تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 737 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پراید ماشین آشغالیه . من 4 سال داشتم . کولرش واقعا دکوره ( غیر از یه سریاش که اونم شانسیه ) .

سیستم برقش واقعا ضعیفه . اونایی که داشتن می دونن . شبا چراغ که ازش میگیری جونش در میاد.

اگه کاسه چرخاشو ببینی میگی خدایا چه جوری با این ماشین 140 - 150 تا میرن ؟ مثل اسباب بازیه .

زود چپ میشه . امنیت از نظر بدنه نداره .

راحت دزدیده میشه .

خلاصه اونا که پیکان داشتن میگن بابا صد رحمت به پیکان .!!!

راستی 206 هم فقط یه اسم داره و یه زمانی شده بود عشق این مردم بدبخت که انتخابهای زیادی ندارن .

صندوق نمدوق تعطیله . یعنی مسافرت با اعمال شاقست .

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با 7 تومن میتونی 206 تیپ1 مدل 81 بگیری که اصلا توصیه نمیشه چون به خرج افتاده و خرجش بالاس

شما برو دنبال پراید که خوراکه تهران هست لوازم هم ارزون . ایشالا 1 یا 2 سال کار کن پول جمع کن ماشین بهتر بگیر .

موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من مذکر هستمجناب نوید عارف هم میشناسم.از اطلاعات ایشون هم بسیار بهره مند شدیم.
    چاکر مذکر خانم هم هستیم ......

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چاکر مذکر خانم هم هستیم ......
    این تاپیک نظر سنجی درباره خودرو هاست.لطفا از موضوع خارج نشیم.
    درباره کولر هم فکر کنم اگه گاز کولر رو نگاه کنید بد نباشه. چون خیلی ها از کولر تندر ناراضی بودن گازشو عوض کردن با هزینه 50000 تومان درست شد.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

6

درسته از بحث خارج نشیم .

درمورد کولر هم باید بگم بیشتر خودروهای داخل ایران همون اول کار این مشکلات رو دارن که مثلا تو Rd گیریبکس باید عوض کرد !!!!

اما اگر قرار باشه 50 تومن برای تندر بدی کولرش درست بشه که فایده نداره ممکن هست تو خیلی چیزای دیگش هم مشکل دار باشه . یکی از دوستان جزو اولین نفراتی بود که لوگان رو تحویل گرفت اولین چیزی که تو ذوغ من زد آینه بغلها بود که به صورت نامتعارفی دراز بود یعنی طول زیادی داره و امکان برخورد رو با دیگر اتومبیلها بیشتر میکنه .

1 هفته پیش آخرین گزارش تایید کیفیت خودروهای داخلی رو دیدم 206 زانتیا ورنا در حد عالی بود .

به هر حال تندر خودرو فرانسوی هست و تو کیفیتش شکی نیست اینا بر میدارن خرابش میکنن و همینطور در نظر داشته باشیم جزو رده اتومبیلهای ارزان قیمت هست پس نباید در حد زیادی ازش انتظار داشته باشیم در حد خودش خوبه .
    Last edited by shahramcat; 23-06-2008 at 15:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظر من یکی از چیزی هایی هم تو طراحی تندر بد جور تو ذوق من زد چراغ عقبش بود که یکش قرمزه یکش سفید

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درسته از بحث خارج نشیم .

درمورد کولر هم باید بگم بیشتر خودروهای داخل ایران همون اول کار این مشکلات رو دارن که مثلا تو Rd گیریبکس باید عوض کرد !!!!

اما اگر قرار باشه 50 تومن برای تندر بدی کولرش درست بشه که فایده نداره ممکن هست تو خیلی چیزای دیگش هم مشکل دار باشه . یکی از دوستان جزو اولین نفراتی بود که لوگان رو تحویل گرفت اولین چیزی که تو ذوغ من زد آینه بغلها بود که به صورت نامتعارفی دراز بود یعنی طول زیادی داره و امکان برخورد رو با دیگر اتومبیلها بیشتر میکنه .

1 هفته پیش آخرین گزارش تایید کیفیت خودروهای داخلی رو دیدم 206 زانتیا ورنا در حد عالی بود .

به هر حال تندر خودرو فرانسوی هست و تو کیفیتش شکی نیست اینا بر میدارن خرابش میکنن و همینطور در نظر داشته باشیم جزو رده اتومبیلهای ارزان قیمت هست پس نباید در حد زیادی ازش انتظار داشته باشیم در حد خودش خوبه .
    در باره آییه ها با شما موافقم تندرو اگه بخواییم با دست بکشیم این جوریه:

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من یکی از چیزی هایی هم تو طراحی تندر بد جور تو ذوق من زد چراغ عقبش بود که یکش قرمزه یکش سفید
    اگر منظور روشن شدن یک چراغ در هنگام دنده عقب هست فکر نکنم نقص باشه چون الان دیگه تو اتومبیلهای جدید دارن همین کار رو میکنن مثلا سوزوکی ویتارا . من خودم دراین مورد یه سوتی دادم جلو رفیقم گفتم هنوز هیچی نشده یه چراغت که سوخته بابا ! گفت نه اینا فقط یک چراغ دنده عقب داره که روشن میشه .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

میگم چرا تندرو با ماشین های دیگه مقایسه میکنید ؟ماشین های دیگرو با تندر مقایسه کنید.منظورم اینه که مثلا وقتی ویتارا یه چراغ عقب داره قشنگه حالا اگه این ماشین یا ماشین های جدید نداشت خدا میدونه چه حرفهایی پشت تندر در میاوردن.چه میدونم یه چشمو از این جور چیزا. طرح بدنه تندر هم جدیده. اگه همین طرحو بنز میزد 300 میلیون میفروخت قشنگ بود حالا چون اینو رنو زده در سطح ماشینای پایینش و ارزونه پس باید انقدر ایراد بگیرید. طرح این ماشین طرح جدیدیه پس وقتی زمان بگذره و ماشین هایی به این مدل بیان این ماشین هم قشنگ میشه. شرکت رنو و پژو دو شرکت بزرگ فرانسوی اند پس بیخودی نمیشه محصولاتشون از جمله 206 یا تندرو زیر سوال برد. این ایراد هایی که ما میگیریم همه خورده ایراده وایراد اصلی نیست.
    این فقط نظر منه و به نظر هیچ کسی توهینی نمیکنم.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا جان چرا شلوغش میکنین ...
    من خودم 2 ماه تندر داشتم , از خودم که حرف نمیزنم .
    یه بارم با اون یارو نوید عارف بر سر تخمی بودن پلت فرم تندر یه مناظره خفن داشتم که سه سوت لت و پارش کردم . تندر فقط یه چیز خیلی توپ داره , اونم قدرت موتورشه .که حقیقتا" عالیه .
    ولی از لحاظ کیفیت , همچین چیز علیه السلامی نیست !!!!
    آینه های بد فرم , ارتفاع زیاد ماشین , ضعف کولر که با تعویض گاز هم حل نمیشه و باید باطری رو هم عوض کنی به انضمام فن .
    از لحاظ کیفیت ساخت هم ریو و آوانته و 206 خیلی جلوتر از تندر هستند و امسال با همه تبلیغی که برای تندر کردند نتونست با کیفیت ریو و 206 رقابت کنه .

بابا خدا وکیلی اگه تا حالا به غیر از تندر سوار چیز دیگه نشدید , برید سوار شید که دیگه اینقدر تندر تندر نکنید .
    بابا تندر هم شد ماشین آخه !!!؟؟؟؟؟؟؟
    به نظر من باید به جای تندر 90 اسمش رو میزاشتن , تانک 90 . آخه کدوم احمقی من نمیدونم مبدع این پلت فرم بوده که یک مترو 525 سانت عقب ماشین رو کشیده بالا و ارتفاع داده . این ارتفاع گند میزنه به همه چیز این ماشین . ضمن اینکه این ماشین همون داچیو هست که سابقه خوشی هم در ایمنی نداره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •