تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 131 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض مردی بالای صلیب/ میکا والتاری/ ذبیح ال.. منصوری

کتاب اثری تحقيقی پيرامون مسيحيت و ظهور حضرت عيسی است و محتوای آن برشالوده استنتاجی استوار است که نويسنده از انجيل های چهار گانه( مرقس، لوقا، متی و يوهنا) به دست آورده و بر مبنای اسلوب داستان نويسی روايی، آن را از زبان روايتگر بيان داشته است. بنابر روايت سر گذشت، راوی يک شهرواند رومی از خانواده اي سر شناس به نام مزن تيوس است، که خود ناظر و شاهد عينی رويداد های آخرين روز حيات جهانی عيسی مسيح بوده است. راوی، پس از فراقت از تحصيل برای تکميل متالعات و بهره گيری از کتابخانه بزرگ اسکندريه به مصر سفر می کند و مشاهدات خود را نيز ضمن نامه هايی به نامزد خود در شهر روم به تفصيل شرح می داده است. راوی پس از مشاهده مرگ عيسی شروع به تحقيق و پرس و جو در مورد عيسی و مکتب و ديدگاه های او نسبت به زندگی می کند و نسبت به اين پيامبر علاقه آشنايی کسب می کند بنابر اين زندگی خود را در طی اين دوران به گزراندن بافرادی که با عيسی رفت و آمد داشته اند يا اينکه مورد محبت او قرار گرفته اند ميپردازد و .... کتاب، کتاب بدی نبود به خصوص مقدمه کتاب مقدمه ای جامع و زيبا بود اما از نظر داستانی کتاب رو من نپسنديدم.

2. 6 کاربر از Mahdi Hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض مادر هند کتابی به نويسندگی ويجت کانا و ترجمه احمد جم

به هيچ وجه داستان رو دوست نداشتم يک جوری شعار خالص بود از اون داستان هايی که ما تو کشورمون از افرادی که سمتی دارند بسيار ميشينييم افرادی که می خوان به زور به همه درس اخلاق بدند و اين درسشونم جز با شعار دادن انجام نمیدهند
    مادر هند که من به خاطر ديدن فيلم سينماييش جذب ديدنش شدم به هیچ وجه کتابی نيست که اگر نخوانيدش چيزی رو از دست بدهيد داستان مادری است که يک تنه و تنها به جنگ و مبارزه با ظلم و استعمار می رود جالبه بدونيد که اين کتاب يکی از کتاب های محبوب در ميان مردم هند بوده است اما بی شک کتابی است فاقد ارزش ادبی

4. این کاربر از Mahdi Hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت negin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خسی در میقات
    نوشته ی جلال ال احمد
    شرح سفر جلال ال احمد به مکه مکرمه و مدینهّ النبی .
    در این سفر ال احمد به شرح حالاتش میپردازد .و به بیان افکار و احساسات درونیش و انچه از اطراف
    مشاهده میکند.

به قول خود جلال ال احمد در پاراگراف پایانی این کتاب که میگوید :

دیگر اینکه اعتراف است یا اعتراض یا زندقه یا هر آنچه که می پذیری، من در این سفر
    بیشتر به جستجوی برادرم بودم و آن برادران دیگر ،تا به جستجوی خدا.که خدا برای انکس که به او معتقد است همه جا هست...

6. 4 کاربر از negin5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

من عاشق نسخه های اصلی رمان های خارجی هستم و با علاقه ی تمام میخونمشون.این کتاب هایی که اسم میبرم رو خوندم و تو کتابخونم دارم و همشون نسخه های اصلی هستن:

1-نسخه ی اصلی 1800 صفحه ای کنت مونت کریستو اثر الکساندر دوما(بهترین کتابیه که تو عمرم خوندم)2-نسخه ی اصلی ربکا اثر دافنه دوموریه3-خوشه های خشم اثر جان اشتاین بک4-سفر به ماه و بازگشت از کره ی ماه اثر ژول ورن5-تام سایر اثر مارک تواین6-هاکلبربفین اثر مارک تواین7-پیرمرد و دریا اثر ارنست همینگوی8-بابا لنگ دراز اثر جین وبستر9-وق وق ساهاب اثر صادق هدایت10-لبه ی تیغ اثر سامرست موام11-طالع نحس اثر دیوید سلترز12-سه گانه ی ارباب حلقه ها اثر جی.آر.آر تالکین13-سه گانه ی تنها در خانه اثر تا داستراسر14-باخانمان اثر هکتور مالو15-ماموریت فراموش شده اثر ایزاک آسیموف16-میشل استروگف اثر ژول ورن17-دور دنیا در هشتاد روز اثر ژول ورن18-جزیره ی اسرار آمیز اثر ژول ورن19-دوقلوهای حیرت انگیز اثر ژول ورن20-شاهزاده و گدا اثر ژول ورن21-بیست هزار فرسنگ زیر دریا اثر ژول ورن22-سیاره ی سرگردان اثر ژول ورن23-خانه ی متحرک اثر ژول ورن24-روبنسون کروزوئه اثر دانیل دفو25-هفت گانه ی هری پاتر اثر جی.کی رولینگ

باید بگم من تقریبا از سن 16 سالگی شروع به جمع کردن رمان های نسخه ی اصلی مورد علاقم کردم و شروع به خوندنشون کردم.به جرات میتونم بگم از خوندن تک تک این رمان ها نهایت لذت رو برده ام.دوستانی که اهل خوندن رمان هستن پیشنهاد میکنم این رمان هایی که اسمشون رو بردم رو تهیه کنن(در صورت امکان نسخه ی اصلی) و بخونن و حالشو ببرن!
    Last edited by hp722; 26-12-2012 at 11:49.

8. 15 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

یکبار دیگر سلام

قراره برای معرفی کتابی که می‌خوانیم روش دیگری را بکار ببریم

برای هر کتاب تاپیکی جدا

این کار مزیت‌های بسیار زیادی داره

برای انجام این کار لطفا دقت کنید:

1. قبلا کسی تاپیک کتاب را ایجاد نکرده باشه
      اگر کسی تاپیک کتاب مورد نظرمان را ایجاد کرده در همان تاپیک پستمان را ارسال کنیم
    2. پس از اینکه مطمئن شدیم تاپیک کتاب وجود ندارد، تاپیک را با عنوان کاملا مشخص ایجاد کنیم:
      به عنوان یک پیشنهاد: نام کتاب / نویسنده‌ی کتاب / مترجم (در صورت ترجمه) / انتشارات
    3. در پست معرفی کتاب حتما جستجو کنیم و تصویر جلد کتاب را قرار دهیم
    4. اگر کسی قبلا این کار را کرده میتوانیم از همان استفاده کرده یا در صورت تمایل چون تصویر وجود داره، تصویری نگذاریم
    5. بحث و گفتگو و هر گونه مطلبی در رابطه با آن کتاب در همان تاپیک انجام شود
    6. می‌توانید بخشی زیبا از کتاب را در تاپیک خود کتاب یا در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنویسید
      البته اولویت در صورت بودن تاپیک کتاب، تاپیک کتاب می‌باشد.
    7. همچنین در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    8. نکته‌ی مهم: تاپیک کتابی خاص حتماً وقتی ایجاد می‌شود که کاربری بخواهد آن کتاب را کامل معرفی کند
      یا اینکه هدفی برای ایجاد آن از قبل (با هماهنگی) در نظر گرفته شده باشه
      نه اینکه تنها به نام آن بسنده کرده، و یا فقط پاراگرافی کوتاه (از جایی یا توسط خود شخص)نوشته و آن‌را کلا رها کند
    9. و کلا هر آنچه که فکر می‌کنید می‌تواند تاپیک را کامل‌تر کند.

برای مثال به این تاپیک نگاهی بیندازید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی

10. 10 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

سلام

چند ماه پیش قرار بر این شد که این تاپیک بسته شده و کتاب‌خوانان عزیز با رویکردی جدید برای معرفی کتابی که خوانده‌اند تاپیکی جدا ایجاد کرده و در آن تاپیک به معرفی کتاب بپردازند.

البته ایجاد چنین تاپیک‌هایی می‌تواند مفیدتر و پربارتر باشد آنگاه که شاهد نوشتن مطلب‌های متعدد و جامع درباره‌ی آن کتاب بوده تا همگی مطالب در یک جا جمع شده و مورد استفاده‌ی همگان باشد.

اما پس از این مدت شاهد این هستیم که ایجاد چنین تاپیک‌هایی به هر دلیلی که می‌توان که برای آن تصور کرد، با استقبال بسیار کمی مواجه شده

و گویی راه معرفی حتی کوتاه یک کتاب با خلل ایجاد شده است

روند و مسیر پیشین برای معرفی کتاب در یک تاپیک مجزا همچنان باقیست،
    اما به همراه دوستان دیگر در انجمن ادبیات تصمیم گرفتیم که این تاپیک رو بازگشایی کرده تا مکانی باشد برای تمامی دوستانی که دوست دارند کتابشان در یک تاپیک متمرکز معرفی کرده و یا تنها به معرفی و بیان نظری کوتاه در یک پست و درباره‌ی کتابی که خوانده‌اند، بپردازند.

به این امید که شاهد این باشیم که دوستان کتاب‌خوان و کتاب‌دوست به نشر و گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی و بیان نظر خود درباره‌ی کتابی که خوانده‌اند پرداخته و دیگران را با آن کتاب‌ها آشنا سازند؛ هر چند کوتاه.

با تشکر

12. 8 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض شطرنج در برابر آينه / ماسیمو بونتمپلی / مترجم: ماندانا قهرمانلو / انتشارات: افراز

شطرنج
    در
    برابر
    آینه

نویسنده: ماسیمو بونتمپلی
    مترجم: ماندانا قهرمانلو انتشارات: افراز 100 صفحه

داستان کسی است که خاطره‌ی زمانی رو برایمان بازگو می‌کنه که هشت سال بیشتر نداشته
    و توسط والدینش در اتاقی به عنوان تنبیه حبس میشه
    در اون اتاق با شطرنجی مواجه میشه که در آينه کنارش تصویر شطرنج مشخصه
    ناگهان شاه در آینه به صحبت پرداخته و این کودک وارد دنیای آینه میشه
    اتفاقهای متعددی براش میفته
    و در نهایت ...

یه جورایی من رو به یاد جهان‌های موازی انداخت

داستان ابتدا خوب پیش می‌رفت اما بتدریج کم و کمتر تونستم ارتباط خوبی با متن پیدا کنم
    به نظرم داستان تنها داشت به جلو می‌رفت و می‌تونستم به راحتی حدس بزنم که چه در انتها خواهم خواند

امتیازم به کتاب:
    4 از 10

14. 4 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PCminister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

Einstein: His Life And Universe

نویسنده: والتر ایزاکسون

اولین کتابی که از این زندگینامه نویس خوندم Steve Jobs بود که پر فروش ترین زندگینامه آمریکا شد. و با اون ذهنیت اینو (ابته به زبان اصلی) شروع کردم اما به نظرم خیلی پیچیده تر بود و به خاطر موضوعش به مباحث پیچیده فیزیکی پرداخته بود که بعضی مواردش را اصلا نفهمیدم. اما در مباحثی که مربوط به شخصیت آینستاین و دیدگاه سیاسی و تصمیمات زندگیش پرداخته بود کتاب لذت بخشی بود ازش لذت بردم.

نمیدونم به فارسی ترجمه شده یا نه اما اگر شده باشه و کامل باشه واقعا ارزش خوندن داره. مثلا یکی از سوء تفاهماتی را که برای من حل کرد این بود که من فکر میکردم این بنده خدا در مدرسه ریاضیش ضعیف بود که در این کتاب صریحا میگه که به هیچ وجه واقعیت نداشته و ریاضیش در واقع بسیار عالی بوده.

نکته بعد اشتباهاتی بود که در زندگی خصوصیش مرتکب شده و ازدواجش با زنی که تا سالهای آخر عمرش براش ایجاد مشکل میکرد تا این حد که مجبور شده جایزه ی نوبلشو که پول زیادی بود بهش قول تا طلاقشون قطعی بشه. و مشکلاتی که با پسر اولش هانس آلبرت داشت. خیلی جالب بود که کسی با این نبوغ در زندگی شخصیش به این مسایل دچار شده و اینکه حتی در ازدواج دومش هم کاملا وفادار عمل نکرده.

نکته جالب بعدی این بود که در سالهای ابتدایی بعد از فراغ التحصیلیش در پیدا کردن کار مسایلی را تحمل کرد. و اتفاقاتی که در دفتر ثبت اختراعات در سوئیس براش افتاد که تونست از اون سالها نظریه نسبیت را بیرون بکشه.

شخصا این کتاب را دوست دارم و بهش از 10 نمره 7 را میدم.

16. 5 کاربر از PCminister بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اتحادیه ابلهان -- نوشته جان کندی تول -- ترجمه پیمان خاکسار

داستان در مورد یک جوان مفت خور از خود راضی به نام ایگنیشس هست که با مادرش زندگی می کنه...فوق لیسانس بدردنخوری گرفته و یکی از دوست داشتنی ترین کارکتر هایی هست که تو کتابها دیدم.

کتاب مسائل انتقادی رو به شیوه بسیار ظریف و خواندنی ارائه میده که فقط خوندن کتاب می تونه این موضوع رو به خوبی بیان کنه.

قطعا یکی از بهترین رمان هایی هست که تا حالا خوندم و کارکتر ایگنیشس بعد از پوراو، محبوب ترین کارکتر من شده.

18. 10 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض منِ او / رضا امیرخانی / انتشارات افق (پیش‌تر توسط انتشارات سوره مهر)

خانواده‌ی فتاح از خانواده‌های ثروتمند و مذهبی تهران قدیم هستند، حاج فتاح بزرگ خانواده و مالک کوره‌ی آجرپزی است و نوه‌های پسریش علی و مریم تنها ثمره‌های زندگی اوست. داستان بر محور علی و علاقه‌ی او به مه‌تاب دختر خدمتکارشان به پیش می‌رود. با درونمایه‌های عرفانی، مذهبی و اجتماعی در ادامه.

فصل‌های کتاب به صورت سوم شخص و اول شخص (یکِ من، یکِ او، دوی من...) روایت می‌شود.
    منِ او شروع خوبی داره، با نثری ساده و صمیمی در داستان‌پردازی هم امیدوارکننده است، فضاسازی با دقت انجام شده اما هر چه بیشتر به پیش میره منطقش به سمت شعارگرایی سوق پیدا می‌کنه. عشق به شکلی اغراق‌آمیز و مصنوعی شاخ و برگ پیدا می‌کنه. رفتن به اروپا به این دلیل که در زمان کشف حجاب در داشتن حجاب آزاد نیستی از آن تناقض‌های جالبی است که حرف‌های حاج فتاح رو بدون توجه به زمانش برجسته کند.1 کتاب به هیچ وجه جهان شمول نیست و وقتی عشق آن به دوره‌ای از تاریخ معاصر و اتفاقات سیاسی الصاق شده باشه باید بخشی از جذابیت خود رو فدای تاریخ‌نگاری مورد تایید کرده باشه.

نویسنده برای فرار از تناقضات و خلا و سرگردانی در اتفاقات داستان بارها خلاقیت‌هایی رو در روایت به کار بسته که به جز نام‌گذاری فصل‌ها مابقی شکلی نچسب دارند و تنها برای پوشاندن ضعف‌های روایت داستان هستند، حتی تیکه‌پرانی به خود نویسنده هم در همین جهت به چشم می‌خوره. حضور درویش مصطفی و هفت‌کور، ردیف آجرهای کوره، کلیسا، انقلابیون الجزایری، بخش تشییع شهید و ... سعی شده با کمک نمادها و نشانه‌ها در ابعاد داستان پیوند ایجاد شود اما بیشتر فرم کلی را مغشوش کرده. پایان ضعیف کتاب که برای ناکام نماندن داستان در تلاشه با شعارزدگی خود جای دفاع باقی نگذاشته. با این حال کتاب در داشتن نظرات موافق و مخالف در کنار هم اینقدر موفق بوده که چاپ سی و ششم را هم پشت سر بگذاره .

+

20. 5 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •