سلام دوست عزیز خوش اومدی
بالا تو نوار روی لینک های سریع کلیک کن بعد در منو ی باز شده روی قسمت تنظیم های کاربر کلیک کن در صفحه باز شده در نوار کناری روی ویرایش اواتار کلیک کن دیگه باقی معلومه
سلام دوست عزیز خوش اومدی
بالا تو نوار روی لینک های سریع کلیک کن بعد در منو ی باز شده روی قسمت تنظیم های کاربر کلیک کن در صفحه باز شده در نوار کناری روی ویرایش اواتار کلیک کن دیگه باقی معلومه
خیلی ممنون![]()
سلام از کجا باید تایپک جدید زد؟
من فارغ التحصیل فیزیکم سوالاتی در مورد رشته کارشناسی ارشدهواشناسی،دارم. از کجا میتونم بپرسم؟
با تشکر
سلام دوست عزیز...
خوش اومدی به جمع پیسی ورلدی ها...
شما برای ایجاد تاپیک یا موضوع جدید باید از دکمه یاستفاده کنید...
در مورد سوالتون هم باید به انجمن موضوعات علمی برید و از اونجا زیر مجموعه ی مناسب (مرتبط با آموزش عالی یا علوم زمین) رو انتخاب کنید و پس از کسب اطمینان از اینکه سوال مورد نظرتون مربوط به تاپیک مشابهی نمیشه یا قبلاً پرسیده نشده ، دکمه ی موضوع جدید رو که عکسشو براتون گذاشتم ، بزنید...![]()
150*150 بعد حجمشم از 30kb بیشتر نباشه.پسایز عکسی که تو امضا میذاریم چقدر باید باشه؟
O.K؟
نه باباباید 350x150 باشه ..
![]()
ای وای حواسم رفته بود اون گوشهنه باباباید 350x150 باشه ..
![]()
![]()
بچه ها من دیروز داشتم توی یه فروم میگشتم دیدم همه عکس ضمیمه کردن و لینک گذاشتن.
تعجب کردم گفتم اینجا چقدر همکار داره
ما هم میخوایم خوب.چه جوریه اونا داشته باشن ولی بزرگترین فروم ایران نداشته باشه!!
خودتون دارین میگین بزرگ ترین! این بزرگ ترین فروم 400-500 هزار تا کاربر داره ، اگه فقط چند هزار تاشون هم بخوان فایل آپلود کنن رو هاست پیسی ورلد ، می دونین چه فضایی رو می گیرن؟ حسابشو بکنین دیگه! حتی اگه محدودیتی هم باشه و هر کس تا یه سایز مشخص بتونه Attach کنه ، بازم یه رقم نجومی به دست میاد که هزینه ای سرسام آوره واسه ادمین ها...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)