معمولا تا 8 رو ساپورت میکنن.
شاید با اپدیت بالاتر از 8 هم ساپورت کنه.
معمولا تا 8 رو ساپورت میکنن.
شاید با اپدیت بالاتر از 8 هم ساپورت کنه.
سلام در مورد امکان فعال سازی جی پی اس برای گوشی n81 لطفا من رو راهنمایی کنید البته من می دونم که این گوشی مثل n85 و n82 دستگاه دریافت کننده مستقیم از ماهواره رو نداره اما آیکون های زیادی در مورد جی پی اس و نقشه و یافتن مکان ها داره آیا راهی هست که از طریق GPRS یا غیره بشه یه کاری کرد؟
گوشی شما چیپ جی پی اس رو داخل خودش نداره.
اما میتونین یک جی پی اس اکسترنال براش بخرین و از طریق بلوتوث بهش وصل کنید.به قیمت 80-150
اگه خارج بود میشد از طریق جی پی ار اس موقعیتت رو پیدا کنه.تازه فقط بعضی اوپراتورا.
اما الان فقط شما میتونیی نقشه ها رو ببینین. جاهای که میخوای رو پیدا کنی. مسیر بین راه ها رو پیدا کنی.همین.![]()
مرسی مهندس پس باید قیدشو بزنمو!!!میشه بگید نقشه های شهرای ایران و راهها رو داره و اگه وجود داره از کجا می شه دانلود کرد؟ و چه جوری باید نصب کرد
اره بابا . بیخیال.ارزش نداره.
به نظر خودت داره؟؟؟؟؟؟
فقط یک سری راه هایه بین شهری رو داره به صورته بسیار ناقص.
اگه میخوای میتونی از سایته نوکیا برنامه ی مپ لودر رو بگیری (با حجم بالا) و به وسیله ی اون نقشه ها رو دانلود کنی.
یا از جی پی ار اس یا wlanاستفاده کنی و مستقیم از خود "مپ" گوشی دانلود کنی.
که بازم ارزش نداره.
برای برنامه هایه کمکی به بخش برنامه های کاربردی برای سیمبین سری 60 ویرایش سوم مراجعه کن.
چند تا سوال داشتم دوستان
1- حداکثر حافظه ای که این گوشی می خوره چیه؟
2- آیا در ویستا به راحتی شناسایی میشه؟
3- آخرین قیمتش چنده؟
4- رنگ دورقاب نقره ایش تو بازار بیشتره یا دور قاب آبی؟
1.فعلا که تا 8 گیگ ساپورت میکنه.
اگه براش اپدیت بیاد احتمالا بتونه 16 رو ساپورت کنه.
2. بعله. مشکلی نداره.
3. قیمت دقیق که ندارم. از 270 دیدم تا 320 .
4. ان 81 که قاب دورش ابی یا نقره ای هست مدل معمولی هست. بیشتر نقرهای دیدم تو بازار.
اونی دورش بژه 8 گیگ هست و مموری نمیخوره.
Last edited by ELVIS PRESLEY; 08-01-2009 at 10:25.
سلام دوستان.
16 گیگ ؟؟؟؟
با سی پی یو 320 ؟؟؟
عمرا اگه ساپورت کنه.
بعدشم اگه ساپورت کنه سرعت لود فایلات اونقد پایین میاد که فقط اعصابت خورد میشه
دوستان این گوشی از نظر اتصال به اینترنت چه طوریه؟ منظورم سرعتش هست.
چون ظاهرا کلاس جی پی ار اس اون کم هست (10) بعد با edge هم می تونیم وصل شیم؟
یکم مبتدیم ببخشید
دوست عزیز این حافظه ها که هارد نیستن بستگیه شدید به سی پی یو داشته باشن.
این حافظه های فلش مادر زادی سرعت انتقالشون زیاده و از سی پی یو زیر 3% استفاده میکنن. (یعنی میشه گفت رو باتری تاثیری ندارن.) و بیشتر به نرمافزاری که کار انتقاله اطلاعاتو انجام میده بستگی دارن.
مثالا برای سی پی یو شما ان 96 رو نگاه کن. با سی پی یو یه 264 مگیش 16 گیگ حافظه ی فلش داخلی و تا 8 گیگ حافظه ی اکسترنالو ساپورت میکنه بدون هیچ مشگلی.(البته خود گوشی به خاطر سی پی یوی ضعیفش بعضی وقتا ریپ میزنه ولی تو سرعت لود فایلا مشکلی نداره.)
نمونه ی نرمافزاریش رو خودم با ان95 امتحان کردم.گوشی من ورژن 20 بود و مال دوستم 12 . مموری 4 گیگ رو مال من بدون کندی و معطلی رد میکرد ولی مال اون میخواست یه اهنگ بذاره یه 10 ثانیه ای طول میکشید تا اهنگو بیاره بالا.
پس شما نگران نباش. تا مموری 16 گیگ به ایران برسه اپدیت جدید هم برای 81 میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)