تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 221 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2207

نام تاپيک: Erepublik (نسخه جدید)

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

S a f a 6 4 ممنونم....

یه مشکل دیگه هم در مورد اینجا هستش و اونم اینه که تمامی این احزابی که ما مبینیم center-right هستن و هیچکی left نیست و احزاب راست گرا خیلی پیشرفت کردن و شرط میبندم نصف اعضاشون هم اصلا نمیدونن معنی راست و چپ چیه... حالا ما که از این آقایونی که الان صاحاب کشورن (در واقعیت) خوشمون نمیاد و نصف اون احزابی که اونجان عکس یکی از این آقایون رو گذاشتن باید چیکار کنم... ولی یه حزب به نام FreedoM پیدا کردم ولی به نظر میاد اون حزب راست گرا همینجوری الکی تونسته اعضای زیادی رو پیدا کنه ولی به نظر من چپ بودن خیلی بهتر از راست بودنه چون اصلاحات بهتر از اینه که هر چی یه نفر گقت بگیم "بله"... ولی به هر حال اینجا یه دنیای واقعی نیست وگرنه در واقعیت این قضییه کاملا برعکسه... به همین دلیلم زیاد نمیشه این بازی رو جدی گرفت، چون اکثر اعضای این جامعه کار واقعی سیاسی نمیکنن و فکری درباره مسائل سیاسی نمیکنن که اینم کاملا برعکس واقعیته... ولی به هر حال... امیدوارم که تفکر سیاسی توی این جامعه هم بیتر بشه...

در کل، ممنون...
    این بازی خیلی تازس ,هنوز خیلی برای این حرفا زوده

در ضمن... ببینم قضییه این کار برای ارتش های خارجی چیه... لابلای این تاپیک یه چیزایی در این باره دیدم... میشه بیشتر توضیح بدید...؟ اسم منم توی بازی Sanderson هستش و عضو حزب FreedoM شدم... بعدش میخوام ببینم یه نفر در یه زمان چند تا شغل میتونه داشته باشه و چجوریه...؟ یعنی باید در هر روز فقط یه کار انجام بده یا 20 تا کارم میتونه انجام بده...؟ یه سوال دیگه هم دارم... برای هر دعوت چند تا gold بهمون میدن و آیا این دعوتنامه ها قابلیت فروش رو هم دارن...؟ nدر آخر... ببینم جایی سراغ ندارید حقوق درست حسابی و بالا و خوب بدن...؟؟؟
    برای سئوال اولت در مورد ارتش باید بگم درسته ,دولت ایران تو بازی تصمیم گرفته که یک گروه درست کنه که اونایی که اسکیلشون تو زمنیه نظامی بالاست بفرستششون به کشورهایی که دارن جنگ میکنن تا تجربه جنگیشون بیشتر بشه ,این کار هم تو رنکینگ تاثیر مستقیم داره و هم باعث میشه که اگه یه زمانی تو ایران جنگ بشه افراد با تجربه جنگی تو ایران وجود داشته باشه

در مورد شغل هم باید بگم که فقط میتونی در یکجا کار کنی ولی بعدا که پوله پله ای جمع کردی میتونی کمپانی بخری و تعداد کمپانی هایی که میتونی داشته باشی فکر کنم نا محدوده

برای هر کسی که دعوت کنی و طرف هم ثبت نام و تکمیل کنه بهت 5 gold میدن که رقم بسیار قابل توجهیه

چطور میتونم اکانتمو کنسل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا ؟ برای چی میخوای اینکار و بکنی ؟

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

اصلاً وقت نمی کنم برم سر بزنم اینم هی ایمیل میزنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پولاتو همه رو بده به من

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من یه مشکل دارم اونم اینه که اینه که من هر چی گیفت می خرم و به دیگر دوستان میدهم ولنس من افزایش پیدا نمیکنه ولی مال انها افزایش پیدا میکنه میشه یکی به من کمک کنه
    یه سوال اگر خونه ای با ولنس 1 بگیرم چقدر به من در روز ولنس اضافه میکنه
    بعد اگر من خونه ای را از یک چینی بخرم مشکلی پیش میاد یا نه؟

داره خودمونی میشه dislocation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یه مشکل دارم اونم اینه که اینه که من هر چی گیفت می خرم و به دیگر دوستان میدهم ولنس من افزایش پیدا نمیکنه ولی مال انها افزایش پیدا میکنه میشه یکی به من کمک کنه
    وقتی به کسی گیفت می دی ولنس اون افزایش پیدا می کند نه ولنس تو. برای این که ولنس تو هم زیاد بشه بقیه باید بهت هدیه بدهند. در مورد خونه من چیزی نمی دونم

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

به تعداد ستاره های خونه هر روز به ولنست اضافه میشه.
    مثلا خونه چهار ستاره روزی 4 تا به ولنس اضافه میکنه.
    خونه رو از هر کس بخری مشکلی پیش نمیاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

وقتی به کسی گیفت می دی ولنس اون افزایش پیدا می کند نه ولنس تو. برای این که ولنس تو هم زیاد بشه بقیه باید بهت هدیه بدهند. در مورد خونه من چیزی نمی دونم
    در مورد خونه , شما اگه یه خونه با کیفیت 2 به بالا داشته باشید همیشه ولنستون بالای 80 میمونه و کمتر نیاز به خرید غذا میکنید. به شرطی که یه خونه بخرید با قیمت پایین که به صرفه باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

شما میتونی برای اینکه دیگه ایمیلی برات نیاد به قسمت Messages در بالای صفحه بازی بری... در صفحه ای که میاد به قسمت Mail Preferences بری و در اون قسمت هر چیزی رو که نمیخوای به ایمیلت بیاد رو تیک کنارش رو برداری... در زیر توضیحاتی در مورد موارد اونجا گفتم:
    • Erepublik Newsletters : تمامی خبرنامه های مربوط به اخبار و تحولات خود سایت...
    • Private Messages : تمامی پیام های خصوصی که بازی یا افراد به شما میفرستن...
    • Work Alerts : تمامی درخواست هایی که از طرف شرکت های درون بازی برای دعوت به کار به شما فرستاده میشن...
    • Erepublik Insider : اخبار داخلی سایت و اتفاقاتی که در آینده خواهند افتاد و برنامه های بعدی سایت...
    • Starvation : اخبار مربوط به گرسنگی و رنج و قحطی زدگی خود شما...
    هر کدوم از این گزینه هایی که نام بردم رو که تیک کنارش رو برداری دیگه در اون رابطه ایمیلی برات نمیاد... که در مورد شما فکر میکنم فقط لازم باشه تیک گزینه آخری به نام Starvation به معنی "گرسنگی و رنج و قحطی زدگی" هستش رو برداری بس باشه... حالا خودت میدونی و اگرم که خواستی میتونی پولت رو به من بدی...

در ضمن... کسی دعوتنامه نمیخواد که مام یه فیضی ببریم...؟

یه سوالم دارم... اگر کسی مثلا اینجا بگه که من یه دعوتنامه میخوام و دو نفر به بالا براش دعوتنامه بفرستن... اون طرف فقط یه دعوتنامه رو جواب میده دیگه... پس یعنی اون دعوتنامه های دیگه از بین میرن و یا اینکه تا کسی به دعوتنامش جواب داده نشه از پنج تا دعوتنامش کم نمیشه...؟

Last edited by Cleeev; 22-06-2008 at 22:53.

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    کارمند استخدام میکنم با حقوقه عالی
    ولی باید مهارتش تو خونه 2 باشه
    مهارت 2 با ولنس 50 4 تا میدم
    اگه ولنس پایین یا بالاتر باشه یکم حقوق تغییر مینه
    هر کی خواست تو بازی یه پیغام بده به hamid-reza
    ممنون

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

منم ميخوام برم ديگه نمي تونم بهش سر بزنم زياد باحال نيست چطوري ميشه برم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •