از چه سرویسی؟128 حجمی؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از چه سرویسی؟128 حجمی؟
دوستان vpi و vci دامون چیه؟
فکر کنم vpi 8 و vci 35.
نامحدود-128
سلام
من تو این روز آخری از اشتراک تصمیم گرفتم 1مگ نامحدود رو تست کنم.
سرعتش 139 کیلوبایت بر ثانیه هست. یعنی فقط چند کیلو بایت بیشتر از تمام سرعت های محدود...
در یک ماه حداکثر و در بهترین حالت 340 گیگ دانلود میتونه داشته باشه.
واقعآ ارزش نداره .
فکر کنم میخواستن جبران اون نصف کردن سرعت رو بکنند (128 نامحدود مرکز 8)
اما به نظر من بهتره که بگیم, تا دوستانی هم که اطلاع ندارن, استفاده کننداگه احیانا اینطوری میشه بعضی اوقات ،اینجا اعلام نکنید تا جلوش رو نگیرن!![]()
Last edited by G.D.ragon.Ir; 19-02-2012 at 08:42.
برای مراکز مخابراتی مختلف فرق داره
کدوم مرکز هستی؟
حالا شما هم میخوای تست کن. ایندفعه که اینجوری شد زود بیا اینجا بگو، ببین 1 ساعت دوووم میاره؟این تاپیک تحت نظر کارمندهای اندیشه هست و اونا سریع مسئله رو پیگیری میکنن.
اما یه راهی هست:
تو این مواقع به دوستان نزدیک خودتون که بهشون اطمینان دارید در پیام خصوصی، خبر بدید.![]()
زنگ زدم ASK پرسیدم چرا انقدر Poket Los o Time Out داریم تو خط 7 گفتن مشکل از خودتوته بعد گفتم چرا توو 2 ماه پیش اینطوری نبود و تمامه دوستام تو خط 7 همین مشکلو دارن . . . گفتن از ما نیس از استانه .. گفتم پارس ووی و بقیه چرا مشکل ندارن گفتن ما از تبریز نت داریم اما اونا از اصفهان :O :O :O :O گفتم اگه Fix نمیشه بیام برا جمع اوری , گفتن 2 ماه تهمل کردین یه کم دیگه واسین اشالا درست میشه ! ! ! ! ! ! ... منم دیگه چیری نگفتم و بیخیال شدم
از اون ما جر 2 هفته گذشت اینم پینگم !
ساعت 3:10
درضمن جمه ها نت نسبت به روزهای دیگه بهتره !
از Speede Downloadam راضییم
1 Mb محدود سرعت دانلود 270 ساعات FREE
اگه تایم اوت نندازن تو شب 6 گیگ دانلود میشه !
Last edited by Peje_Arbab; 19-02-2012 at 15:22.
بازم شروع شد سرعت من به شدت نوسان پیدا کرده خط 128 انزلی ما نخواستمی رو 1 مگ خط رو ببنده که نمیبنده پایدار باشه تا ادم به کاراش برسه اونم که هیچ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)