تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1219 از 1783 اولاول ... 2197191119116912091215121612171218121912201221122212231229126913191719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,181 به 12,190 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

مشهدی ها جون مادرتون دو تا تست یکی با سرور تهران ویکی هم با سرور اروپایی بزارین

داره خودمونی میشه alimosaieby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام.. . ما خوابگاه داریم و متاسفانه حجم اینترنتمون زود تموم میشه و مصرف بعضیا بالاس.
    آیا میشه برای هر کاربر که داره از اینترنت استفاده میکنه حجم معینی رو اختصاص داد . ؟ چه جوری ؟ ممنون

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

دو شبه دقیقا با شروع ساعت رایگان برای من قطع میشه و همین موقع ها وصل میشه
    محدودیت جدیده؟ همه جا سرعت کم میکنند اینجا کلا قطع میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این مطلب رو در جواب پیغام خصوصی دوستم david-ebi نوشته بودم که ترجیح دادم چون عمومیه اینجا به صورت عمومی منتشرش کنم.

اول از همه بگم که من نه کارشناس مخابراتم نه با مسؤولین مخابرات کشور در هر سطحی ارتباط دارم. راستش کاش با مسؤولین مخابرات کشور در ارتباط بودم تا دهنشون رو واسه این همه ضعف تو ارائه خدمات اینترنت سرویس می‌کردم. متأسفانه (یا شایدم خوشبختانه) تا حالا با هیچ سازمان یا اداره دولتی ارتباط مستقیم کاری نداشتم. این اطلاعاتی رو هم که خدمت شما و بقیه دوستان می‌دم تمامش رو به خاطر علاقه شخصیم به موضوع اینترنت از خود اینترنت درآوردم قبلاً یا بعضی وقتا همون موقع پیدا می‌کنم. خلاصه مطالعه شخصی می‌کنم تو این حوزه. حالا این وسط ممکنه بعضی از چیزایی هم که می‌گم درست نباشه. این توضیح رو دادم تا یه وقت تصور غلطی ایجاد نشه که من کارشناس حوزه مخابرات و اینترنت و این جور چیزا هستم. (راستش زمینه کاریم حوزه‌های مدیریته که دورادور به موضوع اینترنت هم مرتبط می‌شه، اما نه به طور مستقیم.)

ببین مشکلی که شما می‌گی دقیقاً وجود داره. یعنی یه درصد قابل توجهی از مشترکان مخابرات در حال حاضر که تکنولوژی ADSL2+ بعد از 10 سال وارد ایران شده (این تکنولوژی سال 2003 برای اولین بار تو دنیا معرفی شد) نمی‌تون بر سرعت‌های بالاتر از 4 - 5 مگابیت دسترسی داشته باشن چه برسه به 12مگ و 24 مگ. تازه اگه بعد از 2 - 3 سال دیگه تکنولوژی VDSL2 هم بخواد بیاد تو ایران که اصولاً بیشتر از 90 درصد مشترکان با ساختار فعلی، نمی‌تونن از ظرفیت این تکنولوژی جدید بهره‌مند بشن. (برای این تکنولوژی آمار خیلی دقیق نیست، اما چیزی که قطعیه این تکنولوژی برای مسافت‌های بالاتر از 1500 متر اصلاً موضوعیت نداره و بهینه‌ترین حالتش زیر 500 متر فاصله است.) طبیعتاً همون طوری هم که گفتی احداث مراکز مخابراتی تو فواصل کوتاه هم غیرمنطقی و غیراقتصادیه.

این مشکل رو می‌شه از چند منظر بررسی کرد:

1. اولین منظر که مهم‌ترین هم هست، اینه که بر خلاف خیلی از کشورهای دیگه تو ایران، بخش خصوصی به شکل واقعی درگیر توسعه شبکه‌های ارتباطی و مخابراتی نیست. تو اغلب کشورها شبکه‌ها و زیرساخت‌های مخابراتی و ارتباطی رو هم بخش خصوصی توسعه می‌ده. اما تو ایران به خاطر سیاست‌های حکومتی، که تا یکی دو سال پیش حتی ایده اینترنت 256 کیلوبیت برای مصارف خانگی هم پذیرفته شده نبود، اصولاً به بخش خصوصی تو زمینه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی میدون داده نشده. حالا تو این یکی دو سال گذشته یه کمی رویکردها عوض شده و تصمیم گرفتن دسترسی خانوارها به اینترنت پرسرعت مثلاً تا 2مگابیت رو فراهم کنن. (بگذریم که همین الآن هم ارائه اینترنت پر سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت در ثانیه برای مصارف خانگی غیرقانونیه ولی در عمل به خونه‌ها هم 12مگابیت تو صبانت یا 9مگابیت تو پارس‌آنلاین که من ازش سرویس دارم می‌دن و کسی هم کاری نداره.) اما تو ایران همینم چون وابسته به سرمایه‌گذاری و اقدامات دولته که چون معمولاً تو اغلب کشورها کارایی و بهره‌وری دولت خیلی پایین‌تر از بخش خصوصیه و تو ایران این موضوع حادتره، خیلی دیر یا غیراصولی این توسعه‌ها اتفاق می‌افته.

راه حل این مشکل هم اینه که دولت به بخش خصوصی اجازه بده وارد حوزه توسعه زیرساخت‌ها هم بشه. مثلاً وقتی قراره تکنولوژی VDSL2 بیاد (که ایشالا ظرف چند سال دیگه ما هم شاهدش باشیم)، ایده این نیست که هر 500 متر یه مرکز مخابراتی تأسیس کنن یا یه رپیتر بذارن تا مثلاَ کسی که تو فاصله 5 کیلومتری از مرکز مخابراته بتونه به سرعت بالاتر از 30 مگابیت دسترسی داشته باشه. تو کشورهای دیگه عمدتاً بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری خودش، اینترنت پرسرعت رو مثلاً از طریق فیبر نوری که می‌تونه تا چند گیگابیت در ثانیه رو تو مسافت‌های خیلی طولانی عرضه کنه می‌آره به نزدیکی محل مصرف؛ یعنی مثلاً سر هر خیابون (FTTN یا FTTC). بعد تو اون محل‌ها DSLAM خودش رو کار می‌ذاره و از اونجا به بعدش رو از طریق کابل‌کشی مسی شبکه مخابرات تا خونه مشترکانش ارائه می‌کنه. یعنی به جای این که DSLAM ها تو مراکز مخابراتی متمرکز باشن، تو محله‌ها پراکنده شدن و فاصله‌شون تا محل مصرف حداکثر به زیر همون 1500 متر و در شرایط مطلوب به زیر 300 متر می‌رسه. این طوری متوسط سرعت دسترسی به اینترنت می‌تونه بره بالای 80مگابیت در ثانیه.

یا بعضی شرکت‌ها از این هم جلوتر می‌رن و اینترنت فیبر نوری رو تا دم در ساختمون (FTTB) یا توی هر خونه (FTTH) می‌رسونن و می‌تونن سرعت‌های خیلی بالا در حد 500مگابیت یا 1گیگابیت ارائه کنن. (البته این بیشتر برای مصارف تجاریه تا خونگی اما گوگل فایبر این سرعت رو به مصارف خونگی هم می‌ده تو شهرهای آمریکا با سرعت 5مگابیت مجانی. همه‌اش هم با سرمایه‌گذاری خودشه.)

2. منظر دوم استفاده از تکنولوژی‌های وایرلس و جایگزینه. مثالی که زدی از دکل وایرلس شاتل تو مشهد از قدیم هم بوده. یادمه که 15 سال پیش که من تازه فارغ‌التحصیل شده بودم اکثر شرکت‌ها برای دسترسی به اینترنت از دکل و اینترنت وایرلس استفاده می‌کردن. اما الآن دیگه این روش مگر در جاهای خیلی خاص (مثل بانک‌ها که احتیاج به شبکه اختصاصی خودشون با امنیت خیلی بالا یا جاهایی که به پهنای باند اختصاصی متقارن احتیاج دارن) استفاده نمی‌شه. چون دیگه دلیلی نداره مصرف‌کننده هزینه انتقال اینترنت و سرویس مورد نظرش رو تا محل مصرف بده. این جور هزینه‌ها دیگه به عهده خود شرکت ارائه کننده است. البته طبیعتاً بخشی از این هزینه به مصرف‌کننده منتقل می‌شه اما تو جاهایی که رقابت آزاد وجود داره، شرکت‌ها برای جذب مشتری بیشتر معمولاً فقط هزینه سرویس رو از مصرف‌کننده دریافت می‌کنن.

ضمن این که در حوزه اینترنت وایرلس هم خیلی کشورها توسعه‌های خوبی تو این چند سال گذشته داشتن. تو تکنولوژی‌های نسل 3 و 4 (3G و 4G) که الآن تو دنیا به صورت گسترده‌ای داره استفاده می‌شه با استفاده از زیرساخت‌های مخابراتی شرکت‌های خصوصی اینرنت پرسرعت رو به کاربران اونم به صورت سیار ارائه می‌دن که برای مصرف‌کنندگان عادی خیلی جذابیت بیشتری نسبت به ADSL و VDSL داره. مصرف‌کننده هم بابت انتقال اینترنت یا سرویس‌های دیگه هزینه جدایی نمی‌ده و فقط هزینه سرویس دریافتی رو به شرکت پرداخت می‌کنه. این تکنولوژی دیگه مشکل مسافت هم مثل تکنولوژی خانواده DSL نداره.

3. منظر سوم، همون بحث کیفیت تجهیزات هست که اونم حق با شماست. بالأخره کیفیت تجهیزات هم خیلی رو سرعت نهایی می‌تونه اثر بگذاره. حل یه بخشی از این مشکل دست مصرف‌کننده است که به کیفیت کابل‌کشی یا مودم یا اتصالات میانی استفاده شده در منزل مربوطه و تو همه دنیا هم وجود داره، تو ایران بیشتر که خود مصرف‌کننده باید حلش کنه. یکی دیگه هم به کیفیت تجهیزات شبکه انتقال از شرکت ISP گرفته تا زیرساخت تا مخابرات که به هر حال امیدواریم با سیاست‌های جدیدی که وزارت مخابرات پیگیرشه شرایط بهتر بشه.

5. 9 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.. . ما خوابگاه داریم و متاسفانه حجم اینترنتمون زود تموم میشه و مصرف بعضیا بالاس.
    آیا میشه برای هر کاربر که داره از اینترنت استفاده میکنه حجم معینی رو اختصاص داد . ؟ چه جوری ؟ ممنون
    بله. البته بستگی به ساختار شکبه‌اتون داره. اما قاعدتاً روش بهینه تو این جور مواقع اینه که شما اینترنت رو طریق یه گیت‌وی و/یا سرور در اختیار بقیه بگذارید و یه نرم‌افزار مدیریت و شیرینگ اینترنت روی اون سرور داشته باشین تا سهمیه هر کسی (از نظر پهنای باند یا حجم ترافیک مصرفی) رو از طریقش مدیریت کنین. تا جایی که شنیدم (البته مطمئن نیستم) ویندوز سرور که معمولاً روی این جور سرورها نصب می‌شه قابلیت این کار رو داره. البته اگه خود ویندوز هم این کار رو نتونه بکنه حتماً نرم‌افزارهایی برای این کار وجود دارند.

به نظرم بهتره مشکلت رو تو این تالار مطرح کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان پینگ صبانت به صورت معجزه اسایی اومده پایین قبلا از 4.2.2..4 پینگ 270 میداد الان شده 120 خیلی عالیه دیشب هم برا من قطع بود ساعات رایگان
    ممنون میشم یه کمک کنید دوستان اصفهانی که صبانت دارن میخواستم یه تست از صبانت بزارن از 4.2.2.4 و speedtest و اینا یکی از دوستانم میخواد از اصفهان صبانت بگیره برا بازی انلاین و XBOX LIVE
    پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان مجدد یه سوال فنی:
    من با هزار بدبختی مخ زدم که طرف خطم رو گذاشته روی 8 مگ(شده 8191) downstreem
    ولی با IDM حتی تو روز تا 500 بیشتر نمیره چرا سرعت دوستان،لینک ها هم داخلی و از soft --98 هست
    چرا اینجوری شده آیا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان مجدد یه سوال فنی:
    ولی با IDM حتی تو روز تا 500 بیشتر نمیره چرا سرعت دوستان،لینک ها هم داخلی و از soft --98 هست
    چرا اینجوری شده آیا؟
    چه سرعتی الان دارید سرعت اسمی منظورمه

11. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان مجدد یه سوال فنی:
    چرا اینجوری شده آیا؟
    احتمال زیاد در مرکز مخابراتی شما صبانت کمبود پهنای باند داره حالا پهنای باند شما را روی 50 مگ هم بزارند باز سرعتت 500 بالاتر نمیره

13. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

نتیجه گیری از پست بسیار زیبا و کارشناسانه دوستم bilmazlar اینه که تا زمانی که مسئولین فعلی واقعا دلسوزی نکنند برای وضعیت اینترنت کشور و اهمیت اونو هم پای آب و برق و گاز ندونن و تا زمانیکه به بخش خصوصی متعهد و کارشناس این زمینه اجازه فعالیت در زیرساخت اینترنت کشور رو ندن همین آش است و همین کاسه و پیدا شدن دلسوز واقعی در این زمینه سالیان سال کار میبره که شاید به عمر اینترنتی ما قد ندهحداقل امیدوارم نسلهای بعدیمون حالشو ببرن و حتی با داشتن فواصل طولانی از مرکز مخابرات وقتی گزینه دانلود یک لینک مثلا 4 گیگی رو میزن با سرعت 1 گیگ در ثانیه و در عرض 4 ثانیه دانلودش کنند.به این تکنولوژی در سال 1500 هجری شمسی در ایران امیدوارم باز هم بسیار تشکر از پست دوست عزیز bilmazlar

15. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •