امشب وضع خیلی خرابه. واسه ماکه با 4 کیلو بایت دانلود میکنه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
امشب وضع خیلی خرابه. واسه ماکه با 4 کیلو بایت دانلود میکنه
اوه اوه واسه من چقدر سرعتش زیاد شده
515 شبانه دارم و دو تا با هم گذاشتم بره و هر کدوم حدود 120 تا سرعت دارن !!!!!
امشب قاطی کرده و سرعت شما یک مگ , دو مگی ها رو گرفته و میده به ما بدبخت بیچاره ها
امشب شب فقیر و فقرا هست![]()
Last edited by x11416; 20-06-2013 at 01:40.
مال من همون 1مگ هست....
کی میخوان به وعدشون عمل کنن خدا عالمهالان بچه هایی که یه اینترنت 4500 تومنی مخابرات رودارن شبا با 250 تا رایگان دانلود میکنن
اونوقت ما ماهی 41 هزار تومن بدیم و چیزی جز بدترین پینگ ایران و کمترین سرعت شب برای 2 مگ حجمی رو تجربه کنیم![]()
همونطور که گفتم هر وقت زیر ساخت پهنای باندشون رو تحویل بده و مخابرات هم اجازه بده بزارن تغییرات انجام بدن!
من میخوام یک مگ برنزی بگیرم زنگ زدم سرعت دانلودش رو پرسیدم میگه 70-80
یعنی چی اخه
این که یک مگ نیست
حالم بهم خورد از اسیاتک
کسی یک مگ برنزی داره بهم بگه حرفشون درسته یا نه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
درست گفته
روی 700 کیلوبیت بسته میشه
دوستانی که از شرکت کلاش و کلاهبردار آسیاتک اشتراک دارند و سرعتشان محدود شده ، لطفاً همگی باهم به سامانه شکایت سازمان تنظیم مقررات رفته و شکایت کنیم :
من از یک وکیل این موضوع را پرسیدم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه کنید که در قرارداد هیچ اشاره ای به اختیار شرکت در ساعات رایگان نشده ، درواقع شرکت موظف به تامین پهنای باند مشترک در تمام ساعات است و ارائه خدمات رایگان ترفند بازاریابی و رقابت شرکتهاست .
محدود کردن ساعات شبانه برخلاف قرارداد ، از نظر حقوقیتدلیس در معامله و نوعی کلاهبرداری محسوب می شود . یعنی شرکت باید رسماً در قرارداد یا تبلیغات به مشتری اعلام کند که در ساعات رایگان سرعت را کم میکند ( یا حق تعیین سرعت را دارد) تا مشتری بتواند تصمیم بگیرد . درواقع چون موضوع ساعات رایگان در تبلیغ و لیست تعرفه های شرکت مطرح شده جزو وظایف آنها بوده و رایگان بودن حق اضافه ای برای شرکت ایجاد نمیکند که درآن دست ببرد ! بنابراین عملکرد شرکت برخلاف قرارداد بوده و ضمن باطل شدن قرارداد موجب اعاده خسارت می شود .
مجددا از همه عزیزان خواهش می کنم ، ازآنجا که شکایت به خود شرکت هیچ فایده ای ندارد ، همه باهم که به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنیم . (من شکایتم را ثبت کردم)
درضمن از مشترک شدن دوستان و آشنایان در این شرکت کلاهبردار ممانعت کنید ( تبلیغ منفی کنید) .
فراموش نکنید که بسیاری از شرکتها سرعت شبانه شان را درست کرده اند.
دوست عزیز من خودم این موضوع رو تلفنی پیگیری کردم.
طرف میگفت اگر در قرار داد ذکر شده باشه شبانه فلان سرعت رو باید بگیری میتونی شکایت کنی. در غیر این صورت از ساعت 1 تا 8 صبح شرکت داره به ما افر میده!! و میتونه هر کاری باهاش انجام بده....
نظرت چیه؟راهی داری....؟
سلام.
من میخوام سرویس یک مگ نامحدود برنزی رو بگیرم ماهی 45500 .
زنگ زدم میگه بطور میانگین میشه با 80 تا 100 کیلوبایت دانلود کرد و هیچ محدودیتی نداره ...
دوستان که تجربه کردند راست میگه؟؟
یعنی ماهی 100 گیگ هم میشه دانلود کرد ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)