لینک PSPPDF تو همین تاپیک هست.با 3.52 کار میکنه.باید Kernel پی اس پی 1.50 باشه(Recovery->Configuration)
لینک PSPPDF تو همین تاپیک هست.با 3.52 کار میکنه.باید Kernel پی اس پی 1.50 باشه(Recovery->Configuration)
مرسييييييخدا خيرت بده @!!! زود تر ميگفتي
![]()
سلام
بچه ها من امروز رفته بودم وليعصر پاساژ پارسيان . مغازه شماره 103 كنسول ميفروشه . رفته بودم psp قيمت كنم . بهم گفت valu pack با چند تا بازي 250 تومان . ولي سوال اصليم اينه . چون جلوي مغازه يه ps2 گذاشته بود و مردم ميتونستن بازي كنن . يكي داشت fifa 07 بازي ميكرد . خيلي كارتوني بود . از اونجايي هم كه ميگن بازي هاي psp مثل ps2 يعني بازي هاي psp هم كارتوني هستن ؟ . چون الان خودم فيفاي pc رو كه بازي ميكنم خيلي واقعي تره .
مرسي
این مغازه ای که شما دیدین همون WesGame هست...!
درسته که فیفا 07 نسب به سایر بازی های فوتبال هم تراز خودش از نظر چهره ها و بعضی مسائل دیگه ضعیف تر هست اما اونقدرام که شما میگین کارتونی نیست...!
Last edited by tanzad; 18-09-2007 at 03:20.
مرسي tanzad جان بابت توضيحت ولي سوال من اينه كه fifa 07 كامپيوتر خيلي واقعي به نظر ميرسه . در صورتي كه ماله ps2 يه مقدار كارتوني بود . حالا ميخام بدونم كه fifa 07 براي psp اون هم مثل ps2 كارتونيه يا مثل pc واقعي است ؟
مرسي
مرسی از توجه همه دوستان
بلندگوی روش خیلی مهم نیست چون با هدفون کار می کنم ، کیفیت صدا هم برام مهمتره و بلندی صدا در اولویت دومه (البته خوب PSP به اندازه کافی صداش بلند هست اینطور که می گید)
بعد از لحاظ قیمت هم می تونین یه اطلاعاتی بهم بدین.
ممنون
بچه ها تا حالا بازی به اسم apple seed ( دانه سیب ) منتشر شده یا نه .
psp=200-210
psp-valuePack=250
خبر هايی ازش هست اما. نميدونم تو ایران هم هست يا نه.بچه ها تا حالا بازی به اسم apple seed ( دانه سیب ) منتشر شده یا نه .
ممنونpsp=200-210
psp-valuePack=250
سلام عزيز نميشه دقيقا مقايسه کرد.مرسي tanzad جان بابت توضيحت ولي سوال من اينه كه fifa 07 كامپيوتر خيلي واقعي به نظر ميرسه . در صورتي كه ماله ps2 يه مقدار كارتوني بود . حالا ميخام بدونم كه fifa 07 براي psp اون هم مثل ps2 كارتونيه يا مثل pc واقعي است ؟
مرسي
آخه پی اس پی با صفحه کوچيک و البته با کيفيت فوق العاده يک جور ديگه نشون ميده.
اما کافيه عکس هاشو تو گوگل سرچ کنی. Fifa07 for PSP
سلام
من شرمنده اخلاق ورزشي همتون هستم مخصوصا اقا مازيار من رو ببخشيد يه چند روزي رفتم اصفهان سوالي بود درخدمتم ولي ممكنه اين هفته هم كمتر بيام ببخشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)