باز هم هیچی ندارم جز اینکه تمام حرفهای شما رو تصدیق و تایید کنم.اما چند تا نکته به ذهنم رسید.اینکه شما میگید اونجا هم مشترکی با فاصله کابلی 6 یا 7 کیلومتر خاصه درسته اما اینجا مشترکی حتی با فاصله کابلی 3.2 کیلومتر خاصه

.منظورم خودم هستم.یعنی من فکر میکنم اونجا اگر کسی فاصله کابلی 3.2 کیلومتر داشته باشه حداقل سرویس 12 مگ رو بتونه بگیره ولی اینجا از این خبرها نیست.ضمن اینکه دولت باید دیگه متوجه این بشه از حالا به بعد که قرار هست پهنای باندهای 12 مگ و حتی بیشتر (البته در آینده)توسط فن آوری adsl2+ ارائه بشه حتی قرار دادن دورترین مشترکین در فاصله 5 کیلومتری مرکز مخابراتی باعث میشه مشترکین زیادی از پهنای باندهای بالا محروم بشن و بنابراین استانداردشو باید از 5 کیلومتر به 2.5 کیلومتر بیاره.که البته قطعا مستلزم بودجه های گزاف خواهد بود که حالا حالا ها به اینترنت کشور ما تعلق نمیگیره

(یعنی ساخت مراکز مخابراتی بیشتر).البته به نظر من حتما کیفیت دستگاههای isp ها در مراکز مخابراتی از قبیل دستگاههای dslam هم در بالا رفتن کیفیت خط تلفن رانژه شده نقش دارد.فن آوریهای جدید هم که متاسفانه آنقدر در کشور ما گران تمام خواهد شد(که البته هنوز اکثرا ارائه نشدند) که اکثرا از خیرش میگذرن

همین وایمکس در حال حاضر از پهنای باند 2 مگابیت بیشتر نمیدهد آنهم با قیمت هر گیگ در حدود 3 برابر فن آوری adsl. اگر نمیخواهند مراکز مخابراتی جدید بسازند حداقل فن آوریهای جدید رو ارزانتر بکنن.در هر صورت متشکر از توضیحات شما دوست عزیزم.احتمالا من رو هم بابت این پر چونگیا کلا خودمو محدود کنن

دکمه تشکرتون هم خدا رو شکر درست شده