تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1219 از 3745 اولاول ... 21971911191169120912151216121712181219122012211222122312291269131917192219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,181 به 12,190 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

امشب وضع خیلی خرابه. واسه ماکه با 4 کیلو بایت دانلود میکنه

داره خودمونی میشه x11416's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اوه اوه واسه من چقدر سرعتش زیاد شده

515 شبانه دارم و دو تا با هم گذاشتم بره و هر کدوم حدود 120 تا سرعت دارن !!!!!

امشب قاطی کرده و سرعت شما یک مگ , دو مگی ها رو گرفته و میده به ما بدبخت بیچاره ها

امشب شب فقیر و فقرا هست
    Last edited by x11416; 20-06-2013 at 01:40.

3. این کاربر از x11416 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مال من همون 1مگ هست....

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کی میخوان به وعدشون عمل کنن خدا عالمه الان بچه هایی که یه اینترنت 4500 تومنی مخابرات رودارن شبا با 250 تا رایگان دانلود میکنن
    اونوقت ما ماهی 41 هزار تومن بدیم و چیزی جز بدترین پینگ ایران و کمترین سرعت شب برای 2 مگ حجمی رو تجربه کنیم

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کی میخوان به وعدشون عمل کنن خدا عالمه الان بچه هایی که یه اینترنت 4500 تومنی مخابرات رودارن شبا با 250 تا رایگان دانلود میکنن
    اونوقت ما ماهی 41 هزار تومن بدیم و چیزی جز بدترین پینگ ایران و کمترین سرعت شب برای 2 مگ حجمی رو تجربه کنیم
    همونطور که گفتم هر وقت زیر ساخت پهنای باندشون رو تحویل بده و مخابرات هم اجازه بده بزارن تغییرات انجام بدن!

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من میخوام یک مگ برنزی بگیرم زنگ زدم سرعت دانلودش رو پرسیدم میگه 70-80
    یعنی چی اخه
    این که یک مگ نیست
    حالم بهم خورد از اسیاتک
    کسی یک مگ برنزی داره بهم بگه حرفشون درسته یا نه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من میخوام یک مگ برنزی بگیرم زنگ زدم سرعت دانلودش رو پرسیدم میگه 70-80
    یعنی چی اخه
    این که یک مگ نیست
    حالم بهم خورد از اسیاتک
    کسی یک مگ برنزی داره بهم بگه حرفشون درسته یا نه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    درست گفته
    روی 700 کیلوبیت بسته میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستانی که از شرکت کلاش و کلاهبردار آسیاتک اشتراک دارند و سرعتشان محدود شده ، لطفاً همگی باهم به سامانه شکایت سازمان تنظیم مقررات رفته و شکایت کنیم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من از یک وکیل این موضوع را پرسیدم :
    توجه کنید که در قرارداد هیچ اشاره ای به اختیار شرکت در ساعات رایگان نشده ، درواقع شرکت موظف به تامین پهنای باند مشترک در تمام ساعات است و ارائه خدمات رایگان ترفند بازاریابی و رقابت شرکتهاست .
    محدود کردن ساعات شبانه برخلاف قرارداد ، از نظر حقوقیتدلیس در معامله و نوعی کلاهبرداری محسوب می شود . یعنی شرکت باید رسماً در قرارداد یا تبلیغات به مشتری اعلام کند که در ساعات رایگان سرعت را کم میکند ( یا حق تعیین سرعت را دارد) تا مشتری بتواند تصمیم بگیرد . درواقع چون موضوع ساعات رایگان در تبلیغ و لیست تعرفه های شرکت مطرح شده جزو وظایف آنها بوده و رایگان بودن حق اضافه ای برای شرکت ایجاد نمیکند که درآن دست ببرد ! بنابراین عملکرد شرکت برخلاف قرارداد بوده و ضمن باطل شدن قرارداد موجب اعاده خسارت می شود .

مجددا از همه عزیزان خواهش می کنم ، ازآنجا که شکایت به خود شرکت هیچ فایده ای ندارد ، همه باهم که به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنیم . (من شکایتم را ثبت کردم)

درضمن از مشترک شدن دوستان و آشنایان در این شرکت کلاهبردار ممانعت کنید ( تبلیغ منفی کنید) .

فراموش نکنید که بسیاری از شرکتها سرعت شبانه شان را درست کرده اند.

10. 3 کاربر از kaveh2nd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستانی که از شرکت کلاش و کلاهبردار آسیاتک اشتراک دارند و سرعتشان محدود شده ، لطفاً همگی باهم به سامانه شکایت سازمان تنظیم مقررات رفته و شکایت کنیم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من از یک وکیل این موضوع را پرسیدم :
    توجه کنید که در قرارداد هیچ اشاره ای به اختیار شرکت در ساعات رایگان نشده ، درواقع شرکت موظف به تامین پهنای باند مشترک در تمام ساعات است و ارائه خدمات رایگان ترفند بازاریابی و رقابت شرکتهاست .
    محدود کردن ساعات شبانه برخلاف قرارداد ، از نظر حقوقیتدلیس در معامله و نوعی کلاهبرداری محسوب می شود . یعنی شرکت باید رسماً در قرارداد یا تبلیغات به مشتری اعلام کند که در ساعات رایگان سرعت را کم میکند ( یا حق تعیین سرعت را دارد) تا مشتری بتواند تصمیم بگیرد . درواقع چون موضوع ساعات رایگان در تبلیغ و لیست تعرفه های شرکت مطرح شده جزو وظایف آنها بوده و رایگان بودن حق اضافه ای برای شرکت ایجاد نمیکند که درآن دست ببرد ! بنابراین عملکرد شرکت برخلاف قرارداد بوده و ضمن باطل شدن قرارداد موجب اعاده خسارت می شود .

مجددا از همه عزیزان خواهش می کنم ، ازآنجا که شکایت به خود شرکت هیچ فایده ای ندارد ، همه باهم که به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنیم . (من شکایتم را ثبت کردم)

درضمن از مشترک شدن دوستان و آشنایان در این شرکت کلاهبردار ممانعت کنید ( تبلیغ منفی کنید) .

فراموش نکنید که بسیاری از شرکتها سرعت شبانه شان را درست کرده اند.

دوست عزیز من خودم این موضوع رو تلفنی پیگیری کردم.
    طرف میگفت اگر در قرار داد ذکر شده باشه شبانه فلان سرعت رو باید بگیری میتونی شکایت کنی. در غیر این صورت از ساعت 1 تا 8 صبح شرکت داره به ما افر میده!! و میتونه هر کاری باهاش انجام بده....

نظرت چیه؟راهی داری....؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    من میخوام سرویس یک مگ نامحدود برنزی رو بگیرم ماهی 45500 .
    زنگ زدم میگه بطور میانگین میشه با 80 تا 100 کیلوبایت دانلود کرد و هیچ محدودیتی نداره ...
    دوستان که تجربه کردند راست میگه؟؟
    یعنی ماهی 100 گیگ هم میشه دانلود کرد ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •