تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 229 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گتوزو: بكام فوتباليستى تمام عيار است

Reuters - گنارو گتوزو هافبك مصدوم ميلان كه از زمان حضور ديويد بكام ستاره لس آنجلس گلكسى به دليل مصدوميت خانه نشين شده است، از عملكرد زيباى اين بال انگليسى به وجد آمده و او را مورد ستايش قرار داد. گتوزو در ماه دسامبر از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگى شده و به صلاحديد پزشكان خانه نشين شد و ستاره گلكسى از زمان آغاز قرارداد قرضى اش جانشين او در خط ميانى شده است. وى درباره جايگزين ارزشمند خود در تركيب روسونرى گفت: «بازى بكام مرا به وجد آورده است. او بازيكنى تمام عيار و حرفه اى است اگرچه او هنوز با كاكا قابل قياس نيست اما به هر حال هافبكى فوق العاده و با قابليت است. اگرچه بكام در اين مدت جانشين من شده اما نمى توانم او را با خودم مقايسه كنم. ديويد مى تواند در طول ۲ ماه و نيم قراردادش گل هاى بسيارى را براى ميلان به ثمر برساند كه شايد من نتوانم هرگز به ركورد او دست يابم اما به هر حال اميدوارم هرچه زودتر از مصدوميت رهايى يافته و فرصت يابم تا بار ديگر توانايى هايم را به معرض نمايش بگذارم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تشكر هواداران ميلان از كاكا

بعد از آنكه اعلام شد ريكاردو كاكا در ميلان مى ماند، هواداران روسونرى خوشحال و شادمان در محل تمرين تيم محبوب خود حضور يافتند و از مسئولان باشگاه و كاكا تشكر كردند. بيش از ۳ هزار نفر در كمپ ورزشى ميلانو از برلوسكنى، گاليانى و كاكا تشكر كردند و آنها را به خاطر پاسخ منفى به پيشنهاد ۱۰۰ ميليون پوندى باشگاه منچسترسيتى ستودند و در زمان ورود كاكا جشن خود را با وى تقسيم كردند. گفتنى است كه دوشنبه شب هم كه پدر كاكا در ويا توراتى در حال گفت وگو با سران ميلان بود هزاران نفر از طرفداران ميلان و علاقه مندان به كاكا با نشستن در مقابل دفتر باشگاه ميلان از برلوسكنى خواستند تا ستاره برزيلى را به خاطر پول از دست ندهد

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وقت خداحافظى است

مالدينى: بازنشستگى ام به بدنم بستگى دارد

پائولو مالدينى كاپيتان پر افتخار ميلان يكى از بزرگترين مدافعان فوتبال جهان در ۲۰ سال گذشته است، بازيكنى كه در ۴۰ سالگى هم مى خواهد همانند دوران جوانى اش ستاره اى ارزشمند براى تيم محبوب روسونرى باشد و حالا وقت خداحافظى نزديك شده است. شماره ۳ محبوب ميلانى ها روزهاى آخر فوتبال خودرا سپرى مى كند و آماده است تا مثل بارزى، آلبرتينى، كاستاكورتا و بسيارى از چهرهاى مطرح ميلان كفش هاى طلايى اش را آويزان كند. او حالا مى خواهد همانند پدرش يك پدر خوب براى فرزندانش باشد. پسر بزرگ او(كريستين) در تيم جوانان ميلان بازى مى كند و مالدينى اميدوار است تا روزى او را بازيكنى بزرگ در فوتبال ايتاليا و جهان كند و پيراهن شماره ۳ كه قرار است بعد از خداحافظى پائولو بايگانى شود را بر تن پسرش ببيند.
    نامى جاودانه...
    تمام بازيكنان بزرگ فوتبال جهان در طول دوران بازيگرى خود اشتباهات عجيب و غريب زيادى مرتكب شده اند اما در مورد كاپيتان روسونرى نام او باعث شده است كه اشتباهاتش چندان به چشم نيايد. براى مثال در دقيقه ۶۵ دقيقه بازى با ليورپول در فينال آتن توپ ارسالى از جانب پپه رينا بر اثر غفلت مالدينى مستقيماً به استيون جرارد رسيد و ۲ دقيقه بعد از آن نيز مالدينى در اشتباهى ديگر توپ را در ميانه ميدان به ماسچرانو واگذار كرد. اگر آن اشتباهات به نحوى تاثيرگذار در نتيجه بازى بود چه مى شد؟ بايد گفت كه مالدينى نام بزرگى است كه همه را تحت تأثير خود قرار داده است به خصوص با نگاه كردن به عملكرد درخشان او در دوران كارى اش. مالدينى از دورانى مى آيد كه بزرگانى همچون پلاتينى و مارادونا در آن بازى مى كردند و از كنار اين مسأله به راحتى گذشتن بسيار سخت است.
    پر افتخار مثل پائولو...
    مالدينى بهترين مدافع است، او بيشترين بازى را براى تيم ملى ايتاليا انجام داده است، او ... و .... همه اينها در ۲۴ فصل حضور او در ميادين فوتبال صورت گرفته است و آن هم فقط و فقط براى يك تيم يعنى ميلان.اين شماره ۳ رويايى سرانجام هم در اين باشگاه از دنياى فوتبال خداحافظى خواهد كرد.از سال ۱۹۸۹ كه او اولين حضورش در يك فينال اروپايى را تجربه مى كرد تا ۷ فينال ديگر من افتخار همراهى و از نزديك پيگيرى كردن او را داشته ام. او مقابل استوا بخارست، بنفيكا، مارسى، بارسلونا، آژاكس، يوونتوس و ليورپول (۲بار) در فينالهاى اروپايى به ميدان رفته است. او در همه آنها بى نقص بوده است تا مى رسيم به همان دقيقه ۶۵ فينال آتن. مالدينى پس از اينكه توانست در آتن فينال را مقابل ليورپول پيروز شود و جام را بالاى سر ببرد گفت: ما بهترين تيم ايتاليا، اروپا و جهان در طول ۲۰ سال گذشته بوده ايم. وقتى كه من جامى را بالا مى برم درباره همه افتخاراتى فكرمى كنم كه در اين سال ها كسب كرده ام و همچنين افرادى كه به من نزديك هستند و كسانى كه از من حمايت مى كنند.
    يك قهرمانى ديگر...
    پائولو بازيكنى ۴۰ ساله است. او بعد از جام جهانى ۲۰۰۲ با تصميمى عاقلانه و تشخيص وضعيت خود از فوتبال ملى كنار كشيد و حتى فراخوان براى حضور در يورو ۲۰۰۴ را نيز نپذيرفت.در آن زمان گفت: مهمترين چيز اين است كه يك بازيكن ۳۴ ساله نمى تواند در چنين تورنمنت هايى بازى كند اما اكنون چه شده است كه مالدينى با دارا بودن چنين تجربه اى به ماندن اصرار دارد. با خداحافظى بيلى كاستاكورتا در فصل گذشته مالدينى مسن ترين بازيكن حاضر در جمع روسونرى است كه همچنان بازى مى كند. مالدينى مى گويد: پايان دادن به دوران حضورم با اين افتخار خوب خواهد بود اما من مى خواهم در سوپر جام اروپا و يك رقابت ليگى ديگر بازى كنم و مى خواهم كه اين سال قهرمانى در جام يوفا را بدست آورم. اين عالى خواهد بود. بازنشستگى من به انگيزه ام وابسته نيست، اما به بدنم بستگى دارد.
    ميلان مثل يك خانواده...
    مالدينى براى ادامه دادن به كارش و اينكه بتواند بيست و چهارمين فصل حضورش را با موفقيت به پايان ببرد سخت تمرين مى كند و معمولاً در بازى هاى كم اهميت به ميدان نمى رود تا از نظر جسمانى در وضعيت خوبى قرار داشته باشد.راستى چرا؟ چه چيز ذهن مالدينى را براى ماندن در مستطيل سبز تسخير كرد. مالدينى كه در گرداندن يك كمپانى البسه با كريستين ويه رى شراكت دارد از اقبال خوبى از سوى هواداران ميلان برخوردار است و با چهره مدل مانندش هواداران نيز از دورى او از ميادين فوتبال خوشحال نخواهند شد.دانيله ماسارو كه در فينال ۱۹۹۴ مقابل بارسلونا دوبار گلزنى كرد، مى گويد: ميلان واقعاً يك خانواده است. اين راز موفقيت آنهاست. آنها هرگز وقتى كه شما بازى كردنتان تمام مى شود به درها نزديك نمى شوند. من نمى توانم فكر كنم كه چه تعداد بازيكن سابق با تيم جوانان يا در پشت صحنه كار مى كند. اين حرف هاى ماسارو درست است چرا كه بسيارى از بازيكنان سابق روسونرى در سن بازنشستگى شان در پست هاى ديگرى در ميلان فعاليت دارند از كارلتو و تاسوتى گرفته تا خود ماسارو و همين مسأله است كه مالدينى ميلان را مثل خانواده اش مى داند و در آن به راحتى كار مى كند. چزاره مالدينى، پدر مالدينى در دهه ۵۰ و ۶۰ ميلادى براى روسونرى توپ مى زد و حتى توانست اولين افتخار اروپايى ميلان را بالاى سر ببرد. اكنون كريستيان، پسر مالدينى يا همان نسل سوم خانواده در تيم هاى پايه ميلان بازى مى كند. پائولو مى گويد: پدرم ميلان را در اولين افتخار اروپايى اش در سال ۱۹۶۳ كاپيتانى كرده اما من او را به عنوان بازيكن به خاطر نمى آورم. من تحت راهنمايى هاى او در جوانان ميلان بازى كرده ام اما من از او بيشتر درباره انسان بودن آموخته ام. درباره طرز تلقى درست داشتن در بازى. طرز فكر مالدينى بزرگ در بازنشستگى چه زمانى بود؟ چزاره در ۳۵ سالگى كفش هايش را آويخت.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ميلان بيشترين تماشاگر، يوونتوس كمترين

بر اساس تحقيقات جديد سازمان ليگ فوتبال ايتاليا، تيم فوتبال آ.ث ميلان از بيشترين ميزان تماشاگر در مسابقات سري آ برخوردار است.

به گزارش ايرنا به نقل از سايت فوتبال گل، احتمالا عمده دليل اين امر، پيوستن
    رونالدينيو به ميلان در فصل تابستان است.

در مجموع تعداد افرادي كه براي تماشاي مسابقات سري آ به ورزشگاه‌ها مي روند، نسبت به همين زمان در سال گذشته افزايش يافته است. متوسط تماشاگران براي مسابقات سال گذشته ‪ ۲۴۴۷۰‬نفر بود كه اين شاخص در سال جاري به ‪۲۴۸۹۵‬ نفر رسيده است.

طبق اين تحقيق، متوسط تماشاگران ميلان براي مسابقات خانگي ‪ ۶۰۰۶۷‬نفر است كه بالاترين ميزان در بين تيم‌هاي سري آ به شمار مي‌رود. اينترميلان نيز با ‪ ۵۱۶۳۷‬نفر در هر مسابقه در رده دوم قرار دارد. رم با شاخص ‪ ۴۱۲۲۵‬نفر سوم است و لاتزيو با ‪ ۳۶۴۰۷‬نفر در مكان چهارم ايستاده است.

اما ناپولي تيم شگفت انگيز سري آ نام گرفته كه مي‌تواند روي ‪ ۳۸۶۵۸‬نفر تماشاگر خود در مسابقات حساب كند.

يوونتوس با متوسط بسيار پايين ‪ ۲۲۲۵۱‬نفر در ورزشگاه المپيكو، كم تماشاگرترين تيم شناخته شده است با وجود اين بايد اشاره كرد كه حداكثر ظرفيت ورزشگاه اين تيم ‪ ۲۵‬هزار نفر است در حالي كه متوسط ورزشگاه‌هاي تيم هاي ديگر بين ‪ ۷۰‬هزار تا ‪ ۹۰‬هزار نفر است.

سيه نا نيز با متوسط فقط ‪ ۱۰۶۳۰‬نفر نيز در قعر اين جدول قرار گرفته است.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برلوسكوني: كاكا مي‌ماند، بكام مي‌رود

رييس باشگاه فوتبال آث ميلان ايتاليا با وجود شايعات جديدي در مورد آينده كاكا، اعلام كرد، او در اين تيم مي‌ماند.

به گزارش شبكه تلويزيوني اسكاي، فوق ستاره برزيلي ميلان درست چند روز پيش در آستانه امضاي قرارداد با منچسترسيتي قرار گرفته بود اما با دخالت سيلويو برلوسكوني رييس باشگاه در دقايق پاياني، اين اتفاق نيفتاد.

از آن روز شايعات زيادي در مورد آينده كاكا مطرح شده از جمله اينكه رئال مادريد به شدت خواهان جذب وي در پايان فصل است.

برلوسكوني در پاسخ به اين ادعاها به سرعت وارد عمل شد و به هواداران ميلان اطمينان داد، كاكا براي هميشه بازيكن ميلان باقي مي‌ماند.

وي در مصاحبه با اسكاي گفت: ما در گذشته هميشه پاسخ رئال مادريد را داده ايم پس من دليلي براي ادامه چنين ادعاهايي نمي‌بينم. قصد نداريم نظر خود را عوض كنيم چون كاكا يكي از اجزاي بسيار مهم ما در آينده است.

در همين حال يكي ديگر از موضوعات مهمي كه در رابطه با ميلان مطرح شده، وضعيت ديويد بكام در اين تيم است كه براي مدتي به صورت قرضي از لوس آنجلس گالكسي به آنها پيوسته است.

برلوسكوني افزود: همه مي‌خواهند چنين بازيكني داشته باشند. كلاس، حرفه اي بودن و تعهد بكام، او را به يك بازيكن فوق‌العاده تبديل كرده است. اما با گالكسي قرارداد دارد. او و باشگاه بايد به اين مسئله احترام بگذارند.

بنابراين گزارش، ميلان اميدوار است در ديدار فردا شب خود مقابل بلونيا، به روند پيروزي هايش در هفته آينده ادامه بدهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برلوسكوني:كاكا را به رئال هم نمي‌دهيم

سيلويو برلوسكوني رييس باشگاه ميلان ايتاليا اظهارداشت: به هيچوجه از رد پيشنهاد هنگفت باشگاه منچسترسيتي براي خريد كاكا پشيمان نيست و به هواداران اطمينان داد دست طمع رئال مادريد را نيز كوتاه خواهد كرد.

كاكا براي مدت طولاني در كانون اخبار جهان قرار داشت كه منشا آن پيشنهاد ‪ ۱۲۰‬ميليون يورويي منچسترسيتي براي به عضويت گرفتن وي بود.

ستاره تيم ملي برزيل سرانجام تصميم به رد پيشنهاد منچسترسيتي گرفت و برلوسكوني شخصا اين خبر را در برنامه زنده تلويزيوني اعلام نمود.

نخست وزير ايتاليا اظهارداشت:-نگه داشتن كاكا مثل بدست آوردن قهرماني ديگري در چمپيونزليگ (جام قهرمانان باشگاههاي اروپا) بود. من خوشحالم و به ميلان افتخار مي‌كنم چون واقعا حس مي‌كنم ما تنها تيم در دنيا هستيم كه چنين چيزي ممكن بود در آن اتفاق بيفتد.>
    شيخ منصور بن زايد آل نهيان مالك باشگاه منچسترسيتي يكي از شاهزادگان ثروتمند ابوظبي است كه مصمم است اين باشگاه را به يكي از بزرگترين باشگاههاي جهان تبديل كند.

برلوسكوني در مورد وي گفت:-شيخ براي ساختن تيمي كه بتواند نقش مهمي در ليگ برتر و اروپا ايفا كند، تلاش زيادي انجام مي‌دهد. او قطعا در چند سال آينده منچسترسيتي را به قدرتي بزرگ تبديل خواهد كرد و برايش آرزوي موفقيت مي‌كنم.>
    وي ادامه داد:-اما او مي‌داند كه من مالك ميلان هستم. ما به كاكا اجازه داديم خودش تصميم بگيرد و از تصميم او هم خوشحالم.>
    از سوي ديگر باشگاه رئال مادريد اسپانيا براي بدست آوردن كاكا در تابستان آينده، دورخيز كرده كه به اعتقاد برلوسكوني به جايي نخواهد رسيد.

وي گفت:-كاكا و ميلان قبلا هم اسپانيايي‌ها را جواب كرده‌اند و دليلي نمي بينم كه بخواهيم مواضع خود را تغيير دهيم. كاكا تعهد خود را به باشگاه علني كرده و دنبال پول بيشتر هم نيست

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شوچنكو انتخاب كرد؟ بازي در ايتاليا، زندگي در انگليس

آندري شوچنكو مهاجم اوكرايني باشگاه ميلان ايتاليا اظهار داشت آخرين پيراهني كه بر تن خواهد كرد، پيراهن تيم ميلان است و بعد از خداحافظي، براي ادامه زندگي به انگليس باز مي‌گردد.

شوچنكو در تابستان امسال به تيم ميلان بازگشت در حالي كه دو فصل ناموفق را در تيم ليگ برتري چلسي سپري كرده بود.

در حالي كه حضور در چلسي، ستاره تيم ملي فوتبال اوكراين را در سراشيب سقوط قرار داده بود، با بازگشت به ميلان، اميد به ادامه فوتبال در وي زنده شد.

به گزارش ايرنا، شوا در گفت و گو با روزنامه كوريره دلو اسپورت اظهار داشت:
    -اينجا همه چيز عالي است. احساس مي‌كنم دوباره متولد شده ام. هميشه مي گفتم كه دوست دارم به ميلان برگردم اما چند سالي با مصدوميت دست به گريبان بودم.>
    شوچنكو در مورد برنامه‌هاي آينده خود و اهدافش به اظهارنظر پرداخته و گفت يكي از آنها اين است كه در ورزشگاه سن سيرو با پيراهن مشكي - قرمز باشگاه ميلان ايتاليا از فوتبال خداحافظي كند و البته به عدد ‪ ۱۷۵‬گل زده براي اين تيم دست يابد.

مهاجم تيم ملي فوتبال اوكراين در مورد هم تيمي باشگاهي‌اش كه در هفته گذشته همه تيترها را به خود اختصاص داده بود، نيز گفت: -ريكي (ريكاردو كاكا) نياز به هيچ توصيه‌اي نداشت. او مي‌دانست چه مي‌كند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بوفون: جاي كاكا بودم، پيشنهاد منچسترسيتي را قبول مي‌كردم

اظهارنظر تازه جيانلوئيجي بوفون دروازه بان ملي پوش باشگاه يوونتوس ايتاليا، خواب هواداران اين تيم را از امشب آشفته خواهد كرد.

بوفون در گفت و گو با روزنامه گازتا دلو اسپورت اظهارداشت كه اگر به جاي كاكا بود پيشنهاد منچسترسيتي را قبول مي‌كرد.

به نوشته اين روزنامه، بوفون نيازي هم به اينكه جاي كاكا باشد ندارد چون مالك ثروتمند اين باشگاه (منچسترسيتي) همچنان علاقمند به جذب اين دروازه بان برجسته ايتاليايي است و جالب تر اينكه او علنا اعلام كرده اگر پيشنهاد هنگفتي دريافت كند، يوونتوس را ترك خواهد كرد.

وي اظهارداشت:-اگر چنان پيشنهاد رويايي به من شده بود، حتما مي‌رفتم. اما اين شايعاتي كه در مورد رفتن من شنيده مي‌شود، از وقتي ‪ ۲۳‬ساله بودم شروع شده و ادامه دارد. من فوتبالي هستم و مي‌دانم چطور بايد محاسبه كرد.

يوونتوس در رقابتهاي فصل جاري سري آ وضعيت مطلوبي در جدول رده بندي دارد و در فاصله سه امتيازي صدر جدول ايستاده است.

بوفون در مورد وضعيت تيم گفت:-از اين كه در رتبه دوم هستيم خوشحالم و افتخار مي‌كنم. الان احساس خوبي دارم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این هم بازیکنان دعوت شده برای بازی مقابل بلونیا:

Abbiati, Dida, Antonio Donnarumma, Antonini, Darmian, Favalli, Maldini, Senderos, Zambrotta, Ambrosini, Beckham, Cardacio, Flamini, Pirlo, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فاشیست جان ممنون بابت خبرها...

وقتی اسم شوچنکو میاد حالم گرفته میشه!
    یک زمانی همه کاره ی تیم بود حتی کاکا زیر سایه شوچنکو بود نمی دون چه بلایی بر سرش اومده که الان تا حد یک بازیکن درجه دو افت کرده!
    یادش بخیر یه زمانی قاتل یووه بود.
    بوفون: جاي كاكا بودم، پيشنهاد منچسترسيتي را قبول مي‌كردم
    از بوفون خیلی بعیده همچین حرفی زده باشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •