سلام
صفحه ی اول تاپیک یه آموزش هست دانلود کن بخوان
همه چیز رو می گیری
قبلا این رو بهت گفته بودم
سلام
صفحه ی اول تاپیک یه آموزش هست دانلود کن بخوان
همه چیز رو می گیری
قبلا این رو بهت گفته بودم
نه فرقي نميكنه
ولي حواست باشه موقع ساخت نوبلمن در همان روستايي كه ميخواهي نوبل بفرستي،باشي.يعني يوهو تو يك روستاي دفاعي نوبلمن و نسازي.
================================
كمال من هم 20 پوينت ميخواهم.فكر كنم ظرفيت تكميل شد.
سلام کاظم جان شرمنده دیر شد.
250 تا spear و 250 تا sword لول 2 برات فرستادم.امیدوارم کمک کنه.امروز یه نفر من رو اسکات کرد.خوشبختانه همه اسکاتاش مردن ولی میترسم حمله کنه.
بچه ها خواهشا همتون به کاظم ساپورت بفرستید هر کدومتون 100 تا spear و sword بفرستید کلی میشه و یارو شکست میخوره و بیخیال میشه ولی اینجوری فقط ساپورت من و یکی دو نفر دیگه از بین میره و موفق هم نمیشیم و طرف دوباره حمله میکنه.
دوست آن است که گیرد دست دوست در پریشان حالی و فارمندگی(مخفف فارم شدگی )
آقا راست میگه خداییش هرکی میتونه برای کاظم ساپورت بفرسته
راستی کمال من وکاظم که با هم 20 پوینت میخوایم باید چه کنیم؟ من باید پول را بدم به کاظم ؟ یا دوتایی به تو بدیم؟
راستی اقا میخوام فرهنگ لغات بازی را درست کنم تا همه بچه ها بتونن با لغتهای تو بازی آشنا بشند اگه موافقین اعلام کنین تا درستش کنم![]()
راستی آقا جاتون خالی ییلاق خیلی حال داد برف باریده بود خفن جای شما خالی![]()
مشخص كنيد ايني كه حمله ميكنه كيه.شايد اگر خودمان حمله كنيم بهتر از اين باشد كه منتظر حمله اش باشيم.
ضمنا بهتره كه موقع حمله روستا را خالي كند تا خسارت ندهد تا زماني كه دفاعش قوي بشه
سلام آقا کاظم این لینک دانلود برنامه ی اسنگ ایت است که خواسته بودی با این میتونی از صفحه نمایش عکس وفیلم بگیری برای عکس گرفتن از ریپورتها عالیه
اینم برنامه هاید آی پی که باهاش آی پی تون را میتونین عوض کنین و دو تا اکانت داشته باشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم سریالشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2BA1056B1A10559F
با امید خدا ,آقا کاظم قول داده که یه روستای 4500 پوینتی((world 10 رو کلیر کنه که نوبل کنمش.
اگه کسی میتونه کمک سورسی کنه نوبل رو بسازم ممنون می شم![]()
عکس گرفتن از صفحه که برنامه نمی خواد.
در ضمن مدیران tw داشتن 2 اکانت رو فقط از رو ای پی نمیفهمن.
کاظم من همه نیروهامو امروز از دست دادم ولی هنوز توانایی فیک زدن رو دارم.اسم یارو رو بده.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)