تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1217 از 1849 اولاول ... 2177171117116712071213121412151216121712181219122012211227126713171717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,161 به 12,170 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همونطور که میبینی سرعتت از 8 مگابیت که هیچ حتی 1 مگابیت هم پایین تره و در حد 512kbps هست. تازه سرورهای لندن و فرانکفورت بیشترین سرعت رو برای مسیر های وب دارن رو امریکایی ها یا آسیایی ها بذاری که از اینم نابودتر ! به اینترانت های وب خوش آمدید
    اره همینجوریه های وب فقط شب ها که کلا فاجعه میشه بار صبح ها تک کانکشن میره بالا به نظرتون اررش داره جمعش کنم ?
    شبانه اش من 2 گیگ اینا میگیرم اما کلا به جز فشفشه هیچ مزیت دیگه ای نداره های وب به نظرتون جمعش کنم یک شبانه در حد 3 گیگ بی دردسر هم من برام بسه کجا برم بهتره?

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

من که بالاتر تصویر دانلود منیجیر گذاشتم 923 kb/sec داشتم دانلود میکردم
    از تورنت و همچنین سایت های مختلف دانلود داشتم در بدترین حالت سرعت دانلود به 200 میرسه
    8 مگابایت سرعت اینترنت نه دانلود (بسته ای که من گرفتم تا 8 مگابایت ، از 128 تا 8 مگابایت)
    در مورد تست سرعت هم متوجه نشدم یعنی وقتی سرور المان رو انتخاب میکنم یک فایل رو مثلا از سرور هتزنر المان دانلود میکنه و سرعت ش رو میگه؟
    تست سرعت، سرعت شما رو به صورت تک کانشکن تست میکنه مثل وقتی که بازی آنلاین میکنی یا اینستاگرام سر میزنی یا تلگرام یا ویدیو آنلاین یا ... اون دانلود منیجر فقط موقع دانلوده که اون هم از سرور داخلی بود.

اره همینجوریه های وب فقط شب ها که کلا فاجعه میشه بار صبح ها تک کانکشن میره بالا به نظرتون اررش داره جمعش کنم ?
    شبانه اش من 2 گیگ اینا میگیرم اما کلا به جز فشفشه هیچ مزیت دیگه ای نداره های وب به نظرتون جمعش کنم یک شبانه در حد 3 گیگ بی دردسر هم من برام بسه کجا برم بهتره?
    من خودم به شخصه دو دو تا چهار تا کردم دیدم که برای شبانه ایرانسل جواب گوی من هست (از دیروز البته که پهنای فرکانسشون افزایش پیدا کرده) من دیشب با دو تومنی ایرانسل 19 گیگ دانلود کردم که تا یک هفته کفایت میکنه برام یعنی ماهی 8 تومن بدم تقریبا 80 گیگ دانلود میشه کرد.

برای روزانه هم که خوب هر جا برید (به جز مخابرات) احتمال زیاد از های وب بهتره

الان شبانه دارها آسیاتک و شاتل هستند. آسیاتک نسبتا باید خوب باشه تو تاپیکش بپرسید. من خودم در طول روز از پارس آنلاین استفاده میکنم ولی شبانه رایگان نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تست سرعت، سرعت شما رو به صورت تک کانشکن تست میکنه مثل وقتی که بازی آنلاین میکنی یا اینستاگرام سر میزنی یا تلگرام یا ویدیو آنلاین یا ... اون دانلود منیجر فقط موقع دانلوده که اون هم از سرور داخلی بود.

من خودم به شخصه دو دو تا چهار تا کردم دیدم که برای شبانه ایرانسل جواب گوی من هست (از دیروز البته که پهنای فرکانسشون افزایش پیدا کرده) من دیشب با دو تومنی ایرانسل 19 گیگ دانلود کردم که تا یک هفته کفایت میکنه برام یعنی ماهی 8 تومن بدم تقریبا 80 گیگ دانلود میشه کرد.

برای روزانه هم که خوب هر جا برید (به جز مخابرات) احتمال زیاد از های وب بهتره

الان شبانه دارها آسیاتک و شاتل هستند. آسیاتک نسبتا باید خوب باشه تو تاپیکش بپرسید. من خودم در طول روز از پارس آنلاین استفاده میکنم ولی شبانه رایگان نداره.
    همه نمیتوننن استفاده کنن
    من خودم بسته را گرفتم 2 گیگ هم دان نشد به خاطر فاصله تا انتن

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بالاخره آپلودم رو روی 1024 بستن... دانلود همون 2 مگ!

5. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستانی که از شهر یزد هستن به نمایشگاه مراجعهکنند یکی از بصسته های 170 تومنی را به قسمت 13 تومان میدهند
    من که گرفتم

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

همه نمیتوننن استفاده کنن
    من خودم بسته را گرفتم 2 گیگ هم دان نشد به خاطر فاصله تا انتن
    مال من که اصلا 4G آنتنش در حد 15 دقیقه میومد میرفت تا دیروز. ولی از دیروز که از 5 مگاهرتز به 10 مگاهرتز افزایش دادن الان سیگنال خوب دارم و سرعتشم خوبه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مال من که اصلا 4G آنتنش در حد 15 دقیقه میومد میرفت تا دیروز. ولی از دیروز که از 5 مگاهرتز به 10 مگاهرتز افزایش دادن الان سیگنال خوب دارم و سرعتشم خوبه.
    الان از کجا بدونم وضعیت فعلی انتن چجوریه

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

الان از کجا بدونم وضعیت فعلی انتن چجوریه
    فکر کنم تو تاپیک ایرانسل بپرسی بهتر باشه اما اینجا میگم. این کد رو بزن (تو اندروید)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی گزینه اول قدرت آنتن رو بر اساس dbm می نویسه. باقیش رو تو تاپیک ایرانسل دنبال کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

ارزش داره از مخابرات بیام های وب؟ بهترین سرویسش الان چیه؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

ارزش داره از مخابرات بیام های وب؟ بهترین سرویسش الان چیه؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk
    برا من که خوب نیست های وب
    شبانه رایگان همش دو گیگ میده اونم تو بدترین ساعات
    قطعی داره فراوان گردن هم نمیگیرن
    من که کلش بازی میکنم همش اتک هام خراب میشه
    یه فشفشه داره که اونم حجم دزدی دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •