جناب امین خواستم ببینم توانایی فنی تو شرکت هستش که پینگ یه خط رو بیاره پایین؟آخه من 128 نامحدود رو فقط واسه گیم آنلاین خریدم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جناب امین خواستم ببینم توانایی فنی تو شرکت هستش که پینگ یه خط رو بیاره پایین؟آخه من 128 نامحدود رو فقط واسه گیم آنلاین خریدم
من وقتی مودم رو مستقیم به پریز میزنم Snr میاد رو 38 ولی وقتی از اسپیلیتر استفاده میکنم میاد رو30ولی آپستریمم رو9 هست
اسپیلیتر مشکل داره؟
در ضمن لن یا وایرلس تاثیری در افت یا افزایش سرعت داون داره؟ا
38?
الان مگه ADSL و تلفن رو خط نیست ؟ اگه هست چجوری میشه 38؟
دان استریم و اپ استریمت چقدره؟
کدوم شرکت؟
سرعت دانلود تو وایرلس وقتی کم میشه که انتن هم کم بشه و قدرت دریافت از مودم کاهش پیدا کنه که اگر با لپ تاپ به مودم وصل بشید و اگر از 5 انتن یه دونه انتن داشته باشه باز هم میتونه با سرعت حدود 150 دانلود کنه
پس زیاد تاثیری نداره
مشکل پینگ داشتم زنگ زدم شرکت گفتن مستقیم بزن به پریز،زدم پینگ تغییری نکرد ولی Snr یهو همینجوری خودجوش اومد رو 38 بعد 36 و همینطور بین این دوتا ملق زد
بعد با اسپیلیتر زدم اومد رو 29 و30!!ولی در هیچ کدوم از حالتهای ذکر شده آپستریمم تغییری ننمود و رو 9 موند!!
الانم اینطوریم
شرکت هم مخابرات میباشد و خطو هم رو 4 بستن/مکس ریتش هم 13هست/
یعنی منم الان اینطوریم
میشه یه عکس از صفحه کنسول مودمت بذاری![]()
بابا ایول خلی عالیه
سرعت دانلودت چقدره؟
راستی با تغیر اینا نمیتونی پینگت رو خوب کنی![]()
البته اگه با اسپیلیتر وصل بشم خیلی میاد پایین این عدد/
حالا مشکل همین جاست که نه پینگم خوبه و سرعت دانلود هم بسیار نوسان داره،هر کاری هم که کردم از ست کردنDns های مختلفی بصورت دستی تا بقیه کارهای معمول و تغییر MTU بازم پینگ از گوگل دور و بره 300 هستو سرعت هم بین 390 و 400 نوسان داره و حداکثر سرعت رو نمیگیره!!!
جسارتا کدوم شهری؟
این DNS های دیفالت هست که اوتومات انتخاب شده
ببین به دردت میخورن
DNS Servers 85.185.3.22, 85.185.3.21
سلام
من سه سال از صبانت استفاده کردم سه ماه از شاتل و الان از ماکس نت نامحدودش
کی میشه یه سرویس درست و حسابی پیدا کنیم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)