تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 1126 اولاول ... 22721121181191201211221231241251261321722226221122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه HAPALI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قسمت ويندوز رو نگرفتم

ديليت و...

ولي درايو ويندوز رو دوباره فرمتش كن
    معمولا درست ميشه
    الان که روشن می کنم همون اول وایمیسته . اصلا نه وارد ویندوز میشه نه وارد تنظیمات bios. همون اول کار. هیچ کار دیگه نمی شه کرد .
    اصلا وارد ویندوز نمی شه که بخوام فرمت کنم.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان سلام یک سوال داشتم
    ما پارسال یک هارد مکستور 160 گرفتیم با گارانتی فیوچر خلاصه اومدیم هارد به هارد کنیم نمیدونم پاور این سیستم دوستمون چش بود که زد و دود سفیدی از برد این هارد بلند شد ما هم گفتیم کار تموم شد و هاردی که 2 ماه بود خریده بودیم رو ورداشتیم آوردیم خونه ولی جالب اینجا بود که کار میکرد ولی سرعتش اومده بود پایین ما هم دیگه چون دیدیم اینطوریه باز هم بردیم با همون سیستمه هارد به هارد کردیم اینبار دیگه هارد دود سفید شدیدتری ایجاد کرد و دیگه بکل سوخت
    بردیم گارانتی گفت از نوسان برقه و ما قبول نمیکنیم و باید هزینه بدی اون زمان من هارد رو خریده بودم 54 هزار تومان و گارانتی گفت حدود 15 تا 25 خرجشه ولی چون هنوز برد این هارد ها نیومده دستمون معلوم نیست کی برات درستش کنیم ما هم هارد رو ورداشتیم بردیم یکجای دیگه و طرف گفت هاردتو بزار اینجا تست کنیم ببینیم چشه و گفت هاردت با تعمیر برد هم درست نمیشه از داخل هم صدمه دیده (نمیدونم یه چیزی اسم برد از داخلش یادم نیست چی بود) ولی من خودم بعید میدونم داخلش صدمه دیده باشه یک ic از پشت بردش آب شده بود خلاصه ما هم بیخیالش شدیم و رفتیم یک سامسونگ با 3 سال گارانتی سام سرویس گرفتیم و الان هم همون رو داریم و خیلی هم راضیم
    حالا میخواستم بدونم این هارد رو جایی میشه تعمیر کرد؟ هزینش چقدره؟ بهترین و حرفه ای ترین جایی که هارد ها رو تعمیر میکنن کجاست؟

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

الان که روشن می کنم همون اول وایمیسته . اصلا نه وارد ویندوز میشه نه وارد تنظیمات bios. همون اول کار. هیچ کار دیگه نمی شه کرد .
    اصلا وارد ویندوز نمی شه که بخوام فرمت کنم.
    با سي دي بوتيبل ويندوز ايكس پي درايو اصلي ويندوزت روي هاردديك رو فرمت كن

ايشالله حل ميشه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

دوستان سلام یک سوال داشتم
    ما پارسال یک هارد مکستور 160 گرفتیم با گارانتی فیوچر خلاصه اومدیم هارد به هارد کنیم نمیدونم پاور این سیستم دوستمون چش بود که زد و دود سفیدی از برد این هارد بلند شد ما هم گفتیم کار تموم شد و هاردی که 2 ماه بود خریده بودیم رو ورداشتیم آوردیم خونه ولی جالب اینجا بود که کار میکرد ولی سرعتش اومده بود پایین ما هم دیگه چون دیدیم اینطوریه باز هم بردیم با همون سیستمه هارد به هارد کردیم اینبار دیگه هارد دود سفید شدیدتری ایجاد کرد و دیگه بکل سوخت
    بردیم گارانتی گفت از نوسان برقه و ما قبول نمیکنیم و باید هزینه بدی اون زمان من هارد رو خریده بودم 54 هزار تومان و گارانتی گفت حدود 15 تا 25 خرجشه ولی چون هنوز برد این هارد ها نیومده دستمون معلوم نیست کی برات درستش کنیم ما هم هارد رو ورداشتیم بردیم یکجای دیگه و طرف گفت هاردتو بزار اینجا تست کنیم ببینیم چشه و گفت هاردت با تعمیر برد هم درست نمیشه از داخل هم صدمه دیده (نمیدونم یه چیزی اسم برد از داخلش یادم نیست چی بود) ولی من خودم بعید میدونم داخلش صدمه دیده باشه یک ic از پشت بردش آب شده بود خلاصه ما هم بیخیالش شدیم و رفتیم یک سامسونگ با 3 سال گارانتی سام سرویس گرفتیم و الان هم همون رو داریم و خیلی هم راضیم
    حالا میخواستم بدونم این هارد رو جایی میشه تعمیر کرد؟ هزینش چقدره؟ بهترین و حرفه ای ترین جایی که هارد ها رو تعمیر میکنن کجاست؟

چون گفتي
    ولی سرعتش اومده بود پایین ما هم دیگه چون دیدیم اینطوریه باز هم بردیم با همون سیستمه هارد به هارد کردیم اینبار دیگه هارد دود سفید شدیدتری ایجاد کرد و دیگه بکل سوخت
    به خاطر همين احتمالا آي سي داخلي هد هاردديسكت يا قسمت هاي داخلي اون آسيب ديده

هاردديسك 160 گيگت بردش زياد هست تو بازار چرا فيوچر گفته بردش رو نداريم؟

ضمنا هاردديسكت قابل تعميره ولي به احتمال زياد صرفه اقتصادي نداره

5. این کاربر از glc_engineer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

چون گفتي

به خاطر همين احتمالا آي سي داخلي هد هاردديسكت يا قسمت هاي داخلي اون آسيب ديده

هاردديسك 160 گيگت بردش زياد هست تو بازار چرا فيوچر گفته بردش رو نداريم؟

ضمنا هاردديسكت قابل تعميره ولي به احتمال زياد صرفه اقتصادي نداره
    نوسان برق به قیمت های داخلی هم آسیب میزنه؟
    بردش الان روی هارده و من همون موقع که فیوچر گفت از نوسان برق بوده گارانتی قبول نمیکنه گفت بیا خودت ببین این ic ولتاژ بالا بهش رسیده که اینطوری آب شده
    به هر حال به نظر شما مطمئن ترین جا که این رو ببرم تعمیر کنم کجاست چون واقعا نو هستش و به نظر خودم ایراد فقط از بردش میتونه باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با همین cd ها ویندوز می ریزم . ولی این بار با این که first boot روی cd-rom هست ولی باز هم بالا نمیاد که من بخوام برم ویندوز رو بریزم . هارد رو میشناسه ولی هیچ کاری نمی شه کرد که از cd-rom بوت شه .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با همین cd ها ویندوز می ریزم . ولی این بار با این که first boot روی cd-rom هست ولی باز هم بالا نمیاد که من بخوام برم ویندوز رو بریزم . هارد رو میشناسه ولی هیچ کاری نمی شه کرد که از cd-rom بوت شه .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

نوسان برق به قیمت های داخلی هم آسیب میزنه؟
    بردش الان روی هارده و من همون موقع که فیوچر گفت از نوسان برق بوده گارانتی قبول نمیکنه گفت بیا خودت ببین این ic ولتاژ بالا بهش رسیده که اینطوری آب شده
    به هر حال به نظر شما مطمئن ترین جا که این رو ببرم تعمیر کنم کجاست چون واقعا نو هستش و به نظر خودم ایراد فقط از بردش میتونه باشه
    جواب قسمت اول
    بله

قسمت دوم
    توي پاساژ ايران و ساختمان ايرانيان چند تا تعمير كار خوب هستن

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

وقتي نميتوني با سي دي رامت بوت بشي
    پس چطوري ويندوز ريختي قبلا

ضمنا دوست عزيز كاملا و با جزئيات توضيح بده
    در مورد مشكلت

داره خودمونی میشه 3tareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    My Love Heart

پيش فرض

سلام
    از وقتي فلشمو وصل كردم به كامپيوتر، وقتي روي هر يك از درايوهام دابل كليك مي كنم، نميتونم واردشون بشم و يك ارور مي ده!
    (البته اگه Folder رو بزنم و از قسمت سمت چپ پنجره كه به حالت شاخه شاخه (Tree) نشون مي ده، با كليك روي درايوها ميتونم واردشون بشم؛ ولي در حالت عادي نميتونم با دابل كليك وارد بشم).
    لطفا راهنمايي كنيد.
    با تشكر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •