چطوری اینو
این شکلی کنم
![]()
مشكل چي هست ؟محسن خان یه قالب دارم ..خیلی مشکلی نداره..بعضی جاهاش مشکل داره ... شما میتوید کمکم کنید ؟؟
فارسي سازي ؟
لينكش را بزار
سلام . ميخواستم بدونم اينجا نصب جومفا بر روي سيستم آموزش داده نميشه ؟؟؟
شايد بد سوال پرسيدم . چون من قبلا روي پي اچ پي نيوك رو كه از سايت نسل جوان خريده بوده اول بايد روي سيستم نصبش مي كردي بعد فايل ها رو آپلود مي كردي . البته من هر كاري كردم آخرش موفق نشدم سايت بسازم . ميخواستم ببينم اين جومفا چطوريه ؟؟؟ من توي پي اچ پي نيوكي كه قبلا داشتم بايد يه ماي اس كيو ال و آپاچي و از اينجور چيزا روي سيستم نصب مي كردم . توي جومفا چطور اينا لازم هست ؟؟
من توي اين كار مبتدي هستم اگه سوالم مشكلي داره ببخشيد .
منظورت نصب لوكال هست ديگه؟
براي اينكار از نرم افزار easyphp يا xamp استفاده كن خيلي هم راحت ميشه باهاش كار كرد
نيازي هم نيست به نصب آپاچي يا mysql خودش اينارو داره
آموزش توي پست اول همين تاپيك اومده
همونطور كه گفتم من مبتدي هستم . من متوجه نشدم توي كدومشونه يكي كه نصب جوملا 1.0 روي سايت هست . يكي آموزش مارژول يكي تغيير permission در Cpanel يكي هم لينك باكسه . يكي هم لوكال هاست .
ولي اموزش براي نصبش توي خود سيستم نبود .
ممنون ميرم دنبالش . من قبلا يه دونه بسته به اسم winlap داشتم .براي اينكار از نرم افزار easyphp يا xamp استفاده كن خيلي هم راحت ميشه باهاش كار كرد
نيازي هم نيست به نصب آپاچي يا mysql خودش اينارو داره
یکی از ادمین ها اشتباهی یه جایی تیک ها رو جا به جا کرده و الان عنوان مطالب در سایت نمایش داده نمیشه ؟ من هر چی گشتم نیافتم . کسی یادشه ؟
منظورتون همون ترتیب نمایش مطالب هست ؟؟
سلام
کسی Mamblog را برا 1.5 نداره ؟
هرچی سرچ کردم فقط برا 1.0 آورد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)