با سلام مجدد
و تشکر از nesta
یه گوشی f480 دیدم که نرم افزارش با گوشی من کلی تفاوت داشت و اسمش این بود :F480IJPIK1
خیلی هم جالب بود ولی هرچی گشتم پیدا نکردم اگه کسی داره یا میدونه از کجا پیدا کنم و،بگه ممنون میشم
با سلام مجدد
و تشکر از nesta
یه گوشی f480 دیدم که نرم افزارش با گوشی من کلی تفاوت داشت و اسمش این بود :F480IJPIK1
خیلی هم جالب بود ولی هرچی گشتم پیدا نکردم اگه کسی داره یا میدونه از کجا پیدا کنم و،بگه ممنون میشم
راستی دوست عزیز nestaجهت آپدیت راهنماییم میکنید
و اینکه چکار کنم که منجر به مرگ گوشی نشه
سلام دوستان،كسي ميدونه چطوري ميشه از بوك ريدر توي اين گوشي استفاده كرد؟منظورم اينه كه چطوري ميشه توي گوشي كتاب خواند.و چه فرمتي رو ساپورت ميكنه.....؟
خوب پی دی اف و ورد رو ساپورت میکنه منتاها زوم کردن و حرکت دادن صفحه خیلی سخته.من همیشه پی دی اف ها رو به فرمت عکس تبدیل میکنم که تو زوم کردن و حرکت دادن صفحه مشکلی نداره و خیلی راحته.با کتاب هایی هم که به صورت جاوا نوشته شده مثلا با برنامه پرنیان یا کاتب هم مشکلی ندارم منتاها این کتابا رو باید مثل بازی یا برنامه رو گوشیت نصب کنی.
مرسي بابت راهنمايي ولي عملي نشد!فايل pdf يا java كه ميريزم،باز نميكنه!
حتي فايل java رو با jad ريختمم..ولي باز نميشه...با فايل txt هم كه ميريزم نوشته هاي فارسي قاطي پاتيه!!!!
اگه فایل pdf یا word حجمشون زیاد باشه باز نمیکنه و پیغام میده که حجم فایل زیاده.من پیشنهاد میکنم فایل های pdf رو با برنامه ی مخصوص به فرمت jpeg تبدیل کنی.برنامه ای مثل pdf image exctraction wizard که با اون هر صفحه pdf به یک عکس jpeg تبدیل میشه و کار کردن هم با عکس از نظر زوم و حرکت دادن خیلی راحته.برای نصب برنامه هم قلق داره و اینطوری نیست که فقط فایل جاوا رو روش بریزی نصب بشه.روش نصب برنامه و بازی تو همین تاپیک هست یه سرچی بزنی پیدا میکنی.به علاوه برای نصب علاوه بر فایل جار نیاز به فایل جاد هم هست که بزای ساخت اون نیاز به برنامه jadmaker داری!
نه مشكل اون نيست...اصلا گزينه اي براي open نداره!
يه مشكل ديگه هم هست..براي اون نرم افزاري كه تو صفحه اول گذاشتين....وقتي كه ميخوام com رو انتخاب كنم هيچ گزينه اي نمياد!يعني خاليه!
:(
یعنی تو منوی option گزینه ای به نام view نداره؟وقتی رو خود پی دی اف کلیک میکنید چه پیغامی میاد؟
شما باید قبل از کار با این برنامه تمام درایورهای گوشی رو که تو سی دی گوشی هست نصب کنید.در این حالت اگه گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید و برنامه pc stodio رو اجرا کنید پیغام بیاد که گوشی شما کانکت شده.بعد درایور این برنامه رو از پست اول دانلود و نصب کنید.اون موقع برنامه رو اجرا کنید.اگه بازم com نیاد یعنی گوشی شما هنوز کانکت نشده که ممکنه ایراد از کامپیوتر شما باشه.
دوستان یکی بگه این f480 چطوری فارسی میشه؟؟؟
لطفا
شما برای زبان فارسی باید فریمور فارسی رو از همین تاپیک دانلود کنید.کافیه یکم سرچ کنید پیداش میکنید.بعد باید این فریمور رو رو گوشیتون بریزین یا اصطلاحا گوشیتون رو فلش کنید که آموزشش تو صفحه ی اوله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)