نخیر
چون IDM از تمام پهنای باند استفاده میکنه و گاها و اغلب موارد هنگام دانلود با این نرم افزار سایت شما لود نمیشه مگر با SPEED LIMIT
نخیر
چون IDM از تمام پهنای باند استفاده میکنه و گاها و اغلب موارد هنگام دانلود با این نرم افزار سایت شما لود نمیشه مگر با SPEED LIMIT
اجازه دسترسی نمیده اگه میشه up کنید
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346178&page=13
سلام
دوست من اگر کرک و یا پچ جدیدی منتشر بشه حتما" قرار داده خواهد شد.
موفق باشید![]()
اقایون عزیز دل من،ما امدیم ورژن این رو عوض کنیم،بیچاره شدیم،الان 6.04.02 رو دارم،هر کاریش میکنم کرک نمیشه،انواع کرک ها رو هم استفاده کردم،نمیشه!!
به نظرتون چه کاری باید بکنم؟!!
ممنونم
سلام دوستان.
از کجا میشه فهمید که پچ دانلود منیجر کارش رو دقیق انجام داده.
منظورم اینه که دانلود منجیر ریجیستر کامل شده و عیب و ایراد نداره؟؟؟؟
سلام
اگر منظورتون Internet Download Manager هست !
باید گزینه Registaration غیر فعال شده باشه :
دوستانی که مثل من مشکل کرک شدن IDM داشتن،من با این 2تا کرک کارم رو حل کردم!
اول من با این کرکروی patch server check زدم،بعدش چون همیشه میگفت که سریال تقلبی دادی(برنامه IDM گیر میداد) بعدش هم clear previous registration data رو زدم که سریال های قبلی رو از تو ریجستری پاک کند،در اخر هم این پچ رو اجرا کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفعلا داره کار میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدایا شکرت!!!
سلام
چرا همه با IDM کار میکنن؟
چه مزیتی نسبت به فلش گت یا اوربیت یا مثلا دپ داره؟؟؟؟
میدونی IDM واقعا توی سرعت از تمامی نرم افزاری های مدیریت دانلود بهتره،این امتحان کردم من به شخصه،یعنی میاد تمامی پهنای باند نت رو اختصاص میده به فایلی که داری میگیری،و چیزی که من خیلی دوست دارم،محیط ساده و راحتش،و....
امتحان کن میفهمی،!!![]()
سلام به همه ! این مشکل از کجاست ؟ تازه ویندوز 7 نصب کردم با این پیغام مواجه می شم !!!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)