سلام .
لطفا قبل از ارسال سوال یه جستجوی کوچیک میزدی برو به
موفق و پیروز باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام .
لطفا قبل از ارسال سوال یه جستجوی کوچیک میزدی برو به
موفق و پیروز باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
اقا اين ويروسه خيلي اعصاب خورد كنه هردفعه كه ميري تو ماي كامپيوتر يه درايويرو خود به خود وا ميكنه بعد كه بر ميگردي دوباره يه درايو ديگه اي رو وا ميكنه قضيه چيه!؟!؟
سلام مهدي جان
خسته نباشي ايول داري
مهدي جان تو تاپيك زير :
توضيح دادي چطور جلوي آلوده شدن به ویروس اتوران را بگيريمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا با اين روش ميشه براي ويروس كضم قيز اين كار رو كرد قاعدتا باس بشه
ولي من جرات امتحانش رو ندارم
راستي چند روزي تو تسك منجر يه پروسسه اي با نام bin2.tmp يا مشابه اين فعال ميشه من مي بندمش چون بهش شك دارم
ولي آنتي ويروسها چيزي رو نشون نميدن نظر تو چيه؟
مشتاق ديدارتيم البته با مانيتور جديد؟
سلام دوستان
من حدود به هفته است یه ویروس گرفتم که تاریخه کامپیوتر رو تا 1/1/2070 جلو می بره و هر دفعه بعد از خاموش و روشن کردن دوباره رو همین تاریخ می مونه !
لطفا اگر کسی راه حل بلده ممنون میشم راهنمایی منه .................
سلام
ممنون میشم به این تاپیک سر بزنید و در حل مشکلم من رو راهنمایی کنید !
رفیق سوالت رو ندیدم!
اگه زحمتی نیست دوباره بپرس یا ادرس پستت رو بنویس.
من show hidden file ویندوزم از کار افتاده با nod32 اسکن کردم فایده ای نداشت. folder option مشکلی نداره . چکار کنم؟
با تشکر فراوان
تو پست اول، این مورد هست :راههاي دستي براي از بين بردن ویروسی که Show Hidden Files را غیر فعال می کند .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل من اینه که بعضی وقتا پروسه های svchost.exe کل پردازش CPU رو اشغال میکنن چندبار با کاسپر اسکن کردم چندتا چیز و اتوران پیدا کرد و پاک کرد ولی هنوز مشکل کامل حل نشده. بعد داخل هر ردایوم هم یه فایل مخفی اتوران وجود داره که دستی خودم نمیتونم پاک کنم!
این مشکل بیشتر مال یکی از svchost هاست که سیستممو مشغول خودش کرده! باید چیکارش کنم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)