كسي نيست جواب من رو بده
كسي نيست جواب من رو بده
در این مورد تو این تاپیک و تاپیکهای دیگه بحث شده و من خیلی حوصله جواب دادن به سوالهای تکراری رو ندارم. ولی با این حال، از اینجا میتونی اطلاعات بگیریو از اینجا هم قیمتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد محتویات جعبه و نکات لازم برای خرید، از صفحه 90 به اینور رو سرچ کن، چیزایی که دنبالشی رو پیدا میکنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اولا شما اسمی از سایتی که من بردم نبردی. دوما منبع شما انجمن موبایلستان بوده.سوما من خودم سرچ
کردم و به سایت Ipmart برخوردم.
از همه مهم تر فکر نمیکنم این چیزا مهم باشه من چیزی رو به نام خودم نزدم گفتم از سایت Ipmart.
داداش مهم کمکیه که به دیگران میشه...
![]()
دست شما درد نكنه پس به نظر شما بخرم
از گوشی مطمئن باش، باید نیازها و انتظارات خودتو بشناسی.
سلام.... لطفاً راهنمایی کنید.
گوشی p990 ، با اینکه اسم مخاطبین بصورت انگلیسی save شده، چرا هر کس زنگ میزنه بجای اسمش مربع میندازه؟
اخه فارسی ذخیره کردی عزیز
با سلام به همه دوستان من هنوز گوشی p990 نگرفتم چون توش تردید دارم یکی میگه زود خراب میشه یکی میگه هنگ میکنه والا من نفهمیدم این گوشو بگیرم یا نه آخه 350000 تومن پول کمی نیست به نظر شما p990 بهتره یا 7710 نوکیا؟ راهنمایی دقیق کنید لطفا
سلام دوست عزیز...
من که گفتم اسامی بصورت انگلیسی ذخیره شده....
فقط بعضی از شماره ها در سیم کارت بصورت فارسی ذخیره شده، که اونم در قسمت contacts روی همون contacts تنظیم شده و روی sim نیست، امیدوارم منظورمو گرفته باشید!!!!
اینا همش شایعس ... به نظر من آخر گوشیه ... اصلا نمیشه p990 رو با 7710 مقایسه کرد ...این چه سوالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)