تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1216 از 1783 اولاول ... 2167161116116612061212121312141215121612171218121912201226126613161716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,151 به 12,160 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برای من عدد line attenuation برابر با 44 هستش یعنی خیلی بدتر از ایشون.الان پهنای باندم رو آوردن روی 10 مگ اونوقت نویزم یا همون snr شده 6.2 دسی بل ولی حتی یکبار هم تا الان قطعی نداشتم.فقط بعضی وقتا اتوماتیک وار خود پهنای باند به علت نویز میره روی 9.5 مگابیت.ایشون چون عدد line attenuation بهتر از من هست احتمال زیادی داره که بتونن 12 مگ رو بگیرن.ضمن اینکه max rate هم تا 13 مگابیت نشون میده خط میکشه ولیکن به max rate نمیشه اعتماد کرد.ولی بازم من احتمال زیاد میدم که بتونید 12 مگ رو بگیرید.
    line attenuation فاصله تا مرکز مخابراتی هست و ملاک مناسبی برای نویز نیست.
    ملاک اصلی snr هست که برای دوستمون لب مرز هست و اگر 12مگ بزارن احتمال قطعی و افت سرعت دانلودش زیاده.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

line attenuation فاصله تا مرکز مخابراتی هست و ملاک مناسبی برای نویز نیست.
    ملاک اصلی snr هست که برای دوستمون لب مرز هست و اگر 12مگ بزارن احتمال قطعی و افت سرعت دانلودش زیاده.
    بله دقیقا درسته.

3. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

عزیزان برای من دکمه تشکر برای بعضی دوستان عزیزم مثل and-roid2 و bilmazlar و چند نفر دیگه حذف شده.برای بقیه دوستان هم اینطوریست.؟آخه اینطوری ما شرمنده این دوستان میشیم

5. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad7824's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

عزیزان برای من دکمه تشکر برای بعضی دوستان عزیزم مثل and-roid2 و bilmazlar و چند نفر دیگه حذف شده.برای بقیه دوستان هم اینطوریست.؟آخه اینطوری ما شرمنده این دوستان میشیم
    برای منم ندارن دکمه تشکر !

7. این کاربر از mohamad7824 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بنده به دلیل یه سری دلایل برای مدتی دسترسی "تشکر" ازم گرفته شده.
    موفق باشی دوست من
    Last edited by and-roid2; 04-08-2014 at 03:24.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

امشب 12 گیگ دانلود کردم

10. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برای منم ندارن دکمه تشکر !
    احتمالاً چرت و پرت زیاد گفتم، دگمه‌هرو ورش داشتن.

بنده به دلیل یه سری دلایل برای مدتی دسترسی "تشکر" ازم گرفته شده.
    موفق باشی دوست من
    آقا به من که دلیلی ارائه نکردن. ظاهراً همین طوری محدود شدم. اگه بخوام درستش کنم به کی و چطوری باید اطلاع بدم؟

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واااااییییی دیروز از بن بودن در اومدم دارم حال میام هیچ کس هیچی نداره بهم بگه نمیدوم سوال بپرسه و ..... الان دیشب و شب های گذشته هم ۷ گیگ گرفتم دانلودام داره تموم میشه دیگه افتادم به باب اسفنجی دانلود کردن از دانلود ها و اواتار دوتا سری که گذاشته خوب حد اکثر اونم تا اخر هفته بکشه کسی چیزی پیشنهاد داره دانلود کنم فیلمی نمدونم بازی و ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دقیقا درست میفرمایید.ولیکن کیفیت خطوط تلفن اینقدر بد هستش که خیلیا همین 12 مگ رو هم نمیتونن داشته باشن چه برسه به 24 مگ.من نمیدونم تو کشورهای خارجی اون بابایی که 6 یا 7 کیلومتر با مرکز مخابراتش فاصله داره پس چطوری میتونه سرویس 24 مگ داشته باشه!!!البته شاید اونجا اینقدر مراکز مخابراتی تعدادشون زیاده که هیچکس همچین فاصله ای با مرکز مخابراتش نداره.در هر صورت حتی اگر شرکتا سرویس 24 مگ ارائه بدن کیفیت خطوط تلفن ایران اجازه داشتن چنین سرویسی رو نمیده مگه طرف همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابرات باشه
    حرفت درسته. ولی من تو تالارهای خارجی هم که دیدم تا همین یکی دو سال پیش صحبت از سرعت‌های 1مگ و 2مگ تو ADSL طبیعی بود. اونجا هم همینه. این مربوط به ذات تکنولوژی ADSLاه که همه به طور مساوی نمی‌تونن ازش بهره بگیرن. البته قاعدتاً تو اون کشورها هم مشترک با فاصله 6 یا 7 کیلومتر شرایط خاصه. یعنی معمولاً این جوری نیستن. (اصولاً حداکثر فاصله معقول مشترک تا مرکز مخابراتی برای تکنولوژی‌های خانواده DSL بین 3.5 تا 4 کیلومتره و بیشتر از اون به درد نمی‌خوره.)

بله. تعداد مراکز مخابراتی زیادن. تو همین تهران بیشتر از 40 تا مرکز مخابراتی داریم. من نقشه‌اش رو دیدم. به غیر از چند تا مرکز مخابراتی که اکثراً تو مناطق حومه تهران قرار دارن (مثل مرکز مخابرات شهرک دانشگاه و حق‌شناس تو غرب تهران یا ایروانی تو جنوب غرب تهران) بقیه مراکز مخابراتی محدوده‌های تقریباً چهارگوشی با حداکثر طول 5 کیلومترن که اگه مرکز مخابراتی حتی تو مرکز این محدوده هم نباشه بیشترین فاصله از مرکز مخابراتی 3 تا 3.5 کیلومتر در می‌آد. تو یه جاهایی مثل حوالی هفت تیر می‌بینی تو یه دایره به قطر 6 کیلومتر 6 یا 7 مرکز مخابراتی قرار داره. مثلاً مرکز مخابراتی هفت تیر تهران یه مستطیل به طول 2.5 کیلومتر و عرض حداکثر 1.5 کیلومتره. یعنی تمام مشترکای این مرکز مخابراتی زیر 2 کیلومتر با مرکز مخابراتیشون فاصله دارن. بالاخره اینم بگم که تو ADSL و ADSL2+ تا 2 کیلومتر فاصله تقریباً افت سرعت نداریم. یعنی مشترکی ADSL2+ که فاصله کابلیش تا مرکز مخابراتی 2 کیلومتره می‌تونه تا 18 یا 19 مگابیت سرعت داشته باشه.

راه حلی که تو کشورهای دیگه برای این مشکل فاصله اجرا می‌کنن ارتقای تکنولوژیه. یعنی وقتی می‌بینن یه درصدی از مردم نمی‌تونن با تکنولوژی موجود ADSL2+ مثلاً بیشتر از 2مگابیت سرعت داشته باشن، می‌آن اینترنت فیبر نوری می‌دن که سرعت‌های خیلی بالاتر رو تا فاصله بیشتری می‌تونن باهاش ارائه بدن. یا از تکنولوژی اینترنت وایرلس مثل وایمکس یا همین اینرنت موبایل با سرعت‌های بالا استفاده می‌کنن تا همه حداقل با یک روش بتونن به اینترنت با سرعت بالا دسترسی داشته باشن.

بازم روده‌درازی کردم. امیدوارم که این دفعه کلاً محدود نشم.

15. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا به من که دلیلی ارائه نکردن. ظاهراً همین طوری محدود شدم. اگه بخوام درستش کنم به کی و چطوری باید اطلاع بدم؟
    از اینجا پیگیری کن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •