به نظر من بهترین گزینه توی این رنج OMNIA هستش.
اگه می خوای حتما زیر 450 باشه : HTC Touch 3G
به نظر من بهترین گزینه توی این رنج OMNIA هستش.
اگه می خوای حتما زیر 450 باشه : HTC Touch 3G
من دیروز x1 رو با گارانتی کامتل 505 هزار تومان و HTC Diamond 2 رو با گارانتی 1 ساله پارس کامتل 590 هزار تومان قیمت گرفتم حالا چند سوال دارم
1- گارانتی اصلی X1 سیتادل است یا پارس کامتل و چه فرقی با هم می کنند
2- گارانتی اصلی Diamond 2 یاس است یا پارس کامتل چون بعضی ها می گفتند که پارس کامتل گارانتی اصلی است و معتبرتر نیز هست
3-چند تا از فروشنده ها به من گفتند که تمام X1 ها چینی هستند و فقط لیبل تایوان خورده است آیا این موضوع درست است آیا اصل تایوان دارد و اینکه چطور می شه تشخیص داد آیا می شه کدی وارد کرد
4- گوشی Diamond 2 کجایی هست
5-ایا خرید گوشی بدون گارانتی را پیشنهاد می کنید یا با گارانتی معتبر چون عده ای به من گفتند که پول به گارانتی دادن اشتباه است
1.سیتادل
2. یاس و پرشین تلکام معتبرترین نمایندگی های HTC هستن
3. اصلا" صحت نداره. X1 ساخت کارخانه HTC هستش که یک شرکت تایوانیه و اینو همه می دونن. فقط امتیازش مال سونیه
4. تایوان
5. گارانتی فقط شامل مسائل نرم افزاری می شه (البته اونم بعضیاش ) و اشکالات سخت افزاری رو جوابگو نیست. اگه به مسائل نرم افزاری گوشی مسلط باشی به نظر منم گارانتی توی ایران کاربرد چندانی نداره
[QUOTE=mehr1095;3794340]1.سیتادل
2. یاس و پرشین تلکام معتبرترین نمایندگی های HTC هستن
3. اصلا" صحت نداره. X1 ساخت کارخانه HTC هستش که یک شرکت تایوانیه و اینو همه می دونن. فقط امتیازش مال سونیه
4. تایوان
5. گارانتی فقط شامل مسائل نرم افزاری می شه (البته اونم بعضیاش ) و اشکالات سخت افزاری رو جوابگو نیست. اگه به مسائل نرم افزاری گوشی مسلط باشی به نظر منم گارانتی توی ایران کاربرد چندانی نداره[/QUOTE]
سلام.
گارانتی شامل بورد گوشی و قطعات داخلی گوشیه.موارد نرم افزاری قسمتی از گارانتی محسوب میشه.به نظر من بدون گارانتی گرفتن اشتباهه لااقل در مورد خودم چند بار بدرد خورده.
به نظر من سعی کن باهاش کنار بیایی چون بهترین گوشی تو این رنج قیمت.
خرید گزینه دیگه تقریبا اشتباه مگر افزایش بودجه بدی که اونم زیاد صلاح نیست
تفاوت بعضی از گارانتیها مثل سیتادل تا 100 هزار تومن هم میرسه که به نظر من هر اتفاقی برای گوشی بیفته که بسیار بسیار بعیده ارزش نداره که پیشاپیش شما هزینه کمتر از یک درصد خرابی رو متحمل بشی و اینکه اگر هم اتفاقی افتاد هزینه تعمیر شما تقریبا همین عدد خواهد بود
بنابراین شرکتهای گارانتی کننده به اصطلاح معتبر کار شاقی نمیکنن.پول تعمیر رو جلوتر از شما میگیره تا در صورت خرابی که معمولا اتفاق نمیفته گوشی رو برای شما درست کنه
سلام.
البته همیشه اینطور نیست که هزینه شما 100 تومن بشه.یک گوشی مثل Jama با قیمتی نزدیک به 250 تومن بوردش 200 هزار تومنه که شما اگر گارانتی داشته باشی در صورت خرابی به رایگان برات عوض میکنن و موارد بسیار مثل این مسئله.
سلام . دوست من گارانتی فقط و فقط شامل بورد دستگاه میشه و هیچ قطعات دیگه ای رو قبول نمی کنه . ولی منم در کل با گارانتی رو پیشنهاد می کنم
Last edited by k i a r a s h; 21-05-2009 at 01:39.
یعنی گارانتی کامتل برای Xperia و Diamound 2 جزو گارانتی های متفرقه و ارزان قیمت حساب می شه
چه قدر با گارانتی اصل اختلاف قیمت داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)