نسخه پرمیوم که خیلی خوبه. هم کلید هاش دوام خوبی داره و هم سبک. به نظر من رایگان رو تعویض کنید و پرمیوم نصب کنید.
یک برنامه مکمل خوب نسخه رایگان این برنامه هست.
خوب و خوش باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه پرمیوم که خیلی خوبه. هم کلید هاش دوام خوبی داره و هم سبک. به نظر من رایگان رو تعویض کنید و پرمیوم نصب کنید.
یک برنامه مکمل خوب نسخه رایگان این برنامه هست.
خوب و خوش باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدی؟
پس میشه یه کی براب نسخه ی پرمیوم بذارید؟
اونم در کنارش نصب کنم؟
نه دیگه آویرا کافیه ولی اگه دوست دارید میشه نصب کنید. هیچ تداخلی با آویرا ایجاد نمیکنه. البته نسخه رایگانش.
Key for AntiVir Avira
Key for Avira Security Suiteکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مجدد
رفتم تو سایت اویرا پرمیوم رو دانلود کنم!!
نوشته که Avira AntiVir Premium, version 10 (without internet connection) یعنی چی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کنم همینو؟
همین رو دانلود کنید. درسته.
دوستان اگه یه لطفی کنن جواب بدن ممنون میشم.
avira همین جوریه
فرت و فرت پیغام میده
خسته میکنه آدمو
تمام کرک های منو قرنطینه کرد وقتی هم که اونا رو وارد لیست سفید میکنم باز تو دور بعد که فول اسکن میکنم مرتب پیغام میده
یکی نیست بگه عمو جون حالیت نیست اینا رو تو لیست سفید وارد کردم که کاری به کارش نداشته باشی
سرعت نت رو هم که کلی میکشه پایین (همینجوری بطور طبیعی سرعتها پایین هست اینم کمترش میکنه)
تنظیم وب گارد هم رو کمترین گذوشتم فایروالش هم عدد rule رو کمتر کردم بازم فایده نداشت
آخر سر هم unistall کردمش
همه میگن خوبه خوبه خوبه ما که خوبی ای ازش ندیدیم
البته خیلی قویه ولی یه جورایی زبون نفهمه
کنار هر پنجره پیام یک تیک هست برای اینکه دیگه پیغام نده. اون فایل رو هم از لیست ایگنور خارج کنید.
اگر فایروال جداگانه نصب کردید rule آویرا رو چک کنید ویا آخرین ورژن رو یک بار دیگه نصب کنید.وقتی میخوام update کنم erorr میده میگه یه اشکالی هست ولی نمی گه چی!
فایل updateش هم داونلود کردم که به صورت دستی update کنم ولی وقتی تو قسمت manual فایل رو انتخاب
می کنم هیچ اتفاقی نمی افته و فقط بر بر منو نگاه می کنه.
متشکر.
سلام...
دانلود Key معتبر تا تاریخ 18-07-2010
(Avira Premium Security Suite 10.0)
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
امیدوارم همیشه موفق باشید
من آنتی ویروس Avira free antivirus 2010 نصب کردم
ومیخواستم بدونم چطور میشه آپدیت هاشو بردارم ویک سیستم دیگه رو آپدیت کنم
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)