تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1219 از 2376 اولاول ... 21971911191169120912151216121712181219122012211222122312291269131917192219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,181 به 12,190 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پیشبینی ثبت شد...

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

قلبم با استقلال است روحم با فولاد

هورا اسپرت : هافبك تيم استقلال در خصوص فابيو والا، مهاجم برزيلى كه قرار است به استقلال بپيوندد اظهار داشت: فابيو والا بازيكن بسيار خوبى است.

جان واريو گفت : او قيمت بالايى دارد اما شنيده ام رجبى با بهاى كمى او را به ايران آورده است. بايد رجبى را تحسين كرد. معتقدم فابيو مى تواند براى استقلال مثمرثمر و كمك خوبى براى اين تيم در آينده باشد.وى در خصوص ديدار با فولاد نيز گفت : فولاد تيم قدرتمندى است. برايم سخت است مقابل تيم سابقم قرار بگيرم. من با فولاد به فوتبال ايران معرفى شدم. با اين حال استقلال در شرايط بحرانى قرار دارد و به ۳ امتياز اين مسابقه نياز داريم. در ديدار با فولاد قلبم با استقلال است و روحم با فولاد و قلباً دوست دارم استقلال پيروز ميدان باشد و در نهايت ۳ امتياز باارزش را كسب نماييم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

استقلال 2 - فولاد 1

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

همه خوابن
    یکی باید بیدارشون کنه
    استقلال فردا با بردش همه رو بيدار ميكنه ،
    مرسي بايرن از خبرات

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی (53)

پنج شنبه 87/08/30

سر پیری و معرکه گیری

سه شنبه شب بود که سید امیر(علوی)تماس گرفت و گفت : فلانی جمعه را که یادتان نرفته ؟! پرسیدم چه خبره ؟!باتعجب دوباره گفت :تولد ... نگذاشتم حرفش تمام شود , گفتم آقا بی خیال,سر پیری و معرکه گیری ,ول کن داداش ! بعد برای اینکه زیاد نا امید نشود,پرسیدم حالا مگه قراره چند ساله شوم؟معلوم بود درست و حسابی نمی داند,گفت : فکر کنم ... 25 ساله! و خندید .
    یک لحظه خودم هم باور کنید گیج شدم . گفتم 43,نه 44,نه 45,بله قرار است جمعه 45 ساله شوم .
    نمی خواهم تکراری شود اما باور کنید خیلی سریع گذشت .اینکه قرار است من روز جمعه, یک آذر 87 وارد 45 سالگی بشوم ...به هرحال ... امیدوارم جمعه روز خوبی باشد و قبلا گفتم یک بار دیگر این قضیه تکرار شده بود ولی ما باختیم . دعا کنید جمعه برنده باشیم .
    در ((استقلال جوان )) خواندم مسعود ده نمکی از علی آقای پروین و من خواسته در اخراجی های 2 بازی کنیم . علی آقا که نه ولی من دیگر پیر شدم. ما را معاف کنید لطفا !

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

استقلال 2 - فولاد 1

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

استقلال 3

فولاد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پیشبینی ها ثبت شد.......

فردا فولاد رو ببریم ذوب و پیکان هم یه نتیجه ای بگیرن که به نفع ما باشه.خیلی خوب میشه.

تا الان 28 نفر در پیشبینی شرکت کردند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

گزارش تمرین استقلال
    شعار علیه نیکبخت
    شروع تمرین
    تمرین استقلال در ورزشگاه شهید دستگردی تهران ساعت ۱۵ و ۵ دقیقه با سخنان ۱۰ دقیقه ای امیر قلعه نویی آغاز شد.
    سخنان قلعه نویی در شروع تمرین
    سرمربی تیم استقلال در آغاز تمرین آبی پوشان حدود ۱۰ دقیقه در مورد اهمیت بازی با فولاد خوزستان برای بازیکنانش سخن گفت.
    مربی زودتر از دیگران آمد
    امیر قلعه نویی سرمربی آبی پوشان تهران به همراه دستیارش محمود فکری زودتر از اعضای تیم در محل تمرین حاضر شدند.
    صحبت های نظری
    علی نظری جویباری سرپرست تیم استقلال در خلال تمرین با بیژن کوشکی، مهرداد فولادی و مهدی امیرآبادی در مورد مسائل مالی این بازیکنان صحبت کرد.
    تمرین اختصاصی گلرها
    در غیاب وحید طالب لو دروازه بان شماره یک آبی پوشان، دروازه بانان این تیم به تمرین اختصاصی زیرنظر حمید بابازاده مربی گلرهای این تیم پرداختند.
    غایب ها
    مجتبی جباری که مدتی است از ناحیه زانو تحت مداوا قرار دارد به همراه ملی پوشان غایبان تمرین روز گذشته این تیم بودند. همچنین میلاد نوری به دلیل عمل جراحی از ناحیه گوش با سر و گوش بانداژ شده در تمرین حاضر شد.
    حمایت از قطبی از سوی تماشاگران
    هوادارانی که خود را برای تماشای تمرین تیم مورد علاقه شان خود را به ورزشگاه شهید دستگردی رسانده بودند در طول تمرین آبی های پایتخت شعارهای کنایه آمیزی را درخصوص حضور قطبی در تمرینات پرسپولیس سر دادند.
    شعار طرفداران آبی علیه نیکی
    هواداران تیم استقلال تهران در تمرین دیروز این تیم علیرضا نیکبخت را هم از شعارهای خود بی نصیب نگذاشتند و چپ پای تیم پرسپولیس را به باد شعارهای منتقدانه گرفتند.
    تمرین مدافعان و مهاجمان
    بعد از گرم کردن بازیکنان، مدافعان تیم استقلال زیرنظر فکری و مرفاوی به تمرین پرداختند و مهاجمان این تیم را نیز قلعه نویی شخصاً تمرین داد.
    مراحل تمرین و کار با توپ
    بازیکنان ۱۰ دقیقه به صورت انفرادی به کار با توپ پرداختند و سپس به ۳ گروه ۸ نفره تقسیم شدند و به تمرین آقا وسط پرداختند.
    پاس از جناحین
    در تمرین دیروز آبی پوشان پایتخت بازیکنان مدتی را زیرنظر مربیان این تیم به تمرین پاس از جناحین پرداختند.
    تمرین با مانع
    در لحظاتی از تمرین بازیکنان با استفاده از موانع به تمرینات مختلف حمله به دروازه پرداختند که شوت به سمت دروازه هم جزو این تمرینات بود.
    پایان تمرین
    آبی پوشان تهرانی پس از یک ساعت تمرین ورزشگاه شهید دستگردی را ترک کردند.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فقط با باخت پيكان و ذوب آهن استقلال بر حسب تفاضل گل ميره به صدر جدول --- همه بگين آمين !!!!

برنامه ساير بازي هاي اين هفته :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •