من منظور شمارو نمی گیرم باید اسکیل چاریسما پر شه خوب معلومه زمان میبره باید ببینه اون استوانه ای که گفتم پر میشه یا نه.
من منظور شمارو نمی گیرم باید اسکیل چاریسما پر شه خوب معلومه زمان میبره باید ببینه اون استوانه ای که گفتم پر میشه یا نه.
مسئله اینه که اصلا استوانه نمیادمن منظور شمارو نمی گیرم باید اسکیل چاریسما پر شه خوب معلومه زمان میبره باید ببینه اون استوانه ای که گفتم پر میشه یا نه.
یه لحظه میاد دوباره سریع میره
شما به تعداد کافی دوست ندارید برای اینکه کاریزما رو از حد خاصی بیشتر کنید باید دوستان بیشتری پیدا کنید
مشكل از كارت كرافيك نيست ! مشكل از تنظيماتشه و اكه كسي خواست بكه تا بهش توضيح بدم كجا بايد درستش كنه !!! هيج كس جز خودم مشكلاتم رو حل نكرد !!! استاد استادان ! شهريار شهرياران ! (خيلي بلد بودما ولي فعلا بريم سيمز بزنيم !!!) بيشقراول بيشقراولان !!! برسام خان كبير كبيران !!! شاه شاهان !(كبي رايت ميدون امام ! بالا سر مسجد شاه عباس نوشته ! نيم ساعت بايد لقب هاش رو بخوني ! )
عجب جمله ي قصاري !
راستي مكي جان بي زحمت اون لينك تورنت رو بزار ما هم دانلود مي كنيم ! مكه ما جمونه ؟![]()
ایول منم که همینو گفتم
باید دوست های زیادی پیدا کنی و رابطه خودت رو باهاشون خوب کنی
مشكل جديد !!! وقتي وارد بازي ميشم و روي شهر كليك مي كنم ! وقتي مي خواد وارد شهر بشه تا وسطاش ميره يهووييي اين ماكروسافت اين صفحه ي ابي معروفش رو (همون صفحه ي مرك !!!) مي اره جلو جشمون ! فكر كنم به برنامه زيادي اختيارات دادم مي خواد وارد رم بشه كه ويندوز نمي زاره ! !!! نمي زارن يه بازي خوش از كلومون بايين بره ها !
آقا من یک سیم ساختم مرد هستش رفتم تو کار پروفشنال اسپرت که سوپر استار داره
فقط میخوام ازدواج کنه زن خوب نداره
خودم یه سیم ساختم که میخوام با اون ازدواج کنه . حالا چیکار کنم این بره بغل اون توی یه خونه دیگه که با هم آشنا بشن و ...آخر سرم بره خونه مرده آخه خونه سیم مرد من خیلی بزرگ ساختم
![]()
از option گزينه ي edit town رو بزنيد بعد سيمي رو كه ساختيد مثل سيمز 2 انتخابش كنيد بعد هم بفرستيدش به همون خونه اي كه ميخواين.![]()
خب بنده گند زدم
خونه ای که ساخته بودم قبلا پرید
کسی لینکی نداره یه خونه بزرگ و شیک با استخر و باغچه و از اینا دانلود کنیم آماده ؟ خونه های خود بازی که فکسنی هستش همشون
خونه آماده تو اینترنت نیست ؟
زیاد هست...
مسئله اینه که آدرس بدیم تبلیغ میشه!
حالا جوش نزن!!
خودم دارم یه فروم برای سیمز میزنم!
اونجا خیلی وسیله میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)