تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1218 از 1783 اولاول ... 2187181118116812081214121512161217121812191220122112221228126813181718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,171 به 12,180 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آخه مثلا چه مشکلی؟
    نویز ندارم الان 2 روزه اینجوری شده !!
    شما برو سایت speedtest.net یه چندتا تست از سرورهای داخل ایران بگیر. اگه تو اونا هم سرعت دانلودت رو تقریباً روی همین عدد یا حوالی اون نشون داد احتمالاً از اکانتینگ سرعتت رو محدود کردن. اما اگه اون سایت‌های سرعت بالاتری نشون دادن ممکنه ایراد از سرور/سایت‌هایی باشه که شما داری ازش دانلود می‌کنی.

2. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

حرفت درسته. ولی من تو تالارهای خارجی هم که دیدم تا همین یکی دو سال پیش صحبت از سرعت‌های 1مگ و 2مگ تو ADSL طبیعی بود. اونجا هم همینه. این مربوط به ذات تکنولوژی ADSLاه که همه به طور مساوی نمی‌تونن ازش بهره بگیرن. البته قاعدتاً تو اون کشورها هم مشترک با فاصله 6 یا 7 کیلومتر شرایط خاصه. یعنی معمولاً این جوری نیستن. (اصولاً حداکثر فاصله معقول مشترک تا مرکز مخابراتی برای تکنولوژی‌های خانواده DSL بین 3.5 تا 4 کیلومتره و بیشتر از اون به درد نمی‌خوره.)

بله. تعداد مراکز مخابراتی زیادن. تو همین تهران بیشتر از 40 تا مرکز مخابراتی داریم. من نقشه‌اش رو دیدم. به غیر از چند تا مرکز مخابراتی که اکثراً تو مناطق حومه تهران قرار دارن (مثل مرکز مخابرات شهرک دانشگاه و حق‌شناس تو غرب تهران یا ایروانی تو جنوب غرب تهران) بقیه مراکز مخابراتی محدوده‌های تقریباً چهارگوشی با حداکثر طول 5 کیلومترن که اگه مرکز مخابراتی حتی تو مرکز این محدوده هم نباشه بیشترین فاصله از مرکز مخابراتی 3 تا 3.5 کیلومتر در می‌آد. تو یه جاهایی مثل حوالی هفت تیر می‌بینی تو یه دایره به قطر 6 کیلومتر 6 یا 7 مرکز مخابراتی قرار داره. مثلاً مرکز مخابراتی هفت تیر تهران یه مستطیل به طول 2.5 کیلومتر و عرض حداکثر 1.5 کیلومتره. یعنی تمام مشترکای این مرکز مخابراتی زیر 2 کیلومتر با مرکز مخابراتیشون فاصله دارن. بالاخره اینم بگم که تو ADSL و ADSL2+ تا 2 کیلومتر فاصله تقریباً افت سرعت نداریم. یعنی مشترکی ADSL2+ که فاصله کابلیش تا مرکز مخابراتی 2 کیلومتره می‌تونه تا 18 یا 19 مگابیت سرعت داشته باشه.

راه حلی که تو کشورهای دیگه برای این مشکل فاصله اجرا می‌کنن ارتقای تکنولوژیه. یعنی وقتی می‌بینن یه درصدی از مردم نمی‌تونن با تکنولوژی موجود ADSL2+ مثلاً بیشتر از 2مگابیت سرعت داشته باشن، می‌آن اینترنت فیبر نوری می‌دن که سرعت‌های خیلی بالاتر رو تا فاصله بیشتری می‌تونن باهاش ارائه بدن. یا از تکنولوژی اینترنت وایرلس مثل وایمکس یا همین اینرنت موبایل با سرعت‌های بالا استفاده می‌کنن تا همه حداقل با یک روش بتونن به اینترنت با سرعت بالا دسترسی داشته باشن.

بازم روده‌درازی کردم. امیدوارم که این دفعه کلاً محدود نشم.
    باز هم هیچی ندارم جز اینکه تمام حرفهای شما رو تصدیق و تایید کنم.اما چند تا نکته به ذهنم رسید.اینکه شما میگید اونجا هم مشترکی با فاصله کابلی 6 یا 7 کیلومتر خاصه درسته اما اینجا مشترکی حتی با فاصله کابلی 3.2 کیلومتر خاصه.منظورم خودم هستم.یعنی من فکر میکنم اونجا اگر کسی فاصله کابلی 3.2 کیلومتر داشته باشه حداقل سرویس 12 مگ رو بتونه بگیره ولی اینجا از این خبرها نیست.ضمن اینکه دولت باید دیگه متوجه این بشه از حالا به بعد که قرار هست پهنای باندهای 12 مگ و حتی بیشتر (البته در آینده)توسط فن آوری adsl2+ ارائه بشه حتی قرار دادن دورترین مشترکین در فاصله 5 کیلومتری مرکز مخابراتی باعث میشه مشترکین زیادی از پهنای باندهای بالا محروم بشن و بنابراین استانداردشو باید از 5 کیلومتر به 2.5 کیلومتر بیاره.که البته قطعا مستلزم بودجه های گزاف خواهد بود که حالا حالا ها به اینترنت کشور ما تعلق نمیگیره(یعنی ساخت مراکز مخابراتی بیشتر).البته به نظر من حتما کیفیت دستگاههای isp ها در مراکز مخابراتی از قبیل دستگاههای dslam هم در بالا رفتن کیفیت خط تلفن رانژه شده نقش دارد.فن آوریهای جدید هم که متاسفانه آنقدر در کشور ما گران تمام خواهد شد(که البته هنوز اکثرا ارائه نشدند) که اکثرا از خیرش میگذرنهمین وایمکس در حال حاضر از پهنای باند 2 مگابیت بیشتر نمیدهد آنهم با قیمت هر گیگ در حدود 3 برابر فن آوری adsl. اگر نمیخواهند مراکز مخابراتی جدید بسازند حداقل فن آوریهای جدید رو ارزانتر بکنن.در هر صورت متشکر از توضیحات شما دوست عزیزم.احتمالا من رو هم بابت این پر چونگیا کلا خودمو محدود کنن دکمه تشکرتون هم خدا رو شکر درست شده
    Last edited by david-ebi; 04-08-2014 at 14:18.

4. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یه کاری میگم دوستانی که خطشون به خاطر نویز نمیکشه میتونن امتحان کنند به شماره 117 زنگ بزنید و اعلام خرابی خط کنید و پیغام بزارید که نویز خطتتون بالا هست مرکز مخابراتتون یه تکنسین میفرسته که یه دستگاهی داره نویز خط را چک میکنه و به قول خودشون یه سری راهکار هم برای مرمت خط انجام میدن حالا اگه از شانستون تکنسینه آدم با حالی بود باهاش صحبت کنید نهایتش یه پول دستی هم بهش بدید که مشکل نویز خطتتون را تا حد زیادی برطرف کنه

6. 4 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

یه کاری میگم دوستانی که خطشون به خاطر نویز نمیکشه میتونن امتحان کنند به شماره 117 زنگ بزنید و اعلام خرابی خط کنید و پیغام بزارید که نویز خطتتون بالا هست مرکز مخابراتتون یه تکنسین میفرسته که یه دستگاهی داره نویز خط را چک میکنه و به قول خودشون یه سری راهکار هم برای مرمت خط انجام میدن حالا اگه از شانستون تکنسینه آدم با حالی بود باهاش صحبت کنید نهایتش یه پول دستی هم بهش بدید که مشکل نویز خطتتون را تا حد زیادی برطرف کنه
    با تشکر از راهکاری که ارائه دادید.در مشهد که مخابرات میگه نویز خط رانژه شده که مربوط به اینترنتتون میشه برای برطرف کردنش هیچ ربطی به ما نداره.فقط میپرسن بوق دارید؟وقتی میگیم آره خیلی مودبانه و در لفافه میگن پس خ.ف.ه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با تشکر از راهکاری که ارائه دادید.در مشهد که مخابرات میگه نویز خط رانژه شده که مربوط به اینترنتتون میشه برای برطرف کردنش هیچ ربطی به ما نداره.فقط میپرسن بوق دارید؟وقتی میگیم آره خیلی مودبانه و در لفافه میگن پس خ.ف.ه
    اینی که من گفتم زنگ بزنید 117 برای مشکل نویز خط تکنسین میفرستن و دستگاه تست نویز دارند خود کارمند فنی شرکت مخابرات بهم گفت . (حالا دیگه بستگی به شانستون داره)
    Last edited by naasr; 04-08-2014 at 14:25.

9. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

باز هم هیچی ندارم جز اینکه تمام حرفهای شما رو تصدیق و تایید کنم.اما چند تا نکته به ذهنم رسید.اینکه شما میگید اونجا هم مشترکی با فاصله کابلی 6 یا 7 کیلومتر خاصه درسته اما اینجا مشترکی حتی با فاصله کابلی 3.2 کیلومتر خاصه.منظورم خودم هستم.یعنی من فکر میکنم اونجا اگر کسی فاصله کابلی 3.2 کیلومتر داشته باشه حداقل سرویس 12 مگ رو بتونه بگیره ولی اینجا از این خبرها نیست.ضمن اینکه دولت باید دیگه متوجه این بشه از حالا به بعد که قرار هست پهنای باندهای 12 مگ و حتی بیشتر (البته در آینده)توسط فن آوری adsl2+ ارائه بشه حتی قرار دادن دورترین مشترکین در فاصله 5 کیلومتری مرکز مخابراتی باعث میشه مشترکین زیادی از پهنای باندهای بالا محروم بشن و بنابراین استانداردشو باید از 5 کیلومتر به 2.5 کیلومتر بیاره.که البته قطعا مستلزم بودجه های گزاف خواهد بود که حالا حالا ها به اینترنت کشور ما تعلق نمیگیره(یعنی ساخت مراکز مخابراتی بیشتر).البته به نظر من حتما کیفیت دستگاههای isp ها در مراکز مخابراتی از قبیل دستگاههای dslam هم در بالا رفتن کیفیت خط تلفن رانژه شده نقش دارد.فن آوریهای جدید هم که متاسفانه آنقدر در کشور ما گران تمام خواهد شد(که البته هنوز اکثرا ارائه نشدند) که اکثرا از خیرش میگذرنهمین وایمکس در حال حاضر از پهنای باند 2 مگابیت بیشتر نمیدهد آنهم با قیمت هر گیگ در حدود 3 برابر فن آوری adsl. اگر نمیخواهند مراکز مخابراتی جدید بسازند حداقل فن آوریهای جدید رو ارزانتر بکنن.در هر صورت متشکر از توضیحات شما دوست عزیزم.احتمالا من رو هم بابت این پر چونگیا کلا خودمو محدود کنن دکمه تشکرتون هم خدا رو شکر درست شده
    بازم تأکید می‌کنم که ذات تکنولوژی خانواده DSL اینه که با افزایش فاصله میزان سرعت قابل دسترسی به شدت افت می‌کنه. برای روشن شدن موضوع این نمودار رو نگاه کن:

همون طوری که تو این نمودار دیده می‌شه، برای فاصله 3.2 کیلومتری کاربر از مرکز مخابراتی تو تکنولوژی ADSL2+ سرعت قابل دسترسی حداکثر حدود 6 تا 7 مگابیت در ثانیه است. جالب این‌جاست که فرقی نمی‌کنه تکنولوژی چی باشه، وقتی فاصله کاربر از 3 کیلومتر بیشتر می‌شه، سرعت‌های به شدت به هم نزدیک می‌شن.

حتی تکنولوژی VDSL2 که تو این نمودار سرعتش نیست، شرایط بدتری داره. یعنی با این که قبلاً گفتم با این سرویس تا 100مگابیت هم می‌شه سرعت ایجاد کرد، اما وقتی شما با این تکنولوژی فاصله‌ات از مرکز مخابراتی 300 متر بشه سرعتت به 30مگابیت در ثانیه کاهش پیدا می‌کنه. جالب اینجاست که اگه فاصله از 400 تا 500 متر بیشتر بشه، سرعت از ADSL2+ تو همون فاصله هم کمتر می‌شه.

11. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اینترنت هر 20 ثانیه به مدت 7-8 ثانیه قطع میشه... مخابرات قطعه، صبانت هم اینجوری گیری کردیم با اینترنت مزخرف

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بازم تأکید می‌کنم که ذات تکنولوژی خانواده DSL اینه که با افزایش فاصله میزان سرعت قابل دسترسی به شدت افت می‌کنه. برای روشن شدن موضوع این نمودار رو نگاه کن:

همون طوری که تو این نمودار دیده می‌شه، برای فاصله 3.2 کیلومتری کاربر از مرکز مخابراتی تو تکنولوژی ADSL2+ سرعت قابل دسترسی حداکثر حدود 6 تا 7 مگابیت در ثانیه است. جالب این‌جاست که فرقی نمی‌کنه تکنولوژی چی باشه، وقتی فاصله کاربر از 3 کیلومتر بیشتر می‌شه، سرعت‌های به شدت به هم نزدیک می‌شن.

حتی تکنولوژی VDSL2 که تو این نمودار سرعتش نیست، شرایط بدتری داره. یعنی با این که قبلاً گفتم با این سرویس تا 100مگابیت هم می‌شه سرعت ایجاد کرد، اما وقتی شما با این تکنولوژی فاصله‌ات از مرکز مخابراتی 300 متر بشه سرعتت به 30مگابیت در ثانیه کاهش پیدا می‌کنه. جالب اینجاست که اگه فاصله از 400 تا 500 متر بیشتر بشه، سرعت از ADSL2+ تو همون فاصله هم کمتر می‌شه.
    با تشکر از نمودار بسیار جالبتان.این یعنی اینکه در تمام دنیا برای مشترکین با فاصله زیاد در فن آوری adsl2+ نمیتونند هیچ کاری بکنند؟پس به نظر من از تعداد مراکز مخابراتی بیشتر استفاده میکنند تا چنین مشکلاتی پیش نیاد.آخه اونجا برای داشتن پهنای باند بالا توسط مشترک خیلی خیلی اهمیت قایلند.یک چیزی تو مایه های اینکه شما به شرکت برق زنگ بزنی بگی برق خونتون قطع شده و مشکل داخلی هم نیست خوب سریعا رسیدگی میکنند.اونجا هم سرویس اینترنت براشون اینطوریه.این اطلاعات رو از یکی ازآشنایانی که در خارج زندگی میکنه خدمتتون میگم.شما اینجا زنگ بزن بگو بگو آقا به علت مسافت زیاد از مرکز مخابراتی من از پهنای باند بالا محرومم آنچنان جواب جالبی بهت میدن که بری تو خودت درها رو 6 قفله کنی.منظورم اگه به پشتیبانی زنگ بزنیم.وگرنه 17 و یا مخابرات که کلا برای اینکه وقتشون رو برای گفتن چنین مشکلی که هیچ ربطی بهشون نداره گرفتی همونجا پشت تلفن ترورت میکنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

البته کیفیت و قطر سیم مورد استفاده هم تاثیر زیادی داره هر چه قطر سیم بیشتر باشه افت سرعت کمتر میشه

15. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

البته کیفیت و قطر سیم مورد استفاده هم تاثیر زیادی داره هر چه قطر سیم بیشتر باشه افت سرعت کمتر میشه
    حرف شما کاملا درسته.اما همونطور که جناب bilmazlar قبلا گفته بودند مخابرات معمولا از یک نوع کابل خاص و استاندارد خودش در کل کشور استفاده میکنه که میزان میرایی اش در هر کیلومتر 13.8 دسی بل هست.

17. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •