تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1216 از 1364 اولاول ... 216716111611661206121212131214121512161217121812191220122612661316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,151 به 12,160 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام چطوری؟
    1-با 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 7 و 8 و9 یه داستان بساز
    2-کدوم روز از هفته رو دوست داری؟چرا؟

تا بعد.

آخر فروم باز blackfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تا 4 سال بین کرمانشاه و قزوین کوچ میکنیم ...

پيش فرض

به به ، سلام .

یه سوال فقط . ببینم شما انجمن بازی ای ها ! می خواید بازی درست کنید ، آخه یکی از دوستانتون بهم پی ام داده بود واسه مدل کردن بازی و ... . حالا قضیه جدیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

سلام
    فقط یه سوال داشتم!!!
    با سانسور فیلم ها موافقی؟ چرا؟
    ممنون

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

سولات cyrus_ln عزيز

سلام چطوری؟

سلام خوبم تو چطوري !؟!

1-با 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 7 و 8 و9 یه داستان بساز

يكي بود دو تا نبود سه تا بود چهارتا نبود پنج تا بود شيشتا نبود هفتا بود هشتا نبود نه تا بود ! آخر فهميديم چندتا بود!

2-کدوم روز از هفته رو دوست داری؟چرا؟

پنجشنبه و جمعه ها رو چون همه خانواده رو در كنار هم دارم

تا بعد.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

11

سوال blackfox عزيز ...

به به ، سلام .

سلام

یه سوال فقط . ببینم شما انجمن بازی ای ها ! می خواید بازی درست کنید ، آخه یکی از دوستانتون بهم پی ام داده بود واسه مدل کردن بازی و ... . حالا قضیه جدیه ؟

والا من كه خبر ندارم ،‌در كل با حركت هاي اينجوري هم موافق نيستم چون يه سري افراد كه همديگه رو نمي شناسن و هيچ نشوني از هم ندارن به جز ايميل مي آن با هم كاري رو انجام بدن كافيه يكي از افراد غيبش بزنه ! در نتيجه كار ناقص مي مونه تا حالا هم نديدم كه گروه هاي اينچنيني كه تشكيل مي شه به نتيجه اي برسن چه تو فورم هاي داخلي چه تو فورم هاي خارجي !

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

11

سوال farhad1122 عزيز ...

سلام

سلام

فقط یه سوال داشتم!!!
    با سانسور فیلم ها موافقی؟ چرا؟

بستگي به فيلمش داره و چيزايي كه سانسور شده !‌ ولي در كل سانسور هميشه بد نيست !

ممنون

موفق باشيد

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام جاويد جان

خب نه من شما رو چندان مي شناسم و نه شما من رو !
    ولي خب ما نسبت به بچه هاي انجمن بازي اردت خاصي داريم !!

پس با اجازه سوالات :

دقت كرده بودي بعد از راه اندازي مجدد صندلي داغ فقط كاربراي فعال دعوت شده اند ؟

چرا جمع كردن آرشيو رو بيشتر از تموم كردن بازي كه به نحوي براش هزينه ميدي دوست داري ؟

من هم عاشق سري سايلنت هيل هستم ولي بر عكس شما از نسخه سوم كمتر از بقيه خوشم مياد ! خب دوست دارم دليل شما رو بدونم !

خيلي ها بودن كه فعاليتشون رو از انجمن بازي شروع كردن ولي بعد از مدتي يا كلا فروم رو رها كردند يا با وجود عشق بازي به ساير انجمن ها رفتند... فكر ميكني دليلش چيه ؟ در مورد خودت چه نظري داري؟

فيفا يا پرو ؟

فيلم هايي كه از روي بازيها ساخته ميشن رو نگاه ميكني ؟ از كدوم بيشتر خوشت اومده ؟

آخرين فيلمي كه ديدي ؟ (سينما ، تلويزيون ، دي.وي.دي )

آخرين انيميشني كه ديدي ؟

بهترين فيلم و انيميشني كه ديدي ؟

آخرين كتاب/بهترين كتابي كه تا به حال خوندي ؟

تنوع پسندي يا دوست داري در يك زمينه به اوج برسي ؟

نظرت در مورد انجمن هاي زير :
    بازي
    متفرقه
    فيلم
    انيميشن

تا به حال چند بار در قرار ملاقات ها شركت كردي ؟

خسته نباشي / موفق و سربلند باشي

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

11

سوالات Morteza4SN عزيز ...

سلام جاويد جان

سلام دوست عزيز

خب نه من شما رو چندان مي شناسم و نه شما من رو !
    ولي خب ما نسبت به بچه هاي انجمن بازي اردت خاصي داريم !!

ما هم به فيلمي ها ارادت خاصي داريم ...

پس با اجازه سوالات :

خواهش مي كنم ...

دقت كرده بودي بعد از راه اندازي مجدد صندلي داغ فقط كاربراي فعال دعوت شده اند ؟

مگه يه مدت تعطيل شده بود ! اصلا خبر نداشتم !

چرا جمع كردن آرشيو رو بيشتر از تموم كردن بازي كه به نحوي براش هزينه ميدي دوست داري ؟

خودم هم هنوز به اين جواب نرسيدم بارها شده براي يه بازي خاصي كه پيدا نمي شده هزينه ي زيادي دادم من PSP رو خريدم فقط واسه اينكه متال گيرشو بازي كنم ! ولي هيچ وقت فكر نكردم كار اشتباهي مي كنم علاقه س ديگه ! من اعتقاد دارم اگه به يه چيزي علاقه داشت بايد رفت دانبالش يكي تمبر جمع مي كنه يكي بليط اتوبوس يكي فيلم جمع مي كنه ما هم بازي

من هم عاشق سري سايلنت هيل هستم ولي بر عكس شما از نسخه سوم كمتر از بقيه خوشم مياد ! خب دوست دارم دليل شما رو بدونم !

من با شخصيت شماره سه بازي خيلي بهتر مي تونم ارتباط برقرار كنم . نسبت به بقيه شماره ها ... به نظر من حالت بازي تو نسخه سوم هم جذاب تره و داستان از كشكش بيشتري برخورداره نسبت به بقيه شماره ها .مهمتيرين عامل تو يه بازي موفق به نظر من بعد از موسيقي داستان جذاب و داراي كششه كه شما رو علاقه مند كنه به ادامه بازي ...

خيلي ها بودن كه فعاليتشون رو از انجمن بازي شروع كردن ولي بعد از مدتي يا كلا فروم رو رها كردند يا با وجود عشق بازي به ساير انجمن ها رفتند... فكر ميكني دليلش چيه ؟ در مورد خودت چه نظري داري؟

من بيشترين فعاليتم رو تو انجمن بازي نمي كنم به نظر خودم تقريبا تو تمام بخش هاي اينجا به يه اندازه فعاليت داشتم ! ولي چون دائم تو تاپيك تمامي مسائل PSP فعاليت كردم فكر مي كنم بيشتر تو چشم بودم در نتيجه مديران محترم اين لقب رو به من دادم . هر كسي هم صد در صد براي رفتنش از جايي دلايلي براي خودش داره كه بايد از خودش پرسيد ! خود من هم يكي از مسائلي كه خيلي بهش علاقه دارم اينترنته ! و مدت زمان زيادي رو تو اين محيط مي گذرونم كه شايد براي پي سي ورلد فقط نيم ساعت وقت بذارم در روز ! در نتيجه با توجه به علاقم به اينترنت به صورت طبيعي تو پي سي هم هستيم ! مگر اينكه مسئله اي پيش بياد و من مدتي از اينترنت و پي سي كلا دور شم كه متاسفانه در چند ماه آينده براي مدتي اين اتفاق مي افته كه دست منم نيست (دليلشو نپرسين لطفا)...

فيفا يا پرو ؟

پرو ، يه نكته جالبي كه وجود داره چون من از فوتبال خوشم نمي اد تو آرشيو كمتر از تعداد انگشتان دست مي تونيد بازي فوتبال پيدا كنيد ... دليل اينكه گفتم پرو چون سرعت بازي كنان خيلي طبيعي تره فيفا يه جورايي سرعتيه !

فيلم هايي كه از روي بازيها ساخته ميشن رو نگاه ميكني ؟ از كدوم بيشتر خوشت اومده ؟

مي تونم بگم همشون رو ديدم !‌ بهترينش فكر كنم سايلنت هيل بوده و بدترينش هيت من !

آخرين فيلمي كه ديدي ؟ (سينما ، تلويزيون ، دي.وي.دي )

سينما فيلم تلافي رو ديدم ،‌تلوزيون كلا پراكنده نگا مي كنم امروز فيلم بيس بال زندگي رو همين جوري ديدم ! دي وي دي هم Bank JOB بوده ...

آخرين انيميشني كه ديدي ؟

كارتون هورتون ... همون فيله كه مي خواد يه دنيا رو نجات بده كارتونش يه جورايي فلسفي بود به نظرم براي بزرگا ساخته شده بود بيشتر تا كودكان ....

بهترين فيلم و انيميشني كه ديدي ؟

فيلم هاي مورد علاقه مو قبلا معرفي كردم Pursuite of Happyness و فيلم Man on Fire بهترين انيميشنم Toy Story يك !

آخرين كتاب/بهترين كتابي كه تا به حال خوندي ؟

كتاب كه كلا يه چيز لوكس شده تو خونه ها بيشتر كتاب هاي آموزشي مي خونم آخرين رماني كه خودم بادبادك باز بوده . كه هديه يكي از دوستان بود ! بهترين هم نمي تونم نام ببرم تمام چيزايي كه خوندم به نظرم همشون تو يه سطح بوده !

تنوع پسندي يا دوست داري در يك زمينه به اوج برسي ؟

تنوع پسند هستم تا حدود زيادي ولي رو يه سري چيزابيشتر تمركز كردم دوستم دارم توشون به اوج برسم ....

نظرت در مورد انجمن هاي زير :
    بازي

چون بيشتر تو سايت هاي خارجي ولم اينجا بيشتر تو تاپيك پي اس پي هستم ! در كل اين انجمن مي تونه خيلي بهتر از اين باشه ...

متفرقه

شلوغ و بي هدف مناسب براي ايراني ها كه بيشتر دنبال سرگرمي هاي بدون هدفن . جالبته اين بخش تو اكثر فورم هاي خارجي زبان موجوده و هميشه خلوت ترين انجمنه ! ولي تو سايت هاي ايراني هميشه شلوغ ترين قسمت يه انجمن متفرقه يا بحث آزادشه !

فيلم

خيلي وقتا به من كمك كرده مخصوصا در مورد اسم فيلم هايي كه مي خواستم . ولي وقتي امين بود خيلي بهتر بود !

انيميشن

خيلي كم سر زدم نمي تونم نظري بدم!

تا به حال چند بار در قرار ملاقات ها شركت كردي ؟

سه يا چهار بار از وقتي عضو شدم همه قرار ها رو شركت كردم به جز يكي ولي از وقتي من عضو شدم قرار ها نا منظم شد !

خسته نباشي / موفق و سربلند باشي

موفق باشيد

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    خوبی جاوید جان؟

بهترین تاپیک انجمن بازی؟

بهترین بازی PSP تا به حال؟

الان از بازی های ویدئویی بیشتر لذت میبری یا زمان بچگی؟

فکر میکنی مثلا تا 20-30 سال دیگه گیم بتونه جای فیلم رو بگیره؟

به نظرت دسته های کنسول های آینده(بعد از Ps3وX360) چه تغییری میکنن؟ منظورم اینه که ممکنه دکمه اضافه بشه یا فرمش تغییر بکنه و حسگرهای پیشرفته تر و یا ....

اولین بازیی که با PC انجام دادی؟

تو فکر خرید کنسول جدید هستی؟ اگه آره چه کنسولی؟

همینا....
    موفق و سلامت باشی...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

11

سوالات sam fisher 08 عزيز

سلام

سلام

خوبی جاوید جان؟

ممنون

بهترین تاپیک انجمن بازی؟

تمامي مسائل در مورد PSP

بهترین بازی PSP تا به حال؟

انتخاب سخته ! اما پورسوئيت فورس خيلي منو گرفت !

الان از بازی های ویدئویی بیشتر لذت میبری یا زمان بچگی؟

كلا بازي چيزي كه بايد با لذت انجام داد ، خيلي از بازي ها رو مي شه زود تموم كرد ولي چون عادم با لذت بازي مي كنه طول مي كشه ... در نتيجه فكر كنم هميشه از بازي لذت بردم .

فکر میکنی مثلا تا 20-30 سال دیگه گیم بتونه جای فیلم رو بگیره؟

نه !!!

به نظرت دسته های کنسول های آینده(بعد از Ps3وX360) چه تغییری میکنن؟ منظورم اینه که ممکنه دکمه اضافه بشه یا فرمش تغییر بکنه و حسگرهای پیشرفته تر و یا ....

دكمه كه بعيد مي دونم اضافه بشه الان كنسول ها به اندازه كافي دكمه دارن ،‌بايد فكر دست مردم هم كرد كه بتونن از دكمه ها استفاده كنن ! اما در مورد حسگر ممكنه ...

اولین بازیی که با PC انجام دادی؟

كاماندوز 1 ...

تو فکر خرید کنسول جدید هستی؟ اگه آره چه کنسولی؟

تو فكر خريد يه كنسول هستم ولي جديد نيست!گيم كوب ! فقط دارم برسي مي كنم بازي هايي كه تو اينترنت هست براش چجوري مي شه رايت كرد كه هنوز به نتيجه نرسيدم ! همه روش بك آپ گرفتن رو گفتن ولي در مورد رايت كسي چيزي نگفته !

همینا....
    موفق و سلامت باشی...

ممنون و موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •