تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 949 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

راست میگه جناب Gta میتونی این اعتراض ما رو به اونا ارجاع بدی ؟ بابا دوست من همون شاتل آشغالی رو داره ولی دیشب خونه شون بودم یه ذره افت سرعت نداشت ، اون 512 داره سرعت دانلودش دیشب روی 58 تا 62 میچرخید
    اما سرعت دانلود من الان روی 30 تا 45 با نواسانت بسیار شدید میچرخه !!!!! همیشه من پز سرعتم رو به اون میدادم دیشب اون واسه من شاخ شده بود !!!
    اگه مسئله تحریمه ، که مال اونا هم باید تحریم باشه دیگه !!!! درست نمیگم ؟!؟!

یه پیشنهاد هم دارم برای شرکت فن اوا که شما لطفاً ارجاع بده به مسئولین (ما که دستمون بهشون نمیرسه مخصوصاً اینجور وقتها که یه مشکلاتی پیش میاد که کلاً دود میشن میرن هوا !!!! !!!)

یه قسمت مثل یه فروم و یا یه چتروم توی خود سایت فن آوا راه بندازین ، چند تا از اپراتور ها رو هم مسئول اونجا کنید که به کار های بچه ها رسیدگی کنند. از تلفنی خیلی بهتره .
    علاوه بر این یه بخش اطلاع رسانی هم راه بندازین.
    مثلاً توش بگین که این هفته به فلان دلیل افت سرعت و کیفیت داریم و از کاربران معذرت خواهی کنید به خاطر مشکلات پیش اومده و بگین که مشکلات کی برطرف میشه !!! اینجوری حداقل حداقلش دل کاربران رو با خودتون همراه کردین !!!!
    این جوری حداقل آدم زنگ میزنه پشتیبانی اعصابش به هم نمیریزه که هی من میگم بابا سرعتم اومده پایین
    یکی دیگه میگه نه امکان نداره ، سرعتمون سر جاش هست !!!
    هی از من تقلا از اونا انکار !!!!! آدم خوب ناراحت میشه دیگه ، میدونم که فن آوا پول اصلیش رو از این شرکت های isp که مثل قارچ دارن در میان و از فن آوا پهنای باند میخرند در میاره .
    ولی خوب انصافتونو شکر ، ما هم آدم هستیما !!!!!!!!! حتماً رئیس فن آوا پیش خودش میگه خوب به درک ، گور باباشون ، بذار برن یه شرکت دیگه !!!!! درسته ؟ این سیاست رئیس فن آوا هست ؟؟!

ما پول دادیم که سرعت 512 داشته باشیم !!! یعنی حداقل 58 کیلوبایت در ثانیه، بدون نوسان و افت کیفیت .
    ولی الان چی دارم ؟ سرعت که بین 30 و یا حتی 25 تا 40 و یا 45 با نوسان بسیار شدید میچرخه !!!!!! یعنی 2 ثانیه با سرعت 40 دانلود میکنه ، 2 ثانیه بعدش سرعت میشه 25 !!!!! خیلی از سایت ها که میخوام باز کنم ارور time out میده !!!! پینگ رفته بالای 700 !!!!!!!!!!!
    چرا هیچکس به داد من نمیرسه !!!!!!
    حداقل خوبه اومدم اینجا دیدم که فقط سرعت من پایین نیومده که بخواین بهم گیر بدین بگین مشکل از سیمکشی ساختمونتونه !!!!
    سیمکشی ساختمون رو من خدا تومن پول دادم ، دیوار اتاقم رو رو سوراخ کردم ، یه سیم مخصوص از دم در ساختمون از یه خط که هیچ تلفنی بهش وصل نیست آوردم توی اتاقم ، یعنی یه خط مخصوص اینترنت گرفتم. کل مسیرش هم 5 متر نمیشه ، سیمش هم عایق هست و آب توش نفوذ نمیکنه ، سیم هم کنار دیوار فیکس شده و رو هوا آویزون نیست.
    توی مسیرش هم همه جا 30 سانتیمتر با کابل برق فاصله داره !!! حتی پریزش رو برای این که نزدیک برق بود یه جای دیگه کار گذاشتم !!!!! حالا بازم مشکل از سیم کشی داخل ساختمون منه ؟!؟! سیمکشی مخابرات هم تا دم در خونه فیبر نوری کشیدند . حدود 4 ماه پیش.
    جناب gatexcess لطفاً پست قبلی من رو بخونید ، چون دیر تأیید شده پستم رفته اون لا به لا و دیده نشده .

منتظر پیام خصوصیتون هستم.

موفق و سربلند باشید
    امیر آرا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مثل اینکه دارن یه تکونی به خودشون میدن!!
    این تست رو الان گرفتم سرویس512 تهران ساعت12:16 pm

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه دارن یه تکونی به خودشون میدن!!
    این تست رو الان گرفتم سرویس512 تهران ساعت12:16 pm

اینکه مال اوراکله نه فن آوا

پروفشنال mansor_1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Between lives

پيش فرض

منم از فن آوا سرویس دارم:

چه اوضاعیه خط 512 سرعتش یک مگه من که یک مگ دارم سرعت دانلودم ۳۰ کیلو بیشتر نیست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

7

خودم میدونم!
    از وقتی سرعتا قاطی شده مال منم شده اوراکل!
    یه یکی دو صفحه قبلو بخونی متوجه میشی

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

مدیران گرامی سایت p30world جون مادرتون به موقع پست های من رو تأیید کنید !!!
    پست قبلی من 1 روز طول کشید که تأیید بشه ، بابا مثل این که متوجه نیستید که اینجا دارم با کاربران دیگه صحبت میکنم ها !!! یعنی سوال و جواب میکنم و .... بابا یه خورده زودتر این پستها رو تأیید کنید که از بحث عقب نمونم دیگه !!!!!
    اه ، فکر نمیکردم یه روز برای یه پست دادن توی یه فروم ، اونم بزرگترین فروم ایرانی باید انقدر بدبختی بکشم !!!!!!!!!!

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس با این اوضاع فن آوا هم با بقیه هم کاسه شده
    باریکلا باریکلا...
    به این میگن شیر تو شیر...

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بله خوب اين مشكل نميگم نيست درسته اما در سرويس شبانه بايد باشه و ساعت 10 صبح تا 6 عصر بعدش بايد سرعتتون درست باشه
    من باز قبلا گفتم بدون اسپيليتر تست كنيد
    با ويندوز سون تاكيد دارم تست كنيد
    اگر مشكل ادامه داره بزنگيد پشتيباني ديگه من والا كاري از دستم برنمياد
    اينم بگم مخابرات در برخي مناطق داره بطور غير قانوني روي هر سيم مسي بيش از حد مجاز خط تلفن ميده ميتونه اينم يه دليلش باشه
    اما در كل اگر ببينيد ميزان نارضايتي از همه سرويس دهنده ها كم كم داره ميره بالا و بسته به يه سرويس دهنده خاص نيست اونم دليلش همون تحريم كه داره تهيه نت مشكل ميكنه
    مثلا ميگن ميگن و من نميدونم دقيق ولي پارس ماله س پ ا ه هست خوب ميدونيد اونم كه در ليست تحريم هاست پس نتيجه چي ميشه ؟ اهان درسته همون ميشه
    ولي در كل من بشخصه از طرف همه مسئولين فن آوا از همتون عذر ميخوام ببخشيد شرمنده همه يوزرها
    ايميل من چند پست قبلي هست
    در مورد شكايت كم فروشي در حجم بازم تاكيد ميكنم اگر كسي شكايت در كم فروشي حجم داره حتما يه نامه بنويسه با نام كاربريش - شهر و امضاش تاريخ ايجاد مشكل برام بفرسته

مسخره ها :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرویس 512 تازه به قول خودشون S4

آقای Gta

من الان تو مرکز خ**ب شده شهید چمران هستم (البته خود شهید چمران رو خدا رحمتش کنه که رفت و این روز ها رو ندید) ، سرویس S4 دارم که قبلن هم با شما صحبت کردم در موردش.

اما مسخره ها تو این مرکز سرویس ردیف 10 سری P که ماهی 20 تومنه رو نمیدن...
    ما که دستمون به جایی بند نیست تو این مملکت

شما بگو ببینم کلا چی کار میشه کرد ؟ باید با همین ماهی 40 تومن سر کنیم یا میشه کاری کرد ؟
    یه شرکت ( بدتر از فن آوا ) دیگه هم هست اینجا، آریانیک، نماینده آسیاتک هست....( حتی یه وبسایت زپرتی هم ندارن) تعرفشو میذارم بلکه شما ها هم چاپیدن مردم رو یاد بگیرید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در هر حال ما که راضی ایم،
    خدا ازشون نگذره

پ.ن: ما این اینترنت هسته ای رو نخوایم (اون هم از نوع بومیش ) باید کی رو ببینیم !؟

9. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

خوب به همه دوستان اول يه خبر خوب بدم
    1. سرويس ها از هفته آينده در 80درصد مناطق تهارن بهبود پيدا ميكنه ايشالا از شنبه صبحي يه سرويس پر سرعت ديگه شركت خريده ايشالا براي يه مدت كوتاهي سرعت ها بايد بهتر بشه خصوصا براي كرج و مشهد و در مرحله سوم تهران
    دوستان اصفهاني هم حال كنيد پهناي باند بهتون دادن هلو افت سرعت اونرا ديگه فكر نكنم باشه
    اما نكته بعدي
    و خبر بد سرويس شبانه تا چند ما آينده همين شكلي خواهد بود يعني از ساعت4:30 حدود5 تا7 صبح سرعتش بالا مياد و قبل از اون بايد با همون سرعتي كه داشتيد سر ككنيد پس ميخواييد تغيير سرويس بديد بسم الله بخاطر شبانه

11. 3 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

رفقا پارس آنلاین و آسیاتک مثل اینکه سرعت شبانه و کیفیتش بالا و ثابته . کدوم رو تو نظر دارید کوچ کنیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •