تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: انتخاب بهترین جعبه لایتنر برای موبایل

راي دهنده
14. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماندگار

4 28.57%
  • پایش

0 0%
  • پاکر(رایگان)

10 71.43%
صفحه 122 از 148 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1471

نام تاپيک: Your Requirements

داره خودمونی میشه helplab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز... این نظر دوستمون seymour هستش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

ولی اگه برای مرور بیشتر می‌خوای باید ببینی با کدوم راحت‌تری...
    سلام
    عزیز ممنونم از توجهت
    ولی من دنبال یک ابزار میگردم که اوقات مرده (اتوبوس و...) خودم را زنده کنم نه این که آن را جایگزین حقایق (کلاس و...)دیگر بکنم

اگر از عزیزان کسی تجربه استفاده از این نرم افزارها رو دارد ما منتظر هستیم........

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام
    عزیز ممنونم از توجهت
    ولی من دنبال یک ابزار میگردم که اوقات مرده (اتوبوس و...) خودم را زنده کنم نه این که آن را جایگزین حقایق (کلاس و...)دیگر بکنم

اگر از عزیزان کسی تجربه استفاده از این نرم افزارها رو دارد ما منتظر هستیم........
    ببخشید که من بدبین که تجربه‌ی استفاده از این نرم‌افزارها رو ندارم دوباره نظر می‌دم...

دوست عزیز شما چقدر در طول روز وقت مرده داری که مثلا یه مقدارش رو توی اتوبوس بگذرونین؟ حالا شهر ما کوچیکه... نهایت ۱۰ دقیقه تو راهیم... شما تا بیای یه جا پیدا کنی توی اتوبوس٬ مستقر بشی٬ گوشی رو در بیاری٬ بگردی دنبال یه فایل صوتی بین ۳۰ تای دیگه٬ تا اونجایی که گوش کردی رو بزنی جلو٬ بعدش هندزفری در بیاری بزنی به گوشی٬ تمرکز کنی٬ چیزهایی رو که قبلا شنیدی به خاطر بیاری (صدای سوت!)... + هزار تا حواس‌پرتی دیگه‌ای که توی اتوبوس‌های شلوغ ممکنه به وجود بیاد... طرف تا به خودش بیاد یه دفعه اتوبوس ترمز می‌کنه!
    فرضا اگر هم این روش جواب بده طرف توی این مدت فقط ۱۵ دقیقه‌اشو گوش کرده و در بهترین حالت متوجه ۱۰ دقیقه‌اش شده...
    این روش شاید به احتمال ۱۰ درصد برای مسیرهای طولانی جواب بده... اگر طرف روزی نیم ساعت هم توی اتوبوس باشه می‌شه هفته‌ای سه و نیم ساعت با احتساب روز جمعه! (به نظرتون کافیه؟ می‌تونین طی این زمان یاد بگیرین؟ بستگی به خودتون داره...)

پس به این نتیجه می‌رسیم که این روش مخصوص اون راننده و شاگرد شوفریه که از صبح تا شب توی انوبوسه و همه‌ی وقتش مرده‌اس!!! (شوخی)

تازه این‌ها رو هم در نظر بگیرین که با این متدها خوندن و نوشتن رو نمی‌شه یاد گرفت... مثلا شاید نشه از روی composition بهفمی که این همون کام‌پوزیشنی بود که توی نصرت شنیدم!
    اگر اصرار دارین که زبان انگلیسی رو از همین طریق یاد بگیرین و به اصطلاح گور بابای من بدبین و امثال من که به جای تشویق می‌آن انرژی منفی می‌دن و سعی دارن دوستان رو واقع‌گرا بکنن پس از همین الان شب رو هم از اوقات مرده حساب کنین و از روش آموزش زبان انگلیسی در خواب استفاده کنین که صبح که از خواب بیدار شدین برین دانشگاه درس بدین! (شوخی)

آخه یکی نیست به سازنده‌ی اینا بگه شما خودتون توی تبلیغات آخر این جمله ۳ علامت تعجب می‌ذارین!!! چه جوری انتظار دارین که افراد فهمیده‌ای و فرزانه‌ای مثل شما گول این تبلیغات رو بخورن؟! اصلا اگه جواب می‌ده چرا این متد فقط و فقط توی ایرانه؟! توی خارج ضعیف‌ترین روش یادگیری از طریق نرم‌افزارهایی مثل Tell Me More یا Rosetta Stone یا Passport to 35 Languages و امثال این‌ها هستش... وگرنه اونجا به دلیل امکانات زیاد از لحاظ آموزشگاه و به خصوص تبعه‌ی خارجی می‌تونن مکالمه رو خیلی راحت‌تر یاد بگیرن...

* اگه هنوز هم قانع نشدی و نظرت روی استفاده از این محصولات هستش این که کدوم یکی بهتره و اون یکی خیلی بهتر جواب می‌ده دیگه بستگی به تبلیغاتیه که توزیع‌کننده‌اش کرده... به قول یه بنده‌ی خدایی:
    ۱ درصد از سرمایه رو صرف ساخت محصول کن و ۹۹ درصد دیگه رو صرف تبلیغات...
    یعنی این که شما همون مطالب رو از دهن یکی دیگه می‌شنوی...

در کل این که می‌تونین این روش‌ها رو امتحان کنین و به چشم خودتون تاثیرش رو ببینین... سخن رو با یه نقل قول از دوستمون seymour به پایان می‌برم... (!)

در هرحال من اون چیزی که تجربه ام بهم میگه رو تعریف کردم و بهرحال واسه من یه موقعیت win-win هستش ... یعنی اگه حرفم درست از آب در بیاد که خیلی خوبه ... و اگه حرفم غلط از آب در بیاد(=موفقیت شما) که بازم خوبه دیگه ...
    به نظر من برای یادگیری زبان در حد مکالمه یه استاد بگیرین که در طول ۳ ماه باهاتون کار بکنه به صورت فشرده... که حداقل جواب قابل قبولی بگیرین...

* جسارتاً: لهجه

پروفشنال Smartie7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Far away

پيش فرض

Four data rates are currently defined for operation over optical fiber and twisted-pair cables, these are 10 megabit per second called ten-based T-Ethernet, 100 megabits per second or fast Ethernet, 1000 megabits per second or gigabit Ethernet and 10 gigabits per second or 10-gigabit Ethernet. You see that each of these_____of Ethernet can be implemented over different physical media and each has different characteristics and limitations. A network engineer needs to know which implementation is best under a specific network situations, generally because of cost, copper is used with in buildings at the access layer and optical fiber is used between buildings and for horizontal cable runs. Clearly, since Ethernet is the most popular LAN protocol in used today, a network engineer needs to understand the functions of the Ethernet protocol at the data link and physical layers of the OSI model. Practice setting up Ethernet LANs, so you can improve your layer 2 and layer 1 trouble shooting skills.

این قسمت آخرش خانومه هُل کرده : دی ، بد میخونه متن رو، گوش کنید متوجه میشید!
    اون کلمه ای که قرمز کردم رو مطمئن نیستم ، یه کلمه رو هم متوجه نشدم جای خالی گذاشتم

4. 2 کاربر از Smartie7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه helplab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببخشید که من بدبین که تجربه‌ی استفاده از این نرم‌افزارها رو ندارم دوباره نظر می‌دم...

دوست عزیز شما چقدر در طول روز وقت مرده داری که مثلا یه مقدارش رو توی اتوبوس بگذرونین؟ حالا شهر ما کوچیکه... نهایت ۱۰ دقیقه تو راهیم... شما تا بیای یه جا پیدا کنی توی اتوبوس٬ مستقر بشی٬ گوشی رو در بیاری٬ بگردی دنبال یه فایل صوتی بین ۳۰ تای دیگه٬ تا اونجایی که گوش کردی رو بزنی جلو٬ بعدش هندزفری در بیاری بزنی به گوشی٬ تمرکز کنی٬ چیزهایی رو که قبلا شنیدی به خاطر بیاری (صدای سوت!)... + هزار تا حواس‌پرتی دیگه‌ای که توی اتوبوس‌های شلوغ ممکنه به وجود بیاد... طرف تا به خودش بیاد یه دفعه اتوبوس ترمز می‌کنه!
    فرضا اگر هم این روش جواب بده طرف توی این مدت فقط ۱۵ دقیقه‌اشو گوش کرده و در بهترین حالت متوجه ۱۰ دقیقه‌اش شده...
    این روش شاید به احتمال ۱۰ درصد برای مسیرهای طولانی جواب بده... اگر طرف روزی نیم ساعت هم توی اتوبوس باشه می‌شه هفته‌ای سه و نیم ساعت با احتساب روز جمعه! (به نظرتون کافیه؟ می‌تونین طی این زمان یاد بگیرین؟ بستگی به خودتون داره...)

پس به این نتیجه می‌رسیم که این روش مخصوص اون راننده و شاگرد شوفریه که از صبح تا شب توی انوبوسه و همه‌ی وقتش مرده‌اس!!! (شوخی)

تازه این‌ها رو هم در نظر بگیرین که با این متدها خوندن و نوشتن رو نمی‌شه یاد گرفت... مثلا شاید نشه از روی composition بهفمی که این همون کام‌پوزیشنی بود که توی نصرت شنیدم!
    اگر اصرار دارین که زبان انگلیسی رو از همین طریق یاد بگیرین و به اصطلاح گور بابای من بدبین و امثال من که به جای تشویق می‌آن انرژی منفی می‌دن و سعی دارن دوستان رو واقع‌گرا بکنن پس از همین الان شب رو هم از اوقات مرده حساب کنین و از روش آموزش زبان انگلیسی در خواب استفاده کنین که صبح که از خواب بیدار شدین برین دانشگاه درس بدین! (شوخی)

آخه یکی نیست به سازنده‌ی اینا بگه شما خودتون توی تبلیغات آخر این جمله ۳ علامت تعجب می‌ذارین!!! چه جوری انتظار دارین که افراد فهمیده‌ای و فرزانه‌ای مثل شما گول این تبلیغات رو بخورن؟! اصلا اگه جواب می‌ده چرا این متد فقط و فقط توی ایرانه؟! توی خارج ضعیف‌ترین روش یادگیری از طریق نرم‌افزارهایی مثل Tell Me More یا Rosetta Stone یا Passport to 35 Languages و امثال این‌ها هستش... وگرنه اونجا به دلیل امکانات زیاد از لحاظ آموزشگاه و به خصوص تبعه‌ی خارجی می‌تونن مکالمه رو خیلی راحت‌تر یاد بگیرن...

* اگه هنوز هم قانع نشدی و نظرت روی استفاده از این محصولات هستش این که کدوم یکی بهتره و اون یکی خیلی بهتر جواب می‌ده دیگه بستگی به تبلیغاتیه که توزیع‌کننده‌اش کرده... به قول یه بنده‌ی خدایی:

یعنی این که شما همون مطالب رو از دهن یکی دیگه می‌شنوی...

در کل این که می‌تونین این روش‌ها رو امتحان کنین و به چشم خودتون تاثیرش رو ببینین... سخن رو با یه نقل قول از دوستمون seymour به پایان می‌برم... (!)

به نظر من برای یادگیری زبان در حد مکالمه یه استاد بگیرین که در طول ۳ ماه باهاتون کار بکنه به صورت فشرده... که حداقل جواب قابل قبولی بگیرین...

* جسارتاً: لهجه

عزیز گویا متوجه نمی شید من میگم نره شما میگید بدوش.........؟؟؟؟؟؟؟

کسی نمیگه تجربیات شما اشتباه هست من می گم این هم یکی از اون راههاست که می تونه به شما کمک کنه همین برادر خوب من نه چیز دیگر

واقعا توی این انجمن کسی تجربه استفاده از این نرم افزارها رو نداره.......
    Last edited by helplab; 26-05-2011 at 09:40.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

عزیز گویا متوجه نمی شید من میگم نره شما میگید بدوش.........؟؟؟؟؟؟؟

کسی نمیگه تجربیات شما اشتباه هست من می گم این هم یکی از اون راههاست که می تونه به شما کمک کنه همین برادر خوب من نه چیز دیگر

واقعا توی این انجمن کسی تجربه استفاده از این نرم افزارها رو نداره.......
    خوب ببخشید اگه بی‌جهت تاپیک رو منحرف کردم...

لابد کسی نیست... وگرنه دوستان کمکشون رو از کسی دریغ نمی‌کنن...

7. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

با تشکر از زحمات همه دوستان که به من در درک این فایل صوتی کمک کردند.
    دوستان ببخشید که وقتتون رو گرفتم.
    کمک بزرگی به من کردید.
    انشاءالله هر چه از خدا بخواهید بهتون عطا کنه.
    خدانگهدار
    Last edited by pcsoft; 27-05-2011 at 16:11.

9. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض The Best Pronunciation Software

سلام

دوستان الان من از Oxford Advanced Learner's Dictionary - 8th Edition برا تلفظ صحیح کلمات استفاده میکنم (تلفظ امریکایی کلمات) می خواستم ببینم دوستان از چه نرم افزاری استفاده میکنن و بهترین رو کدوم میدونن ؟

چون اینجور که توو این فروم دیدم بعضی از دوستان مال Cambridge رو بهتر از مال Oxford معرفی میکنن

11. این کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

Longman Advanced American Dictionary

همه لغات توسط چند زن و مرد با لهجه های مختلف تلفظ شدن و هیچ کامپیوتر سخنگویی در کار نیست

13. 3 کاربر از msalahij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

من یادمه توی دانشنامه‌ی Microsoft Encarta یه دیکشنری از هر نظر کامل بود که تلفظ‌ها رو هم داشت... این دیکشنری ۴ تا سربرگ داشت:

۱. تمامی واژه‌های انگلیسی با معنا٬ مترادف‌ها + متضاد‌ها (به همراه اصطلاحات عامیانه و تخصصی + ضرب‌المثل‌ها و زبانزدها)
    ۲. فعل‌های عبارتی و معنای آن‌ها + مترادف و متضاد
    ۳. دیکشنری انگلیسی آلمانی٬ فرانسوی٬ اسپانیایی٬ ایتالیایی و بالعکس
    ۴. صرف تمامی افعال انگلیسی

البته الان دیگه تولیدش متوقف شده چون با وجود دانشنامه‌های دیگه مثل Britannica و به خصوص دانشنامه‌ی آنلاین ویکی‌پدیا دیگه فروش سابقش رو نداشت... البته هنوز هم می‌تونی پیداش کنی... این روزها هم که دیگه همه فروشنده شده‌ان... توی همین فروشگاه P30World هم هست...

15. 2 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حالا تلفظ این برنامه ای که تا حالا ازش داشتم استفاده میکردم تلفظ صحیحی بوده ؟ (Oxford Advanced Learner's Dictionary - 8th Edition منظورم هستش) این برنامه تلفظ ماشینی داره یا تلفظ ها توسط انسان گفته شده و ضبط شده هستن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •