شما اول از همه احتیاج به پچ برای آنلاین بازی کردن داری .
اطلاعات کامل برای بازی آنلاین در این تاپیک نوشته شده :
هرسئوالی در مورد آنلاین بازی کردن هم بود همونجا بپرسید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اول از همه احتیاج به پچ برای آنلاین بازی کردن داری .
اطلاعات کامل برای بازی آنلاین در این تاپیک نوشته شده :
هرسئوالی در مورد آنلاین بازی کردن هم بود همونجا بپرسید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قصدي نداشتم دوست من سو تفاهم شده.من معذرت مي خوام
دوستان برای این بازی Level Editor سراغ ندارین ؟ من چند سایت پیدا کردم ولی همشون اعلام کردن پول بدید , عضو بشید تا اجازه دانلود داده بشه !
ایشون که نوشتن توهین که نکردن در ضمن شکلک اوردن یعنی به شوخی یه چیزی گفتن
در ضمن شما یه خورده مودبانه تر می تونستین حرفتون رو بزنین
درست نبود که این حرف ها رو بکار ببرین
امیدوارم که متوجه منظورمن شدین
فکر کنم این موضوع بین من و احسان باشه به کسه دیگه ای ربطی نداره و .....درست یا غلط بودن چیزیم خودم میدونم!!!!
احسان جان من زیادی تند رفتم حاجی اون روز عصبانی بودم..اومدم ببینم خبری هست.. از کوره در رفتم...شما سروری شرمندت
راستی اقا امروز چرا همه جا که رفتیم میگن این بازی غیر قانونی شده و اجازه فروش ندارن!!!
داداش تو مکان عمومی بهت یاد ندادن که در گوشی صحبت نکنی لا اقل تو پست خصوصی بهش می گفتی چرا اینجا بهش توهین کردی این جا هم مکان عمومیه شما حق نداری که هرچی از دهنت در اومد نثار بچه ها کنی
اینو دوستانه بهت می گم که زیاد ناراحت نشی انتقاد پذیر باش یخورده فکر کن بعدش جواب بده
دوستان، لطفا بحص رو تموم کنید و یا به پی ام ارجاعش بدید! پستهای تک خطی اسپم محسوب نمیشند این نوع پستها هم اسپم هستند.
شاید بتونید از مپ ادیتور انجینها قبلی استفاده کنید.
اما مطمئن باشید اگر سایتی Call Of Duty 4 Map Editor رو بدون عکس برای دانلود گذاشته الکیه. من توی اون سایت هیچ عکسی ازین نرم افزار ندیدم.
داداش من...تا اونجا که میدونم بنده توهین نکردم.........در ضمن طرف حساب من احسان بوده.. .....بیخیال اگه شما هم ناراحت شدی من شرمنده..روی گلتم میبوسم تا از ما کینه به دل نگیری
بیخیال
راستی اقا دیروز چرا همه جا که رفتیم میگن این بازی غیر قانونی شده و اجازه فروش ندارن!!!
Last edited by MILIN3M; 11-04-2008 at 13:13.
ازینجا بخرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا کی گفته غیر قانونی شده !
اینجا پشت همه ی ویترین های مغازه ها هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)