تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1217 از 2376 اولاول ... 21771711171167120712131214121512161217121812191220122112271267131717172217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,161 به 12,170 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

بيك زاده: با حمايت هواداران فولاد را مى بريم
    هاشم بيك زاده، هافبك تيم استقلال در آستانه ديدار تيمش مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: در تعطيلى ۱۰ روزه ليگ تمرينات خوب و مستمرى را پشت سر گذاشتيم و اكنون در شرايط خوبى به سر مى بريم. همه بازيكنان آماده هستند. در طول اين هفته روى نقاط قوت و ضعف فولاد كار كرده ايم و راه شكست دادن آنها را خوب بلديم. فولاد در بازى هاى گذشته خود نتايج خوبى كسب كرده است و در اين ديدار نيز براى كسب ۳ امتياز به ميدان مى آيند. با اين حال ما نيز براى اينكه از ساير مدعيان قهرمانى عقب نمانيم بايد در ديدار با فولاد پيروز شويم. وى ادامه داد: من يك بازيكن حرفه اى و تابع دستورات سرمربى هستم. برايم فرقى نمى كند در كدام پست بازى كنم. قابليت بازى در هر پستى را دارم هر جا اميرخان بخواهد براى استقلال به ميدان مى روم و اگر هم نيمكت نشين باشم اعتراضى به اين موضوع ندارم و براى موفقيت تيم دعا مى كنم. وى درخصوص غيبت خود در تمرينات روزهاى گذشته گفت: علت غيبتم سرماخوردگى بود و با اجازه مربيان در تمرينات حاضر نشدم. اكنون مشكل خاصى ندارم و با جان و دل در خدمت استقلال هستم. هيچگاه به خودم اجازه نمى دهم تمرينات را بدون اجازه مربيان رها كنم چرا كه نسبت به باشگاه استقلال تعهد دارم. وى در پايان گفت: در موفقيت هاى اخير استقلال هواداران نقش قابل توجهى داشته اند. اميدوارم در اين ديدار نيز با آمدن خود به ورزشگاه ما را دلگرم كنند و باعث افزايش روحيه مان شوند. مطمئن هستم اگر در اين مسابقه نيز ما را تشويق نمايند با قدرت فولاد را شكست مى دهيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شكورى: بدون پيروز هم فولاد را شكست مى دهيم
    هادى شكورى، مدافع تيم استقلال درخصوص ديدار تيمش مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: فولاد تيم سرسختى است. ما به طور كامل روى اين تيم شناخت داريم. شك نكنيد استقلال برنده اين مسابقه خواهدبود چراكه هيچ نتيجه اى غير از پيروزى به درد ما نمى خورد وتنها با كسب ۳ امتياز خرسند مى شويم .وى ادامه داد: ما مى خواهيم قهرمان شويم وتيمى كه هدفش قهرمانى است فقط بايد به فكر پيروزى باشد. مقابل فولاد بازى سختى داريم اما بايد آنها را شكست دهيم.شكورى درمورد عدم حضور پيروز قربانى در اين مسابقه گفت:پيروز بازيكن بزرگى است وهمواره بازى هاى خوبى را انجام داده است.با اين حال تلاش مى كنيم جاى خالى وى را پر كنيم. اميدوارم با كسب پيروزى دراين مسابقه هديه اى خوب به قربانى بدهيم.وى درباره مصدوميت خود نيز گفت: درجريان تمرينات تيم با مصدوميت جزئى مواجه شدم. پس از چندجلسه فيزيوتراپى مشكلى براى همراهى استقلال ندارم واگر اميرخان به من فرصت دهد مى توانم به موفقيت استقلال كمك نمايم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بهمنى از استقلالى ها قول گرفت
    دكتر بهمنى، مربى سابق بدنساز استقلال ديروز در ساختمان اين باشگاه حاضرشد وجلسه اى را با اميررضاواعظى آشتيانى برگزار كرد.صحبت اصلى ۲ طرف برسر طلب ۶ ميليونى بهمنى از استقلال بود كه درپايان مديرعامل آبى ها قول داد به زودى اين پول به مربى بدنساز سابق پرداخت شود. بهمنى همچنين به ديدن قلعه نويى رفت وچنددقيقه اى را با وى به صحبت پرداخت . دراين مدت قلعه نويى درخصوص شرايط تيم ملى اسكى نيز صحبت هايى را با بهمنى انجام داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تمرينات اختصاصى براى عليزاده
    طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى، سرمربى استقلال تمرينات اختصاصى را براى على عليزاده در نظر گرفته است تا اين بازيكن با آمادگى بيشترى در ميادين حضور پيدا كند. به همين منظور قلعه نويى از خداداد خواسته است قبل از شروع تمرينات گروهى با عليزاده به طور اختصاصى كار كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى به ملاقات جبارى رفت
    امير قلعه نويى سرمربى استقلال ديروز به ملاقات مجتبى جبارى رفت. جبارى كه به تازگى از بند مصدوميت رهايى يافته است از ديدن جبارى بسيار خوشحال شد. قلعه نويى نيز به هافبك تيمش دلدارى داد و وضعيت او را از پزشكان جويا شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال ، برزيلى ها را به چشم جان واريو مى بيند
    استقلالى ها قصد جذب ۲ بازيكن برزيلى را دارند و گفته مى شود حاضرند تا ۵۰۰ هزار دلار براى اين قضيه سرمايه گذارى كنند. در اين مورد شنيديم كه قلعه نويى گفته بايد فكر ليگ قهرمانان آسيا را هم بكنيم تا آنجا با كمبود بازيكن مواجه نشويم. در ميان ۲ برزيلى كه در آستانه انعقاد قرارداد با استقلال هستند فابيو والا شرايط بهترى دارد و از سابقه بهترى هم برخوردار است! اين بازيكن از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۵ در فلوميننزه برزيل بازى كرده و سابقه بازى در تيم گرميو را هم دارد. گرميو تيمى است كه در اوايل دهه ۷۰ به تهران آمد و در ورزشگاه آزادى همين استقلال را ۲ بر يك شكست داد. طبعاً بازيكنى كه در تيم هاى مطرح برزيل بازى كرده باشد (ولو به مدت يك فصل) بايد يك تفاوت هايى با ديكارمو داشته باشد و استقلالى ها هم سعى مى كنند برزيلى هاى جديد تيمشان را به چشم جان واريو ببينند. اين برزيلى از معدود خارجى هاى خوب تاريخ استقلال است كه انصافاً در تركيب اين تيم خوب كار كرده و قلعه نويى هم از كارش راضى است اما بايد ديد آيا فيلهو و والا ۵۰۰ هزار دلار مى ارزند؟ آنچه مسلم است ابتدا بايد چند بازى از آنها را ديد و سپس قضاوت كرد چون بعيد است افكار عمومى بعد از ماجراى ديكارمو به برزيلى هاى استقلال هم زياد مهلت بدهند تا شايستگى هاى خود را نشان دهند. مشكل اين برزيلى ها اين است كه برزيلى اند و همين مسأله باعث مى شود تا سطح توقعات از آنها بالا برود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رحمتي: براي قلعه نويي احترام زيادي قائلم!

مهدي رحمتي بدون شك در حال حاضر يكي از بهترين دروازه بانان ليگ برتر است و دغدغه حفاظت از دروازه تيم ملي بعد از اعتمادي كه علي دايي به رحمتي كرد، برطرف شده است.
    با اينكه سرمربي تيم ملي با انتقاد خيلي از كارشناسان مبني بر حضور ديگر سنگربانان مواجه بود، اما در آخر رحمتي را درون دروازه قرار داد و ثمره آن حضور مؤثر دروازه بان جوان مس كرمان به عنوان شماره يك تيم ملي بود. دقيقاً همان حلقه مفقوده اي كه سالها به دنبالش بوديم، اما همين چند وقت پيش خبر مصدوميت كهنه او دوباره سر زبانها افتاد و از آن طرف حضور او بر سر تمرينات استقلال و ديدار با دكتر نوروزي سبب شد تا تنور شايعات در مورد اين بازيكن داغ تر شود.
    * جريان حضورت بر سر تمرينات استقلال چه بود؟
    ** پس از مصدوميتي كه براي من پيش آمد و اعتمادي كه به كار دكتر نوروزي دارم و رفت و آمدم پيش او خيلي راحت تر بود، تصميم گرفتم مصدوميتم زير نظر وي بهبودي يابد، اما متأسفانه بعضي از دوستان حاشيه سازي كردند.
    *يعني مي خواهي بگويي اين موضوع هيچ ارتباطي با برگشت دوباره تو به استقلال ندارد؟
    ** شما بهتر مي دانيد من اگر مي خواستم به استقلال بروم، همان اول فصل كه بازيكن آزاد بودم مي رفتم نه حالا كه با مس قرارداد دارم. خدا را شكر اهل بازار گرمي نيستم و دنبال مسائل حاشيه اي نمي گردم. بعضي ها فقط به دنبال برهم زدن آرامش بازيكنان هستند.
    * با امير قلعه نويي، حميد بابازاده و... هم ديدار كردي؟
    ** به هر حال تمامي آنها را سر تمرين ديدم و اين طور نيست كه با شخص خاصي مشكل داشته باشم. من با قلعه نويي رابطه نزديكي دارم و براي او احترام زيادي قائلم.
    * تمام اين حرف و حديثها از زماني شروع شد كه زمزمه هاي اختلاف تو با پرويز مظلومي مطرح شد.
    ** من بارها گفته ام كه مظلومي يكي از مربيان با دانش و فهيم فوتبال ماست، من هيچ مشكلي با مربي خودم ندارم، تمام اين صحبتها خيالبافي بعضي هاست.
    * گفته مي شود پيشنهادهايي از چند تيم داري.
    ** فعلاً كه با مس قرار داد دارم و خودم هم دوست دارم تا مس سكوي پرتابم به اروپا باشد.
    * بازي با امارات را چطور مي بيني؟
    با اينكه اماراتي ها در انتهاي جدول حضور دارند، اما در زمين خودشان بازي مي كنند و براي كسب سه امتياز به ميدان مي آيند. هر چند نمي توان هيچ تيمي را دست كم گرفت، اما ما پيروز ديدار چهارشنبه (امروز)خواهيم بود.
    * فكر مي كني با مشكلي كه در مچ پايت ايجاد شده، درون دروازه بايستي؟
    از لحاظ آمادگي در شرايط خوبي به سر مي برم. پزشك تيم هم اين مسأله را تأييد كرده، اما بقيه مسائل به كادر فني برمي گردد.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اســـتـــــقــــلــــــا ل 3- 1 فولاد

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بایرن جان به خاطر خبرها ممنون....

بازی تیم فردا هست و تا 30 دقیقه قبل از بازی وقت دارید پیشبینی کنید.
    در این بازی پیروز قربانی 3 اخطاره هست و نخواهیم داشتش.
    دیشب فکر میکنم اولین بازی رسمیش را برای تیم ملی انجام داد.
    در مجموع خوب بود هرچند کاملا مشخص بود که به خاطر بازی اولش استرس و ترس زیادی داشت و گاهی وقتها خیلی راحت دریبل می خورد.

تازگی ها تاپیک فقط شده خبر گذاشتن هیچکس پیداش نیست!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تازگی ها تاپیک فقط شده خبر گذاشتن هیچکس پیداش نیست!
    همه خوابن
    یکی باید بیدارشون کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •