تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 122 از 1635 اولاول ... 22721121181191201211221231241251261321722226221122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من قصد داشتم دوربین w120 سونی بخرم 200 تومن.(البته الان دیجی کالا زده 160 تومن !)
    الان یه نفر دوربین w170 که 10 مگاپیکسل هست و برتریش نسبت به 120 هم فقط 3 مگاپیکسل هست فکر کنم ! رو با یه مموری 4 گیگ میفروشه 200 تومن.
    به نظرتون میارزه با این قیمت بخرم ؟
    اینترنتی پیدا کردم. خود طرف میگه 600 تا عکس بیشتر نگرفتم با دوربین !!
    نظر شما چیه ؟ نو این دوربین هم 230 یا 240 تومنه.
    مموری 4 گیگ چند قیمت هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.آقا وحید از من میشنوی نو بخر.درسته که یکم پول بیشتر میدی ولی بعدا هر عیبی داشت میدونی که از ذات خود دوربین هست و بعدا حداقل به شک نمی افتی.البته این نظر من هست و من هم یک کاربر خیلی عادی هستم ولی دلم نیومد چیزی نگم.خودم هم دنبال یک دوربین خوب هستم.موفق باشی.

3. این کاربر از 741852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.من قیمت این دوربین رو میخوام:
    Panasonic Lumix DMC-FZ28
    هیچ جا قیمت این دوربین نبود.ممکن هست کمیاب شده باشه؟
    این دوربین 5 ماه قبل معرفی شده.بعیده کمیاب شده باشه.هر کسی قیمت روز این دوربین رو داره به من کمک کنه.
    کاملتر از این دوربین نمیشه ...... قیمت قیمت قیمت.کمک کنید.ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من قصد داشتم دوربین w120 سونی بخرم 200 تومن.(البته الان دیجی کالا زده 160 تومن !)
    الان یه نفر دوربین w170 که 10 مگاپیکسل هست و برتریش نسبت به 120 هم فقط 3 مگاپیکسل هست فکر کنم ! رو با یه مموری 4 گیگ میفروشه 200 تومن.
    به نظرتون میارزه با این قیمت بخرم ؟
    اینترنتی پیدا کردم. خود طرف میگه 600 تا عکس بیشتر نگرفتم با دوربین !!
    نظر شما چیه ؟ نو این دوربین هم 230 یا 240 تومنه.
    مموری 4 گیگ چند قیمت هست ؟
    اگه بتوني يه كم پايين تر ازش بگيري و با ضمانت يك ماهه كه اگه تو اين يك ماه هر مشكل حادي داشت بهش پس بدي ميتونه خوب باشه(هر چند من پيشنهاد نميكنم).الان رو 4 گيگ sdhc حدود 11 تومنه.مونده به شانست. من جنس نو رو كه خريدم مشكل داشته چه برسه به جنس دست دوم.اينم بگم كه اينجور وسايل خيلي حساسن.يه بار از دستتش افتاده باشه ممكنه آسيب جدي بهش وارد شده باشه.من يه گوشي n78 با 11 دقيقه كاركرد خريدم.در حالي كه كاملا نو بود ولي هنگ ميكرد و به طرف پس دادم و نو رو خريدم 50 تومن بالاتر مونده به شانست .اگه خواستي تا 200 تومن بخري a2000 كانن هم بدك نيست.

6. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض اعتراض

قابل توجه مدير محترم و ساير كاربران عزيز:
    بنده پس از 4 روز، در حال پاسخ به كليه نامه ها از طريق گزينه پاسخ ادغامي بودم (حدود 1 ساعت در حال تايپ پاسخ كامل به تك تك سوالات عزيزان) كه پس از زدن گزينه ارسال پاسخ، از من يوزر و پسوورد خواست كه در نتيجه پس از طي اين مراحل با مشكل عدم ارسال مواجه شدم و خلاصه هركاري كردم نتيجه زحمت 1 ساعت تايپ پاسخ عزيزان همه به باد رفت و به هيچ عنوان نتوانستم ردي ازش پيدا كنم كه مجددا پست كنم!!
    اين مشكل را من از ضعف سيستم و نرم افزار سايت مي دانم و بايد عرض كنم اگر قرار باشد نتيجه زحمات ما اينگونه به باد رود، فعاليت نكنيم بهتر است!!
    من از دوستان عزيز جدا شرمنده هستم كه پاسخ تمام عزيزان خصوصا دوستي كه راجع به p90 توضيح خواسته بودند همه به باد رفت و اصلا حوصله تايپ مجدد آنها را ندارم ...
    اصلا چرا بايد سيستم پس از 1 ساعت عدم فعاليت از ما يوزر و پسوورد بخواهد؟!!! اين چه ضريب امنيتي است و اصلا چه لزومي دارد!!‌ مثلا چه كسي مي خواهد در اينجا پشت صندلي من، از اين جريان سوءاستفاده كند؟!!!!!!!!! من هيچ توضيح قانع كننده اي نمي بينم!!
    با احترام
    كاويان
    Last edited by Excel-VB; 07-02-2009 at 12:36.

8. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض Fz28

اول می خواستم Fz28 پانا سونیک بگیرم ام دیدم عکساش خیلی نویز داره بعد رفتم سراغ H50 سونی اما اونم در مقایسه با سایر دوربینا خیلی جالب نبود هم عکساش هم فیلمش البته فیلمش بد نبود گزینه بعدیم همین کانن SX10 بود اونم خیلی برتی خاصی نداشت رفتم سراغ P80 نیکون اونم گفتن سرعت رایت عکس و فوکوسش خیلی کمه از اونم دل کندم تا اینکه با اون پست شما در مئرد این دوربین S2000hd با این دوربین آشنا شدم

سلام دوست من
    FZ28 يكي از دوربين هاي خوب و جواب پس داده است!
    نمونه عكس هايش را در سايت pbase.com مشاهده بفرمائيد ... انصافا عاليست ...
    مشكل نويز در نور كم و حالت Indoor يك مشكل عمومي است و فقط دوربين هاي SLR اين مشكل را ندارند (البته بسيار ناچيز) ... البته H50 و SX10 و P80 هم هر سه از بهترين ها هستند و هر كدام مشكل خاص خود را دارند ...
    با احترام
    كاويان

10. 2 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض چاپ عكس

من نمی خوام حرفه ای کار کنم فقط می خوام عکسهای خانودگی باهاش بگیرم که اون هم نهایتا" می شه اندازه 20*25 تو این اندازه کیفیتش چه طوره؟
    برای من همون اندازه که کیفیت عکس مهمه فیلم برداریش هم اهمیت داره

سلام دوست من
    اي كاش نامتان را مي نوشتيد ....
    اكثر دوربين ها خصوصا 8 مگاپيكسلي ها تماماً به شما كيفيت خوب چاپ تا 20 * 25 را مي دهند ...

12. 2 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض Sx10

راستش منم همه ي اين گزينه ها رو مد نظر داشتم.h50 اونوقت حدود 100 تومن گرونتر از اين فوجي بود و فيلمبرداريشم معمولي بود.پاناسونيك رو هم به همين دليل حذف كردم.بين اين دو گزينه يعني s2000hd و canon sx10 كه قيمتش 355 تومنه يكي رو انتخاب كن.به نظرم زياد سخت گيري به خرج نده/زياد فرقي نميكنن.به كدوم مارك بين اينا بيشتر علاقه داري بگير.كانن كه حرف اول رو ميزنه.ولي من با ديدن يه سري عكس از دوربين فوجي كه ادرسشو پايين ميدم به مارك فوجي علاقه پيدا كردم و گرفتم.البته فوجي هم سابقه ي خيلي زيادي در زمينه ي عكاسي داره.به هر حال دل رو به دريا بزنيد.من اگه بودجه ي شما رو داشتم همين الان سفارش sx10 رو ميدادم.من خيلي دنبال100fd گشتم اما گير نياوردم.اون واقعا يه شاهكاره حتي از در ايزوي 800 عكس هاش خوبه.در ايزوي 400 هم كه عاليه.ولي زومش كمه و مشكل باطري داشت و در بازار نبود.ولي باز من اون كانن رو ميپسندم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فتو بلاگ من
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام دوست من
    البته الان بعيد است ايشان بتوانند sx10 را حدود 350 تومان بخرند!! اين دوربين كمياب شده و قيمتش به حدود 400 رسيده!‌ مگر اينكه يك پارت ديگر وارد كشور شده باشد! اين روزها همه sx10 مي خرند ...

14. 2 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض چاپ عكس

من نمی خوام حرفه ای کار کنم فقط می خوام عکسهای خانودگی باهاش بگیرم که اون هم نهایتا" می شه اندازه 20*25 تو این اندازه کیفیتش چه طوره؟
    برای من همون اندازه که کیفیت عکس مهمه فیلم برداریش هم اهمیت داره

سلام دوست من
    اي كاش نامتان را مي نوشتيد ....
    اكثر دوربين ها خصوصا 8 مگاپيكسلي ها تماماً به شما كيفيت خوب چاپ تا 20 * 25 را مي دهند ...

16. 2 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض مد اتوماتيك

راستش هرکاری می کنم نمی دونم چرا نمی تونم با این کانن راحت باشم تو دلم نمی ره ولی از این فوجی خیلی خوشم می اد
    فزق زیادی هم بین زوم 15 با 20 نیست تازه به گفته دوست گرامی جناب کاویان برای استفاده از زوم بالاتر از 12 هم که سه ÷ایه می خواد پس اون می شه هیچ
    اما چون یکم دوست دارم عکاسی یاد بگیرم زیاد دوست ندارم مود اتوماتیک دوربین هم خوب باشه تا مجبور شم یکم تنظیماتشم یاد بگیرم

سلام دوست من
    مد Auto فقط در حالت Outdoor از سوژه ثابت خوب جواب مي دهد و وقتي در حالت Indoor عكاسي مي كنيد (خصوصا با نورهايي مثل تنگستن و فلورسنت) ديگر مد Auto پاسخگوي شما نيست ... اكثر دوربين ها (90 درصد) در حالت Auto عكس خوبي مي گيرند اما اين فقط 30 درصد مساله است و 70 درصد داستان ديگري است ...
    اما در مورد فوجي بايد عرض كنم برند محبوب خود من هست و در اولين فرصت قطعا يك فوجي خواهم خريد .. خصوصا مدل هاي SLR-LIKE كه واقعا زيبا و خوش دست هستند ... لنز بلند (دست ها بهترين جاي دوربين را مي گيرند و به شما لذت و آرامش خاصي مي دهد) .... البته مدل هاي آلفا سوني هم به همينگونه هستند با اين تفاوت كه لنزهاي ارزان و ضعيفي روي آنها سوار است (البته لنزهاي كيت را عرض مي كنم) و تا 5 متر عكاسي خوبي خواهيد داشت و بالاي 5 متر را در كنترل نداريد و بايد هزينه زيادي كنيد تا لنز قوي تري بخريد ... بنابراين من اگر جاي شما بودم قيد همه چيز را مي زدم و S9000 يا S9600 را مي خريدم (با كمي هزينه بيشتر نسبت به H50 و SX10 به قيمت بازرگاني ها)
    به زودي مطلبي راجع به S9000 و S9600 قرار خواهم داد ...
    با احترام
    كاويان

18. 3 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •