بيك زاده: با حمايت هواداران فولاد را مى بريم
هاشم بيك زاده، هافبك تيم استقلال در آستانه ديدار تيمش مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: در تعطيلى ۱۰ روزه ليگ تمرينات خوب و مستمرى را پشت سر گذاشتيم و اكنون در شرايط خوبى به سر مى بريم. همه بازيكنان آماده هستند. در طول اين هفته روى نقاط قوت و ضعف فولاد كار كرده ايم و راه شكست دادن آنها را خوب بلديم. فولاد در بازى هاى گذشته خود نتايج خوبى كسب كرده است و در اين ديدار نيز براى كسب ۳ امتياز به ميدان مى آيند. با اين حال ما نيز براى اينكه از ساير مدعيان قهرمانى عقب نمانيم بايد در ديدار با فولاد پيروز شويم. وى ادامه داد: من يك بازيكن حرفه اى و تابع دستورات سرمربى هستم. برايم فرقى نمى كند در كدام پست بازى كنم. قابليت بازى در هر پستى را دارم هر جا اميرخان بخواهد براى استقلال به ميدان مى روم و اگر هم نيمكت نشين باشم اعتراضى به اين موضوع ندارم و براى موفقيت تيم دعا مى كنم. وى درخصوص غيبت خود در تمرينات روزهاى گذشته گفت: علت غيبتم سرماخوردگى بود و با اجازه مربيان در تمرينات حاضر نشدم. اكنون مشكل خاصى ندارم و با جان و دل در خدمت استقلال هستم. هيچگاه به خودم اجازه نمى دهم تمرينات را بدون اجازه مربيان رها كنم چرا كه نسبت به باشگاه استقلال تعهد دارم. وى در پايان گفت: در موفقيت هاى اخير استقلال هواداران نقش قابل توجهى داشته اند. اميدوارم در اين ديدار نيز با آمدن خود به ورزشگاه ما را دلگرم كنند و باعث افزايش روحيه مان شوند. مطمئن هستم اگر در اين مسابقه نيز ما را تشويق نمايند با قدرت فولاد را شكست مى دهيم.