چه عجب یک نفر پیدا شد سمنان افتاده بود
منم اونجا افتادم
شما هم امریه گرفتی ؟
چه عجب یک نفر پیدا شد سمنان افتاده بود
منم اونجا افتادم
شما هم امریه گرفتی ؟
دکتر ها میتونن از معافیت پزشکی استفاده کنن یا نه ؟؟؟
کسی قانون دقیقش و الان میدونه ؟؟؟
مگه پدافند سمنان واسه امریه هاست؟ واسه نیرو زمینی ارتش هست؟
یعنی مثلا تو شهر باشه
و من دیپلم دارم تو سپاهی یه جایی بی افتم هر روز ساعت 3 مرخص هستم ؟
فرقی نمیکنه دوست عزیز کسی که معافیت پزشکی تحت قوانین شاملش میشه می تونه از این قانون استفاده کنه !
داداش اگر شهر خودت باشی و تو ارگانی مثل سپاه باشی بله ساعت 3 می تونی بیای خونه ! یکی از دوستان من با همین شرایط می رفت و ظهر بر می گشت خونه !![]()
خیر دوست عزیز فقط درصورتی که بیماری درحدی باشد که حتی قادر به طبابت نباشند میتونند از معافیت پزشکی استفاده کنند
موفق باشید
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++
پ.ن :دوستان لطفا انقدر اسپم نکنید اگر تعدادی سوال دارید همه را با هم بپرسید
سرعت تاپیک خیلی بالاست و متاسفانه بار چندانی هم نداره لطفا رعایت کنید
Last edited by SNOW PATROL; 12-12-2012 at 22:17.
دوستانی که جدیدا مدارک خود رو ثبت کردن واسه اعزام بیان بگن که آیا 12.1 خوردن یا نه؟
درجات نظامی در نیروی انتظامی:درجات نظامی در سپاه:
![]()
درجات نظامی در ارتش:
لباس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس نیرو زمینی ارتش منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب شير
![]()
لباس نیروی انتظامی منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس نیرو هوایی ارتش منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مركز آموزش هاي هوايي شهيد خضرايي لباس سربازان امور زندانها منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سربازان زندانها
سربازان نیروی دریایی ارتش منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by Ezel; 13-12-2012 at 00:37. دليل: پستهای متوالی و اسپم وار خلاف قوانین - ادغام
لباس آموزشی سپاه با ارتش و نیروی انتظامی چ فرقی داره ؟ اگه با عکس باشه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)