ویرایش شد....
ویرایش شد....
Last edited by M_Abieteh; 13-01-2008 at 13:33. دليل: حل شدن مشکل
با سلام يه مشكل به تازگي در مورد موس گوشيم به وجود اومده با اينكه از خريد گوشيم 2 ماه نمي گذره اما موس گوشيم وقتي كه ميخوام ازش استفاده كنم خيلي شل شده و موقعي كه به سمت راست وچپ ميبرم يه صداي خر خري ميده كه دل آدم چندش ميشه ميخواستم ببينم آيا راهي براي درست شدنش هست يا بايد عوضش كنم و آيا اصلا ميشه موس گوشي رو عوض كرد يا نه ؟
نه مشکل از سیم کارت نیست.
منظورم از پرش آنتن اینه که هیچ اپراطوری را نمی شناسه و اسلاً خط نمی ده و نمی تونی نه اس ام اس بدی نه زنگ بزنی.
منظورمنم از پرش آنتن اینه که اصلاً خط نمی ده و نه اس ام اس می تونی بدی نه زنگ می تونی بزنی.
منظور منم از پرش آنتن اینه که اصلاً خط نمی ده ونه می تونی اس ام اس بدی نه می تونی زنگ بزنی.
دوست من پرش آنتن ربطی نه به سیم کارت داره و نه به مدل گوشی ....
در بعضی از مناطق تهران در بعضی از ساعات پرش آنتن داریم برای منم وقتی خونه یکی از اقوام میرم اینجوری میشه و بعد از 2 3 دقیقه درست میشه ....
![]()
n73 موزیکال تو تهران چنده؟
با گارانتی و بدون گارانتی؟
خواهشا یکی جواب ما رو بده.
یکی از دوستان من موبایل فروش هست و 90% فروشش از ان 73 موزیکال اون هست اما خودش به من گفت با ات 73 معمولی تفاوت آنچنانی در صدا نداره
آیا لینکی از مقایسه تفاوت معمولی با موزیکال دارید؟ اگر کسی نداره لطفا همینجا بگویید که ارزش 30-40 تومان بیشتر پول دادن داره؟
سلام دوستان وقتی می خوام گوشیمو از طریق mass storage به کامپیوتر وصل کنم و فایل انتقال بدم این پیغام رو میده باید و وصل نمیشه باید چکار کنم؟
unable to activate mass storange mode.
memory card in use by another appliction.
مموری کارت شما بوسیله یه برنامه داره استفاده میشه
معمولا مسیج ها
اگه برنامه ای دارین ببندین
مسیج ها رو هم رو گوشی ذخیره کنین
حل میشه
اگرم این کارا رو کردی و نشد قبل از
وصل کردن گوشیت به پی سی یه بار خاموش روشنش کن
بله
بخاطر کیفیت بهتر
هندزفری بهتر
2گیگ مموری
و قاب مشکی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)