تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 413 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سخناني در تلويزيون ملي اسپانيا

آلوس: من بيمار فوتبال هستم

خبرگزاري فارس: مدافع جلوزن بارسلونا خود را بيمار فوتبال توصيف كرد و گفت: بدون فوتبال حتي نفس كشيدن نيز برايم دشوار است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، دانيل آلوس مدافع برزيلي بارسلونا عنوان كرد: سابق بر اين در تيم سويا بوده ام. مي دانم يك باشگاه بزرگ، بازيكن بزرگ مي خواهد و بارسلونا نيز جاي بازيكنان كوچك نيست.
    وي ادامه داد: بايد ياد بگيريم كه حرفه‌اي باشيم و حرف هاي حرفه اي بزنيم؛ اما دست خودم نيست. بايد بگويم كه وقتي توپ فوتبال را مي بينم، ديوانه مي شوم. بيمار فوتبال هستم و بدون آن زنده نمي مانم.
    وي اظهار داشت: اگر تلويزيون يك بازي معمولي را 3 بار نشان دهد، هر 3 بار را با هيجان تماشا مي كنم. گاهي با كودكان در كوچه بازي مي كنم و برايم مهم نيست كه در آسفالت خيابان‌ها مصدوم شوم.
    وي خاطر نشان ساخت: زندگي بدون فوتبال غير ممكن است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در پي سفر به پكن

مسي: اميدوارم هواداران وضعيت مرا درك كنند

خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا اردوي امريكا را به مقصد پايتخت چين ترك كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، ليونل مسي عنوان كرد: اميدوارم هواداران وضعيت مرا درك كنند. بايد همراه تيم المپيك آرژانتين راهي پكن مي‌شدم؛ نه به اجبار، بلكه با تمام وجود و علاقه.
    وي ادامه داد: خود را سرباز كشورم مي دانم و مي خواهم براي موفقيت تيم ملي آرژانتين در المپيك تلاش كنم. حضور در المپيك برايم يك افتخار بزرگ است.
    مقامات بارسلونا تا آخرين لحظه تلاش كردند تا اجازه ندهند مسي اين تيم را به مقصد پكن ترك كند؛ اما فيفا اين اجازه را به بارسلونا نداد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پيشنهاد رم به بارسلونا

25 ميليون پوند براي اتوئو اختصاص داده شد

خبرگزاري فارس: باشگاه ايتاليايي آ.اس رم براي خريد مهاجم كامروني بارسلونا مبلغ 25 ميليون پوند اختصاص داده است.

به گزارش خبرگزاي فارس و به نقل از سان لندن، ساموئل اتوئو از ديد مقامات رم ايتاليا گزينه بسيار خوبي براي درخشش در فصل جديد كالچو است.
    خوسه ماريا مسايس، مدير برنامه هاي اين بازيكن افريقايي امروز ميهمان مسئولين رم است تا شرايط انتقال موكلش را به ايتاليا بررسي كند.
    به نظر مي رسد اتوئو جايگاهي در تيم گوارديولا نداشته و در جستجوي راهي براي فرار از اين تيم است.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

وعده اجباري به هواداران

لاپورتا: اگر صعود نكنيم مي‌روم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا خداحافظي خود از اين سمت را مشروط به عدم صعود به مرحله گروهي ليگ قهرمانان دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، خوان لاپورتا، مالك باشگاه بارسلونا اظهار داشت: از اعتراض هواداران با خبر هستم. مي دانم راي 33 درصدي هواداران براي ابقايم كافي نبوده است.
    وي افزود: به صورت قانوني در سمت خود ابقا شده ام؛ اما براي نظر هواداران احترام قايلم. اگر بارسلونا در مرحله انتخابي ليگ قهرمانان ندرخشيد و وارد مرحله گروهي نشويم، شك نكنيد كه از سمت خود كناره گيري خواهم كرد تا مديرعامل بعدي بارسا را نجات دهد.
    وي تصريح كرد: هواداران معترض خيلي هم عجله نكنند. با چند بازي آينده همه چيز مشخص مي شود. اگر در مرحله گروهي حضور داشته باشيم، به وعده هايم عمل كرده ام و دليلي براي خداحافظي نخواهم داشت.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

والنسيا به بارسلونا پيشنهاد رسمي داد

اتوئو به جاي ويا و سيلوا

خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه والنسيا در اقدامي عجيب حاضر به معاوضه 2 مهاجم خود با گلزن كامروني بارسا شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، در حالي كه باشگاه والنسيا روزهاي پر التهابي را به خاطر تغييرات ناگهاني در سطح مديريت خود پشت سر مي گذارد و با وجود تاكيد هيئت مديران اين باشگاه مبني بر حفظ داويد سيلوا و داويد ويا به نظر مي رسد كه تصميم گيرنده هاي واقعي در اين تيم دلالان فوتبال اسپانيا باشند.
    آنها مي كوشند مرد كامروني بارسلونا را با 2 مهاجم سرشناس فوتبال ملي اسپانيا يعني سيلوا و ويا معاوضه كنند و جالب اين جا است كه سران اين باشگاه نيز با چنين رويه اي موافق هستند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

خبر آخر به نظر شوخی میاد !!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در كمال شگفتي مسئولان رئال مادريد

منچستر يونايتد رونالدو را به بارسلونا پيشنهاد داد

خبرگزاري فارس: منابع خبري از موافقت سرمربي منچستريونايتد با معاوضه مهاجم پرتغالي اين تيم و مهاجم كامروني بارسلونا مي گويند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد با معاوضه كريستيانو رونالدو و ساموئل اتوئو موافق است و نمي‌خواهد مهاجم جوان و دست پرورده اش راهي رئال مادريد شود.
    مقامات رئال مادريد كه تا كنون تنها مانع بر سر انتقال رونالدو به تيمشان را نياز منچستر يونايتد به اين بازيكن مي ديدند، اكنون از چنين رفتار متناقضي تعجب كرده و شكست احتمالي در اين پروژه را باور ندارند.
    انتقال رونالدو به بارسا از لحاظ روحي به شدت عليه قهرمان لاليگا خواهد بود و جشن بزرگي را در ايالت كاتالونيا به همراه خواهد داشت.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

با اینکه بازیکنه خوبیه

ولی دلم نمیخواد بیاد بارسا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

باور نکنید فقط یک شایعه است ...چون به غیر از خبرگزاری فارس سایت دیگه ای این خبر رو نزده

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من فکر میکنم حضور رونالدو در بارسا شایعه باشه اما اگه بیاد بد نیست...
    حاله رئال مادریدی ها و اون کالدرون بدجور گرفته میشه و تازه همبازی شدن مسی و رونالدو بسیار جالب میشه...
    هرچند اخلاق رونالدو و رفتارش را اصلا نمی پسندم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •