شما هم ار سایت میتونید ثبت نام کنید هم از 2020
مراجعه حضوری لازم نیست
شما هم ار سایت میتونید ثبت نام کنید هم از 2020
مراجعه حضوری لازم نیست
خیلی ممنون
اگه بخام از طریق سایت ثبت نام کنم کد پستی رو ندارم چون تازه نقل مکان کردیم و هنوز قبض تلفن نیومده برامون
و اگه از طریق تلفن 2020 ثبت نام کنم بازم کد پستی میخان یا که خودشون میفهمن
بعدشم یه سوال دیگه: پسر خاله که ثبت نام کرده از طریق 2020 طرح معمولی که هر چقدر خواست بتونه شارژ کنه براش فعال کردن من که این طرح رو میخام باید چیکار کنم؟
شما توی سایت ثبت نام کن همه اطلاعات رو درست وارد کن کدپستی مهم نیست یه عدد الکی هم زدی اشکالی نداره پول سرویس رو هم آنلاین تو همین سایت ثبت نامشون میپردازی بعد منتظر باش باهات تماس میگیرند اگر نگرفتند برو دفتر مخابراتی منطقتون بگو من ثبت نام کردم اونجا یوزرنیم و پسورد رو بهتون میدن بعد خودت تو خونه مودمت رو تنظیم میکنی واستفاده میکنی درضمن زمانی که مراجعه میکنی مخابرات کپی کارت ملی تون هم همراه تون باشه
دوستانی که خط شون dlc (فیبر نوری) هستش که فقط مخابرات سرویس میده وشرکت های خصوصی بهشون سرویس نمیده downstream و upstream شون رو روی چند مخابرات بسته ؟؟
سلام این خطه منه DLC هست ، طرح تابستانه با شبانه رایگانه که قبلا میدادن ، توی تبلیغش میگفت تا 10 مگ باز میزارن ، من خونه اولم 2 مگ بود بعد انتقال دادم به یه خط خونه جدید 10 مگ شد ، به مرکز مخابراتی مربوط میشه ، اگه شلوغ باشه
سرعت میاد پایین
![]()
Last edited by veyron; 15-07-2016 at 16:39.
وضعیت پینگ ، 2 تا در میون time out
![]()
دوستان دو رور وضعیت خط و سرعت محله ما نابود شده
روی 10 مگ بود همیشه snr هم رو 25 بوده
الان snr اومده روی 10
و سرعت هم بین 40 کیلو تا 150 کیلو بایت شده
تازه 100 بار باید مودم روشن و خاموش شه که وصل بشه همینم
چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از چند روز پیش تا الان قطعی زیاد داشتم.مودم وصل بود ولی داده ای دریافت نمیکرد.بعضی وقتها چراغ ADSL خاموش می شد و بعد روشن میشد.چیکار دارن می کنن؟
وضعیت خط من هم خراب شده دوباره.SNR بالا پایین میشه و قطعی زیاده.شاید مشکل سراسریه
از اول مرداد
حواستون باشه.
![]()
Last edited by mostafa akbari; 20-07-2016 at 10:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)