یه سوال مخابرات سرویس کاهش پینگ داره زنگ بزنی فعال کنند؟
یه سوال مخابرات سرویس کاهش پینگ داره زنگ بزنی فعال کنند؟
سلام دوست عزیز دارهفقط بهشون بگید پینگم بالاس یا سروریس گیمینگ میخوام
بهشون هم گیر بدید یه کمم صداتون رو ببرید بالا یک ساعت بعد حلِ
![]()
مرکز پاسداران کسی از مخابرات سرویس داره؟ اوضاعش چطور؟
یه مرض جدید گرفته بعد از هر بار ریست مودم حدود 1 دقیقه اول پینگ عالی هست زیر 100 بعد 1 دقیقه اتومات پینگ میره روی 200مثل حالت دانلود که تا 3 مگ اول سرعت 245 کیوبایت هست بعد اون میشه 210
کاملا مشخصه از فصد هست ولی حالا چرا و چی کار میکنن معلوم نیست ! کلا هم یه مسیر داره اونم telia
سلام دوستان من اینترنت 256 نامحدود مخابرات داشتم(دانلود 30) به تازگی (چند روز هست) که کردمش دومگ (دانلود 256)
درخواست را از طریق سایت دادم و فکر نمیکردم در عرض یک ربع وصل بشه (اخه موقع ثبت نام هم پیغام داد تا یک ماه آینده وصل میشه)
1.حالا آیا من باید پول یک ماه را در قبضی که می آید بدم (آخه 20 خرداد درخواست دادم)؟
2.این نامحدود بودن اسمی است و یک سقفی دارد یا نه؟
3.اگه برگردم به 256 این امتیازم میپره (یا نه هی میتونی پهنای باندت را برایش دخواست تغییر بدی)؟حداقلش زمانش چقدر است(مثلا میشه 1 روزه یا 1 هفته ای 2مگ کرد بعد برگشت به سرعت 256 قبلی)
ممنون
1- هزینه روز شمار حساب میشه، اگه 10 روز 2 مگ داشته باشی 10 روز حساب میشه، 20 روز دیگه هزینه 20 روز 256 ات حساب میشه.
2- نامحدود واقعی هست بدون چون و چرا.
3- چیزی به اسم امتیاز نداره، هر سرعتی رو بخواهی که در لیست باشه در هر زمانی (مینیمم 1 ماه) میتونی تغییر بدی. درخواست تغییر سرعت حد اقل یک ماهه میباشه یعنی اگه امروز 2 مگ درخواست دادی تا یک ماه دیگه نمیتونی تغییر سرعت بدی.
امتیاز:من از اول ADSL مخابرات داشتم از بعد دایال آپ........
یادمه خونمون را عوض کردیم ما دومین نفر تو مرکز lمخابرات محل جدید بودیم که درخواست ADSL داده بودیم....اما من رفتم سربازی و قطعش کردم....برگشتم رفتم وصل کنم مکافات داشتیم همچین تاقچه بالا میگذاشتن ....پورت ها پوره و ..1 ماه بعد بیا ، 6 ماه بعد بیا..با هاتون تماس میگیریم و....آخر با یک سفارش حلش کردیم....
اما داستان الان خیلی عالی شده بشین پشت لب تاپ و ...قطع و وصلش کن...
دیشب یه چند ساعتی قطعی داشتم تا حدود 2~3 نصفه شب. یه سری هم سرعت اومد رو 5 - 6 کیلو بایت واسه چند ساعت که بعدش هم قطع شد الانم اومدم دیدم لینک پریده ولی دوباره وصل شد.
دقیقاً تا 10 ثانیه اول سرعت میره رو 245 بعد میاد رو 215 وای میسته!!! خیلی شیک و مجلسی!
میشه یکی فرق این دو تا سایتو جهت ثبت نام بگه
tct.ir
2020.tct1.ir
اولی از همون اول سایت مخابرات استان تهران بوده و هست
دومی بعدا افتتاح شده و شرکت خدمات همراه اول مخابرات هستش و بعدا با امضا قرار داد از شرکت های تابعه مخابرات شده که وظیفه فروش و پاسخگویی به مشتریان رو داره
محتوای مخفی: خبر مربوطه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)