تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1217 از 1298 اولاول ... 21771711171167120712131214121512161217121812191220122112271267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,161 به 12,170 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

در آغاز فعالیت CmanDesign's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام به همه ی بچه های اصفهانی انجمن p30world ، دوست دارم نظرات شما رو در مورد طرح بی نهایت مخابرات که بیش از یک ساله اجرا شده رو بدونم و سوالات شما و مشکلات شما رو پاسخ بدم :-)

اگر با این طرح آشنا نیستید ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما به طور خلاصه : این طرح ، یک طرح ارزش افزوده است که شما در کنار اینترنت عادیتون و بر روی همان مودم خودتان فعال میکنید ( 2 اینترنت همزمان بر روی یک خط تلفن و یک مودم ) و هزینه ی بسیار کمی برای استفاده " بی نهایت " از سه سایت فایل نیکو ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گیم نیکو ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و تی وی نیکو ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) داره ، بدین معنی که استفاده از این سه سایت هیچ ترافیکی از شما کم نمیکنه و شما میتونید از کاربرانی که رکورد 800 گیگ ماهانه دانلود از سایت فایل نیکو رو دارند جویا باشید :-) .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

هر وقت شما پاورمیل 2010 رو گذاشتی من میام نظر میدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

با سلام ....می خواستم بدونم کسی طرح اگزابایت یا همون طرح نامحدود مخابراتو فعال کرده......؟ می خوام بدونم سرعت دانلودش چطوریاس....؟ من خودم طرح حرفه ای یک ماهه دارم سرعت دانلود شبام نهایت تا 200kb می رسه......و می خوام بدونم اگه طرح 512 نامحدود یکسالش سرعتش در همین حده برم سمت این طرح..... به خصوص این که تو طرح حرفه ای هر دو روز یکبار دارم 2 گیگ شارژ می کنم....ممنون می شم اگه کسی می دونه کمکی کنه.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    میخواستم اگه میشه من رو راهنمایی کنید.من الان اینترنت از پارس آنلاین دارم راضی هم هستم قطعی نداره،سرعتش عالیه،پشتیبانیش هم عالیه.ولی خب نه شبانه رایگان داره نه طرح به اون صورت.
    من هم نیاز به یه سرویسی دارم که شبانه رایگان داشته باشه.برای همین بین شرکت هایی که شبانه رایگان داره پرس و جو میکردم، ظاهرا از شبانه مخابرات رضایت بیشتره.من دوتا طرح حرفه ای و شباهنگ رو دیدم.ظاهرا شباهنگ سرویس خوبیه ولی میخواستم بدونم از دوستان کسی از این دوتا سرویس داشته؟سرعت دانلود شبانه و روزانه چجوریه(هر شب چقدر میشه دانلود کرد)؟کلا قطعی مخابرات زیاده یا کم و وقتی مشکلی پیش میاد پشتیانی خوبی داره؟
    ممنون
    سرعت شبانه مخابرات با روزانه یکی هست ، اما فکر نمیکنم در حال حاضر 100% شبانه رایگان ارائه بده ، اگر باشه 99% رایگان هست

قطعی خاصی نداره اما پینگ اصلا ثبات نداره من بعد از 3 ماه الان چند روزه پینگم بهتر شده اما بعید نیست دوباره پینگا خراب شه ، خلاصه برای بازی آنلاین اگه میخوای سمت مخابرات نیا

پشتیبانی توی موارد تخصصی یه خورده مشکل داره و صف انتظار هم غیر از صبحا طولانی هست

اگر قطعی پیش بیاد یا پینگا خراب بشه و یا مثلا 5 گیگ از شارژت غیب بشه یهویی (این مورد واسه مخابرات زیاد پیش میاد) دستت به هیجا بند نیست تنها راه دعا هست مثل جاهای دیگه نیست زنگ بزنی دادو بیداد کنی تهدید به شکایت کنی زودی واست درست کنن

من پیشنهاد میدم اگر زیاد دانلود نمیکنی و بازی آنلاین هم نمیکنی طرح 99% شبانه رایگان بگیر ، اگر هم 100% رایگان میخوای چند وقت یبار برو حضوری سوال کن و توی همین تاپیک جویا باش بعضی وقتا برای مناسبت های خاص طرح میدن ممکنه شبانه 100% رایگان هم باشه اما باید حواست باشه چون 1 هفته بیشتر مثلا طرح نمیزارن ، اما اگه گرفتی تا هر موقع بخوای میتونی تمدید کنی

5. این کاربر از veyron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

با سلام به همه ی بچه های اصفهانی انجمن p30world ، دوست دارم نظرات شما رو در مورد طرح بی نهایت مخابرات که بیش از یک ساله اجرا شده رو بدونم و سوالات شما و مشکلات شما رو پاسخ بدم :-)

اگر با این طرح آشنا نیستید ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما به طور خلاصه : این طرح ، یک طرح ارزش افزوده است که شما در کنار اینترنت عادیتون و بر روی همان مودم خودتان فعال میکنید ( 2 اینترنت همزمان بر روی یک خط تلفن و یک مودم ) و هزینه ی بسیار کمی برای استفاده " بی نهایت " از سه سایت فایل نیکو ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گیم نیکو ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و تی وی نیکو ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) داره ، بدین معنی که استفاده از این سه سایت هیچ ترافیکی از شما کم نمیکنه و شما میتونید از کاربرانی که رکورد 800 گیگ ماهانه دانلود از سایت فایل نیکو رو دارند جویا باشید :-) .
    طرح خوبیه ، اما متاسفانه بدرد من نمیخوره من خودم بازی آنلاین میکنم اما بازی اوریجینال توی سرور های اصلی که یکیش توی آلمانه یکیش هم فرانسه ، خیلی هم شارژ مصرف میشه ، بازی های گیم نیکو خیلی کم هست و بازی اوریجینال نمیشه بازی کرد توشون مخابرات اگه بیاد یه سرور قوی راه بنداره با شرکتای بازی سازی قرارداد ببنده سرور آسیایی بازی های معروف رو بیاره خیلی جواب میده باورتون نمیشه چقد پلیر ایرانی هست
    من خودم بازی word of warcraft بازی میکنم یکی از سرور هاش توی آلمان اینقدر ایرانی داره که ملت فینگلیش تو global chat صحبت میکنن ، اینجوری خیلی هم از هزینه های مخابرات کم میشه چون اینترنت مصرفی رو لازم نیس مخابرات از جایی بخره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سرعت شبانه مخابرات با روزانه یکی هست ، اما فکر نمیکنم در حال حاضر 100% شبانه رایگان ارائه بده ، اگر باشه 99% رایگان هست

قطعی خاصی نداره اما پینگ اصلا ثبات نداره من بعد از 3 ماه الان چند روزه پینگم بهتر شده اما بعید نیست دوباره پینگا خراب شه ، خلاصه برای بازی آنلاین اگه میخوای سمت مخابرات نیا

پشتیبانی توی موارد تخصصی یه خورده مشکل داره و صف انتظار هم غیر از صبحا طولانی هست

اگر قطعی پیش بیاد یا پینگا خراب بشه و یا مثلا 5 گیگ از شارژت غیب بشه یهویی (این مورد واسه مخابرات زیاد پیش میاد) دستت به هیجا بند نیست تنها راه دعا هست مثل جاهای دیگه نیست زنگ بزنی دادو بیداد کنی تهدید به شکایت کنی زودی واست درست کنن

من پیشنهاد میدم اگر زیاد دانلود نمیکنی و بازی آنلاین هم نمیکنی طرح 99% شبانه رایگان بگیر ، اگر هم 100% رایگان میخوای چند وقت یبار برو حضوری سوال کن و توی همین تاپیک جویا باش بعضی وقتا برای مناسبت های خاص طرح میدن ممکنه شبانه 100% رایگان هم باشه اما باید حواست باشه چون 1 هفته بیشتر مثلا طرح نمیزارن ، اما اگه گرفتی تا هر موقع بخوای میتونی تمدید کنی
    با تشکر از پاسختون.میدونم بله 99درصد هست که البته خب بارایگان تفاوتی نداره.چون به فرض اگر صدگیگ دانلود کنی هزینه یک گیگ کم میشه.
    الآن از بین سرویس حرفه ای و شباهنگ شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟(سرعت دانلود چقدره)؟من دانلود شبانه زیاد دارم در حد شبی 2 -3گیگ.حالا به نظرتون مخابرات بگیرم یا برم سر شرکتایی مثل های وب و آسیاتک؟(این رو هم بگم اصلا برای بازی آنلاین نیاز ندارم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان من برای شارژ خودکار ترافیک طرح زرین مخابرات به 195 شکایت کردم به نظرتون رسیدگی میکنند؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان من برای شارژ خودکار ترافیک طرح زرین مخابرات به 195 شکایت کردم به نظرتون رسیدگی میکنند؟؟؟
    اگه منظورتون همون 1 گیگ که سر هر ماه خودکار شارژ میشه این یه چیز عادیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اگه منظورتون همون 1 گیگ که سر هر ماه خودکار شارژ میشه این یه چیز عادیه.
    نه شارژ اول ماه منظورمون نیست همون شارژ خودکار که وقتی حجم مون تموم میشه میگه در جهت رفاه حال ما دوباره یک گیگ خودشون بدون اجازه شارژ میکنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

نه شارژ اول ماه منظورمون نیست همون شارژ خودکار که وقتی حجم مون تموم میشه میگه در جهت رفاه حال ما دوباره یک گیگ خودشون بدون اجازه شارژ میکنند
    اهان اگه اونو میگی حق داری. یکی از روش های دزدی مخابرات. یادمه وقتی طرح زرین داشتم بارها باسه من شارژ اتوماتیک شد در حالی که نمیخواستم. من که بعید میدونم رسیدگی کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •