تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 291 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سامر: نتايج بايرن مونيخ فاجعه است

ماتياس سامر ستاره سابق تيم ملي فوتبال آلمان معتقد است، تساوي ‪ ۳‬بر ‪۳‬ بايرن مونيخ مقابل بوخوم، براي مدافع عنوان قهرماني بوندسليگا فاجعه است.
    به گزارش خبرگزاري فرانسه از اشتوتگارت، وي كه سمت مديريت ورزشي فدراسيون فوتبال آلمان را بر عهده دارد در يك مصاحبه تلويزيوني اظهار داشت، اين تساوي مشكلات ساختاري در تيم بايرن مونيخ را نشان مي‌دهد.
    سه گل بوخوم در ده دقيقه پاياني ديدار با بايرن مونيخ موجب شد برتري سه بر يك اين تيم به تساوي ‪ ۳‬بر ‪ ۳‬تبديل شود.
    بايرن مونيخ با اين نتيجه و بعد از شكست‌هاي اخير مقابل وردربره من و هانوفر، سومين مسابقه بدون برد خود را پشت سر گذاشت و در مكان يازدهم جدول مسابقات بوندسليگا قرار گرفت.
    يورگن كلينزمن سرمربي بايرن مونيخ با اينكه مارك فان بومل را كاپيتان تيمش كرده است، با بيان اينكه اين بازيكن مشكلاتي در اجراي برنامه‌هاي اين تيم دارد، او را در چند مسابقه اخير نيمكت‌نشين كرده است.
    سامر ضمن انتقاد از كلينزمن افزود: مربي بايد در راستاي تغيير اين وضعيت كاري انجام دهد، چراكه اين مسووليت اوست.
    بعد از اينكه تماشاگران شنبه شب در ورزشگاه با دادن شعارهايي خواستار رفتن كلينزمن شدند، به نظر مي‌رسيد موقعيت او به عنوان سرمربي به خطر افتاده است به طوريكه اولي هونس مدير عامل باشگاه بايرن مونيخ گفت: نمي فهمم چطور اجازه داديم برتري ‪ ۳‬بر يك ما به تساوي سه بر سه تبديل شود، بازيكنان بايد از خود بپرسند اگر خوب بازي كردند پس بهاي چه چيزي را پرداختند.
    كلينزمن روز اول ژوييه كه مربيگري بايرن مونيخ را از اوتمار هيتزفلد تحويل گرفت اعلام كرد، مي‌خواهد كاري كند بازيكنان هر روز بهتر از روز گذشته باشند اما ظاهرا كاملا برعكس شده است.
    بايرن كه فصل گذشته اوليور كان را در درون دروازه داشت در ‪ ۳۴‬مسابقه فقط ‪ ۲۱‬گل خورد، به قهرماني در بوندسليگا و جام حذفي باشگاه‌ها آلمان دست يافت.
    اما كان در ماه مه از فوتبال خداحافظي كرد و جانشين او يعني ميشاييل رنسينگ پس از تنها هفت مسابقه تا كنون ‪ ۱۳‬گل دريافت كرده است.
    لوكا توني و ميروسلاو كلوزه مهاجمان بايرن نيز تا كنون فقط ‪ ۴‬گل زده اند در حاليكه لوكاس پودولسكي مهاجم ملي پوش اين تيم همچنان نيمكت‌نشين است.
    با وجود اين كارل هاينز رومنيگه رييس باشگاه بايرن مونيخ در حمايت از كلينزمن گفته است: ما در كمال آرامش هستيم و به كلينزمن اطمينان داريم اما بايد به سرعت راهي براي بازگشت به موفقيت پيدا كنيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هواداران بایرن خواستار اخراج کلینزمن شدند

هواداران بایرن مونیخ پس از تساوی 3 بر 3 در دیدار مقابل بوخوم علیه یورگن کلینزمن، سرمربی این تیم، شعار دادند.
    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ویرجین مدیا ، تیم فوتبال بایرن روز شنبه در هفته هفتم رقابت‌های بوندس لیگا در حالی که تا دقایق پایانی با نتیجه 3 بریک از بوخوم جلو بود، دو گل دریافت کرد و بازی را با نتیجه تساوی به پایان رساند.
    هواداران بایرن که از نتایج بایرن در هفته‌های اخیر راضی نیستند پس از پایان این دیدار با شعار" کلینزمن برو بیرون" مراتب اعتراض خود را نسبت به مربی تیم محبوب‌شان اعلام کردند.
    کلینزمن در مصاحبه مطبوعاتی پس از این دیدار گفت: برای من وضعیت هواداران قابل درک است. ما در کل بازی تیم برتر میدان بودیم و با نتیجه 3 بر یک از حریف خود پیبش افتادیم اما در نهایت، پیروزی را با تساوی عوض کردیم.
    وی افزود: این نتیجه واقعا به تیم ما صدمه زد چرا که در شرایط فعلی به این دو امتیاز نیاز داشتیم. یک پیروزی می توانست ما را تا رده‌های چهارم تا پنجم جدول ارتقا بخشد اما پیروزی را به راحتی از دست دادیم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وردربرمن در انتظار روزهاي بهتر

حسين اوپچ: در خط حمله وردربرمن كارايي بيشتري دارم

خبرگزاري فارس: بازيكن جديد وردربرمن گفت: حضورم در خط مياني يا حمله بستگي به نظر مربي دارد؛ اما در خط حمله كارايي بيشتري دارم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار ورزش آلمان، سعيد‌حسين اوپچ اظهار داشت: برايم بازي در برمن پر از هيجان است. از زماني كه به اين تيم پيوستم، همواره از اين شور بهره گرفته‌ام.
    اين بازيكن جوان بوسنيايي افزود: بازي در خط مياني و خط حمله، ويژگي‌هاي خاص خودش را دارد. بديهي است كه در هر دو منطقه،‌ بازيكن از احساس متفاوتي برخوردار مي‌شود. گمان مي‌كنم اگر بخت حضور در خط حمله را پيدا كنم، برايم بهتر خواهد بود؛ ضمن اينكه به تيم مطلوب‌تر مي‌توانم كمك كنم.
    حسين اوپچ عنوان كرد:‌ در خط حمله چون از فضاي بيشتري برخوردار مي شوم، موثرتر هستم. با اين حال، خودم را مقابل تصميمات سرمربي موظف مي‌دانم.
    اين بازيكن جوان بوسنيايي كه در تيم‌ كشورش صاحب 7 بازي ملي است، كاپيتان تيم زير 17 ساله‌هاي بوسني نيز به شمار مي‌رود. وي در تابستان سال جاري در ازاي 900 هزار يورو به وردربرمن پيوست و قراردادي تا سال 2012 منعقد كرد.
    اين بازيكن 20 ساله قبل از حضور در تيم آلماني عضو اسلوبودا توژلا بوسني بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اولي هوينس و رابطه او با يك قاطي محبوب فرانسوي!

فرانك ريبري در فوتبال حرفه‌اي سخت امروزه دو عنصر را به خوبي با يكديگر آميخته مي‌كند او چه براي تيم ملي فرانسه و چه براي باشگاه خود، بايرن مونيخ مدافعان حريف را ميخكوب كرده و نقش يك بازيكن رهبر و گلزن را به خوبي با هم ايفا مي‌كند ولي از سوي ديگر شادابي و شوق خود را خارج از زمين از جمله در داخل رختكن حفظ مي‌كند. كمتر بازيكني پيدا مي‌شود كه از شوخي‌هاي تند او در امان باشد.
    آقاي ريبري! اولي هوينس شما را يك «قاطي محبوب» اسم مي‌گذارد در مورد عشق بعدا صحبت خواهيم كرد. منظور از قاطي بودن چيست؟
    من عاشق فوتبال هستم. من مي‌دانم كه ديسيپلين خيلي مهم است. زماني كه يك نفر به جاي ساعت 9:30 ساعت 9:40 سر تمرين ظاهر شود نسبت به تمام كادر تيم بي‌احترامي كرده است ولي خب شوخي نيز لازم است.
    اولي هوينس در مدتي كه در بايرن مونيخ هستيد به دوست شما تبديل شده است؟
    بله. فكر مي‌كنم مي‌توان گفت كه او يك دوست است اما در درجه نخست او يك شخص مورد احترام است. هر چه باشد او سال‌هاي زيادي است كه به عنوان مدير ورزشي بايرن مونيخ فعاليت مي‌كند. او خيلي از من حمايت كرده و برايم كار انجام داده است. رابطه ما با هم خيلي خوب است. ما خيلي با هم صحبت و شوخي مي‌كنيم. من از او خيلي خوشم مي‌‌آيد.
    براي شما واضح است كه اگر رسما اعلام كنيد مايل به ترك بايرن مونيخ هستيد او خيلي غمگين خواهد شد.
    يقينا در اين مورد خيلي صحبت مي‌شود اما من واقعا در اين مورد فكر نمي‌كنم.
    حتي در مورد بارسلونا كه انگار براي به خدمت گرفتن شما علاقه نشان داده است؟
    من تمركز و حواس خود را مشغول بايرن مونيخ مي‌كنم و مي‌خواهم در اينجا وظيفه خودم را انجام دهم. در بايرن مونيخ همه از من راضي هستند و اين مهمترين نكته است. آينده نشان خواهد داد كه چه اتفاقي خواهد افتاد. راستش را بگويم من تا پيش از اين بايرن مونيخ را چندان نمي‌شناختم اما اين تيم واقعا يك باشگاه ورزشي است.
    گاهي اوقات اين احساس را نداريد كه در بوندس‌ليگا زياد مورد فشار قرار نداريد؟
    در بوندس‌ليگا خواسته‌هاي زيادي از من طلب مي‌شود. خيلي از بازيكنان در بوندس‌ليگا مرا تحريك و مي‌خواهند بازي مرا خراب كنند. آزمون بوندس‌ليگا خيلي سخت است.
    شما كه به منزله بازيكن آينده قلمداد مي‌شويد در شيوه بازي‌تان سرعت و تكنيك ممزوج است. آيا مي‌توان اين را تمرين كرد؟
    من هميشه بازيكن تكنيكي بوده‌ام و تاكنون روي حركت سرعتي خود خيلي كار كرده‌ام. امروزه سرعت و نيروي بدني بيشتري را در خودم جمع كرده‌ام. هنگامي كه به عنوان بازيكن بتوان از هر دو مساله سود برد، يك امر مفيد كم نظير است.
    اين انگيزه بالاي شما از كجا سرچشمه مي‌گيرد؟
    من تا آنجا كه مي‌دانم به توپ دلبستگي داشته‌ام و يقينا شور و شوق من از زندگي از آنجا ناشي مي‌شود كه همواره به عنوان كودك با مشكلات زيادي رو به رو بوده‌ام و همه چيزهايي كه بر خلاف ميل من باشند و يا برايم موفقيت‌آميز باشند هميشه وجود داشته و باعث خوشحالي من مي‌شوند.
    چه زماني اين احساس را داشتيد كه شما عنصر ويژه‌اي هستيد؟
    آيا واقعا اينچنين است؟ اگر اينگونه است پس دير است. من فقط خوشحال هستم كه تاكنون توانسته‌ام از عهده كارها برآيم.
    از همين چند روز پيش شما مي‌بايست كار مي‌كرديد و باشگاهي پيدا نكرده بوديد.
    حتي اين موضوع هم به من كمك كرد تا زندگي واقعي را بشناسم و اين زندگي كارگري بود كه هر روز از ساعت هفت صبح تا شش بعدازظهر كار مي‌كرد. بدون شك اين زندگي آساني نبود، حقوق من كم و كار خيلي سخت بود. اين باعث رشد من شد، به همين خاطر شايد من امروز تا اندازه‌اي از بعضي ديگر از فوتباليست‌هاي حرفه‌اي خوشبخت‌تر هستم.
    آيا شما آن وقت‌ها هم بدون فوتبال شادي و شوق خود را از دست مي‌داديد؟
    من خوشحالي از زندگي را هرگز از دست نداده‌ام. من حتي در آن وقت‌ها نيز كوشش داشته‌ام تا از هر چيز حداكثر استفاده را بكنم. براي من روشن بود كه انسان‌هايي وجود دارند كه در وضعيت خيلي بدتري به سر مي‌برند.
    شما يقينا از جايي از فرانسه مي‌آييد كه اوضاع چندان مساعد نبود. شما بدون نبوغ و استعداد بالاي خود نمي‌توانستيد مسلما موفق شويد.
    بله. استعداد من، مرا نجات داد. در عين حال كه من شخص مهربان و دوست داشتني هستم، غير از اين نيست.
    اينطور به نظر مي‌رسد كه شما از چيزهايي ترس داريد؛ اگر اينطور است از چه چيزهايي؟
    من اصلا از هيچ چيز ترس ندارم.
    شما در اين ميان با زيدان مقايسه مي‌شويد.
    اين يك افتخار بزرگ است. اديك، بازيكن بزرگي بود و شايد بزرگترين بازيكن بود. من سعي مي‌كنم از لحاظ ورزشي آن چيزي كه او به دست آورده است را به دست بياورم.
    شما در مقايسه با خيلي از بازيكنان كه بازي را هدايت مي‌كنند گاهي اوقات خيلي غير آگاهانه بازي مي‌كنيد.
    زماني كه توپ را در اختيار دارم به اينكه چه كار بايد بكنم فكر نمي‌كنم اين به خودي خود انجام مي‌شود.
    آيا مي دانيد كه بايرن مونيخ تا چه اندازه به شما وابسته است؟
    خيلي از مطبوعات نوشته و مي‌گويند بايرن مونيخ به من وابسته است اما من هميشه به اين فكر مي‌كنم كه در اين مورد خود را تحت فشار قرار ندهم.
    براي اينكه زحمت شما كمتر شود آيا بهتر نيست كه بايرن يك بازيكن درجه يك بين‌المللي ديگر را به خدمت بگيرد؟
    بله. من اميدوارم كه يك بازيكن خوب ديگر به جمع ما اضافه شود. مي‌دانم كه اولي هوينس به اين مساله فكر مي‌كند. براي اين فصل يك جمع خوب را در اختيار دارد. آيا اينطور نيست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سرعت و حركت دو عامل تاكتيكي هامبورگ است

خبرگزاري فارس:سرمربي هلندي هامبورگ گفت سيستم بازي بر مبناي دو عامل طراحي شده كه سرعت و حركت روبه جلو است.
    به گزارش خبرگزاري فارس مارتين جول اظهار داشت:هامبورگ بر مبناي سرعت زياد و تحركت به سوي دروازه حريف تا كنون در فصل جاري موفق عمل كرده است.
    وي كه جانشين مربي هموطنش يعني هوب اسيتوونس شد افزود: هامبورگ اين قالب كلي تاكتيكي را تا پايان فصل حفظ خواهد كرد حتي در مقام تقويت آن نيز بر خواهد آمد.
    اين مربي اظهار داشت:تصميم داريم بازي به بازي سريع‌تر و پر تحرك تر عمل كرده و بازي كنيم اينگونه مي توانيم موقعيت خويش را در جدول مستحكم سازيم مي‌خواهيم فصلي باشكوه را پشت سر بگذاريم.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مصاحبه با فرانک ریبری

من اصلا از هيچ چيز ترس ندارم

فرانك ريبري در فوتبال حرفه‌اي سخت امروزه دو عنصر را به خوبي با يكديگر آميخته مي‌كند او چه براي تيم ملي فرانسه و چه براي باشگاه خود بايرن مونيخ مدافعان حريف را ميخكوب كرده و نقش يك بازيكن رهبر و گلزن را به خوبي با هم ايفا مي‌كند ولي از سوي ديگر شادابي و شوق خود را خارج از زمين از جمله در داخل رختكن حفظ مي‌كند. كمتر بازيكني پيدا مي‌شود كه از شوخي‌هاي تند او در امان باشد.

آقاي ريبري! اولي هوينس شما را يك «قاطي محبوب» اسم مي‌گذارد در مورد عشق بعدا صحبت خواهيم كرد. منظور از قاطي بودن چيست؟
    من عاشق فوتبال هستم. من مي‌دانم كه ديسيپلين خيلي مهم است. زماني كه يك نفر به جاي ساعت 9:30 ساعت 9:40 سر تمرين ظاهر شود نسبت به تمام كادر تيم بي‌احترامي كرده است ولي خب شوخي نيز لازم است.

اولي هوينس در مدتي كه در بايرن مونيخ هستيد به دوست شما تبديل شده است؟
    بله. فكر مي‌كنم مي‌توان گفت كه او يك دوست است اما در درجه نخست او يك شخص مورد احترام است. هر چه باشد او سال‌هاي زيادي است كه به عنوان مدير ورزشي بايرن مونيخ فعاليت مي‌كند. او خيلي از من حمايت كرده و برايم كار انجام داده است. رابطه ما با هم خيلي خوب است. ما خيلي با هم صحبت و شوخي مي‌كنيم. من از او خيلي خوشم مي‌‌آيد.

براي شما واضح است كه اگر رسما اعلام كنيد مايل به ترك بايرن مونيخ هستيد او خيلي غمگين خواهد شد.
    يقينا در اين مورد خيلي صحبت مي‌شود اما من واقعا در اين مورد فكر نمي‌كنم.

حتي در مورد بارسلونا كه انگار براي به خدمت گرفتن شما علاقه نشان داده است؟
    من تمركز و حواس خود را مشغول بايرن مونيخ مي‌كنم و مي‌خواهم در اينجا وظيفه خودم را انجام دهم. در بايرن مونيخ همه از من راضي هستند و اين مهمترين نكته است. آينده نشان خواهد داد كه چه اتفاقي خواهد افتاد. راستش را بگويم من تا پيش از اين بايرن مونيخ را چندان نمي‌شناختم اما اين تيم واقعا يك باشگاه ورزشي است.

گاهي اوقات اين احساس را نداريد كه در بوندس‌ليگا زياد مورد فشار قرار نداريد؟
    در بوندس‌ليگا خواسته‌هاي زيادي از من طلب مي‌شود. خيلي از بازيكنان در بوندس‌ليگا مرا تحريك و مي‌خواهند بازي مرا خراب كنند. آزمون بوندس‌ليگا خيلي سخت است.

شما كه به منزله بازيكن آينده قلمداد مي‌شويد در شيوه بازي‌تان سرعت و تكنيك ممزوج است. آيا مي‌توان اين را تمرين كرد؟
    من هميشه بازيكن تكنيكي بوده‌ام و تاكنون روي حركت سرعتي خود خيلي كار كرده‌ام. امروزه سرعت و نيروي بدني بيشتري را در خودم جمع كرده‌ام. هنگامي كه به عنوان بازيكن بتوان از هر دو مساله سود برد، يك امر مفيد كم نظير است.

اين انگيزه بالاي شما از كجا سرچشمه مي‌گيرد؟
    من تا آنجا كه مي‌دانم به توپ دلبستگي داشته‌ام و يقينا شور و شوق من از زندگي از آنجا ناشي مي‌شود كه همواره به عنوان كودك با مشكلات زيادي رو به رو بوده‌ام و همه چيزهايي كه بر خلاف ميل من باشند و يا برايم موفقيت‌آميز باشند هميشه وجود داشته و باعث خوشحالي من مي‌شوند.

چه زماني اين احساس را داشتيد كه شما عنصر ويژه‌اي هستيد؟
    آيا واقعا اينچنين است؟ اگر اينگونه است پس دير است. من فقط خوشحال هستم كه تاكنون توانسته‌ام از عهده كارها برآيم.

از همين چند روز پيش شما مي‌بايست كار مي‌كرديد و باشگاهي پيدا نكرده بوديد.
    حتي اين موضوع هم به من كمك كرد تا زندگي واقعي را بشناسم و اين زندگي كارگري بود كه هر روز از ساعت هفت صبح تا شش بعدازظهر كار مي‌كرد. بدون شك اين زندگي آساني نبود، حقوق من كم و كار خيلي سخت بود. اين باعث رشد من شد، به همين خاطر شايد من امروز تا اندازه‌اي از بعضي ديگر از فوتباليست‌هاي حرفه‌اي خوشبخت‌تر هستم.

آيا شما آن وقت‌ها هم بدون فوتبال شادي و شوق خود را از دست مي‌داديد؟
    من خوشحالي از زندگي را هرگز از دست نداده‌ام. من حتي در آن وقت‌ها نيز كوشش داشته‌ام تا از هر چيز حداكثر استفاده را بكنم. براي من روشن بود كه انسان‌هايي وجود دارند كه در وضعيت خيلي بدتري به سر مي‌برند.

شما يقينا از جايي از فرانسه مي‌آييد كه اوضاع چندان مساعد نبود. شما بدون نبوغ و استعداد بالاي خود نمي‌توانستيد مسلما موفق شويد.
    بله. استعداد من، مرا نجات داد. در عين حال كه من شخص مهربان و دوست داشتني هستم، غير از اين نيست.

اينطور به نظر مي‌رسد كه شما از چيزهايي ترس داريد؛ اگر اينطور است از چه چيزهايي؟
    من اصلا از هيچ چيز ترس ندارم.

شما در اين ميان با زيدان مقايسه مي‌شويد.
    اين يك افتخار بزرگ است. اديك، بازيكن بزرگي بود و شايد بزرگترين بازيكن بود. من سعي مي‌كنم از لحاظ ورزشي آن چيزي كه او به دست آورده است را به دست بياورم.

شما در مقايسه با خيلي از بازيكنان كه بازي را هدايت مي‌كنند گاهي اوقات خيلي غير آگاهانه بازي مي‌كنيد.
    زماني كه توپ را در اختيار دارم به اينكه چه كار بايد بكنم فكر نمي‌كنم اين به خودي خود انجام مي‌شود.

آيا مي دانيد كه بايرن مونيخ تا چه اندازه به شما وابسته است؟
    خيلي از مطبوعات نوشته و مي‌گويند بايرن مونيخ به من وابسته است اما من هميشه به اين فكر مي‌كنم كه در اين مورد خود را تحت فشار قرار ندهم.

براي اينكه زحمت شما كمتر شود آيا بهتر نيست كه بايرن يك بازيكن درجه يك بين‌المللي ديگر را به خدمت بگيرد؟
    بله. من اميدوارم كه يك بازيكن خوب ديگر به جمع ما اضافه شود. مي‌دانم كه اولي هوينس به اين مساله فكر مي‌كند. براي اين فصل يك جمع خوب را در اختيار دارد. آيا اينطور نيست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فوتبال باشگاههاي آلمان اينتراخت با مهدوي كيا باخت

تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت آلمان كه مهدي مهدوي كيا بازيكن ايراني را در اختيار دارد، شنبه شب مقابل تيم هونفهيم تن به شكست داد.

به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از برلين، در اين ديدار كه از هفته هفتم رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي آلمان برگزار شد، تيم اينتراخت فرانكفورت با نتيجه ‪ ۲‬بر يك مغلوب حريف خود شد.

در اين ديدار مهدوي كيا در دقيقه ‪ ۷۱‬وارد زمين شد اما در همان دقيقه تيم اينتراخت دومين گل خود را دريافت كرد تا همچنان در قعر جدول رده بندي اين رقابتها باقي بماند.

دمبا با در دقايق ‪ ۴۶‬و ‪ ۷۱‬براي هونفهيم و استنفر در دقيقه ‪ ۶۶‬براي اينتراخت گلزني كردند.

در ديگر ديدار مهم امشب، تيم بحران زده بايرن مونيخ مقابل تيم بوخوم به نتيجه تساوي ‪ ۳‬بر ‪ ۳‬رضايت داد.

وحيد هاشميان ملي پوش ايراني تيم بوخوم به دليل مصدوميت در اين بازي حضور نداشت.

در ساير بازي ها، هرتابرلين با يك گل از سد باير لوركوزن گذشت، اشتوتگارت با نتيجه ‪ ۴‬بر يك وردربرمن را شكست داد و كلن با نتيجه ‪ ۲‬بر يك بروسيا مونشن گلادباخ را پشت سر گذاشت.

در ادامه هفته هفتم اين مسابقه ها، تيم‌هاي انرژي كاتبوس با هامبورگ، بروسيا دورتموند با هانوفر و شالكه با وولفسبورگ فردا شب/يكشنبه/ به مصاف هم مي‌روند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تاكيد جديد هافبك مجرب ميلان
    گتوزو:هنوز هم به بايرن مونيخ فكر مي‌كنم

خبرگزاري فارس:هافبك دفاعي آ.ث ميلان ايتاليا گفت:اين احتمال وجود دارد پس از ميلان به بايرن مونيخ منتقل شوم.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان گنارو گتوزو اظهار داشت:هنوز هم با نماينده بايرن در ارتباط هستم.جواب قطعي و منفي به آنها نداده ام.شايد در آينده راهي آلمان شوم.
    وي كه هفته گذشته در حين بازي در كالچو مقابل اينتر ميلان با كارلو آنچلوتي درگيري پيدا كرد در مصاحبه جديد خود به فشرده شدن رقابت سر حضور در تركيب اصلي اشاره داشته و به اين خاطر بحث همكاري احتمالي با بايرن را جدي گرفته است.
    گتوزو عنوان كرده كه با كسب آمادگي آندرا پيرلو در ميدان و نيز حضور ماتيو فلاميني در عمل فرصتي براي حضور وي مهيا نمي شود. از اين رو احتمال دارد راه خروج از ميلان را در پيش گيرد.
    اين بازيكن اظهار داشت:احتمال انتقالم به بايرن وجود دارد و در حال بررسي شرايط اين تيم هستم.
    گتوزو از سال 1999 تا كنون عضو ميلان است.وي تجربه بازي در سالرينتا ايتاليا گلاسكو رنجرز اسكاتلند و پروجيا ايتاليا را دارد.

Last edited by mohamad23; 06-10-2008 at 09:47.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

22بازيكن به اردوى ژرمن ها دعوت شدند

ليست قابل پيش بينى يواخيم لو

يواخيم لو سرمربى جوان تيم ملى آلمان نفرات خود را براى ديدار تيمش مقابل روسيه و ولز انتخاب كرد. مطبوعات كشور آلمان ليست 22 نفره لو را يك ليست قابل پيش بينى خواندند.وب سايت اسپورت وان به بررسى وضعيت نفرات دعوت شده به اردوى تيم ملى آلمان پرداخته.در ادامه با 22 بازيكن دعوت شده به تيم ملى آلمان بيشتر آشنا خواهيد شد:

دروازه بان ها

رابرت انكه(هانوفر)

پس از خداحافظى ينس لمن يوآخيم لو سنگربان با تجربه هانوفر را به عنوان دروازه بان شماره يك تيمش انتخاب كرد. انكه با درخشش در درون دروازه هانوفر و البته به لطف عملكرد ضعيف رقباى خود توانسته است جايگاه خود را درتيم ملى آلمان تثبيت كند. پس از خداحافظى لمن، انكه اميدوار است تعداد بازى هاى ملى خود را بيشتر كند. در حال حاضر اين سنگربان با تجربه در ۴ بازى به عنوان دروازه بان اول ژرمن ها به ميدان رفته است.

رنه آدلر(بايرلوركوزن)
    بسيارى آدلر را پديده جوان فوتبال آلمان مى دانند. آدلر با درخشش در رقابت هاى فصل گذشته بوندس ليگا همواره مورد توجه كادر فنى تيم ملى كشورش قرار داشته. يوآخيم لو در خصوص حضور آدلر در تيم ملى آلمان اينطور مى گويد: «آدلر دروازه بان فوق العاده با استعدادى است. او با حضور در تيم ملى و كسب تجربه بيشتر مى تواند جانشين مناسبى براى دروازه بان هاى بزرگ تيم ملى آلمان باشد. در حال حاضر او بايد با حضور در تيم ملى آلمان به كسب تجربه بيشتر بپردازد.»

تيم ويزه(وردربرمن)
    تيم ويزه شروع بسيار خوبى در رقابت هاى فصل جديد بوندس ليگا داشته است. سنگربان ۲۷ ساله وردربرمن خودش معتقد است كه مى تواند در جام جهانى ۲۰۱۰ سنگربان مطمئنى براى ژرمن ها باشد. ويزه پس از اعلام اسامى دعوت شدگان به تيم ملى آلمان گفت: «از اينكه دوباره در ليست لو قرار گرفته ام بسيار خوشحالم اما هدف من اين نيست كه به تيم ملى دعوت شوم و روى نيمكت بنشينم. من تمام تلاشم را براى جلب اطمينان كادر فنى انجام خواهم داد. در رقابت هاى فصل جارى بوندس ليگا ثابت كرده ام كه مى توانم سنگربان شايسته اى براى تيم ملى كشورم در رقابت هاى جام جهانى ۲۰۱۰ باشم.»

مدافعان

كلمنس فريتز(وردربرمن)
    مدافع ۲۸ ساله سبزپوشان شهر برمن همواره يكى از چهره هاى تأثيرگذار تيم ملى آلمان بوده است. فريتز در حال حاضر ۲۸ بازى ملى را در كارنامه خود مى بيند. با توجه به استفاده لو از ۴ مدافع، فريتز به حضور خود در تركيب اصلى ژرمن ها بسيار اميدوار است. اين مدافع با تجربه در رقابت هاى فصل جارى بوندس ليگا نيز يكى از بهترين هاى تيم خود بوده است.

آرنه فريدريش (هرتابرلين)
    فريدريش در بازى مقابل روسيه مى تواند تعداد بازى هاى ملى خود را به عدد ۶۲ برساند. كاپيتان هرتابرلين در حال حاضر با تجربه ترين مدافع تيم ملى آلمان به حساب مى آيد. تجربه نشان داده كه لو اعتقاد خاصى به استفاده از مدافعان باتجربه دارد. از زمان حضور لو در تيم ملى آلمان ميانگين سنى مدافعان ثابت تيم ملى آلمان كمتر از ۲۸ سال نشده است. به احتمال فراوان در ديدار مقابل روسيه نيز فريدريش يكى از ۱۱ بازيكن اصلى يوآخيم لو خواهد بود.

پرمرته ساكر(وردربرمن)
    پرمرته ساكر در رقابت هاى فصل جارى بوندس ليگا توانسته حضورى قدرتمند و تأثيرگذار در تركيب تيم خود داشته باشد. هماهنگى بالاى مرته ساكر با كلمنس فريتز در خط دفاعى مى تواند باعث استحكام خط دفاعى ژرمن ها شود. مرته ساكر سعى مى كند در غياب متزلدر خود را به عنوان يكى از نفرات اصلى به تيم ملى آلمان تحميل كند. مرته ساكر با ۴۹ بازى ملى يكى از بازيكنان باتجربه ژرمن ها به حساب مى آيد.

فيليپ لام(بايرن مونيخ)
    لام پس از مارسل يانسن جوان ترين مدافع حال حاضر تيم هاى آلمان محسوب مى شود. مدافع نام آشناى بايرن با وجود جوانى يكى از باتجربه ترين هاى ژرمن هاست. اين مدافع جوان با ۵۰ بازى ملى ديگر به يك بازيكن باتجربه تبديل شده است. لو اعتقاد خاصى به اين مدافع جوان دارد. لام در رقابت هاى اين فصل يكى از معدود مدافعان موفق بايرنى ها بوده است.

مارسل يانسن(هامبورگ)
    پس از يك فصل ناموفق در بايرن، يانسن فصل جديد را با پيراهن هامبورگ شروع كرده است. يانسن در اين فصل يكى از بهترين هاى هامبورگ بوده است. يانسن كه با حضور در هامبورگ تولدى دوباره داشته است، در خصوص حضور خود در تيم ملى گفت: «فصل جديد را با هامبورگ بسيار خوب شروع كرده ام. من فقط به رقابت هاى باشگاهى فكر نمى كنم. هدف من اين است كه حضورى موفق در تيم ملى آلمان داشته باشم. براى حضور در تركيب اصلى يوآخيم لو تمام تلاش خود را خواهم كرد. من اگر خودم باشم مى توانم يكى از ۴ مدافع اصلى ژرمن ها باشم.»

سر دار تاسكى(اشتوتگارت)
    پديده فصل گذشته رقابت هاى بوندس ليگا يك بار ديگر در ليست يو آخيم لو قرار گرفت. وى براى حضور در تركيب تيم ملى آلمان و رساندن بازى هاى ملى خود به عدد ۴ رقباى بسيار سرسختى دارد. او با ۳ بازى ملى كمترين حضور را در جمع ژرمن ها داشته است. حضور او در ديدار حساس مقابل روسيه به اما و اگرهاى بسيارى بستگى دارد. با توجه به جوانى و كم تجربگى تاسكى براى حضور در جمع ۱۱ نفره يوآخيم لو بايد منتظر مصدوميت رقباى سرشناس خود باشد.

هايكو وسترمن(شالكه)
    وسترمن بدون كوچكترين شك و ترديدى بهترين مدافع فصل جديد رقابت هاى بوندس ليگا بوده است. او تاكنون ۶ بار با پيراهن تيم ملى آلمان به ميدان رفته است و توانسته اولين گل ملى خود را نيز به ثمر برساند. يك گل در ۶ بازى براى يك مدافع آمار جالبى به نظر مى رسد. او در رقابت هاى اين فصل بوندس ليگا نيز با به ثمر رساندن ۳ گل براى برمن نام خود را به عنوان گلزن ترين مدافع حال حاضر فوتبال ژرمن ها معرفى كرده است. خيلى ها معتقدند اگر يوآخيم لو به «نام ها» توجه نكند اين مدافع جوان مى تواند در جام جهانى ۲۰۱۰ يكى از ۴ مدافع اصلى ژرمن ها باشد.

هافبك ها

ميشائيل بالاك(چلسى)
    پس از مدت ها دورى از تيم ملى هواداران تيم ملى آلمان مى توانند دوباره شاهد هنرنمايى بالاك در خط ميانى تيم خود باشند. بالاك با ۸۷ بازى ملى با تجربه ترين چهره ژرمن ها به حساب مى آيد. بالاك در رقابت هاى فصل جارى ليگ برتر جزيره كاملاً سرحال و آماده نشان داده است. او اميدوار است بازگشت باشكوهى به تيم ملى كشورش داشته باشد: «خيلى خوشحالم كه دوباره مى توانم پيراهن تيم ملى كشورم را بر تن كنم. در حال حاضر در شرايط بسيار خوبى قرار دارم و اميدوارم با بازگشت قدرتمند خود به تيم ملى آلمان خاطرات تلخ گذشته را فراموش كنم.»

تورستن فرينگس(وردربرمن)
    فرينگس نيز به مانند بالاك پس از مدت ها دوباره به تيم ملى آلمان دعوت شده است. غيبت زوج بالاك- فرينگس در خط ميانى ژرمن ها باعث شده بود تا اين تيم بتواند به مانند جام جهانى ۲۰۰۶ و جام ملت هاى ۲۰۰۸ عملكرد خوبى داشته باشد. با بازگشت اين ۲ هافبك باتجربه به جمع ژرمن ها هواداران آلمانى منتظر برد شيرين تيم ملى كشورشان مقابل روسيه هستند.

توماس هيتزپرگر(اشتوتگارت)
    هيتزپرگر در تركيب اشتوتگارت شروع بسيار خوبى در رقابت هاى بوندس ليگا داشته است. او خود را در بهترين شرايط مى بيند. هافبك باتجربه ژرمن ها در خصوص ديدار تيم ملى آلمان مقابل روسيه گفت: «از اينكه براى چنين بازى حساسى به تيم ملى دعوت شده ام بسيار خوشحالم. روسيه با حضور گاس هيدينك به يكى از قدرت هاى فوتبال اروپا تبديل شده است. ما با پيروزى مقابل روسيه مى توانيم با انگيزه اى مضاعف به ادامه رقابت ها فكر كنيم.»

يرمان جونز(شالكه)
    جونز فصل گذشته يكى از پديده هاى رقابت هاى بوندس ليگا بود. او پس از درخشش در رقابت هاى باشگاهى مورد توجه يوآخيم لو قرار گرفت اما تاكنون نتوانسته است جواب خوبى به اعتماد سرمربى ژرمن ها بدهد. بسيارى معتقدند در صورت ادامه اين روند جونز در ليست هاى بعدى يوآخيم لو جايى نخواهد داشت.

سيمون رولفز (بايرلوركوزن)
    رولفز اين فصل نيز به مانند فصل گذشته يكى از بهترين هاى بوندس ليگا بوده است. لو اين هافبك جوان را يكى از بهترين هاى حال حاضر فوتبال آلمان و اروپا مى داند. سرمربى ژرمن ها در خصوص هافبك جوان تيمش گفت: «رولفز خيلى زود توانسته جايگاه خود را در تيم ملى پيدا كند. از نظر من او يكى از بهترين هاى حال حاضر فوتبال آلمان و اروپا است. مطمئن باشيد در آينده بيشتر از اين هافبك جوان خواهيد شنيد. او تاكنون ۱۵ بار با پيراهن تيم ملى آلمان بازى كرده و من در هر بازى پيشرفت او را احساس كرده ام.»

باستين شواين اشتايگر(بايرن مونيخ)
    ديگر به حضور شواينى در خط هافبك ژرمن ها عادت كرده ايم. اين هافبك جوان حالا ديگر چهره شناخته شده اى در فوتبال اروپا دارد. پيشنهاد بزرگان قاره سبز براى جذب شواينى باعث شده تا اين بازيكن با روحيه اى مضاعف به رقابت هاى آتى خود در بايرن و تيم ملى آلمان فكر كند. شواين در گفت و گو با سايت رسمى فدراسيون فوتبال آلمان گفت: «دوباره به تيم ملى دعوت شدم و از اين بابت خيلى خوشحالم. در بازى مقابل روسيه ثابت خواهم كرد كه پيشنهاد باشگاه هاى بزرگ اروپايى براى جذب من بى دليل نبوده است.»

پيوتر تروفسكى(هامبورگ)
    تروفسكى در اين فصل نقش به سزايى در موفقيت هاى تيمش داشته است. اين هافبك جوان با سرعت بالاى خود مى تواند يكى از معدود هافبك هاى سرعتى ژرمن ها باشد. سرعت او باعث شده تا اين هافبك جوان از ديگر هافبك هاى ملى پوش آلمان متمايز شود. به همين دليل نيز در بازى هاى اخير لو، تروفسكى را در تركيب اصلى تيم خود قرار مى دهد.

مهاجمان

ماريو گومز (اشتوتگارت)

پس از افت محسوسى كه گومز داشت رفته رفته به روزهاى خوب خود باز مى گردد. گومز در ۳ بازى اخير اشتوتگارت عملكرد بسيار خوبى داشته است. باتوجه به عدم آمادگى كورانى و پودولسكى، گومز مى تواند يكى از مهاجمان ژرمن ها در ديدار حساس مقابل روسيه باشد.

پاتريك هلمز(باير لوركوزن)
    پاتريك هلمز يكى از مهاجمان آماده بوندس ليگا در اين فصل بوده است اما خود او نيز مى داند كه براى حضور در تركيب اصلى تيم ملى آلمان شانس بسيار كمى دارد. هلمز در گفت و گو با وب سايت اسپورت وان گفت: از اينكه يكى از ۲۲ بازيكن برگزيده لو هستم احساس غرور مى كنم. من مى دانم كه در تيم ملى آلمان رقباى بسيار بزرگى دارم. در حال حاضر كم تجربه ترين مهاجم تيم ملى آلمان هستم و راستش را بخواهيد انتظار ندارم در همين ابتداى كار در تركيب اصلى قرار بگيرم. مى دانم كه شانس كمى براى بازى كردن مقابل روسيه دارم اما نگاهم به آينده است. من در آينده اى نزديك مى توانم جايگاه اصلى خود را در تيم ملى پيدا كنم.

ميروسلاو كلوزه(بايرن مونيخ)
    پس از انتظارات زيادى كه در اوايل فصل از كلوزه مى شد اين بازيكن يكبار ديگر گلزنى هاى خود را براى بايرن شروع كرده تا ثابت كند هنوز بهترين مهاجم كشورش است. كلوزه با عملكرد خوب خود در ديدار مقابل روسيه مى تواند منتقدان خود را خاموش كند. او را مى توانيم با انگيزه ترين بازيكن آلمانى در ديدار مقابل روسيه بدانيم.

كوين كورانى(شالكه)
    كورانى اين فصل هيچ نشانى از مهاجم آماده و گلزن فصل گذشته شالكه ندارد. او فصل را بسيار بد شروع كرده تا جايى كه حتى همتيمى هايش به انتقاد از او پرداخته اند! وب سايت اسپورت وان دعوت لو از كورانى را يك دعوت سنتى ناميد و نوشت: «لو از روى عادت كورانى را دعوت كرده. مسلماً بازى هاى اين فصل كورانى دليل اصلى دعوت او نبوده است!»

لوكاس پودولسكى(بايرن مونيخ)
    اگر قرار باشد همه چيز مثل گذشته پيش رود در ديدار مقابل روسيه بايد يك بار ديگر شاهد حضور پولدى در تركيب اصلى ژرمن ها باشيم. الان مدت هاست كه پولدى به يكى از نفرات اصلى ژرمن ها تبديل شده است. وضعيت پودولسكى در تيم ملى آلمان با وضعيت او در بايرن اصلاً قابل مقايسه نيست.»

منبع:روزنامه ابرار ورزشی

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كولر:تلاش بازيكنانش را براى كسب اين نتيجه ستود

پس از تساوى 3-3 بوخوم مقابل بايرن قهرمان آلمان مارسل كولر سرمربى اين تيم تلاش بازيكنانش را براى كسب اين نتيجه مورد ستايش قرار داد.
    كولر گفت:واقعا تلاش بازيكنان ما براى جبران گل هاى عقب افتاده تيم باورنكردنى بود ما فوق العاده عمل كرديم و توانستيم يك امتياز از اين ديدار به دست آوريم.
    دابروفسكى كه زننده گل دوم و اميد بخش بوخوم بود پس از اين ديدار در حالى كه از خوشحالى آرام و قرار نداشت اظهار داشت:بازى زيبايى بود از ابتداى بازى بدون در نظر گرفتن حريف مدام حمله كرديم و تا پايان نيز همين شيوه را پى گرفتيم و در نهايت نيز توانستيم گل هاى خورده را جبران كنيم و به تساوى دست يابيم.

منبع:روزنامه ایران ورزشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •