تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1219 از 2014 اولاول ... 2197191119116912091215121612171218121912201221122212231229126913191719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,181 به 12,190 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطبى رفت چون رفتنى در كار بود!

داريوش، لبخند بزن و خوشحال باش

حميد رضا عرب
    Hamid Reza Arab
    مطلبى براى داريوش مصطفوى اما با تصويرى از اولين حضور افشين قطبى كنار پرسپوليسى ها! اين تصوير به يادگار مى ماند چون امكان عدم بازگشت قطبى بسيار زياد است.

دسترسى به دلايل استعفاى افشين قطبى - استعفايى غيرمنتظره و شوك برانگيز - و يافتن آنچه باعث بروز اين اتفاق مهم شده است ساده نيست. تصور اينكه يك مربى با اعتبار و پيشينه موفق قطبى در پرسپوليس به يكباره اين تيم را رها و بامداد روز چهارشنبه تهران را به مقصد دبى ترك مى كند نگرانى هايى را در ذهنيت غالب كارشناسان ايجاد و اين سؤال مهم را پديدار مى كند: «آيا قطبى همان است كه مى شناختيمش يك مربى استخوان خردكرده، يك مربى مقاوم كه طاقتش طاق نمى شود و مثل كوه مى ايستد و مشكلات را پس مى زند » تصورى كه ديروز از افشين قطبى به عنوان مردى ماجراجو كه با وجود آشنايى نداشتن با محيط كار در فوتبال ايران جسورانه مربيگرى پرسپوليس را مى پذيرد اين است: «قطبى كارش را بلد است، قطبى خوب مى داند و چون دانستن رمز موفقيت است پس مى تواند همه مشكلات را كنار بزند.» قطبى در عام و خاص چنين تصويرى از خود در ذهن آنها ساخته بود اما امروز به واسطه استعفايى كه بيشتر بوى نارضايتى مى دهد او از مردى صبور، مقاوم كه ايستادن و ايستادگى را رمز موفقيت مى داند به مردى شكست پذير و سست اراده تبديل مى شود. امروز مى توان قطبى را به دليل فرار از مشكلات ريز و درشت پرسپوليس چنين محكوم و او را سرزنش كرد...

قطبى ابتدا به ساكن اين ذهنيت را پس از استعفاى خود در ذهن مخاطب ايجاد كرد اما مى توان يك نگاه ثانويه هم داشت. نگاهى كه بى ترديد علت هاى استعفاى قطبى را برجسته جلوه مى دهد. قطبى چرا به يكباره مى رود دلايل سفر غيرمنتظره او ساعاتى پيش از طلوع آفتاب چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷ چيست به متن استعفاى او نگاه مى كنيم. به جملاتى كه شايد از لابه لاى آنها بتوان دلايل اصلى يك استعفاى غيرمنتظره را مشاهده كرد: «دسيسه هايى از بيرون ما را تهديد مى كند كه تنها به دليل حضور من در پرسپوليس است. براى آنكه موفقيت احتمالى پرسپوليس به خطر نيفتد راه چاره را در استعفا ديدم.»
    اينها جملاتى است كه قطبى به عنوان مهمترين دلايل كنار رفتن خود از كادر فنى پرسپوليس بيان مى كند. دلايلى كه بى ترديد با كمى تفكر به اتفاقات ماه هاى اخير غيرقابل پذيرش جلوه مى كند. آيا مى توان به واسطه دسيسه هايى كه شايد در اصل و در حقيقت وجود خارجى ندارد از مجموعه فنى يك تيم كنار رفت استعفاى افشين قطبى را چگونه تحليل مى كنيد با نگاه اوليه يا نگاهى نافذتر متن استعفا ابهاماتى در دل خود جا داده است. متن استعفا حاوى دلايل اصلى اين استعفاى پرحرف نيست و به نظر مى رسد قطبى با ناگفته هايى كه دير يا زود آنها را افشا خواهد كرد پرسپوليس را ترك كرده است.

اگر فقط ۳ روز به عقب برگرديم و مصاحبه سراسر اختلاف آميز افشين قطبى و داريوش مصطفوى را در برنامه نود در ذهن مرور كنيم شايد سرنخ هايى به دست آوريم. افشين قطبى به قول يكى از دوستان ما آبرويش را برداشت و رفت. آبرويى كه ممكن بود توسط شخص مديريت باشگاه پرسپوليس باز هم خدشه دار شود. قطبى هيچ اعتقادى به رحمان رضايى ندارد اما او به واسطه اصرارهاى داريوش مصطفوى پيراهن سرخ را تن مى كند. قطبى شديداً به وجود يك دروازه بان ششدانگ اعلام نياز مى كند اما ميثاق معمارزاده در كمال تعجب از ليست بازيكنان اين تيم كنار گذاشته مى شود. دى كارمو كه تا همين چند روز پيش مورد تأييد مديرعامل بود يك شبه به بازيكن منفور تبديل مى شود. حرف هاى داريوش مصطفوى گواهى صادق بر اين مدعا است: «بله! من هم به اين نتيجه رسيده بودم دى كارمو در حد پرسپوليس نيست.»
    قطبى خلاف آب شنا مى كند، يا داريوش مصطفوى جريان آب را چه كسى به راه مى اندازد بايد به اين سؤال خوب فكر كرد. اختلاف نه از اينجا بلكه از آغاز فصل به وجود آمده است. ميان سرمربى و مديرعامل باشگاه پرسپوليس اتفاق نظر وجود ندارد و شايد اساساً از بدو شروع ليگ هم وجود نداشت... حالا داريوش مصطفوى مى تواند خوشحال باشد، لبخند بزند، دست هايش را به هم بمالد و آزادانه در حالى كه خود را ناراحت جلوه مى دهد گزينه هاى مربيگرى پرسپوليس را در ذهن خود مرور كند!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نژاد فلاح: از مديرعامل بپرسيد
    «حضور تمام اعضاى هيات مديره در تمرين براى اميد دادن به بازيكنان بود».
    اين حرفى است كه محمد حسين نژاد فلاح بعد از تمرين ديروز مطرح كرد و در ادامه درباره استعفاى افشين قطبى توضيح داد: طى شب هاى گذشته جلسات متعددى را داشتيم و طى آن داريوش مصطفوى براى منصرف كردن افشين قطبى تلاش زيادى كرد اما درجلسه سه شنبه شب بالاخره قطبى از ما جدا شد و از ايران رفت. من نمى توانم در اين باره حرفى بزنم و جزئيات چگونگى گرفتن قطبى را مصطفوى و هدايتى تشريح خواهند كرد. بهتر است سؤالاتتان را از آنها بپرسيد.»
    مرور كند!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مديريت كه فقط پول نيست
    بيادى: مشكل از مديريت است نه قطبى

ايران ورزشى - «مديريت در ورزش ما بيشتر احساسى است تا منطقى. پرسپوليس هم از اين قاعده مستثنى نيست و تدبير در اين شرايط، تغييرات در مديريت اين باشگاه است.» اين حرف هاى حسن بيادى است. عضو سابق هيات مديره پرسپوليس و عضو فعلى شوراى شهر تهران كه بعد از چند ماه دورى از پرسپوليس درباره رفتن قطبى مى گويد: «با تكيه بر مديريت احساسى نمى توانيم در رشد و توسعه ورزش موفق باشيم. ما پارسال زمانى پرسپوليس را در اختيار گرفتيم كه ۹ ميليارد تومان بدهى داشت اما حتى يك دسته چك هم نداشت. آن زمان مخالفان داخلى داشتيم كه مسأله شكايت فيفا را مطرح كرده و ما را در صحنه هاى بين المللى محروم كردند. با اين حال به گونه اى رفتار كرديم كه دركوتاه مدت آثار فرهنگى خوبى را در كنار نتايج تيم به وجود آورديم. فكر مى كنم درحال حاضر مشكل پرسپوليس مديريت است چرا كه قطبى همان قطبى سال قبل بود و بازيكنان همان بازيكنان اما آنچه تغيير كرده، مديريت است. با تغيير مديريت پرسپوليس مشكلش حل مى شود. همه چيز در مديريت پول نيست. آن زمان ما با كمتر از اين هزينه ها كه درحال حاضر مديريت پرسپوليس انجام مى دهد تيم را اداره مى كرديم.
    بازيكنان مثل بچه هاى ما هستند و نبايد آنها را بازى بدهيم. آنها خودشان بازيگرند و نبايد از مديريت بازى بخورند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خليلى: مى دانستم اسمم را حذف نمى كنند

ايران ورزشى- محسن خليلى تنها دو ماه ديگر دور از ميادين خواهد بود و كم كم خود را بايد براى همراهى دوباره پرسپوليس آماده كند. او درباره آخرين وضعيت جسمانى و درمانى اش مى گويد: «اولين روزى كه براى معالجه زانويم به آلمان آمدم، تست آمادگى جسمانى از من گرفتند و براساس آن يك برنامه كاملاً دقيق به من ارائه شد هر چه زودتر براى حضور در ميادين آماده شوم. از آن برنامه حدود چهارماه مى گذرد و شرايط من در حال حاضر طبق برنامه پيش مى رود و به گفته پزشك جراح و معالجم در شرايط بسيار خوبى قرار دارم. از دوشنبه هم دويدن روى تردميل را شروع كردم و پزشكم از شرايط جديدم بسيار رضايت داشت. طبق برنامه ريزى انجام شده از اواسط دى ماه شرايط حضور در تمرينات پرسپوليس را پيدا مى كنم و بعد از يك ماه شركت در تمرينات از اواسط بهمن ماه مى توانم براى پرسپوليس بازى كنم و قول مى دهم در بازى هايى كه براى تيم محبوبم به ميدان مى روم، اين مدتى كه از پرسپوليس دور بودم را تلافى كنم.خوشحالم كه در زمستان به تركيب پرسپوليس بازمى گردم.»
    خليلى از حمايت مسؤولان پرسپوليس و خارج نكردن نام او از فهرست تيم هم راضى است: «مى دانستم كه خارج شدن نام من از فهرست پرسپوليس از ابتدا شايعه است. هرچند كه شنيدن شايعات اخير هم موجب ناراحتى من شد و نگرانى هايى را برايم در آلمان به وجود آورده بود چون به هر حال همه مى دانند كه من نيم فصل دوم به تيم پرسپوليس برمى گردم اما متاسفانه در اين بين شيطنت بعضى ها واقعاً من را اذيت كرده بود. به هرحال خوشحالم كه كادر مديريتى از من حمايت كرد و شايعات اخير مطرح شده در مورد خارج شدن نامم از ليست بى اساس بود.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داريوش مصطفوى:

بدون قطبى چيزى از فوتبال مان كم نمى شود

« به قطبى فرصت داديم كه تا ۴۸ ساعت آينده پاسخ آخرش را به ما بدهد.»
    اين آخرين چيزى است كه در ماجراى پرسپوليس و قطبى اتفاق افتاده و مصطفوى بيان اش مى كند. او همچنين مى گويد: از دوشنبه تا به حال ۸ جلسه با قطبى صحبت كرده ايم اما نتوانستيم او را قانع كنيم. سه شنبه شب هم از ساعت ۷ بعدازظهر تا ۱۱ و همچنين از يك بامداد تا ۳ صبح جلسه ديگرى با او داشتيم. ماحصل اين جلسه اين بود كه او ۴۸ ساعت فكر كند. او تصميم گرفته از پرسپوليس برود و ما به نظر او به عنوان يك فرد احترام مى گذاريم با اين حال من به او گفتم كه ۴۸ ساعت ديگر به او زنگ مى زنيم تا پاسخ آخر را از او بگيريم. هدف هيات مديره نگه داشتن افشين قطبى است.
    مصطفوى كه در محل تمرين پرسپوليس اين صحبت را مطرح مى كرد، در ادامه درباره جلسه هيات مديره با اعضاى تيم اين طور توضيح مى دهد: در جلسه اى كه با بازيكنان داشتيم از آنها خواستيم با روحيه بالا نمايش خوبى در بازى با پيكان داشته باشند و اميدواريم كه بازيكنان بتوانند شرايط خوبى را ايجاد كنند. اما آيا در قرارداد قطبى آ مده بود كه او مى تواند پس از استعفاى ناگهانى از پرسپوليس برود پاسخ مديرعامل اين است: يكى از مفاد قرارداد اين بود در صورتى كه قطبى قصد استعفا داشت به مسؤولان فرصتى ۱۴ روزه بدهد و اگر در آن مدت ۱۴ روز مشكلاتى كه به نظر سرمربى وجود داشت حل نشد، او مى توانست استعفا بدهد و از ايران برود اما اين كه به يكباره استعفا بدهد و از باشگاه جدا شود در قرارداد نبوده و او طور ديگرى برخورد كرده است. ضمن اينكه برخلاف شايعات ما قصد اضافه كردن هيچ فرد ديگرى را به كادر فنى نداريم و افشين پيروانى مسؤوليت فنى تيم را عهده دار خواهد بود.
    مصطفوى با اشاره به اينكه قطبى بخش اعظم پول قراردادش را گرفته ادامه مى دهد: اين درست است اما در شان او نيست كه ما بگوييم او بخش زيادى از قراردادش را گرفته و از ايران رفته است.
    ولى ما به تعهدات مان عمل كرده ايم و اگر هم چيزى بوده، حتما قطعيت نداشته. به هر حال قطبى رفته و اگرچه حضورش دانستنى هاى زيادى را به فوتبال ما مى داد اما نبودش هم چيزى از فوتبال ما كم نمى كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منتظر پذيرفتن استعفا نشد

فرار امپراتور

زهرا اسدى
    Zahra Asadi

يك روز دوستى با كنايه گفت كه اينجا، روزهايش هميشه اينقدر خوش نيست. كه ما ايرانى ها همانقدر كه خوش استقبال و مهربانيم، وقتى بخواهيم ميهمانى را بدرقه كنيم تلخ مى شويم و غيرقابل تحمل. فرقى هم نمى كند كه آن ميهمان، همان امپراتور دوست داشتنى خودمان باشد يا يك مربى ناكام و منفور. آن روز قطبى فقط خنديد. شايد منظور آن دوست را نفهميده بود. كه اگر اينطور بود هرگز تصميم به بازگشت نمى گرفت. اما دوباره آمد و اين بار، دلخوش به جدايى مخالفانش. اما چرخ روزگار ديگر آنگونه كه او مى خواست، نگشت. پرسپوليس كه رويايى تصور مى شد، از درون خورده شد. قطبى هم ديگر «امپراتور» نبود. او شايد در زشت ترين تصوراتش هم نمى ديد، آنها كه تا ديروز «امپراتور» صدايش مى كردند، روزى به خاطر ناكامى ها، فرياد «حيا كن، رها كن» سر بدهند. اما اين اتفاق هم بعد از تساوى برابر صبا رخ داد تا قطبى به ياد بياورد حرف آن دوست را كه شايد قبلا باورش نكرده بود. افشين قطبى آن روز به ته خط رسيد و حتما روزهايش را با فكر «رفتن» سپرى مى كرده. فكرى كه پيش از اين هرگز به ذهن اش راه نمى داد. البته نه اينكه عوض شده باشد. او همان قطبى يك سال پيش بود. همانقدر دوست داشتنى. اما با روحيه اى متفاوت و تفكراتى عجيب كه ديگر نمى شناختيمش! حتى آن انگيزه و انرژى «خاص» را ديگر نه در چهره اش حس كرديم و نه در حرف هايش. انگار همان روز - كه مقابل صبا، آرزوهايش را بر باد رفته ديد - در دل با هواداران و پرسپوليس و آزادى پير وداع كرده بود.

اپيزود اول
    ساعت ۱۰ صبح دوشنبه است و نامه استعفاى قطبى روى ميز مديرعامل. سرمربى از دخالت هاى غيرمتعارف در مسائل فنى تيم گله كرده و عدم پايبندى باشگاه به آنچه در قراردادش ذكر شده. حتى معترض شده كه چرا هنوز امكان استفاده از اينترنت در منزلش را ندارد. آخر نامه هم نوشته كه با شرايط فعلى ماندنش به صلاح نيست و اين نامه را فرستاده تا راه رفتن اش را همواره كند. ساعاتى بعد تمامى اعضاى هيات مديره در باشگاه جمع هستند تا درباره سرمربى تصميم بگيرند. خود قطبى هم آمده. اما خواسته اش پذيرفته نمى شود و هيچ امضايى پاى استعفا نامه اش نمى خورد ولى خودش تاكيد دارد كه ديگر تحمل ادامه اين همكارى را ندارد و مى خواهد كه برود.

اپيزود دوم
    حضور غيرمنتظره داريوش مصطفوى در محل تمرين پرسپوليس نمى تواند بى دليل باشد. او آمده تا خيالش راحت شود كه سرمربى ماندنى است. چند دقيقه بعد در رختكن مقابل قطبى و مربيان مى نشيند تا براى ماندن سرمربى، از دستيارانش هم راى مثبت بگيرد. مثل هميشه با همان حالت دوستانه مى گويد كه حاضر است يك تنه تمام مشكلات موجود را حل كند و بعد هم با خواهش از افشين قطبى مى خواهد كه بماند. چون هم باشگاه و هيات مديره حامى اوست و هم هواداران. قطبى اما حرفش همانى است كه گفته بود. همين مديرعامل را بيشتر نگران مى كند. به همين خاطر است كه بار ديگر دست به دامان هيات مديره مى شود. ساعت ۸ شب دوباره همه به جلسه مى روند و بر تصميم جديد اعضا تاكيد مى شود: «مخالفت با استعفاى افشين قطبى و حمايت از او.»

اپيزود سوم
    قطبى بدون توجه به درخواست مديرعامل، بليت سفرش را OK كرده و اين را بعد از جلسه سه ساعته هيات مديره به گوش مديران مى رساند. هنوز نگرانى هايى هست كه مصطفوى با حالتى مضطرب و در حالى كه ساعت از يازده شب گذشته خودش را به منزل سرمربى مى رساند تا شايد او را از تصميمى كه گرفته منصرف كند. جالب است كه ساعتى بعد وقتى با قطبى تماس مى گيريم طورى وانمود مى كند كه انگار اصلا استعفايى در كار نبوده اما واقعيت اين است كه او رودرروى مديرعامل نشسته. اين بار هم حرف او را نمى پذيرد و خواهش هايش را رد مى كند. و باز هم مى گويد كه بليت اش را OK كرده و تا ساعاتى ديگر به سوى دبى پرواز مى كند.

اپيزود چهارم
    قطبى اين بار متفاوت تر از هميشه رفت. در سكوت و بدون دوستانى كه قبلا هميشه بدرقه اش مى كردند. رفت و پرسپوليس و مديرانش را در شوك گذاشت. او رفت و درست چهار ساعت بعد طبقه سوم باشگاه پرسپوليس ميزبان جلسه هيات مديره است. البته كسى تقصيرات را به گردن نمى گيرد و بعضى ها احساس نگرانى هم نمى كنند اما فقط يك تصميم گرفته مى شود «تلاش براى بازگرداندن افشين قطبى.» البته خيلى هم به نتيجه كارشان اطمينان ندارند!

اپيزود پنجم
    اعضاى هيات مديره در محل تمرين، با حضور خبرنگاران دوره مى شوند اما كسى اظهارنظر نمى كند، همه توپ را مى اندازند توى زمين مديرعامل و مصطفوى هم مى گويد كه باشگاه تنها ۴۸ ساعت به قطبى مهلت مى دهد كه تصميم اش را عوض كند و در اين مدت اعضاى هيات مديره سعى در بازگرداندن او خواهند داشت. شايد هم نماينده اى از باشگاه به امارات برود تا او را بازگرداند اما جالب است كه چند قدم آن طرف تر، مدير روابط عمومى، بدون توجه به آنچه مديرعامل گفته، مى گويد كه كار قطبى با پرسپوليس تمام شده و او ديگر باز نخواهد گشت.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم می دونستم همه اتش ها از گور این مصطفوی بلند میشه
    بالاخره طرف استقلالیه و باید بر خلاف رقیب سنتی اش کار کنه
    همه که نه ولی بیشتری ها میدونند وقتی توی فدراسیون بود چه بلایی سر پرسپولیس اورد
    لعنت بر مصطفوی...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشك هايم را نگه مى دارم براى روز قهرمانى

ايران ورزشى - خودش هم باور نمى كرد اما بايد مى رفت و رفت و حالا مى گويد كه ديگر هرگز به فوتبال پرحاشيه ايران باز نخواهد گشت. او البته قبل از رفتن اش چند خطى نوشت براى هوادارانى كه لقب «امپراتور» را هديه اش كرده بودند و هنوز براى قهرمان شدن عطش دارند. رفت و آنچه را كه در دل داشت اينچنين نوشت:
    مردم غيور و ارجمند ايران، هواداران دوست داشتنى پرسپوليس، با سلام. استحضار دارند اينجانب سيد افشين قطبى با عشق خدمت و با قلبى مملو از علاقه به هواداران و طرفداران پرسپوليس على رغم گرفتارى هاى بسيار به دعوت مسؤولان باشگاه پرسپوليس آرى گفته و مجدداً با اميد استفاده از همكارى صميمانه كادر فنى جديد و در خدمت داشتن ستارگان فوتبال ايران، فعاليت خود را شروع كردم.
    اكنون با توجه به حوادث حاشيه اى تيم كه برخى از افراد در خارج از باشگاه ايجاد كرده كه بيشتر به دسيسه براى جلوگيرى از موفقيت اين تيم شكل مى گيرد نتايج در خور و شايسته مجموعه تيم فوتبال پرسپوليس اعم از مديريت، كادر فنى و بازيكنان حاصل نشده و اين تنها به بهانه حضور بنده در اين تيم است. از آنجايى كه با تمامى قلبم پرسپوليس و هواداران آن را دوست مى دارم، خنجر جدايى را در قلب خود فرو كرده و از كنار تيم دور مى شوم، شايد با اين اقدام دشمنان ما، خوشنود شوند و دست از سر اين تيم بردارند. اگر با جدايى من از پرسپوليس اين تيم راه قهرمانى و موفقيت را طى مى كند اين افشين قطبى است كه عشق و علاقه خود را فداى موفقيت پرسپوليس مى كند.
    اشكهاى جدايى از تيم پرسپوليس و هواداران را در خود نگه داشته تا در روز قهرمانى پرسپوليس چه در ليگ برتر و چه در جام باشگاه هاى آسيا، آنها را در لحظات شادى از چشمم جارى كنم.
    در خاتمه لازم مى دانم از تمام سعى و تلاش بى شائبه اعضاى هيات مديره باشگاه كه در مدت فعاليت اينجانب در جهت ايجاد امكانات براى به ثمر رساندن تلاش بنده، كادر فنى و بازيكنان از هيچ گونه مساعدتى دريغ نكردند سپاسگزارى كنم. اميدوارم هواداران عزيز قدر زحمات آنان را گرامى بدارند. آنها همگى دل شير دارند.»
    سالن فرودگاه خلوت است. اين بار فقط چند نفرى هستند كه براى خداحافظى به سمت او مى روند و بابت آمدنش تشكر مى كنند. خيلى دلشان مى خواهد حرف هايشان افشين قطبى را منصرف كند اما او تصميم اش را گرفته و رو به دوستدارانش فقط مى گويد: «حرف هاى زيادى در دلم هست كه نمى توانم بگويم اما وقتى هواداران را مى ديدم كه با چه عشق و علاقه اى در تمرينات و بازى ها حامى ما بودند دوست داشتم باز هم به پرسپوليس خدمت كنم. حالا هم سخت ترين و عذاب آورترين تصميم تمام زندگى ام را گرفته ام كه مى روم. فقط مى خواهم همه مردم و هواداران بدانند تصميم من فقط به خاطر پرسپوليس است نه چيز ديگر.
    چون نمى خواستم وضعيت بحرانى تر شود. ديگر هم هرگز به فوتبال ايران بر نمى گردم. ولى اميدوارم با رفتن من خيلى از مشكلات باشگاه حل شود و مسؤولان بيشتر به فكر پرسپوليس باشند. از صميم قلب براى پرسپوليس و بازيكنان و هيات مديره آرزوى موفقيت دارم و اميدوارم پرسپوليس در هر سه جام قهرمان شود تا هواداران شاد باشند. فقط بدانيد به خاطر پرسپوليس بايد مى رفتم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاجى باقر:گفت رفتنم بيشتر به پرسپوليس كمك مى كند

درباره پايان همكارى قطبى و پرسپوليس، مهدى حاجى باقر- مدير برنامه و وكيل افشين قطبى - هم اينطور مى گويد: «افشين مدت ها بود به اين مسأله فكر مى كرد. مى گفت در پرسپوليس ديگر مثمرثمر نيستم و شايد اگر بروم به نفع تيم باشد. به همين خاطر گفت كه مى خواهد برود البته پرسپوليس هم هيات مديره و تيم خوبى دارد و هم امكانات مطلوب. ولى او به اين نتيجه رسيد كه برود بهتر است. بعيد هم مى دانم ديگر برگردد. افشين وقتى خواست سوار هواپيما شود گفت براى بهتر شدن پرسپوليس من بايد خودم را فدا كنم و به همين خاطر مى روم.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هدايتى: قطبى نمى رود!!

رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران درحالى روز سه شنبه بر كناره گيرى نكردن افشين قطبى از پرسپوليس تأكيد كرد كه سرمربى پرسپوليس همان روز متن استعفايش را به مسؤولان باشگاه تحويل داده و بليت سفر بامداد چهارشنبه اش به امارات را هم OK كرده بود.
    حسين هدايتى درباره مذاكره با برخى مربيان و همچنين جدايى افشين قطبى مى گويد: به هيچ عنوان اين مسأله صحت ندارد، هيات مديره به شدت از افشين قطبى حمايت مى كند و بحث هايى كه درباره مذاكره با لوكابوناچيچ يا مربيان ديگر مطرح مى شود به هيچ عنوان واقعيت ندارد. افشين قطبى سرمربى پرسپوليس خواهد ماند و ما ترديد نداريم كه او مى تواند تيم را قهرمان كند.
    هدايتى همچنين درباره خصوصى شدن پرسپوليس ادامه مى دهد: درباره خصوصى شدن باشگاه پرسپوليس اطلاعى ندارم اما يكى از متقاضيان خريد باشگاه هستم.
    اين مسأله اى است كه بايد مسؤولان امر، سازمان تربيت بدنى و سازمان خصوصى سازى درباره آن نظر دهند اما بى ترديد من يكى از متقاضيان خريد باشگاه در بحث خصوصى شدن آن هستم.
    هدايتى درباره حركت پرسپوليس به سمت درآمدزايى و تشكيل كارگروه اقتصادى در اين باشگاه هم مى گويد: ابتدا بايد مشخص شود بحث درآمد زايى و خودكفايى يك باشگاه در فوتبال ايران چه جايگاهى دارد چرا كه اين بحث مستلزم حل شدن مسائلى چون حق پخش تلويزيونى، كپى رايت و در اختيار داشتن ورزشگاه است. ما علاقه بسيارى داريم تا بتوانيم از طريق كسب درآمد از بليت فروشى، آگهى ها و ساير راهكارهايى كه در فوتبال حرفه اى جهان براى درآمدزايى يك باشگاه وجود دارد و همين طور بحث اسپانسر براى تيم كسب درآمد كنيم.
    اما با توجه به قوانين اين اقدامات نياز به شرايط و ضوابطى دارد كه بايد در چارچوب قوانين اصلاح شود تا بتوانيم به طور اصولى بحث هاى اقتصادى و درآمدزايى را در تيم ها آغاز كنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •