خواهشا قطبی رو خراب نکنید
هممون می دونیم چه کار اشتباهی کرده
ولی بزاریم اگه دیگه بر نگشت همون امپراطور برامون بمونه
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
خواهشا قطبی رو خراب نکنید
هممون می دونیم چه کار اشتباهی کرده
ولی بزاریم اگه دیگه بر نگشت همون امپراطور برامون بمونه
افشين قطبى:
بازيكنانم در بازى با صبا مشكوك بودند
فارس - «تمام شاگردانم را دوست دارم اما بازيكنان ما در ديدار مقابل صباباترى غيرطبيعى بودند.»
اين آخرين جمله جنجال برانگيزى بود كه قطبى قبل از ترك تهران به زبان آورد و گفت: در اين ۶ ماه مسائلى را ديدم كه احساس كردم بايد بروم، وى تأكيد كرد: اگر در پرسپوليس مى ماندم خواب قهرمانى براى دومين بار را نيز نمى ديدم. شايد يكى از بهترين تصميم هاى دوران مربيگرى ام را گرفتم تا كسى زير سؤال نرود.
وى يادآور شد: برخى قصد داشتند به هر طريقى به من ضربه بزنند و از طريق روزنامه ها و دوستان خود عليه من موضع گيرى كردند و به گونه اى مرا تحت فشار قرار دادند كه در هيچ جاى دنيا نديدم و هميشه يك علامت سؤال مقابل من بود.
همه شاگردانم را از صميم قلب دوست دارم اما بايد بگويم بازيكنان ما در بازى مقابل صباباترى واقعاً غيرطبيعى بودند. نمى توانم قبول كنم يك توپ از بين هفت بازيكن عبور كند و وارد دروازه شود.
براى حمايت از سرمربى موقت هم قسم شدند
كسى سراغ قطبى را نگرفت
ايران ورزشى- در هياهوى هواداران، كسى به ياد قطبى نيست. انگار اصلا برايشان اهميتى ندارد. فقط كمتر از نيمى از هواداران هستند كه از جدايى قطبى شوكه شده و ناراحتند. درست برعكس آنها ليدرها هستند كه حسابى سر كيف اند و خوشحال. بازيكنان هم بدون شك خبر را شنيده اند اما سرشان پايين است و صاف مى روند توى رختكن، پيش مربيان. مصطفوى هم با مدير روابط عمومى مى آيد تا جلسه شروع شود. داستان را براى سرخ ها مى گويد و مى خواهد كه در شرايط فعلى براى حمايت از پيروانى كه سرمربى موقت شده، هم قسم شوند. بيست دقيقه بعد اعضاى هيات مديره هم خودشان را مى رسانند تا جلسه رسمى تر شود. جالب اينكه برخلاف اعضاى تيم، همه مديران تشويق مى شوند ولى حتى اسم قطبى را نمى برند. اين بار جلسه بيش از يك ساعت طول مى كشد و به محض خروج از رختكن، خبرنگاران، اعضاى هيات مديره را دوره مى كنند. البته همه آنها در اقدامى هماهنگ شده ترجيح مى دهند اظهار نظرى نداشته باشند و پاسخگويى را بگذارند به عهده مصطفوى. او هم مثل هميشه مى گويد كه خودش مشكلات را حل خواهد كرد و از قطبى خواهش مى كند كه برگردد. جالب است آنها كه تا پيش از اين در تمرينات هميشه افشين قطبى را تشويق مى كردند حالا از مديرعامل مى خواهند كه به جاى التماس به قطبى، يك مربى خارجى بزرگ بياورد. در همين حين پيروانى مشغول مصاحبه با خبرنگاران است و سرخ پوشان در حال گرم كردن بدن هايشان زير نظر كماسى. گلرها هم جدا از بقيه با عابدزاده تمرين مى كنند. دويدن هاى سرعتى، عبور و پرش از موانع و تمرينات استقامتى را هم با كماسى انجام مى دهند و بعد مى روند توى بازى فوتبال. يك گروه سبز و گروه ديگر قرمز كه اصلى ها و ذخيره ها به دو گروه تقسيم شده اند. جالب از همه انگيزه بازيكنان است كه انگار از هميشه بيشتر شده. آنقدر جدى و با انرژى تمرين مى كنند كه گويا اصلا يادشان نيست مربى شان رفته. با گل هاى توره و پتروويچ بازى فوتبال مساوى تمام مى شود و بازيكنان مى روند به سمت دروازه ها تا زدن ضربات ايستگاهى و پنالتى را تمرين كنند. اين آخرين مرحله است و بعد از آن هم سرد مى كنند. حالا ۱۰ دقيقه از ساعت ۲ بعدازظهر گذشته و همه در حال ترك مجموعه هستند. البته قبل از آن پيروانى اعلام كرده بود كه نوبت بعدى تمرين، عصر فردا همين جا برگزار مى شود و همه بايد ساعت دو و نيم در زمين حاضر باشند. ظاهرا با رفتن قطبى ديگر قرار نيست پرسپوليس صبح ها تمرين كند.
پيروانى:
من هم قول قهرمانى مى دهم
ايران ورزشى- بعد از رفتن افشين قطبى انتظار مى رفت پيروانى سكوت اختيار كند اما جالب است كه او از سرمربى شدن در پرسپوليس ابراز خوشحالى مى كند و مى گويد: «خيلى خوشحالم كه در اين پست قرار گرفته ام، من خادم پرسپوليس هستم و بيشترين بازى ها را براى اين تيم انجام داده ام و تمام مسؤوليت ها هم بر عهده من است. تلاش مى كنم كه بهترين نتيجه ها را كسب كنيم. خوشحالم كه اولين بازى ما با تيم صدرنشين و در خانه آنهاست. قول مى دهم كه بهترين نتايج را بگيريم.» پيروانى در پاسخ به اين سؤال كه چه قولى به هواداران مى دهيد از قهرمانى مى گويد: «به هواداران قول مى دهم كه سه جام قهرمانى را براى آنها كسب كنيم. اين را به حتم گفتم و بايد به آن هم عمل كنيم. تمام تلاش مان اين است كه هر سه جام را براى هواداران كسب كنيم.
فعلاً هم با كماسى و عابدزاده كارمان را انجام خواهيم داد اما پس از بازى با پيكان كس ديگرى را به كادر فنى اضافه مى كنيم.
پيروانى اما از اظهار نظر درباره استعفاى افشين قطبى خوددارى مى كند: بهتر است گذشته را فراموش كنيم، قطبى فرد قابل احترامى بود اما دليل رفتنش را بايد از خودش بپرسيد. هيات مديره تمام تلاشش را براى فراهم آوردن بهترين شرايط انجام داده بود. ولى من قبول ندارم كه قطبى به دليل ترس از نتايجى كه پرسپوليس در بازى هاى آينده مى گيرد استعفا داده. قطبى همكار ما بود و اگر در آينده هم در ديدارى به پيروزى برسيم قطبى دخيل بوده و اگر ببازيم مسؤوليت فنى بر عهده من است.
يكى از خبرنگاران درباره آ خرين صحبت قطبى كه پس از جلسه هيات مديره انجام شده و در آن سرمربى پرسپوليس گفته بود بازى با صبا مشكوك بود مى پرسد كه پيروانى توضيح مى دهد: شرافت و وجدان بازيكنان را زير سؤال نبريد در هيچ كجاى دنيا چنين مسائلى را سراغ نداريم، چه برسد به ما كه ادعاى بچه مسلمانى داريم. من در تيمى هستم كه بى حاشيه ترين و منظم ترين تيم است و مطمئن باشيد كه ما بهترين نتايج را خواهيم گرفت.
پيروانى درباره بازى با پيكان هم مى گويد: پيكان سخت ترين بازى ما خواهد بود چرا كه بايد با تيم صدر جدول بازى كنيم اما مطمئن هستم كه مى توانيم با چنين بازيكنانى به نتايج خوبى برسيم. پيروانى شايعه حضور محمد خاكپور در كادر فنى پرسپوليس را هم رد نمى كند: خاكپور همبازى سابق من بوده و هر كس در هر جايگاهى بتواند به پرسپوليس كمك كند ما از آ ن استقبال مى كنيم.
بازيكنان پرسپوليس: گفتند درباره قطبى مصاحبه نكنيد!
چرا امروز جواب حاميان ديروز را نمى دهيد
ايران ورزشى- قطبى استعفا داده و رفته ... ! اين خبر غيرمنتظره اى بود كه ديروز شنيديم. پيش از اين هم يكى دو بار صحبت از استعفاى قطبى يا اخراج او شده بود اما هر بار به گونه اى مسكوت مانده بود اما اين بار ...
بازيكنان تيم مى گويند: «ما قبل از تمرين شنيديم»، «از طريق تلويزيون متوجه شديم» بازيكنان هم از شنيدن اين خبر غيرمنتظره متعجب شده بودند اما مثل همه مواقع حساس اين بار هم نمى توانند صحبت كنند ...!
با چند تن از بازيكنان پرسپوليس تماس گرفتيم تا نظر آنها را در مورد استعفاى غيرمنتظره قطبى و جدايى او بپرسيم كه به جاى نظر آنها در مورد قطبى اين جملات را شنيديم ...
خبر استعفاى قطبى را شنيديد
بله! اما اجازه صحبت كردن در اين رابطه را نداريم.
چرا
نمى دانم. پيروانى گفت تا بعد از بازى با پيكان ممنوع المصاحبه ايم.
حداقل بگوييد اين خبر را چه زمانى شنيديد
قبل از تمرين از طريق تلويزيون متوجه شديم.
اما الان همه مى خواهند نظر بازيكنان را در اين رابطه بدانند!
نمى توانيم تا بعد از بازى با پيكان صحبت كنيم. كادر فنى ما را ممنوع المصاحبه كرده ، بعد از بازى زنگ بزنيد جواب مى دهيم.
سوال، جواب هاى بالا حرف هاى تعدادى از بازيكنان پرسپوليس است كه به دليل ممنوع المصاحبه شدن اجازه حرف زدن ندارند و از ما خواستند حتى نام آنها را هم نبريم تا خداى نكرده جو تيم شان به هم نريزد.
اين مساله- ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان پرسپوليس- امسال چندين بار تكرار شد. شايد دليل اين تصميم ايجاد آرامش در تيم باشد اما آيا مردم نبايد در مورد اتفاقاتى كه در يكى از بزرگ ترين و پرطرفدارترين تيم هاى ايران مى افتد چيزى بدانند ! وظيفه ما اطلاع رسانى است اما اين جماعت فوتباليست هرگز در اين راه مساعدتى از خود نشان نمى دهند. نمى دانيم نظر واقعى و شفاف آنها درباره استعفا و خداحافظى افشين قطبى چيست چرا نبايد همه بدانند بازيكنان پرسپوليس با استعفاى قطبى موافق بوده اند يا خير اين يك توهين آشكار است! توهين به مردم و توهين به افكار عمومى جامعه! استعفاى قطبى مساله كوچك و بى اهميتى نيست كه بخواهيم به راحتى از كنار آن بگذريم و زير چشمى ردش كنيم. مردم در اين باره توضيح مى خواهند و دنبال دليل هستند اما آقايان به جاى اينكه جوابگوى اين سوالات باشند با جواب ندادن و ممنوع المصاحبه كردن سعى مى كنند صورت مساله را پاك كنند.
نمى دانم چطور است همين آقايان زمان هاى ديگر از مردم مى خواهند آنها را حمايت كنند اما زمان پاسخگويى به همين مردم كه مى رسد، با هزار دليل و برهان غيرموجه از جواب دادن طفره مى روند و ديگران را هم از پاسخگويى منع مى كنند. البته اين مساله به يكى دو روز گذشته و آينده ختم نمى شود. اين مساله مدت ها است كه در فوتبال ما باب شده است اما آيا اين درست است كه امروز جواب آنهايى كه ديروز حمايت شان كردند را ندهند
استيلى:
حاضرم سرمربى پرسپوليس شوم
ايران ورزشى- آنچه بيش از استعفاى قطبى خودنمايى مى كرد مصاحبه حميد استيلى با خبرگزارى ايلنا بود كه گفته با جان و دل هدايت پرسپوليس را خواهد پذيرفت.
![]()
او در اين باره گفته: «صبح ديروز از استعفاى افشين قطبى مطلع شدم و از دلايل اصلى اين اقدام اطلاع دقيقى ندارم. به طور قطع مسؤولان باشگاه پرسپوليس اقدامات لازم براى بازگرداندن سرمربى تيم پرسپوليس به ايران را انجام خواهند داد اما من در اين خصوص اطلاع چندانى ندارم.» حميد استيلى كه براى تماشاى بازى ديشب تيم ملى ايران برابر امارات در دبى حضور داشت درباره اينكه در صورت دريافت پيشنهاد هدايت پرسپوليس از سوى مسؤولان اين باشگاه چه پاسخى خواهد داشت اينطور گفته: اين افتخار بزرگى براى من محسوب مى شود تا با جان و دل بار ديگر براى كمك به تيم پرسپوليس كه تيم محبوب من محسوب مى شود در خدمت اين تيم باشم. پرسپوليس در حال حاضر با فاصله اندكى نسبت به صدر جدول شرايط مطلوبى در ليگ فصل جارى دارد و به طور حتم مى توان با تدابير ويژه اين تيم را به جايگاهى كه مستحق آن است رساند.استيلى در پايان در مورد انتخاب همكاران خود براى هدايت پرسپوليس هم توضيح داده: هرگاه صحبت هاى من با مسؤولان باشگاه پرسپوليس به طور جدى شروع شد در اين خصوص تصميم گيرى مى كنم اما حتم داشته باشيد براى هدايت پرسپوليس با بهترين نفرات كارم را شروع خواهم كرد.
لوكا بوناچيچ :
مى خواهم در پرسپوليس مربيگرى كنم
ايران ورزشى- لوكا بوناچيچ سرمربى تيم النصر امارات با رد نكردن احتمال حضورش در رأس كادر فنى پرسپوليس گزينه اول خود براى كار در ايران را سرمربيگرى اين تيم عنوان مى كند و مى گويد: در حال حاضر با چند پيشنهاد براى فعاليت در ليگ برتر ايران روبه رو هستم اما با توجه به شرايط و محبوبيت تيم پرسپوليس در ليگ ايران كه قهرمان فصل گذشته شده و حضورش در ليگ قهرمانان آسيا، اولويت اول من براى سرمربيگرى در اين كشور پرسپوليس خواهد بود چرا كه من تجربه هدايت سپاهان در آسيا را دارم و اين تيم را به عنوان نايب قهرمانى رساندم.
فعلاً در خدمت النصر هستم و به قراردادم با اين باشگاه نيز احترام مى گذارم. در اين بين اگر مديران پرسپوليس خواهان حضورم در اين تيم هستند بايد براى جلب رضايت مسؤولان النصر با اين باشگاه مذاكره كنند.
ضمن اينكه مدير برنامه هايم در حال حاضر در تهران حضور دارد و پيگير كارهاى من است.
او را براى ترميم خط دفاع مى خواهند
سپاهان الونگ را روى هوا قاپيد!
سرانجام الونگ الونگ هم تكليف خودش را مشخص كرد و با پيوستن به سپاهان اصفهان از روزهاى بى تحرك خودفاصله گرفت. سپاهانى ها مدت ها بود كه در پست اين بازيكن احساس ضعف مى كردند و نيازمند بازيكنى قابل اعتماد براى خط دفاع خود بودند. مصدوميت هاى سريالى و پى در پى «عقيلى» و «بنگر» در سپاهان و شكافى كه در دفاع ميانى اين تيم وجود داشت نياز به يك مدافع باتجربه تاثيرگذار را در اين تيم ضرورى كرده بود. اين نياز در خط دفاع سپاهان از زمان سرمربيگرى لوكا بوناچيچ احساس مى شد. اما عدم وجود يك مدافع ششدانگ در ليگ ايران باعث شد تا جذب اين مدافع تا دوره سرمربيگرى چرخابى به تاخير بيفتد، باشگاه سپاهان هميشه نشان داده كه در سياست هاى فوتبال يك گام جلوتر از ساير باشگاه ها برمى دارد! جذب الونگ الونگ از سوى اين باشگاه مهر تاييدى بر اين ادعا است. بلافاصله بعد از شكاف ميان الونگ و پرسپوليس و بحث هايى كه به وجود آمده بود سپاهانى ها با مدير برنامه هاى اين بازيكن وارد مذاكره شدند. الونگ هم كه انگار براى پيوستن به زردپوشان اصفهانى منتظر گوشه چشمى بود، به سرعت ابراز تمايل كرد تا براى اثبات توانايى هاى خود تيمى را انتخاب كند كه حضورش در آن به چشم بيايد. اين مذاكرات با پيشنهاد بالاى الونگ تا مرز شكست پيش رفت. الونگ براى نيم فصل باقى مانده ۳۵۰ هزار دلار از سپاهانى ها درخواست كرده بود كه اين مبلغ با مخالفت هيات مديره و مديرعامل سپاهان روبه رو شد اما شرايط الونگ در پرسپوليس او را در نهايت قانع كرد تا از خواسته هاى خود چشمپوشى كند و با توافق جايى براى بازى كردن بيابد. مذاكرات نهايى مسؤولان سپاهان و مدير برنامه هاى الونگ همان رقم پيشنهادى الونگ را در برداشت. اما اين بار نه براى نيم فصل، بلكه يك فصل و نيم. بعد از توافق سرمبلغ قرارداد الونگ راهى كلينيك سپاهان شد تا در تست پزشكى اين تيم تاييد پزشك سپاهان را بگيرد. تست هاى پزشكى الونگ مورد تاييد كلينيك تخصصى سپاهان قرار گرفت و بعد از تاييد نهايى چرخابى قرارداد بين الونگ و سپاهان تنظيم شد. سابقه سياه الونگ در غيبت هاى مكرر در پرسپوليس باعث شده تا در قرارداد اين بازيكن بندهايى تنظيم شود كه او را در تنگنا قرار مى دهد. الونگ بابت هر غيبت در تمرين حتى اگر نيم ساعت باشد بايد هزينه هاى هنگفتى را پرداخت كند و اگر اين غيبت ها جلسه اى يا مكرر شود او بايد قيد درصد قابل توجهى از قراردادش را بزند.
حالا همه می خوان سرمربی بشن !
دقیقا
الان دعوا شروع میشه و با شناختی که از مصطفوی داریم،اون توانایی نداره که پرسپولیس رو دربیاره ازین بحران.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)