تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1218 از 4105 اولاول ... 21871811181168120812141215121612171218121912201221122212281268131817182218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,171 به 12,180 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

ممنون داداش، این عکس با لباس نظامی هست(واضح نیست) ؟ از روی لباس میشه تشخیص داد طرف کجا خدمت کرده؟
    مگه نباید توی عکس درجه های طرف معلوم باشه ، اینجوری که این کارتا نشون میده درجه ها معلوم نیست که

از درجه اش مشخصه سپاهه.
    چجوری فهمیدی؟ یعنی منظورم اینه که رزم بار فقط سپاه میده؟
    Last edited by amin khan; 12-12-2012 at 15:43.

2. 2 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا من ختنه نکردم ... معافم نمیکنن ؟
    ممنون
    نه داداش من

مگه نباید توی عکس درجه های طرف معلوم باشه ، اینجوری که این کارتا نشون میده درجه ها معلوم نیست که
    اگه دقت کنید درجه رو اون بالا نوشته . تویه عکس نظامی باید درجه ها مشخص باشه اما تو کارت پایان خدمت مشخص نیست

4. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

چجوری فهمیدی؟ یعنی منظورم اینه که رزم بار فقط سپاه میده؟
    بله رزم آور، رزم دار، رزم یار مختص سپاهه.

بعد ستوان سه به بالا یکی هست.

الانم اکثر سربازا همین درجات رو میگیرن که راحت میشه تشخیص داد.

6. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا توی سربازی میزارن Labtop برد ؟ من شبا حوسلم سر میره ... گفتم بشینم Game بازی کنم , یا یه سر بیام انجمن ...
    نیازی به بردن لب تاپ نیست اونجا جز استحقاقی هاتون یه فول اپشنش رو بهتون میدن تو روایات اومده فرمانده یگان خودش عند گیمر های دنیاست

دوستان کسی میدونه این برگ واکسیناسیون و .. را روز اعزام باید تحویل بدیم یا اون مرکز آموزشی که میفرستنمون ازمون میگیره؟؟ اگه کسی برگ واکسیناسیون گم کرده باشه چی میشه؟؟
    برگه واکسیناسیون رو باید وقتی میرید به محل اموزشی اونجا تحویل بدین ! در مورد گم کردنش اطلاع خاصی ندارم ولی فکر نکنم اتفاق هاصی بیافته !! چون جدیدا تو برگه ها به صورت تایپی تاریخ واکسیناسیون ثبت میشه اگه اشتباه نکنم .

ممنون داداش، این عکس با لباس نظامی هست(واضح نیست) ؟ از روی لباس میشه تشخیص داد طرف کجا خدمت کرده؟
    عکس کارت پایان خدمت باید با لباس نظامی و درجه باشه ! در مورد این عکس احتمالا باید سپله باشه !

دوست عزیز استفاده از هرگونه تجهیزات مولتی مدیا برای سرباز ممنوع هست

بله با لباس نظامی هست اما به دلیل اینکه کیفیت چاپ بد هست معمولا مشخص نمیشه
    عکس بالا هم جالبه طرف 14 سال خدمت کرده !!!!
    دقیقا همین مورد طول دوره خدمتش جلب توجه می کنه ؟

یعنی چه جوری شده این جوری شده
    Last edited by Ezel; 12-12-2012 at 18:28. دليل: ادغام

8. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دقیقا همین مورد طول دوره خدمتش جلب توجه می کنه ؟

یعنی چه جوری شده این جوری شده
    احتمال زیاد یه مدت فراری بوده دوباره برگشته

10. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

بله رزم آور، رزم دار، رزم یار مختص سپاهه.

بعد ستوان سه به بالا یکی هست.

الانم اکثر سربازا همین درجات رو میگیرن که راحت میشه تشخیص داد.
    تازه ستوان سه به بالا هم فکر کنم قابل تشخیصه
    چون از ستوان سه به بالا یه " پاسدار" هم ذکر میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

تازه ستوان سه به بالا هم فکر کنم قابل تشخیصه
    چون از ستوان سه به بالا یه " پاسدار" هم ذکر میشه
    من کارتهای جدید رو ندیدم (ستوان سه و...)

ولی فکر کنم برای کادر کلمه پاسدار به کار برده میشه و برای سرباز تو کارت فقط نوشته میشه ستوان سوم

13. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دلم نیومد خاطره جالب توحید رو براتون نذارم:

چرا اون قسمت از نو فرمودن رو نمیگی که بعد اینکه جانشین فرمانده داشت صحبت می کرد و بعد تا دید بچه ها هی صحبت میکنن. همون جا به همه حالت شنا داد و بعد موقع رفتنش داش مجید گفت: سریع یکی به ایست گروهان بکشه که سرباز ما هم گفت....
    - به ایست گروهان......
    جانشین: از نو.....
    (بنده خدا سرباز که روز اول نمیدونست از نو یعنی چی که..)
    سرباز با صدای بلند تر:
    - به ایست گروهان......
    جانشین دوباره گفت: از نو.....
    سرباز با صدای باز هم بلند تر:
    - به ایست گروهان......
    جانشین دوباره گفت: از نو.....
    سرباز بیچاره با صدای خیلی بلند تر:
    - به ایست گروهان......
    جانشین عصبانی دادکشید و گفت: یکی به اون احمق حالی کنه که از نو یعنی چی.....

آره دیگه کم کم فهمیدیم که از نو گفتن اینجا به این معنی نیست که دوباره کار انجام بدیم, به این معنیه که آزاد باش و برگرد بکار قبلیت....

توصیه های دوره آموزشی:

هشدار: پیش از ارسال دفترچه و تنها زمانی که تصمیم گرفته اید به خدمت بروید، شدیدا به دنبال یک راه برای اینکه اولا در نیروی سپاه جذب شوید و ثانیا در شهر خود خدمت کنید باشید. من نیروی انتظامی افتادم که نه صبح داریم نه شب. تازه هزار کیلو متر هم از شهر خودم فاصله دارم. در حالی که امکان خدمت در سپاه (در سپاه خدمت به صورت شیفت اداری است) در شهر خودم برایم فراهم بود، گفتم بذار شانسم را امتحان کنم که نتیجه اش شد این.

1- اگر یکی از شرایط ازدواج، پدر فوتی، تحت پوشش کمیته یا بهزیستی و پدر جانبازی را دارید حتما نامه ای برای مرکز آموزشی خود به همراهتان ببرید تا دیگر دست به دامان این و آن برای تهیه آنها نشوید. اغلب از خود مرکز آموزش فرمی به نام فرم مستثنیات به شما داده می شود تا آنرا به نهاد مربوطه ببرید و مهر و امضا شده برگردانید. که اینکار به جهت اینکه در استان خودتان خدمت کنید مورد استفاده قرار می گیرد.

2- اگر امکان گرفتن کسری خدمت با شرایطی که در دفترچه هم آمده برایتان فراهم است حتما اقدامات لازم را انجام دهید. البته در سال 1390 گفته شده که دیگر از این حرف ها خبری نخواهد بود و همه مثل یک مرد 18 تا 24 ماه خدمت کنند.

3- وقتی به مرکز آموزش می روید روی در و دیوار آن توصیه هایی همچون- امتحان ها را جدی نگیرید، درجه ها کشکی است- و دیگر موارد را زیاد جدی نگیرید، بعضی ها از دوره دبستان عادت دارند که وقتی از درسی تجدید می آوردند آنرا به گردن معلمشان می انداختند.

4- از شرکت (تعاونی) مسافربری خود آموزشگاه حدالامکان استفاده نکنید چرا که از اتوبوس های قدیمی استفاده می کنند. قول اتوبوس اسکانیا را به ما دادند و هزینه آنرا گرفتند موقع رفتن (دقیقه90) ما را سوار اتوبوس ولوو درب و داغون کردند که وسط راه هم خراب شد وکلی معطل شدیم. ترمینال شهر بروید همانجا بهترین اتوبوس را در اختیارتان خواهند گذاشت.

5- در هفته یکبار پست خواهید داشت به مدت 24 ساعت. به این شکل که دو ساعت نگهبانی می دهید و چهار ساعت استراحت می کنید. به راحتی شب ها پست نروید و بخوابید ولی اگر بفهمند برایتان پست تنبیهی می نویسند اما ارزش خوابیدن را دارد. به هیچ عنوان نترسید و اگرنه پشیمان خواهید شد. فقط یادتان باشد با پاسبخش از قبل هماهنگی کنید. در کل دوره دو یا سه بار شما را به همیاری خواهند برد که در واقع حمالی کنید سعی کنید آنرا بپیچانید من را دوبار بردند گفتم دفعه سوم می پیچونم دیگه دفعه سومی وجود نداشت که پشیمون شدم.

6- با خودتان موبایل یا پلیر پخش موسیقی ببرید هرچند بردن آن غیر قانونی است ولی اگر بگیرند زیاد اذیت نمی کنند. باید حواستان باشد دیده نشوید. زیاد سخت نگیرید و با خودتان یکی ببرید خواهید دید که دوره را بریتان لذت بخش تر می سازد. این نکته را بدانید که بعضی ها به وسایل شما علاقه مند می شوند و ممکن است موبایتان را از آن خودشان کنند که در آن وقت دیگر دستتان به هیج جا بند نیست و اگر به کسی بگویید اول از شما می پرسند که به چه حقی با خودتان موبایل آوردید.

7- یکسری افراد همیشه با عنوان جاسوس و آدم فروش وجود دارد. سعی کنید این افراد را شناسایی کنید و مراقبشان باشید چرا که گاهی برای فقط خود شیرینی هم دوره ای هایشان را می فروشند.

8- بیش از 15 هزار تومان نقدینگی نداشته باشید چرا که دزد همه جا هست. پولهایتان را در کارت عابربانک واریز کنید و هرگاه نیاز داشتید در خود مرکز آموزش خودپرداز برای گرفتن وجه وجود دارد. از خود گروهان ما یک نفر 100 هزار تومان گم کرد که اگر پشت گوشش را دید آن پول را هم پیدا کرد.

9- همان ابتدای کار دو نفر را جهت ارشد گروهان بودن و منشی گری انتخاب می کنند که شدیدا توصیه می کنم به هیچ عنوان قبول نکنید چون جز خرکاری هیچ چیز دیگری ندارد. من آخر دوره هم با ارشدمان و هم با منشی مان صحبت کردم و هر دو واقعا ناراضی بودند. اگر می خواهید سرتان به کار خودتان باشد و غر زدن این و آن را نشنوید هیچ مسئولیتی را متقبل نشوید چون هیچ سودی به حالتان ندارد. باور نمی کنید بپرسید.

10- وقتی به مرکز آموزش می روید شروع به گروه بندی فراگیران می کنند، سعی کنید در گروه آوردن غذا نروید و اگر اجبارا در گروه قرار گرفتید، پیش از آنکه نام شما را بنویسند جای خود را با شخص دیگری عوض کنید. ما در گروه نظافت آسایشگاه بودیم که شاید همان بهترین نوع کار بود.

11- روز اول به شما لباس و وسایلتان را می دهند. اگر لباسهایتان بزرگ یا کوچک بود با دیگران آنها را عوض کنید وگرنه مجبورید هزینه ی زیادی را برای کوتاه یا خریدن لباس هم اندازه تان بپردازید. روز اول من این کار را نکردم ده هزار تومان هزینه خیاطی لباس هام شد.
    Last edited by Ezel; 12-12-2012 at 18:08. دليل: ادغام

15. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه faramarz_k_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ghaemshahr

پيش فرض

برو بچه ها دست تون درد نکنه اطلاعات خوبی دادید.
    2 دی تاریخ اعزام منه.
    پدافند سمنان آجا نمیدونم کجاست
    امیدوارم خیلی سخت گیر نباشن
    آقای وحیرضا2007 دست شما درد نکنه چندین ساعت نشستی و چندین صفحه رو نوشتی

17. این کاربر از faramarz_k_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برو بچه ها دست تون درد نکنه اطلاعات خوبی دادید.
    2 دی تاریخ اعزام منه.
    پدافند سمنان آجا نمیدونم کجاست
    امیدوارم خیلی سخت گیر نباشن
    آقای وحیرضا2007 دست شما درد نکنه چندین ساعت نشستی و چندین صفحه رو نوشتی
    خواهش می کنم دوست عزیز . ایشالا که موفق باشی ..

در مورد اموزشی هم سخت نگیر . چاره ای نیست باید رفت این 2 ماه رو . در مورد سمنان فقط این رو بگم که حتما لباس گرم با خودت ببر که اونجا احتمالا شدید سرد خواهد بود .

19. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •