بله خوب اين مشكل نميگم نيست درسته اما در سرويس شبانه بايد باشه و ساعت 10 صبح تا 6 عصر بعدش بايد سرعتتون درست باشه
من باز قبلا گفتم بدون اسپيليتر تست كنيد
با ويندوز سون تاكيد دارم تست كنيد
اگر مشكل ادامه داره بزنگيد پشتيباني ديگه من والا كاري از دستم برنمياد
اينم بگم مخابرات در برخي مناطق داره بطور غير قانوني روي هر سيم مسي بيش از حد مجاز خط تلفن ميده ميتونه اينم يه دليلش باشه
اما در كل اگر ببينيد ميزان نارضايتي از همه سرويس دهنده ها كم كم داره ميره بالا و بسته به يه سرويس دهنده خاص نيست اونم دليلش همون تحريم كه داره تهيه نت مشكل ميكنه
مثلا ميگن ميگن و من نميدونم دقيق ولي پارس ماله س پ ا ه هست خوب ميدونيد اونم كه در ليست تحريم هاست پس نتيجه چي ميشه ؟ اهان درسته همون ميشه
ولي در كل من بشخصه از طرف همه مسئولين فن آوا از همتون عذر ميخوام ببخشيد شرمنده همه يوزرها
ايميل من چند پست قبلي هست
در مورد شكايت كم فروشي در حجم بازم تاكيد ميكنم اگر كسي شكايت در كم فروشي حجم داره حتما يه نامه بنويسه با نام كاربريش - شهر و امضاش تاريخ ايجاد مشكل برام بفرسته
مسخره ها :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرویس 512 تازه به قول خودشون S4
آقای Gta
من الان تو مرکز خ**ب شده شهید چمران هستم (البته خود شهید چمران رو خدا رحمتش کنه که رفت و این روز ها رو ندید) ، سرویس S4 دارم که قبلن هم با شما صحبت کردم در موردش.
اما مسخره ها تو این مرکز سرویس ردیف 10 سری P که ماهی 20 تومنه رو نمیدن...
ما که دستمون به جایی بند نیست تو این مملکت
شما بگو ببینم کلا چی کار میشه کرد ؟ باید با همین ماهی 40 تومن سر کنیم یا میشه کاری کرد ؟
یه شرکت ( بدتر از فن آوا ) دیگه هم هست اینجا، آریانیک، نماینده آسیاتک هست....( حتی یه وبسایت زپرتی هم ندارن) تعرفشو میذارم بلکه شما ها هم چاپیدن مردم رو یاد بگیرید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در هر حال ما که راضی ایم،
خدا ازشون نگذره
پ.ن: ما این اینترنت هسته ای رو نخوایم (اون هم از نوع بومیش ) باید کی رو ببینیم !؟