سلام بچه ها چه جوری میشه سایز زیرنویس رو توی زیرنویس های با فرمت idx sub کوچک کرد؟ (لطفا به فرمتی که ذکر کردم توجه کنید)
سلام بچه ها چه جوری میشه سایز زیرنویس رو توی زیرنویس های با فرمت idx sub کوچک کرد؟ (لطفا به فرمتی که ذکر کردم توجه کنید)
دوستان ببخشید اگه سوال بیجایی میپرسم ولی از بس امتحان کردم و مشکلم حل نشد خسته شدم.میخواستم بپرسم تو برنامه های ساخت فیلم به خصوص دی وی دی کدوم برنامه رو پیشنهاد میدید که تقریبا در تمامی موارد پس از ساخت فیلم و پخش در دستگاه زیرنویس از نظر یونیکدی و پس و پیش بودن مشکلی نداشته باشه؟ هر برنامه ای امتحان کردم یه مشکلی داشت و بعد از کلی زمان برای ساخت فیلم زیرنویس رو خراب یا ناقص نشون میداد.دوستان مشکلم فقط برای ساخت فیلمها .تو حالت عادی تو دیدن هیچ مشکلی با هیچ برنامه ای ندارم.تو رو خدا کمکم کنید.
حتی شده واسه srt و sub دو برنامه جدا بگید مشکلی نیست.اگه دو تا رو خوب ساپورت کنه چه بهتر.ممنونم
بهترین برنامه که کاربرد ساده ای هم داره Convert X to DVD هست که شما میتونین به غیر از ساخت منو , فیلم مورد نظر رو هم چپتر بندی کنین و زیرنویس رو اضافه کنین .
برای زیرنویس هم مشکلی نداره و این شما هستین که باید زیرنویس هاهنگ با فیلم رو تهیه کنین .
به طور مثال اگر نسخه فیلم شما R5 باشه باید زیرنویس هماهنگ با نسخه های R5 رو تهیه کنین و زیرنویس نسخه های 720 روی این فیلم جواب نمیده و مشخصا در هنگام مشاهده یا تبدیل با فیلم هماهنگ نیست.
یکی از دوستان زحمت کشیده تاپیک آموزشی ConvertXtoDvd رو تهیه کرده که از هر لحاظ کامله و با استفاده از راهنمایی های این تاپیک میتونین فیلم مورد نظرتون رو به DVD تبدیل کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرنویس آلمانی یه فیلم را گرفتم اما چرت و پرته همش! یعنی مثل بعضی زیرنویس فارسی هاست که باید تبدیل بشه تا قابل فهم بشه.
از چه نرم افزاری باید برای این کار استفاده کنم؟
اگر منظورتون اینه که حروف ماشینی ظاهر میشه، باید انکدینگ رو تغییر بدید...( راحتترین راه از طریق Save as با نت پد):
اگر باز هم مشکل داشتید زیرنویس رو برای بررسی آپلود کنید...
به این تاپیک سر بزنید:
+بجز کد معرفی شده در این تاپیک به این خط هم نظر داشته باشید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من الان یه چند روزی هست که ویندوز کامپیوترم رو عوض کردم که بعد از تعویض ویندوز زیرنویس ها به این صورت نشون داده میشه بگید مشکل از کجاست؟
احتمال داره به خاطر تنظیمات زبان ویندوز باشه؟
دو تا از سیستم دوستان منم همینطوریه
![]()
توی کنترل پنل در قسمت Region & Language برید در تب Administrative و Change System Locale... رو بزنید و زبان Persian رو انتخاب کنید .
یه سئوال :
یه فیلم دارم که سه بعدیه توی تلویزیونم میتونم نگاه کنم بدون زیر نویس ... میخوام ببینم میشه فیلم های یسه بعدی رو هم با زیر نویس دید؟ با چه روشی ؟
پسوند فیلم .mkv وپسوند زیر نویس KMP - SRT
یا با لب تاب پخش کنم توی تلویزیون ؟
چطوری میشه اول فهمید کدوم فیلم آلمانی زیرنویس آلمانی هم براش هست تا بعد دانلودش کرد؟
سایتی هست که زیرنویس آلمانی فیلم های آلمانی را لیست داشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)