی باشه!ابدا نرو چون اولا ادمایی که میرن غیر انتفاعی اهداف کلانی دارن الا درس خوندن(قصد توهین ندارم ولی ماجراهای نبی اکرم تبریز!من رو به افشگری مجبور میکنه!)
وضعیت رقت بار یکی از بهترین داشنگاه غیر انتفاعی ایران(فریب نده بهترین!)من رو مصمم میکنه با قاطعیت نظر بدم!بدترین اموزشکده فنی از بهترین بهترینان غیر انتفاعی بهتره فوقش یه ترم برره میخونی بعد انتقالی میگیری شمسی پور(مثلا!)هیچ محدودیتی نیست خصوصا رفته زیر نطر وزارت علوم دانشجو به حسابت میارن(شاید)!اموزشکده های بی درو پیکر بالاخر اموزشکده هستند!خلاصه بگم راحت میتونی انتقالی بگیری خصوصا اگه بومی نباشی.
Last edited by نادر1368; 01-07-2011 at 19:44.
ممنون دوستان
کسی لینک " مشاهده و پرینت " اطلاعات ثبت نامي داوطلبان آموزشكده هاي فني و حرفه اي و مؤسسات آموزش عالي روی سایت سنجش رو نداره ؟
اونایی که ثبت نام کردن و گزینه مشاهده و پرینت رو زدن 100 درصد باید توی تاریخچه مرورگرشون باشد
آخه من دقیقا نمیدونم اولویت هامو چیا زدم چون سیستمم ویروس گرفت و تمامی اطلاعاتم حذف شد
سلام دوستان گل یه سوال مبتدی داشتم
من خودم دیپلمم تجربیه و فوق دیپلم علوم ازمایشگاهی دارم. اما رفتم دوره های رایانه کار رو گذروندم و امروز رفتم مدرسه بزرگسال ثبت نام کردم و قراره واحد های باقی مونده رو شهریور امتحان بدم تا به امید خدا دیپلم کامیوترم رو بگیرم حالا میخوام بدونم چطور میتونم اینو تو دانشگاه ادامه بدم؟ این کنکور رو کی ثبت نام میکنن؟ کی هم امتحانشه؟
دانشگاه دولتی میشه باش رفت ادامه داد؟
یه کم توضیح بدین ممنون میشم
یا علی...
دوست عزیز مهلت ثبت نام دانشگاه آزاد و دولتی (فنی حرفه ای و کاردانش) به پایان رسیده
امتحان آزاد 1/5/90 و دولتی 7/5/90 هست ...
شما می تونی تو آبان برای (علمی کاربردی و پودمانی شرکت کنی)
70% ؟
به نظرم یا اشتباه محاسبه کردین یا تست ها ساده بودن یا مثلا تو درس سیستم عامل خودتون را تست کردین.
کمی تو تست های بانک اطلاعاتی و برنامه سازی خودتون را تست کنید ؟ با احتساب نمره منفی و سوالات درست درمون خودتون را چک کنید و از همه مهتر ریاضی تخصصی را تست زدین ؟
ولی به نظر من اگه 70% تخصصی میزنید نباید نگران قبولی باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)