کاری به نرف و بافش نبود مهم قسمت های دیگه ی اون متن نوشته شده توسط اون بدبخت بود...شما چسبیدی به این قسمت که لیلی مرد بود یا 2 جنسه
کاری به نرف و بافش نبود مهم قسمت های دیگه ی اون متن نوشته شده توسط اون بدبخت بود...شما چسبیدی به این قسمت که لیلی مرد بود یا 2 جنسه
دیشب بدون مشکل lol زدم . باورم نمیشه درستش کردن
.
میگم حالا کی خراب میشه ؟
هیچ چمپ نوبی هیچ چمپ usless نداریم همه چیز بستگی به بازیکن داره منتهی یه سری چمپها تیم فایت قوی دارن برا همین بیشتر پیک می شن لی
بازیکن من دیدم با یتمو اینقدر قشنگ بازی می کنه که من رو ترغیب می کنه برم تیمو بخرم
من تو رنک با teemo بازی رو کری کردم، با ap بالای 1000
هیچ چمپی useless نیست !
برای من دیگه DC نمیشه ولی خیلی لگه،
پینگم 200 - 300 ولی پینگ واقعیم 2 تا 3 ثانیه هستش، یعنی اسپل که میزنم، اعمال میشه ولی نتیجه رو 3 ثانیه بعد میبینم،![]()
هرچمپی اسنوبال کنه بازی رو کری میکنه اما متاسفانه(یا خوشبختانه) اینکار فقط توی low elo امکان پذیره...
آقا چرا جک می گین هر کی تیمو بگیره میخندند بهش من خودم اولا اومده بودم با تیمو بازی یاد گرفتم خیلی هم چمپ رو اعصابیه یعنی فید بشه 1 به 1 نمیشه بزنیش بیچاره تیمو... |: یکبار آپ ببندین تیمو رو ببینین چطور دمیج میزنه به تاور ها بعد بیاین اینجا نظر بدید یکبا حدود 900 تا آپ به بالا درست یادم نیست وقتی دمیج میزدم به تاور میترکید![]()
Last edited by R.I.P; 15-05-2014 at 19:00.
honor sam and frodo pls
![]()
استعداد حذف شدن داره پستت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)