سلام
10 روز دیگه قرداد سرویسم(128)تموم میشه؟2 گیگ از حجم باقی مونده،اگه مصرف نکنم حجم میسوزه؟یا به قرارداد جدید اضافه میشه؟
سلام
10 روز دیگه قرداد سرویسم(128)تموم میشه؟2 گیگ از حجم باقی مونده،اگه مصرف نکنم حجم میسوزه؟یا به قرارداد جدید اضافه میشه؟
دیشب 400 مگابایت با سرویس 1 مگابیت پارس آنلاین دانلود کردم !!!
بعد از قرن ها رکورد رو زدم
2 گیگ خورده ای دانلود داشتم
خدارووووووو 10000 بار شکر
یکم دلم اروم شد
یک قطره از حقمو ازشون گرفتم
شما چندجا سرویس داری ؟من حدود 1 ساله سرویس شاتل دارم خیلی خیلی راضی هستم. تا حالا سرعت دانلودم از 250 کمتر نشده وقتی واسه تولدم زنه زنگ زد ازم خواست که به شاتل نمره بدم منم بهش گفتم 18 می دم. فقط حیف که این سرویسی که من گرفتم دانلود شبانه نداره
تازه گفتی 2 مگ شاتل داری
من موندم یکی که سرویس 128 داره چرا باید از منی که سرویس 1 مگابیت دارم بیشتر دانلود کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه جزو ترافیک همین سرویس 128 هس که میسوزه اما اگه گیگ اضافی خریدی میره رو دوره بعد
اره حرفاتون باهم نمیخونه میگی شبانه نداره ولی 4 گیگ دانلود کردی شب!!!
من 2 تا سرویس دارم. حدود 1 سال پیش سرویس شاتل گرفتم. به خاطر اینکه سرویس اکو آفیس شاتل دانلود شبانه رایگان نداره 3 ماه پیش یه سرویس پارس آنلاین هم گرفتم واسه دانلود شبانه
کدوم حرفم با هم نمی خونه؟؟!!!! من یه شاتل دارم که شبانه دانلود نداره یه پارس آنلاین هم دارم که اون رو واسه دانلود شبانه گرفتم. لطفا دقیق تر کامنتام رو بخونید
Last edited by hosseinscoot; 17-10-2011 at 14:12.
برای گرفتن سرویس نامحدود، همچنان باید بریم اونجا نمیشه آنلاین؟
فقط به سوال جواب بدید شعبون بی مخ های ISP نیان بگن محدود نگیر خوب نیست، همرو خودم از برم
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)